FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Noi suntem Steaua

«12345»
papillon08.07.2007 22:48
Salut adynezu, sunt perfect de acord. SUNT PERFECT DE ACORD SA NU-L CRITICAM PE Hagi. Dar atunci hai sa nici nu-l laudam, ca e penibil ... sa incepem sa-l periem ca antrenor pentru ca la antrenamente executa perfect lovituri libere mi se pare penibil ... sau sa se ridice parul pe maini din cauza ca mi se ridica acum 10 ani cand facea el spectacol in teren ... rabdare la critica, atunci rabdare si la laude ... mai e putin, 3 saptamani, incepe campionatul, dubla cu Zaglebie ... il lasam 6 luni, 1 an, nu am nimic impotriva.

Salut daffy, bine ai revenit omule ;)

N-a fost in intentia mea sa-l ridic prea tare in slavi pe Hagi - cel putin, pe antrenorul Hagi nu avem inca motive sa-l laudam. Tot ce vreau e doar sa-i acordam putina sustinere la inceput, pana se obisnuieste cu echipa si incep sa apara (sper) rezultatele bune. Gica trebuie sa imprumute de la fostul jucator mentalitatea de invingator si s-o aplice cu succes in noua cariera. Poate l-am periat putin, dar nu vad nimic rau in asta - sunt convins ca omul are nevoie de tot sprijinul suporterilor pentru a reusi. Ce sens ar avea sa fac comentarii super realiste in care sa prezint realizarile lui Gica Hagi antrenorul? De ce sa agitam apele, si asa putin agitate dupa cele doua amicale pierdute? O dam iarasi ca la inceputul perioadei lui Oli, cand trei sferturi din suporteri erau deja impotriva lui inca inainte de primul meci oficial? Ce rost are? Datoria noastra e sa sustinem echipa, si asta inseamna implicit si noul antrenor.

Incercam sa cream si noi un cadru propice performantei - liniste, incurajari, sa prinda si omul incredere. Ce sa facem, sa luam ca exemplu Poli Timisoara si sa incepem sa ne vaitam ca Hagi nu va reusi?

Oricum, inca o data, ma bucur ca ai revenit - cu tine stiu ca pot avea oricand un dialog civilizat

Si eu sunt curios sa vad de la ce meci va raspunde Hagi pentru rezultate si pana unde va fi invocat Oli.

@redstar, ai dreptate, si eu zic sa-l lasam in pana mea pe Oli ca o dam in penibil. As face un poll, cu urmatoarele intrebari:

1. Daca Hagi califica Steaua in UCL, al cui e meritul? Oli sau Hagi?

2. Daca Hagi nu califica Steaua in UCL, a cui e vina? Oli sau Hagi?

Eu zic ca fiecare tehnician raspunde de rezultate in momentul in care se afla pe banca - asta mi se pare cea mai buna gandire

1.papillon,esti bun sa scrii manifeste mobilizatoare.cu fotbalu` esti pe langa,sincer,no offence.

2.intoxicare maxima cu Gica la TV si presa.mass media nu face altceva decat sa l urce pe un soclu`,eu i as spune esafod.cand va cadea se vor infrupta din cadavrul lui ,ca niste sacali.

3.singurul lui punct forte este ca are incredere in copii.

5.dafyy,mi era dor de tine si de parerile tale pertinente.e o placere sa te citesc.ma mir ca nu esti printre editorialisti.se pare ca fcsteaua.ro are nevoie de baieti care halesc coelho,nu de minti lucide.

6.sper sa nu fiu banat,pentru ca am o opinie contrara multimii.

N-ai de ce sa fi banat, atata timp cat vorbesti civilizat - parerile diferite stau la baza democratiei, nu ? :)

Acuma, cu mintea lucida, cred ca te inseli putin...Nu am spus niciodata ca Hagi ar fi antrenorul perfect si potrivit pentru Steaua, dar trebuie sustinut. Nu ma supar absolut deloc ca imi spui ca sunt pe langa fotbal, dar in momentul in care faci o astfel de afirmatie trebuie sa vii cu dovezi prin care sa arati priceperea ta in domeniul asta. Ca exemplu: diploma de antrenor, scanata si uploadata pe site, sa vad si eu ca intr-adevar te pricepi la sportul asta. Eventual, ceva realizari la o echipa de minim divizia C. Pentru ca altfel, fara suparare, nu esti altceva decat un simplu observator al fenomenului (ca si mine), care-si da cu parerea. Atat. Isi da cu parerea, nimic mai mult. Faptul ca (poate) ai jucat fotbal cativa ani printr-o divizie inferioara nu te "ridica" automat la statutul de tehnician

Tupac Amaru09.07.2007 04:39
Nu pot decat sa am o urma de regret vazand ca si voi, suporterii, cadeti in aceiasi capcana de doi lei: ce treaba are jucatorul Hagi care ne-a marcat copilaria cu fenta lui, cu antrenorul Hagi din anul 2007?

Intre timp s-a dat cu clanul Becali, e mare prieten cu varu' Giovanni si varu' alalalt, de ne face de cacao la Barca si Real Madrid, pe numele lui Victor Becali ... si multe alte lucruri s-au schimbat la fostul jucator magistral ...

Bai, nu pot sa-mi revin inca, imi dau palme si refuz sa vad si sa cred ceea ce citesc aici: ce legatura are lovitura libera executata magistral de Hagi, in vinclu, cu posibilitatile de fotbalist ale lui Nesu, Gigel Coman, Bostina si cu Cernea? A executat perfect Hagi, da, iar Cernea, de emotie, si-a dat cel mai penibil autogol al sezonului fotbalistic 2007-2008 in amicalu cu Ried. Pai dar ma mai lasati cu nostalgiile astea?

Mor ma, albesc in cap cand vad expresiile "si-au redescoperit placerea de a juca" si aia cu "dupa epuizantele si tacticizatele antrenamente ale lui Oli". Bre, mai lasati naibilului treaba, nu mai suntem in perioada 1990-1994 ... sunt in 2007, vreti nu vreti, se joaca alt fotbal si la un alt nivel ... chiar daca numele anumitor echipe precum Milan, Real Madrid sau Manchester United a ramas acelasi.

Rooney nu face spectacol pentru ca ALEX FERGUSON a fost vreun Hagi al Angliei. Nici Robinho si van Nistelrooy nu au rupt Spania in doua pentru ca a executat Capello magistral lovituri libere pe la antrenamente ...

TREZITI-VA TATA ! Stiu ca l-ati urat tare mult pe Oli, dar pregatiti-va sa mai vedeti asmenea performante in vreo 5 ani la Steaua ... ce sa-ti spun, va alaturati si voi celuilalt mare contestatar al lui Oli: LITA Dumitru, un mare betiv.

Nici macar pararea lui Ienei, care il regreta pe Oli, nu o mai ascultati ... deocamdata nu zic nimic de Hagi, nici ca-i bun, nici ca-i rau. Timpul le va decide pe toate ... dar de aici sa vii sa-mi spui ca jucatorii o sa rupa Europa in doua dupa ce l-au vazut pe Hagi executand lovituri libere la antrenamente ... si tocmai asta e greseala in care vor cadea si jucatorii Stelei, in loc sa-l priveasca pe Hagi ca un ANTRENOR ... nici n-are rost sa mai continui ...

E vorba de mentalitatea de invingator pe care Gica le-o transmite jucatorilor, mentalitate venita prin prisma statutului sau de mare jucator!

Mentalitate pe care idolul tau nu a avut-o, nu o are si nici nu o va avea!

El are mentalitate de sluga!

Hai, ca iar am inceput sa vorbesc despre el si chiar nu vreau!

Du-te dupa Oli!

Tupac Amaru09.07.2007 04:45

As face un poll, cu urmatoarele intrebari:

1. Daca Hagi califica Steaua in UCL, al cui e meritul? Oli sau Hagi?

Iti raspind eu: daca echipa ar ramane in formula in care a lasat-o Oli, ar fi evident si meritul lui...

Daca ar fi adusi cinci jucatori noi in formula de start, ma tem ca meritele lui tind catre zero....

Oricum, chiar vedeti Steaua lui Olaroiu din iunie 2007 capabila de vreo performanta?

Fara nici un fel de urma de ironie...si, inainte sa ziceti ceva, amintiti-va cat ne chinuiam sa dam un gol in returul campionatului trecut...ce sa cauti in Champions League cu un asemenea "joc"?

daffyduck09.07.2007 05:54

@puricele: salut, o sa-l sustin pe Hagi asa cum am facut-o si cu Olaroiu, ca fiind parte din familia Steaua. Deci pe latura de "apartenenta" si a faptului ca munceste pentru Steaua, da, am sa-l sustin neconditionat. (P.S.: sa nu uitam ce conditii a pus Hagi din punct de vedere salarial ca sa vina in Ghencea ... spre deosebire de predecesorii lui, care erau dornici sa lucreze si gratis la Steaua ... :P)

Mai ramane sa vedem daca valoric ma va face sa-l sustin.

@kraken: ai spus-o perfect. Nu spun ca Hagi este un antrenor bun sau unul rau, doar ma enerveaza statuile care i se pregatesc inainte sa fi apucat omu sa face ceva, bun sau rau.

Sa nu uitam cum a inceput mass-media: REGELE la Steaua. Si dupa doua amicale: SE INGROASA GLUMA.

Sunt satul de chestii din astea, atata tot ... sa-l lasam sa-si faca treaba, asta inseamna sa nu-i facem nici ode si sa nici nu-l criticam.

@off-topic:

"Hagi și Adrian Ilie i-au monitorizat la Copa America pe portarii titulari ai celor douã "naționale", unul dintre ei urmînd sã ajungã în Ghencea.

Bobadilla, de la Boca, e ținta nr. 1

Cei doi sînt Aldo Bobadilla, de la Paraguay ...

Azi-noapte s-a jucat Paraguay - Mexic, în "sferturi", Hagi dorind sã vadã meciul în direct la TV, pentru a se edifica asupra lui."

LOL: pai cum sa joace ... omu a luat cartonas rosu in minutu 2 si astfel Paraguay a furat-o cu 6-0. Cred ca ne trebuie portaru asta ... tare de tot.

Ce naiba ma, nu ne-a convenit Carlos, nu ne convine Adnrey si umblam tot dupa variante din astea rupte din stele ... sud-americanii ne dau mijlocasi ofensivi, atacanti, wingeri ...

Vrei portari, cauti in Italia, Spania, Franta, Germania ... :D

DanStan09.07.2007 06:36

Asta daca nu cumva stirea a fost a 524-a bomba de presa din vara asta. Sau daca nu cumva conducerea Stelei i-a luat la misto pe presari dandu-le de inteles ca i-ar interesa subiectul.

Azazello09.07.2007 07:40
Nu pot decat sa am o urma de regret vazand ca si voi, suporterii, cadeti in aceiasi capcana de doi lei: ce treaba are jucatorul Hagi care ne-a marcat copilaria cu fenta lui, cu antrenorul Hagi din anul 2007?

Intre timp s-a dat cu clanul Becali, e mare prieten cu varu' Giovanni si varu' alalalt, de ne face de cacao la Barca si Real Madrid, pe numele lui Victor Becali ... si multe alte lucruri s-au schimbat la fostul jucator magistral ...

Bai, nu pot sa-mi revin inca, imi dau palme si refuz sa vad si sa cred ceea ce citesc aici: ce legatura are lovitura libera executata magistral de Hagi, in vinclu, cu posibilitatile de fotbalist ale lui Nesu, Gigel Coman, Bostina si cu Cernea? A executat perfect Hagi, da, iar Cernea, de emotie, si-a dat cel mai penibil autogol al sezonului fotbalistic 2007-2008 in amicalu cu Ried. Pai dar ma mai lasati cu nostalgiile astea?

Daffy, bine ai revenit. Eu cred ca esti un pic prea radical. Sau poate fortezi prea mult realitatea. Eu nu l-am placut pe Oli de la inceput. Dar l-am aparat adesea pentru ca rezultatele au vorbit penru el: campionat, semifinala de cupa europeana ( !!!! ) si UCL dupa 10 ani. Dar era timpul pentru o schimbare. Atat el cat si jucatorii erau blazati, prizonieri intr-un sistem tactic rigid, pe care desele accidentari l-au dat peste cap. Marea problema a lui Oli era faptul ca nu stia sa improvizeze. Cat priveste atitudinea suporterilor fata de Hagi, este de inteles. Chiar daca sufletul ne face ( si poate gresim) sa-l privim ca pe cel din teren. Dar avem nevoie de un astfel de simbol. Timpul ne va spune daca va avea si succes. Iar despre experientele sale ca antrenor, as vrea sa punctez urmatoarele:

Nationala - orice ai spune, ghinion curat - din pacate ramane rezultatul

Bursaspor - echipa mica, fotbalisti de nivel cel mult mediu.

Ei bine, aici intervine urmatoarea problema: exista doua tipuri e antrenori:

a)care fac o echipa

b) care antreneaza o echipa.

Din pacate, Hagi nu stie da faca o echipa. Nu e genul Boloni sau Lucescu ci mai degraba Iordanescu. El nu face - stiti expresia "din kkt bici" el doar ia un bici gata facut si pocneste din el. Asta e argumentul meu care justifica esecul de la Bursaspor, coroborat cu lipsa de rabdare a "tanarului" Hagi.

3. Galatasaray - Singurul club unde Hagi a a demostrat ca poate. A reusit ca castige, in conditiile un echipe in reconstructie, cupa Turciei si a mentinut sansele la titlu mult timp. Din ce scriau ziare reiese ca a antrenat atunci fara sustinerea baskanilor si a fost furat adesea de arbitri. Apoi, timpul scurt. Un antrenor trebuie sa beneficieze de timp. Din cate stiu, lui Alex Ferguson i-au trebuit cativa ani buni pana sa ia primul titlu cu Manchester. Una peste alta eu o consider o etapa medie spre buna in viata antrenorului Hagi.

4. Timisoara - cea mai proasta optiune. Ca si la Bursaspor, un lot mediocru cu cateva exceptii: mai precis 5-6 jucatori. Prea putin pentru un antrenor care, repet, nu stie sa creeze fotbalisti; el doar îi vede si aseaza pe teren. Era clar ca Timisoara, cu o clona de echipa, nu va reusi, asa cum nu o sa reuseasca nici anul asta.

5. Steaua -[ - marele examen si sansa pe care Hagi o merita. Eu am incredere in faptul ca antrenorul Hagi va sti sa faca, avand la dispozitie jucatori de calibru (conditia esentiala - !!!) performanta. Si inca ceva - ne trebuie rabdare si noua si lui. Asta inseamna a nu cere schimbari la primul esec (noi) sau a ceda (el).

Succes Gica!

florin_b_*09.07.2007 08:04
@puricele: salut, o sa-l sustin pe Hagi asa cum am facut-o si cu Olaroiu, ca fiind parte din familia Steaua. Deci pe latura de "apartenenta" si a faptului ca munceste pentru Steaua, da, am sa-l sustin neconditionat. (P.S.: sa nu uitam ce conditii a pus Hagi din punct de vedere salarial ca sa vina in Ghencea ... spre deosebire de predecesorii lui, care erau dornici sa lucreze si gratis la Steaua ... :P)

Mai ramane sa vedem daca valoric ma va face sa-l sustin.

@kraken: ai spus-o perfect. Nu spun ca Hagi este un antrenor bun sau unul rau, doar ma enerveaza statuile care i se pregatesc inainte sa fi apucat omu sa face ceva, bun sau rau.

Sa nu uitam cum a inceput mass-media: REGELE la Steaua. Si dupa doua amicale: SE INGROASA GLUMA.

Sunt satul de chestii din astea, atata tot ... sa-l lasam sa-si faca treaba, asta inseamna sa nu-i facem nici ode si sa nici nu-l criticam.

@off-topic:

"Hagi și Adrian Ilie i-au monitorizat la Copa America pe portarii titulari ai celor douã "naționale", unul dintre ei urmînd sã ajungã în Ghencea.

Bobadilla, de la Boca, e ținta nr. 1

Cei doi sînt Aldo Bobadilla, de la Paraguay ...

Azi-noapte s-a jucat Paraguay - Mexic, în "sferturi", Hagi dorind sã vadã meciul în direct la TV, pentru a se edifica asupra lui."

LOL: pai cum sa joace ... omu a luat cartonas rosu in minutu 2 si astfel Paraguay a furat-o cu 6-0. Cred ca ne trebuie portaru asta ... tare de tot.

Ce naiba ma, nu ne-a convenit Carlos, nu ne convine Adnrey si umblam tot dupa variante din astea rupte din stele ... sud-americanii ne dau mijlocasi ofensivi, atacanti, wingeri ...

Vrei portari, cauti in Italia, Spania, Franta, Germania ... :D

Salut,

Problema e ca Andrey nu va fi luat in cantonamentul de la Mierlo(asa scrie in presa) si tin sa cred cele spuse in ziare de data asta..asta inseamna ca Hagi nu il doreste. Cu 2 portari de nivel maxim mediu intr-o echipa ce joaca ofensiv e GRAV, mai ales ca pista America de Sud e una paguboasa. Portarul trebuie sa dea o siguranta pentru ca mijlocasii si fundasii laterali sa poate sa inainteze (fara frica golului lasat in aparare) sa ajute atacul. Cu echipe care se apara bine si au un contraatac f bun o sa avem mari probeleme: Goian e lent, Ghionea nici el nu exceleaza la viteza, sa ii vedem pe Golanski si Pulido(in cazul in care va semna). Sper ca Vatca sa creasca, iar Cernea sa de-a mai multa siguranta

(autogolul din meciul cu Ried e stupid!!!).

Eu zic ca aici e problema lui Hagi: cum ne aparam in momentul in care se pierde mingea in faza de atac in care sunt implicati 6 jucatori?.(adica 2 atacanti+mijlocasul la constructie(care e ala?), mijlocasii laterali) si unul dintre fundasii laterali(pe stanga sau dreapta).

Am vazut in meciurile amicale cum Baciu era indemnat sa urce in atac..insa daca pierde mingea Goian/Baciu e prea lent pentru un sprint...si fie fac fault (galben/rosu) fie dau ceilalti gol. E greu sa cumperi/gasesti fundasi care sa faca faza defensiva f bine dar sa si participe la faza ofensiva..ma tem ca Hagi sa nu ia tzeapa in meciuri importante cu aceasta mentalitate.

andyro09.07.2007 08:31

Mda, observ ca daffyduck a disparut (in mod convenabil) o buna bucata de timp, si a revenit exact la momentul oportun pentru a baga "fitile". Acelasi stil de a arunca afirmatii neargumentate, menite doar sa discrediteze sau sa ridice semne de intrebare, fara sa aiba un rationament sau o realitate in spate. Ca Hagi e in nu stiu ce relatii malefice cu fratii Becali, ca Elton nu e jucator, plus o incercare (penibila, daca imi permiti) de "spalare" a meritelor lui Oli cand 90% din suporteri si-au dat seama deja ce poate. Si cum zicea cineva, sunt sigur ca la primele esecuri va fi primul care va sari cu "v-am spus eu ca era bun Oli si Hagi habar n-are"

Toate condimentate cu obisnuitul aer de superioritate puerila.

Welcome back, daffy !

nykuxl09.07.2007 08:51

mai baieti hai sa sustinem cu totii echipa chiar daca nu va convine (la unii )ca Hagi si Becali sunt la Steaua....hai sa vedem ce rezultate are echipa si dupa aceea aruncati cu noroi in echipa daca e necesar..:)

daffyduck09.07.2007 08:54

1. Multumesc tuturor celor care mi-au urat "welcome back" :P

2. Nu am nimic cu Hagi, nu vreau sa fiu inteles gresit. Punctul meu de vedere a fost: nu-l criticam, NU-L LAUDAM. Adica, mi se pare penibil sa incepi sa-l lauzi deja ca la antrenamente lucreaza 95% cu mingea (si sa punctezi cu subainteles "spre deosebire de tacticizatul de Oli") ... stai frate, putea sa lucreze si cu dinamita la antrenamente, in fotbal rezultatele si cum arata jocul conteaza ... il laudam sau il criticam mai tarziu ... asta am vrut sa scot in evidenta ... degeaba lucreaza el cu mingea la antrenamente, conform ProSport, jumate din lotul Stelei a tras 90% din mingii mult in afara cadrului portii ... :D unde nu e valoare, conteaza mai putin ce antrenamente faci ...

3. Dinamo anul trecut a jucat extraordinar de urat, si totusi ...

4. Pe Andrey nu Hagi nu-l vrea la Steaua ... Gigi Becali a luat deja o decizie in ceea ce-l priveste pe Andrey, iar Hagi nu are de gand sa isi asume un risc prin Andrey si sa-i ceara lui Gigi sa-l aduca inapoi ... daca nu va confirma, totul va cadea in capul lui, ceea ce nu-i convine ...

5. Eu nu am nimic cu antrenorii Stelei, am cu lotul ... Baciu, Nesu, Lovin, Gigel Coman, Croitoru = valoare mediocra ... Iacob, Radoi, Ghionea, Dica vin dupa accidentari serioase ... Bostina si Banel nu dau semne ca vor ajunge vreodata fotbalistii pe care ii asteapta toata lumea ... Ov Petre e doar "util echipei" si atat ... Cernea si Vatca au aratat ce pot ... Cristocea a ratat 2/3 din pregatire ... ce ne facem in conditiile acestea? Mai conteaza cine ii antreneaza?

daffyduck09.07.2007 09:15
Mda, observ ca daffyduck a disparut (in mod convenabil) o buna bucata de timp, si a revenit exact la momentul oportun pentru a baga "fitile". Acelasi stil de a arunca afirmatii neargumentate, menite doar sa discrediteze sau sa ridice semne de intrebare, fara sa aiba un rationament sau o realitate in spate. Ca Hagi e in nu stiu ce relatii malefice cu fratii Becali, ca Elton nu e jucator, plus o incercare (penibila, daca imi permiti) de "spalare" a meritelor lui Oli cand 90% din suporteri si-au dat seama deja ce poate. Si cum zicea cineva, sunt sigur ca la primele esecuri va fi primul care va sari cu "v-am spus eu ca era bun Oli si Hagi habar n-are"

Toate condimentate cu obisnuitul aer de superioritate puerila.

Welcome back, daffy !

Lasa prietenul meu andyro, acum ai ocazia sa "gusti" ce am mancat si eu atata timp pe fcsteaua.ro: ai ocazia sa-l aperi pe Hagi in fata celor care arunca in el cu noroi. (Eu nu am facut-o si nu o fac, inca, nu stiu unde vezi tu scenarii din alea rocambolesti cu fitile, cu afirmatii neargumentate, discreditari, semne de intrebare ... probabil nu prea esti tu obisnuit cu limba romana ...). Si te asigur ca o sa fie si perioade dificile in epoca Hagi antrenor si o sa stau pe aici sa ma uit si eu cum o sa-i iei apararea (daca o sa o faci) atunci cand jucatorii vor claca lamentabil si unii infierbantati il vor ataca pe Hagi. Ce o sa zici atunci? Ca jucatorii nu au valoare sau ca Hagi e antrenor slab? Vom vedea ...

Pana una alta, nu vad unde e fitilul in a-mi DISPLACEA PROFUND ca cineva sa fie prieten cu un cancer precum Victor&Giovanni Becali, tiganii Europei, care ne fac de cacao in mod necontenit ... eu am invata una si buna si mi-am demonstrat-o in viata: cine se aseamana, se aduna. Sper sa mai exista si exceptia care intareste regula, si aceasta exceptie sa fie Gica Hagi.

Printre altele eu sunt un mare contestatar al lui Gigi Becali in persoana si nu pot uita cum a intrat el in anturajul fotbalului cu ajutorul lui Gica Hagi ... voi sunteti niste mici copii, judecati lucrurile superficial ... la un 3-0 cu Betis exultati, la un 1-4 cu Real Madrid dati cu pietre ... in viata este un cumul de factori care conteaza ... cum ar fi si caracterul unor oameni ...

ariell09.07.2007 09:25

Probleme sunt multe si sunt de fond. Ca orice lucru cu potential financiar existent dupa anii 90 in Romania si Steaua a incaput pe mana unor indivizi dubiosi care au urmarit si urmaresc obtinerea de profituri maxime indiferent ca aici este vorba de bani, imagine etc, cu investitii zero sau in cel mai rau caz minime.Asa s-a intamplat cu tot ce era atractiv in tara atunci, si daca ne uitam chiar si la rivalii nostri sunt condusi de personaje la fel de ilustre ca si actualul nostru patron, eventual o idee mai retinute in limbaj dar in rest au aceleasi ambitii - banii, iar CL este o oprtunitate extraordinara.

Nu vreau sa fiu rautacios dar raportat la ce se joaca in afara avem un lot mediocru si tare mi-e frica ca rezultatele bune obtinute in ultima perioada se datoreaza mai mult elementului surpriza, am fost desconsiderati si pentru asta adversarii au platit.

Insa acum cand am reintrat in lumea buna a fotbalului vom fi studiati cu atentie si va fi foarte greu sa repetam acele meciuri, conteaza mult si antrenorul dar e important si lotul. Mare parte din jucatorii de acum nu pot mai mult, asta este limita lor, cu ei nu putem sa visam la mai mult chiar daca l-am avea pe oricine vreti pe banca ca antrenor.

Neavand jucatori tehnici, rapizi, cu stiinta jocului nu avem sansa decat jucand defensiv sperand intr-o minune pe contraatac, jucand ofensiv cu echipe precum Manchester, Milan, Real, Lyon samd ne vor manca astia la micul dejun. Avem nevoie de fotbalisti valorosi pentru ca echipa sa joace ceea ce isi doreste Hagi, din pacate cu ce are acum la dispozitie va fi greu, foarte greu da' ce sa ii faci daca alde Beluschi si mai stiu eu cine nu vrea sa vina pe 2-3 mil si pe un salariu de 100 de mii de euro la noi ?

In concluzie pe astia ii avem, cu ei defilam, insa nu trebuie sa visam asa mult pentru ca dezamagirile vor fi crunte, avem un lot cat de cat bun sa atacam competitiile pe plan intern si cam atat, pentru afara ne trebuie altceva.

Il Soldatino09.07.2007 09:35
1.papillon,esti bun sa scrii manifeste mobilizatoare.cu fotbalu` esti pe langa,sincer,no offence.

2.intoxicare maxima cu Gica la TV si presa.mass media nu face altceva decat sa l urce pe un soclu`,eu i as spune esafod.cand va cadea se vor infrupta din cadavrul lui ,ca niste sacali.

3.singurul lui punct forte este ca are incredere in copii.

5.dafyy,mi era dor de tine si de parerile tale pertinente.e o placere sa te citesc.ma mir ca nu esti printre editorialisti.se pare ca fcsteaua.ro are nevoie de baieti care halesc coelho,nu de minti lucide.

6.sper sa nu fiu banat,pentru ca am o opinie contrara multimii.

nu o sa fii banat pentru opiniile tale contrare ci o sa primesti avertisment pentru modul in care ne tratezi pe cei din fcsteaua.ro...

Nu te obliga nimeni sa vizitezi site-ul si nici nu te tinem cu forta. Daca noi te respectam pe tine nu vad de ce ne "arunci" ironic intr-o zona de care habar n-ai (prefer alti autori si alt gen de carti)...

In alta ordine de idei sa stii ca Papillon se pricepe foarte bine la fotbal (ti-o garantez), iar daca mai greseste atunci eu zic ca din respect si colegialitate ar trebui sa-l accepti asa cum este....Asta daca nu cumva tu esti perfect. Intre un redactor al fcsteaua care isi exprima dragostea pe site fata de echipa pe care o iubeste sau isi exprima un punct de vedere - bun sau mai putin exact - si un suporter ascuns in spatele unui nick si dispus sa arunce lejer ironii eu zic ca nu se poate face o comparatie si intotdeauna Papillon va obtine respect si apreciere....

Noroc

ariell09.07.2007 09:57

Diferenta intre noi si echipele mari o fac mentalitatea, banii si consecinta lor inevitabila valoarea individuala si colectiva a jucatorilor.

Din pacate sunt doua aspecte de care va fi greu sa scapam, Hagi prin mentalitatea care o are si prin experienta acumulata jucand sub bagheta unor antrenori valorosi si avand de asemenea o companie selecta asta gandindu-ma la coechipieri cred ca este capabil sa ne scape de sindromul " Miorita ", problema este cum se va rezolva al doilea aspect mentionat de catre mine, ca pana la urma degeaba e vointa daca nu e putinta, iar de bugete fantastice pe hartie suntem satui.

Vreau sa vad cand o sa luam si noi un jucator de 5 mil de euro nu de 20, abia atunci vom putea emite pretentii fondate.

Iar daca ne-am raporta la Steaua 86, acea echipa (11-le de baza )ar valora acum cel putin o suta de milioane de euro, oare actuala echipa face macar 20-30 de milioane ? Asta fara sa includem in aceasta suma si averea lui Gigi... :biggrin::biggrin:, si fara sa credem ca Chelsea ar fi vrut sa dea 10 sau 20 milioane pe Banel asa cum a spus tot Gigi...

Brigante09.07.2007 10:18
Lasa prietenul meu andyro, acum ai ocazia sa "gusti" ce am mancat si eu atata timp pe fcsteaua.ro: ai ocazia sa-l aperi pe Hagi in fata celor care arunca in el cu noroi. (Eu nu am facut-o si nu o fac, inca, nu stiu unde vezi tu scenarii din alea rocambolesti cu fitile, cu afirmatii neargumentate, discreditari, semne de intrebare ... probabil nu prea esti tu obisnuit cu limba romana ...). Si te asigur ca o sa fie si perioade dificile in epoca Hagi antrenor si o sa stau pe aici sa ma uit si eu cum o sa-i iei apararea (daca o sa o faci) atunci cand jucatorii vor claca lamentabil si unii infierbantati il vor ataca pe Hagi. Ce o sa zici atunci? Ca jucatorii nu au valoare sau ca Hagi e antrenor slab? Vom vedea ...

Pana una alta, nu vad unde e fitilul in a-mi DISPLACEA PROFUND ca cineva sa fie prieten cu un cancer precum Victor&Giovanni Becali, tiganii Europei, care ne fac de cacao in mod necontenit ... eu am invata una si buna si mi-am demonstrat-o in viata: cine se aseamana, se aduna. Sper sa mai exista si exceptia care intareste regula, si aceasta exceptie sa fie Gica Hagi.

Printre altele eu sunt un mare contestatar al lui Gigi Becali in persoana si nu pot uita cum a intrat el in anturajul fotbalului cu ajutorul lui Gica Hagi ... voi sunteti niste mici copii, judecati lucrurile superficial ... la un 3-0 cu Betis exultati, la un 1-4 cu Real Madrid dati cu pietre ... in viata este un cumul de factori care conteaza ... cum ar fi si caracterul unor oameni ...

Dar despre caracterul lui Olaroiu ce parere ai ? Iti placea sa vezi pe banca tehnica o tarfa a patronului, care danseaza melodia impusa de cioban ? De jucatorul Gigel Coman, folosit cu regularitate ca titular ce parere ai ? De meciul de la Bistrita, cand Olaroiu se scobea in nas si radea cand noi eram condusi cu 2-0 ce parere ai ? Iti doreai un astfel de om pe banca Stelei ? Si sa nu ma iei cu accidentarile si cu furaciunile arbitrilor, ca Gloria si-a facut echipa cu 10.000 de euro. In mod normal ar trebui sa ii batem la orice ora si cu Steaua 2 pe teren. De meciul de cupa cu Timisoara, cand nu am avut nici macar un sut pe spatiul portii (!!!), ce parere ai ? Cum te simteai ca suporter al Stelei atunci cand antrenorul echipei fugea de la stadion dupa infrangeri de frica presei si a galeriei ? Cine e vinovat pentru subtirimea lotului daca nu Olaroiu si MM Stoica ? De ce nu au cerut jucatori de valoare ? Cum a fost posibil sa ramanem fara nici un om de valoare in aparare pe finalul campionatului. Cum a fost posibil sa nu avem ce atacanti sa bagam pe teren in meciul cu Dinamo, la 3-0 pentru ei ??? Nu sunt unul din idiotii care ii contesta meritele antenorul Olaroiu, atribuindu-le muncii lui Protasov, Zenga sau mai stiu eu cui. Antrenorul Olaroiu este unul destul de bun, omul Olaroiu insa este o mizerie, pe care nu o mai vreau niciodata in organigrama clubului Steaua. Astept argumente pertinente, nu ironii ieftine de care suntem cu totii satui.

Azorel09.07.2007 11:16
[...] sunt mai stelist decat tine da eu vreau doar binele Stelei si binele Stelei nu este Hagi!!!!!
Tupac Amaru09.07.2007 11:20

Desi polemizez deseori cu tine, trebuie sa recunosc ca ma incearca acelasi sentiment de dezgust fata de "interlopii" frati Becali, cum ii numeau niste oameni de fotbal din Cipru...

Si eu il contesc pe Gigi Becali si iti dau dreptate si in aceasta privinta.

Observ ca ideile noastre sunt cam aceleasi in privinta fenomenului fotbalistic, cu o singura mare exceptie, care poarta numele de Olaroiu.

Care e prieten cu Gigi Becali.

Si - tu spui si ai dreptate iarasi - cine se aseamana se aduna....

Gunner1709.07.2007 11:21

toate ca toate fratilor... dar abonamente nu se mai pun in vanzare???

Tupac Amaru09.07.2007 11:24
Dar despre caracterul lui Olaroiu ce parere ai ? Iti placea sa vezi pe banca tehnica o tarfa a patronului, care danseaza melodia impusa de cioban ? De jucatorul Gigel Coman, folosit cu regularitate ca titular ce parere ai ? De meciul de la Bistrita, cand Olaroiu se scobea in nas si radea cand noi eram condusi cu 2-0 ce parere ai ? Iti doreai un astfel de om pe banca Stelei ? Si sa nu ma iei cu accidentarile si cu furaciunile arbitrilor, ca Gloria si-a facut echipa cu 10.000 de euro. In mod normal ar trebui sa ii batem la orice ora si cu Steaua 2 pe teren. De meciul de cupa cu Timisoara, cand nu am avut nici macar un sut pe spatiul portii (!!!), ce parere ai ? Cum te simteai ca suporter al Stelei atunci cand antrenorul echipei fugea de la stadion dupa infrangeri de frica presei si a galeriei ? Cine e vinovat pentru subtirimea lotului daca nu Olaroiu si MM Stoica ? De ce nu au cerut jucatori de valoare ? Cum a fost posibil sa ramanem fara nici un om de valoare in aparare pe finalul campionatului. Cum a fost posibil sa nu avem ce atacanti sa bagam pe teren in meciul cu Dinamo, la 3-0 pentru ei ??? Nu sunt unul din idiotii care ii contesta meritele antenorul Olaroiu, atribuindu-le muncii lui Protasov, Zenga sau mai stiu eu cui. Antrenorul Olaroiu este unul destul de bun, omul Olaroiu insa este o mizerie, pe care nu o mai vreau niciodata in organigrama clubului Steaua. Astept argumente pertinente, nu ironii ieftine de care suntem cu totii satui.

Ba sa stii ca, fara suparare, eu sunt un "idiot" care contesta "meritele" lui Olaroiu: mai precis semifinala de Cupa UEFA cu echipa construita de Protasov si campionatul castigat cu mizeriile lui Becali.

Si mai cred ca intre omul Olaroiu si antrenorul Olaroiu nu este nici o diferenta.

Numai bine!

Alex_9109.07.2007 11:30

Am observat la antrenamentele dela Kaprun ,ca toti jucatori se inteleg mai bine ca orcand , de cand Dl Hagi este antrenor la FC Steaua Bucuresti. Si am apreciat jocul mai ofensiv al noului antrenor.

DanStan09.07.2007 11:43

Hai ca incepem sa aberam. Ce i se reprosa lui Olaroiu ? Faptul ca juca defensiv impotriva lui Real Madrid ? Faptul ca nu ataca cu in valuri atunci cand avea in fata pe Olympique Lyon sau chiar pe Dinamo Kiev ? NU ! I se reprosa ca se apara excesiv jucand cu Ceahlaul. Ca echipa nu numai ca nu ataca dar chiar se retragea disperata incercand sa conserve un 0-0 pretios. Ca echipa isi crea intr-un meci de campionat doua jumatati de ocazii. Ca in restul timpului pasam de-a latul terenului la trecerea timpului sau aruncam mingi la bataie acolo unde singurul nostru atacant era inconjurat de 4 fundasi adversi. Iar la sfarsitul meciului auzeam declaratii de genul 'am jucat foarte bine dar am avut ghinion, ne-au furat arbitrii, a plouat, a fost prea cald, au fost jucatorii prea obositi, am suferit din cauza accidentarii unor jucatori de baza". Asta merge un meci, doua, trei, dar nu la infinit. Norocul si-l mai face omul si cu mana lui, arbitrii te pot fura dar asta nu justifica lipsa de idei si jocul lent, ploaia si caldura ii afecteaza si pe adversari, oboseala jucatorilor de baza & accidentarile se 'rezolva' intarind lotul cu rezerve de calitate si nu Gigei Comani. Astea nu-s justificari pentru o campioana a Romaniei. Poate pentru Pooli Mimisoara.

forever_STEAUA09.07.2007 12:23
Ba fraiere sant mai stelist decat tine da eu vreau doar binele Stelei si binele Stelei nu este Hagi!!!!!

Atotstiutorule, poti sa iti argumentezi macar afirmatiile?

ANTIgigi09.07.2007 12:33
[...] sunt mai stelist decat tine da eu vreau doar binele Stelei si binele Stelei nu este Hagi!!!!!

Azorel....ogoaie-te!....hai sa nu ne mai laudam care e mai stelist dcat celalalt, sa ne laudam doar ca tinem cu Steaua (cea mai buna echipa din Romania)...vrei? tu ai un punct de vedere, eu altul si asa mai departe. trebuie doar sa fim cat de cat obiectivi, iar daca ai niste opinii ale tale, fa-le cunoscute, dar daca se poate cat de cat diplomatic, sa lasam jignirile deoparte....

Timpul le va rezolva pe toate....

Khalid09.07.2007 12:36

La ora actuala nimeni nu poate garanta succesul sau insuccesul lui Hagi la Steaua. Timpul va raspunde intrebarilor voastre, aveti rabdare:).

Azorel09.07.2007 14:04
Azorel....ogoaie-te!....hai sa nu ne mai laudam care e mai stelist dcat celalalt, sa ne laudam doar ca tinem cu Steaua (cea mai buna echipa din Romania)...vrei? tu ai un punct de vedere, eu altul si asa mai departe. trebuie doar sa fim cat de cat obiectivi, iar daca ai niste opinii ale tale, fa-le cunoscute, dar daca se poate cat de cat diplomatic, sa lasam jignirile deoparte....

Timpul le va rezolva pe toate....

AI dreptate ca timpul le va rezolva pe toate ,da cand osa ne lase pe locul 5 osa spuna ca nu a putut mai mult.

«12345»