Salut adynezu, sunt perfect de acord. SUNT PERFECT DE ACORD SA NU-L CRITICAM PE Hagi. Dar atunci hai sa nici nu-l laudam, ca e penibil ... sa incepem sa-l periem ca antrenor pentru ca la antrenamente executa perfect lovituri libere mi se pare penibil ... sau sa se ridice parul pe maini din cauza ca mi se ridica acum 10 ani cand facea el spectacol in teren ... rabdare la critica, atunci rabdare si la laude ... mai e putin, 3 saptamani, incepe campionatul, dubla cu Zaglebie ... il lasam 6 luni, 1 an, nu am nimic impotriva.
Salut daffy, bine ai revenit omule ![]()
N-a fost in intentia mea sa-l ridic prea tare in slavi pe Hagi - cel putin, pe antrenorul Hagi nu avem inca motive sa-l laudam. Tot ce vreau e doar sa-i acordam putina sustinere la inceput, pana se obisnuieste cu echipa si incep sa apara (sper) rezultatele bune. Gica trebuie sa imprumute de la fostul jucator mentalitatea de invingator si s-o aplice cu succes in noua cariera. Poate l-am periat putin, dar nu vad nimic rau in asta - sunt convins ca omul are nevoie de tot sprijinul suporterilor pentru a reusi. Ce sens ar avea sa fac comentarii super realiste in care sa prezint realizarile lui Gica Hagi antrenorul? De ce sa agitam apele, si asa putin agitate dupa cele doua amicale pierdute? O dam iarasi ca la inceputul perioadei lui Oli, cand trei sferturi din suporteri erau deja impotriva lui inca inainte de primul meci oficial? Ce rost are? Datoria noastra e sa sustinem echipa, si asta inseamna implicit si noul antrenor.
Incercam sa cream si noi un cadru propice performantei - liniste, incurajari, sa prinda si omul incredere. Ce sa facem, sa luam ca exemplu Poli Timisoara si sa incepem sa ne vaitam ca Hagi nu va reusi?
Oricum, inca o data, ma bucur ca ai revenit - cu tine stiu ca pot avea oricand un dialog civilizat
Si eu sunt curios sa vad de la ce meci va raspunde Hagi pentru rezultate si pana unde va fi invocat Oli.
@redstar, ai dreptate, si eu zic sa-l lasam in pana mea pe Oli ca o dam in penibil. As face un poll, cu urmatoarele intrebari:
1. Daca Hagi califica Steaua in UCL, al cui e meritul? Oli sau Hagi?
2. Daca Hagi nu califica Steaua in UCL, a cui e vina? Oli sau Hagi?
Eu zic ca fiecare tehnician raspunde de rezultate in momentul in care se afla pe banca - asta mi se pare cea mai buna gandire
1.papillon,esti bun sa scrii manifeste mobilizatoare.cu fotbalu` esti pe langa,sincer,no offence.2.intoxicare maxima cu Gica la TV si presa.mass media nu face altceva decat sa l urce pe un soclu`,eu i as spune esafod.cand va cadea se vor infrupta din cadavrul lui ,ca niste sacali.
3.singurul lui punct forte este ca are incredere in copii.
5.dafyy,mi era dor de tine si de parerile tale pertinente.e o placere sa te citesc.ma mir ca nu esti printre editorialisti.se pare ca fcsteaua.ro are nevoie de baieti care halesc coelho,nu de minti lucide.
6.sper sa nu fiu banat,pentru ca am o opinie contrara multimii.
N-ai de ce sa fi banat, atata timp cat vorbesti civilizat - parerile diferite stau la baza democratiei, nu ? ![]()
Acuma, cu mintea lucida, cred ca te inseli putin...Nu am spus niciodata ca Hagi ar fi antrenorul perfect si potrivit pentru Steaua, dar trebuie sustinut. Nu ma supar absolut deloc ca imi spui ca sunt pe langa fotbal, dar in momentul in care faci o astfel de afirmatie trebuie sa vii cu dovezi prin care sa arati priceperea ta in domeniul asta. Ca exemplu: diploma de antrenor, scanata si uploadata pe site, sa vad si eu ca intr-adevar te pricepi la sportul asta. Eventual, ceva realizari la o echipa de minim divizia C. Pentru ca altfel, fara suparare, nu esti altceva decat un simplu observator al fenomenului (ca si mine), care-si da cu parerea. Atat. Isi da cu parerea, nimic mai mult. Faptul ca (poate) ai jucat fotbal cativa ani printr-o divizie inferioara nu te "ridica" automat la statutul de tehnician