FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Noi suntem Steaua

«12345»
adynezu08.07.2007 19:44
Salut adynezu, sunt perfect de acord. SUNT PERFECT DE ACORD SA NU-L CRITICAM PE Hagi. Dar atunci hai sa nici nu-l laudam, ca e penibil ... sa incepem sa-l periem ca antrenor pentru ca la antrenamente executa perfect lovituri libere mi se pare penibil ... sau sa se ridice parul pe maini din cauza ca mi se ridica acum 10 ani cand facea el spectacol in teren ... rabdare la critica, atunci rabdare si la laude ... mai e putin, 3 saptamani, incepe campionatul, dubla cu Zaglebie ... il lasam 6 luni, 1 an, nu am nimic impotriva.

Tin sa precizez ceva inca de pe acum: orice esec imediat al lui (sa zicem si o eventuala necalificare in grupele CL sau un start cu stangul in campionat) ii va fi pus in carca lui Oli: a, nenorocitul ala de Oli a lasat echipa praf si Hagi nu a avut timp sa o salveze. Pe de alta parte, daca va califica echipa in grupele CL si va incepe bine campionatul, toata lumea o sa zica "regele antrenor". Deci hai sa stabilim de acum: cui apartin rezultatele incepand de la primul meci, cel cu Ceahlaul de acasa? Lui Hagi sau lui Oli? Victoriile lui Hagi si infrangerile lui Oli? 20 de minute de joc bun lui Hagi si 70 de joc prost, lui Oli? Suturile pe poarta lui Hagi si suturile peste poarta ale lui Bostina si Croitoru, lui Oli?

Asta e buba ...

Eu zic sa asteptam... Eu unul sunt increzator ca Hagi poate si trebuie sa faca performanta... Si nu neaparat Hagi, dar orice antrenor care e pus pe banca Stelei TREBUIE sa faca performanta, pentru ca Steaua inseamna performanta...

Ps: Batem si Zaglebie, si Ceahlaul, stai linistit :D

LeoKinG08.07.2007 19:49

Aici ai dreptate daffyduck daca Hagi va rata la Steaua o sa i se stice imaginea...se asteapta f mult de la el chiar prea mult(sa trecem de grupele UCL) sa fim seriosi ... in 10 ani o echipa romaneasca nu o sa treaca de grupe,campionatu nici nu ma gandesc sa nu il luam anul asta.dar cu cupa cum ramane?stiu ca pe Jiji nu il intereseaza locul de UEFA pentru ca de acolo nu vin bani da macar pentru palmares trebuie castigata si aia!Trebuie sa avem rabdare 5-6 etape si atunci sa vorbim...nu din prima etapa daca pierdem sa zicem "aaaa pei daca cu Ceahlau nu batem ce o sa facem cu dinam0 sau rapid"

Sforza08.07.2007 19:49
Deci hai sa stabilim de acum: cui apartin rezultatele incepand de la primul meci, cel cu Ceahlaul de acasa? Lui Hagi sau lui Oli? Victoriile lui Hagi si infrangerile lui Oli? 20 de minute de joc bun lui Hagi si 70 de joc prost, lui Oli? Suturile pe poarta lui Hagi si suturile peste poarta ale lui Bostina si Croitoru, lui Oli?

Asta e buba ...

Daffyduck hai sa tragem linie dupa ce se va termina sezonul viitor, atunci vom putea vedea cu adevarat ce a reusit sau nu Hagi la Steaua. Atunci vom putea face o analiza completa si cu bune si cu rele, pana atunci eu zic ca merita sprijinul nostru neconditionat.

Daca stau sa ma gandesc nici Oli nu a avut vreun CV impresionant pana sa vina in Ghencea, deci cu atat mai mult are si Hagi dreptul de a incerca sa se relanseze in cariera de antrenor si bineinteles totodata pe Steaua.(Sa dea Dumnezeu sa fie asa!)

Eu sincer sunt foarte curios sa vad ce performante va mai avea Oli de acum inainte. Daca chiar el a fost principalul artizan al succeselor Stelei va reusi si pe mai departe, deci ramane si acest lucru de urmarit.

Forza Steaua!

daffyduck08.07.2007 19:50
Eu zic sa asteptam... Eu unul sunt increzator ca Hagi poate si trebuie sa faca performanta... Si nu neaparat Hagi, dar orice antrenor care e pus pe banca Stelei TREBUIE sa faca performanta, pentru ca Steaua inseamna performanta...

Ps: Batem si Zaglebie, si Ceahlaul, stai linistit :D

Sunt ferm convins ca Hagi la Steaua nu se compara cu nici un episod: Hagi la nationala, Hagi la Bursa, Hagi la Galata, Hagi la **** Timisoara ...

1. la nationala era greu sa puna ordine, jucatorii inca il percepeau ca pe unul de-al lor ... era la inceput, a picat intr-un moment prost, a avut ghinion cu Stelea, cu unele chestii, nu zic ca acel esec ii apartine ...

2. la turci, din nou, au fost conjuncturi, sunt putini pe aici care sa fi urmarit etapa de etapa cum juca Bursa sau Galata ca sa-si dea cu pararea, sau care sa cunoasca atat de bine fotbalul turc incat sa formeze o opinie

3. la **** nici un antrenor nu a reusit sa urce mai sus de locul 3-4 cu ei ... nu au presiunea rezultatelor, nu au istorie, nu au trecut, a imbraca tricoul lui **** nu inseamna nimic, i-a cumparat Zambon, sunt nimeni, se hranesc din amintirile retradului Jackie Ionescu si din ura pentru ham ham. Nici macar nu i-a retrogradat Dinamo, ci prostia lor monumentala ...

Ce se va intampla la Steaua e cu totul altceva ... aici este deja un grup unit, obiectivele sunt clare, jucatorii au alta presiune, publicul minunat te impinge de la spate ... Romania - Steaua, oriunde - Steaua ... chestii ... sunt convins ca Hagi va face treaba mai buna decat pana acum ... l-a pastrat pe Bicfalvi, un mare lucru ... poate il va juca mai mult pe Ochisori Rosi Albastrii ... poate va stii sa-l convinga pe Gigi impreuna cu Adi sa faca transferuri adevarate, nu panarame ...

Sunt insa si aspecte care ma fac sa fiu rezervat ... si unul din ele este prietenia cu oameni gen Giovanni ... lucru care imi displace profund ...

vanfootball08.07.2007 19:55
A, si salut van :P

Cat am lipsit, am luat campionate la FM2007 cu Liverpool si Valencia :D. Am treburi importante de facut, nu asa ... :D

Si eu care credeam ca ai avut probleme serioase de rezolvat.:))

Am doua aspecte de pus la punct in legatura cu ce se discuta intens pe-aici:

- Argumentul "Hagi nu are performante" nu are nici o valoare, daca ne gandim ca Protasov si Zenga nu reusisera nici jumatate din ce a facut Hagi ca antrenor pana acum. Pentru cine nu stie, Protasov a fost singurul antrenor din ultimii 10 ani (!!!) care a "reusit" sa rateze titlul cu Olympakos. Zenga antrenase prin SUA si Liga a 3-a italiana, iar apoi a luat echipa creata de Olaroiu (locul 2) si a lasat-o pe locul 8. Puteti gasi orice argument, dar lipsa performantelor e absolut irelevanta, dupa cum au demonstrat predecesorii sai. Si eu sunt circumspect in privinta lui, dar sa-i dam o sansa, mai ales ca e unul de-al nostru;

- Pulido a zis ca vine mirecuri si semneaza, ca totul e stabilit. Au scris spaniolii ca il vor Deportivo si Espanyol si ne-am si speriat. Vom vedea, dar nu cred ca o sa pice transferul; sunt doar zvonuri cele relatate de Pro TV, singurul lucru concret e declaratia lui cum ca va semna miercuri.

JDERUL08.07.2007 20:00

@daffyduck

Vad ca nu ai inteles mesajul. Ba mai mult, daca te citesti cu atentie vei observa ca te contrazici singur. Eu nu am spus decat ca nu trebuie sa aruncam cu pietre cand nu este cazul. Nu vreau sa intru in polemica la acest nivel. Nu este cazul.

Avem un punct comun: Boloni. Si eu il consider un antrenor foarte bun. Dar si antrenorii foarte buni mai dau chix. Oare care este valoarea lui de antrenor? Aceea de a-l fi descoperit pe Cristiano Ronaldo si rezultatele avute cu Sporting sau ultima experienta franceza?

"To be or not to be?" va mai chinui omenirea inca multe secole de acum.

adynezu08.07.2007 20:00
Sunt insa si aspecte care ma fac sa fiu rezervat ... si unul din ele este prietenia cu oameni gen Giovanni ... lucru care imi displace profund ...

Cat timp imaginea Stelei nu are de suferit, eu unul nu am absolut nimica impotriva... Cred ca Hagi are dreptul sa aibe ce prieteni vrea :biggrin:

daffyduck08.07.2007 20:04
Si eu care credeam ca ai avut probleme serioase de rezolvat.:))

Am doua aspecte de pus la punct in legatura cu ce se discuta intens pe-aici:

- Argumentul "Hagi nu are performante" nu are nici o valoare, daca ne gandim ca Protasov si Zenga nu reusisera nici jumatate din ce a facut Hagi ca antrenor pana acum. Pentru cine nu stie, Protasov a fost singurul antrenor din ultimii 10 ani (!!!) care a "reusit" sa rateze titlul cu Olympakos. Zenga antrenase prin SUA si Liga a 3-a italiana, iar apoi a luat echipa creata de Olaroiu (locul 2) si a lasat-o pe locul 8. Puteti gasi orice argument, dar lipsa performantelor e absolut irelevanta, dupa cum au demonstrat predecesorii sai. Si eu sunt circumspect in privinta lui, dar sa-i dam o sansa, mai ales ca e unul de-al nostru;

- Pulido a zis ca vine mirecuri si semneaza, ca totul e stabilit. Au scris spaniolii ca il vor Deportivo si Espanyol si ne-am si speriat. Vom vedea, dar nu cred ca o sa pice transferul; sunt doar zvonuri cele relatate de Pro TV, singurul lucru concret e declaratia lui cum ca va semna miercuri.

Ai dreptate cu Protasov si Zenga si uite ai reusit sa-mi inchizi gura la capitolul asta pe urmatoarele 3 luni.

Cat despre Pulido, daca vroia sa mearga la Depor sau Espanyol, nici nu se mai punea problema vreodata sa se gandeasca la Steaua ... ca jucator liber de contract, nu era nici o problema pentru el sa-si gaseasca in Spania ...

Dar la varsta lui, Steaua e unica lui sansa de a juca vreodata in CL ...

SteauaClan08.07.2007 20:07

Andrei (papillon) -o mica nostalgie m-a trecut in timp ce am citit articolul,foarte frumos nimic de comentat 100% adevarat

bad_joke08.07.2007 20:15
Aia cu Real sau Barcelona ... a fost ca jucator ... alta mancare de peste ... cand o sa antreneze Hagi pe Barca sau Real Madrid, atunci da, o sa fac plecaciuni "antrenorului" Hagi ... necontenit.

Mie mi se pare ca tu nu aduci argumente.

Din pacate, imi doresc sa nu am dreptate si Hagi sa fie un foarte mare antrenor. Daca va rata la Steaua, din pacate, isi va strica si imaginea de mare fotbalist ... tinerii care au acum 12-16 ani si-l vor aminti ca antrenorul Hagi de la Steaua, nu ca geniul fotbalistic ...

Nu l-as suporta pe Gigi Becali sef ... prefer sa-mi castig painea cinstit in alta meserie ... sunt milioane de oameni care se pricep la fotbal in felul lor ... nu as avea niciodata pretentia sa antrenez Steaua, nu merit, nu mi-am julit genunchii pentru clubul acela ... Boloni insa ar merita ...

un ungur sa antreneze Steaua niciodata,si nu mi se pare nici el un mare antrenor

daffyduck08.07.2007 20:22
un ungur sa antreneze Steaua niciodata,si nu mi se pare nici el un mare antrenor

Cred ca tu la tine te-ai gandit cand ti-ai ales nickul ... :D

Lucas08.07.2007 20:24

Asta chiar ca a fost o gluma proasta!

vanfootball08.07.2007 20:26

@bad_joke

:)))))))))))))))))))))))))

Tu stii, din intamplare asa, cine a fost antrenorul Stelei, castigatoare a Cupei Campionilor Europeni? Ia zi tu, care e legatura intre el si Boloni. Hai, ghiceste!

Lucas08.07.2007 20:28
@bad_joke

Tu stii, din intamplare asa, cine a fost antrenorul Stelei, castigatoare a Cupei Campionilor Europeni? Ia zi tu, care e legatura intre el si Boloni. Hai, ghiceste!

Membrii PNG nu mai trebuie bagati in seama!

bad_joke08.07.2007 20:32
Membrii PNG nu mai trebuie bagati in seama!

ce membri PNG?,mie numi place Boloni,mie numi place idee de ungur,chiar daca a facut performantza la Steaua,as fi preferat s anul faca,eu poate sunt rasist,dar ne-au facut prea mult rau unguri,sunt toti niste perversi,niste oameni care umbla dupa drepturi in tara noastra,astae parrerea mea

Lucas08.07.2007 20:38
ce membri PNG?,mie numi place Boloni,mie numi place idee de ungur,chiar daca a facut performantza la Steaua,as fi preferat s anul faca,eu poate sunt rasist,dar ne-au facut prea mult rau unguri,sunt toti niste perversi,niste oameni care umbla dupa drepturi in tara noastra,astae parrerea mea

Esti sigur ca nu esti tu insuti ungur?

La cum scrii...

puricele08.07.2007 20:39

Salut Daffy ai luat o pauza un pic prea mare chiar mi-a fost dor de postarile tale.Acum as vrea sa te vad daca o sa il sutii si pe Hagi asa cum l-ai sustinut pe Olaroiu

bad_joke08.07.2007 20:41
Esti sigur ca nu esti tu insuti ungur?

La cum scrii...

io scriu bine,dar omu se mai si grabeste cand scrie,imi cer scuze mr. perfect,oricum probabil ca am adus o jignire suporterilor,dar mie nu-mi place Boloni,am zis poate sunt rasist,dar am o parere proasta despre unguri si nu as vrea s aconduca o echipa la care tin,si plus nu e mare scula de antrenor,a avut succes la echipe mici din Frantza si cand sa dus al AS MONACO n-a facut nimc

danielcristian08.07.2007 20:43
Salut Daniel.

Dar cine va poate impiedica bucuria de a-l avea pe Hagi antrenor, scuza-ma ca te intreb?

De-acum o sa ma distrez si eu ca voi: cand castiga Steaua, o sa zic ca a castigat din ce isi mai amintea de la Oli. Cand o sa piarda, o sa zic ca au jucat cum le-a zis Hagi.

La voi o sa fie invers: cand a venit Oli la Steaua, daca pierdea, era prost, daca Steaua castiga, era din cauza lui Protasov.

Acum la venirea lui Hagi, cand Steaua o sa piarda, o sa spuneti ca a jucat "din era lui zeroli", cand o sa castige, o sa ziceti ca a facut spectacol marca Hagi.

Frate, jumate din lotu Stelei din vremea Oli nu avea pic de valoare, iar Oli ca antrenor a facut minuni cu lotul ala.

Finale a mai pierdut si Milan de la 3-0 la pauza.

Mai mult decat atat, Boro o eliminase atunci in sferturi pe Basel tot de la scorul general de 3-0 pentru Basel (2-0 in Elvetia si 1-0 pentru Basel in min 23).

Nu stiu daca e vina lui Oli sau NUMAI a lui Oli ca lotul a fost extrem de slab/subtire in ultimii 2-3 ani. Desi inclin sa cred ca nu. Oli a fost cea mai buna afacere a lui Gigi din toata viata lui de patron de fotbal: investitii cateva sute de mii de euro, castiguri fabuloase prin calificarea in grupele CL si cresterea cotei jucatorilor gen Dica.

Zici ceva de umilinta de a termina la 18p in spatele lui Dinamo. Au fost doar 6 puncte, sa nu exageram. Poate diferenta a fost data si de unele decizii gresite ale lui Oli. Dar eu zic ca diferenta au facut-o si arbitrii, care ne-au scos mingiile din poarta pe la Oradea si-l tot eliminau pe Thereau pentru ceva ce doar ei vedeau; si meciurile din CL care i-au stors de vlaga pe amarastenii nostri de jucatori (in perioada meciurilor din CL Steaua a avut cele mai penibile rezultate din istorie in campionat - si e normal sa fie asa la psihicul jucatorilor nostri); si nu in ultimul rand, diferenta au facut-o meciurile directe cu Dinamo (daca ii bateam in meciul direct in Ghencea la diferenta mai mare de 1 gol, acum am fi fost campioni ;-) - matematica pura).

Pentru toti cei lipsiti de idei si argumente care ma trimit in Arabia dupa Oli: pot sa spun ca Olaroiu nu intra in top10 al antrenorilor mei preferati, insa este mult peste Hagi. Doi: va spun si eu voua - urmati-ma si voi in Arabia dupa idolul vostru, Elton, cel mai slab jucator de la Steaua, dupa Gigel Coman.

Hai pa. Accept si parerile contra, ale celor care au idei si argumente, gen vanfootball si AmuntBoy sau altii, se stiu ei. Restul, 2 pac pacilor si alte specii, hamaiti si macaiti pe alte forumuri, lasati-ma pe mine in pace.

De fapt, inca nu sunt convins ca tu nu esti Olaroiu in persoana...

Orice "idee sau argument" as avea, paleste cand iti vad postarile kilometrice!Ma dau batut de pe acuma,nu am rabdarea necesara sa ma contrazic cu tine.

E bine ca ai reaparut pe aici,dar fa bine si scrie mai scurt si la obiect ceea ce ai de scris,ca nu toti avem rabdarea sa citim romanele tale ...

Parerea mea este ca ai ales prost momentul sa tragi in Hagi, puteai sa mai astepti vreo luna-doua,neriscand astfel sa cazi in ridicol...

vanfootball08.07.2007 20:46
io scriu bine,dar omu se mai si grabeste cand scrie,imi cer scuze mr. perfect,oricum probabil ca am adus o jignire suporterilor,dar mie nu-mi place Boloni,am zis poate sunt rasist,dar am o parere proasta despre unguri si nu as vrea s aconduca o echipa la care tin,si plus nu e mare scula de antrenor,a avut succes la echipe mici din Frantza si cand sa dus al AS MONACO n-a facut nimc

Tot nu mi-ai raspuns la intrebare.:))

danielcristian08.07.2007 20:47
@bad_joke

Nu,ca pe atunci nu se specifica ca e de nationalitate maghiara.Pe vremea aia se specifica nationalitatea cuiva,alta decat cea romana,doar daca facea ceva rau... :rolleyes:

puricele08.07.2007 20:47

Tu chiar esti un defect cand spui lucruri de genul asta. D-ar atunci cand Steaua a a castigat meciuri cupe,supercupe campionate si atunci l-ai urat

alexblaja08.07.2007 20:58

Despre Boloni in postura de antrenor al Stelei chiar nu are rost sa discutam, cel putin atata timp cat "finantator" este Gigi Becali, care a spus despre Boloni ca este un "tradator de tara"....discutia despre Boloni antrenor la Steaua este inutila

Daffy, am fost un "sustinator" al lui Olaroiu, spuneam ca trebuie lasat sa-si faca treaba, ca nu e bine sa fie dat afara in timpul returului, ca mecanismul nu trebuie schimbat in timpul mersului etc....problema e ca nu si-a atins obiectivele trasate de el insusi si Meme dupa tur(locul 2 si Cupa Romaniei)...nu era normal sa plece? Ce spui despre declaratia lui de dupa meciul cu groparii, din ziua de Paste, cand a declarat :'la un moment dat, nu mai stiam ce se intampla pe teren!" sau despre gestul lui mirobolant de a-si baga destu-n nas pentru materie prima de bilute, in timpul meciului cu Aek Bragadiru? N-oi fi eu un "erudit" in ale fotbalului, dar ma gandesc ca un asemenea gest nu poata arata decat lipsa de respect fata de toti suporterii Stelei, in primul rand pentru cei care s-au dus la stadion ca sa-si sutina echipa, dar si pentru toti suporterii in general.

Chaos08.07.2007 22:19

@daffyduck

eu cred ca si Hagi merita sustinere la fel cum cred ca Oli a avut sustinere la inceput din partea suporterilor.Te rog sa ma scuzi dak gresesc , dar mie mi se pare ca tu esti genul de suporter care abia asteapta ca Hagi sa greseasca doar pentru a avea placerea de a spune la urma "v-am zis eu" (vorba lui soldatino intr-un articol recent).

Spui ca atunci cand Oli pierdea era vina lui si cand castiga era datorita lui Protasov , iar acum dak Steaua pierde va fi tot vina lui. Jocul unei echipe nu il poti schimba dupa 1 meci. De ce nu a mai jucat Steaua la fel de bine in sezonul incheiat ca si in primavara europeana? pentru ca Olaroiu nu avea cum sa schimbe stilul lui Protasov in doar cateva meciuri. S-a vazut dupa ce a inceput sezonul Steaua lui Olaroiu. Asa nici Hagi nu poate schimba intr-un meci stilul asta.O sa aibe nevoie de timp ca sa impuna jocul lui. Spuneai park ceva de mantalitate. Crezi ca nu are nici o legatura mentalitatea pe care o impune fiecare antrenor? uite o diferentza intre cei doi antrenori :

Olaroiu inaintea fiecarui meci mai important : "este o echipa mai buna si mai valoroasa decat noi , trebuie sa ne facem jocul si sa incercam sa obtinem un rezultat mai bun"

dupa meciuri : "echipa lor a fost mai buna" sau "am fost furati , am fost obositi , nu am avut sansa".Toate astea in conditiile in care Steaua nu juca absolut nimic si avea 2-3 suturi pe poarta

Hagi : " noi suntem Steaua , nu avem cum sa nu trecem de ei" si sunt convins ca asa o sa gandeasca meci de meci.

Care ii legatura dintre jucatorul Hagi si antrenorul Hagi? Tocmai aceasta mentalitate de invingator. El intotdeauna si-a dorit sa castige indiferent cu ce echipa juca si nu cred ca o facea doar pentru bani , spre deosebire de unii jucatori de la Steaua care intrau poate in teren si isi ziceau "nu conteaza , oricum imi da Jiji banii".Acum o sa fie alta daruire in teren . O sa vezi.

Si un ultim lucru : semifinala de la boro a fost pierduta din cauza fricii inspirate jucatorilor de antrenor.Aveam 6-7 fundasi in teren si restu stateau in fata careului. Tocmai de asta avem nevoie de Hagi pentru ca el nu stie si nici nu vrea sa auda ce inseamna esecul

Numai bine

Mereu SUPERIORI! spre cl

RedStar08.07.2007 22:33

WB Daffy, aveam eu presimtirea ca o sa intri in "sevraj" la un moment dat :P

Si eu sunt curios sa vad de la ce meci va raspunde Hagi pentru rezultate si pana unde va fi invocat Oli.

Il rog pe Somanescu sa ne dea o data precisa.

«12345»