Salut adynezu, sunt perfect de acord. SUNT PERFECT DE ACORD SA NU-L CRITICAM PE Hagi. Dar atunci hai sa nici nu-l laudam, ca e penibil ... sa incepem sa-l periem ca antrenor pentru ca la antrenamente executa perfect lovituri libere mi se pare penibil ... sau sa se ridice parul pe maini din cauza ca mi se ridica acum 10 ani cand facea el spectacol in teren ... rabdare la critica, atunci rabdare si la laude ... mai e putin, 3 saptamani, incepe campionatul, dubla cu Zaglebie ... il lasam 6 luni, 1 an, nu am nimic impotriva.
Tin sa precizez ceva inca de pe acum: orice esec imediat al lui (sa zicem si o eventuala necalificare in grupele CL sau un start cu stangul in campionat) ii va fi pus in carca lui Oli: a, nenorocitul ala de Oli a lasat echipa praf si Hagi nu a avut timp sa o salveze. Pe de alta parte, daca va califica echipa in grupele CL si va incepe bine campionatul, toata lumea o sa zica "regele antrenor". Deci hai sa stabilim de acum: cui apartin rezultatele incepand de la primul meci, cel cu Ceahlaul de acasa? Lui Hagi sau lui Oli? Victoriile lui Hagi si infrangerile lui Oli? 20 de minute de joc bun lui Hagi si 70 de joc prost, lui Oli? Suturile pe poarta lui Hagi si suturile peste poarta ale lui Bostina si Croitoru, lui Oli?
Asta e buba ...
Eu zic sa asteptam... Eu unul sunt increzator ca Hagi poate si trebuie sa faca performanta... Si nu neaparat Hagi, dar orice antrenor care e pus pe banca Stelei TREBUIE sa faca performanta, pentru ca Steaua inseamna performanta...
Ps: Batem si Zaglebie, si Ceahlaul, stai linistit ![]()