FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Noi suntem Steaua

«12345»
bad_joke08.07.2007 15:43

Astept cu nerabdare inceputul acestui Campionat nebun,sa speram ca va fi un spectacol fotbalistic de proporti,si sa speram ca acesti polonezi o sa-i scoatem fara probleme pentru ca SUNTEM Steaua!!!

Felicitari pentru articol.

Apropo cine imi poate spune si mie unde sa umblu la setarile profilului meu,ca sa mi se vada fotografia?????Va rog mult dac puteti sa ma ajutati v-as fi recunoscator.

LeoKinG08.07.2007 16:23
Hagi fao pentru suporteri Stelei pleaca din Ghencea.

Lasa-ne bah spurcatule sa vede si dupa nume ca esti caine!Asa ca MARSH de aici !

danielcristian08.07.2007 16:25

@daffyduck -cred ca avem si noi dreptul sa ne bucuram ca am scapat de ratatul de Oli,nu crezi?A fost cel mai urat fotbal pe care Steaua l-a practicat vreodata!Am avut parte de meciuri la care doar ma enervam si cateodata ma lua somnul.

Hai sa-l lasam pe Hagi sa ne demonstreze daca este sau nu antrenor de Steaua!

Cine plange dupa Oli,e liber sa se duca dupa el ,Al Hilal va asteapta cu bratele deschise!

LeoKinG08.07.2007 16:31

Offtopic

Stie cineva cand o sa fie prezentat echipamentu nou?Sau macat daca o sa fie un echipament nou?

vanfootball08.07.2007 17:22

Daca va fi un echipament nou, cel mai probabil va fi prezentat la meciul cu Charleroi (20-21 iulie).

adynezu08.07.2007 17:37

OFFTOPIC

Gigel Coman la Al Hilal

Aflat pe lista neagra a lui Gheorghe Hagi, mijlocasul Gigel Coman este foarte aproape de un transfer la echipa pregatita de Cosmin Olaroiu, Al Hilal, anunta Pro TV.

Jucatorul de 29 de ani nu l-a impresionat deloc pe Gica Hagi in stagiul de pregatire pe care l-a efectuat in Austria, fiind anuntat ca nu va face parte din planurile "Regelui" in sezonul viitor.

Sursa citata sustine ca Gigel Coman l-ar putea urma pe fostul sau antrenor de la FC National, Timisoara si Steaua, Cosmin Olaroiu, actualmente la cel mai important club al Asiei, Al Hilal.

ONLINESPORT

Daca pleaca... putem fi cu adevarat fericiti:D

st_klaus08.07.2007 17:40
Hagi fao pentru suporteri Stelei pleaca din Ghencea.

Azorel,fa-o pentru toata lumea,impusca-te...

cody08.07.2007 17:45

"Nu pot decat sa am o urma de regret vazand ca si voi, suporterii, cadeti in aceiasi capcana de doi lei: ce treaba are jucatorul Hagi care ne-a marcat copilaria cu fenta lui, cu antrenorul Hagi din anul 2007?"

Sa Stizi ca daffy are dreptate Il RESPECT PE Hagi CA JUCATOR este adevarat un jucator ca el in Romania va mai aparea probabil peste 100 de ani !!

Dar scuzati-ma frati mei , uitazi-va sa vedetzi ce performante a avut Hagi ca Antrenor !!! aproape nici una !!!

Hagi nu este bun ca antrenor !!!!

Si degeaba IL Uratzi voi pe Oli !!!! pentru ca el a avut macar performantze la Steaua cel putzin !!

Dece oare toate lucrurile bune care le-a facut la TSeaua le uitam asa de repede niste performantze frumoase si pune-m inaintea lor intodeauna esecurile !!!

St3aua Lov3 4 Ever !!!

LeoKinG08.07.2007 18:03

"cainele" Gigel Coman isi urmeaza "stapanul" Oli ... Drum Bun !

@ cody

eu nu stiu daca cineva il uraste pe Oli eu personal nu il urasc...nu am de ce!A dus Steaua in semifinalele UEFA in grupele CL de ce sa il urasc?Acum Hagi e antrenor si nimeni nu cred ca il regreta pe Oli...

Virgil08.07.2007 18:14

Super articol. Andrei esti intr-o continua competitie cu tine. Unde ai de gand sa ajungi? :biggrin:

LeoKinG08.07.2007 18:21

Offtopic

Pulido numai vine la Steaua si Golanski inca nu a ajuns in Romania!

daffyduck08.07.2007 18:23
@daffyduck -cred ca avem si noi dreptul sa ne bucuram ca am scapat de ratatul de Oli,nu crezi?A fost cel mai urat fotbal pe care Steaua l-a practicat vreodata!Am avut parte de meciuri la care doar ma enervam si cateodata ma lua somnul.

Hai sa-l lasam pe Hagi sa ne demonstreze daca este sau nu antrenor de Steaua!

Cine plange dupa Oli,e liber sa se duca dupa el ,Al Hilal va asteapta cu bratele deschise!

Salut Daniel.

Dar cine va poate impiedica bucuria de a-l avea pe Hagi antrenor, scuza-ma ca te intreb?

De-acum o sa ma distrez si eu ca voi: cand castiga Steaua, o sa zic ca a castigat din ce isi mai amintea de la Oli. Cand o sa piarda, o sa zic ca au jucat cum le-a zis Hagi.

La voi o sa fie invers: cand a venit Oli la Steaua, daca pierdea, era prost, daca Steaua castiga, era din cauza lui Protasov.

Acum la venirea lui Hagi, cand Steaua o sa piarda, o sa spuneti ca a jucat "din era lui zeroli", cand o sa castige, o sa ziceti ca a facut spectacol marca Hagi.

Frate, jumate din lotu Stelei din vremea Oli nu avea pic de valoare, iar Oli ca antrenor a facut minuni cu lotul ala.

Finale a mai pierdut si Milan de la 3-0 la pauza.

Mai mult decat atat, Boro o eliminase atunci in sferturi pe Basel tot de la scorul general de 3-0 pentru Basel (2-0 in Elvetia si 1-0 pentru Basel in min 23).

Nu stiu daca e vina lui Oli sau NUMAI a lui Oli ca lotul a fost extrem de slab/subtire in ultimii 2-3 ani. Desi inclin sa cred ca nu. Oli a fost cea mai buna afacere a lui Gigi din toata viata lui de patron de fotbal: investitii cateva sute de mii de euro, castiguri fabuloase prin calificarea in grupele CL si cresterea cotei jucatorilor gen Dica.

Zici ceva de umilinta de a termina la 18p in spatele lui Dinamo. Au fost doar 6 puncte, sa nu exageram. Poate diferenta a fost data si de unele decizii gresite ale lui Oli. Dar eu zic ca diferenta au facut-o si arbitrii, care ne-au scos mingiile din poarta pe la Oradea si-l tot eliminau pe Thereau pentru ceva ce doar ei vedeau; si meciurile din CL care i-au stors de vlaga pe amarastenii nostri de jucatori (in perioada meciurilor din CL Steaua a avut cele mai penibile rezultate din istorie in campionat - si e normal sa fie asa la psihicul jucatorilor nostri); si nu in ultimul rand, diferenta au facut-o meciurile directe cu Dinamo (daca ii bateam in meciul direct in Ghencea la diferenta mai mare de 1 gol, acum am fi fost campioni ;-) - matematica pura).

Pentru toti cei lipsiti de idei si argumente care ma trimit in Arabia dupa Oli: pot sa spun ca Olaroiu nu intra in top10 al antrenorilor mei preferati, insa este mult peste Hagi. Doi: va spun si eu voua - urmati-ma si voi in Arabia dupa idolul vostru, Elton, cel mai slab jucator de la Steaua, dupa Gigel Coman.

Hai pa. Accept si parerile contra, ale celor care au idei si argumente, gen vanfootball si AmuntBoy sau altii, se stiu ei. Restul, 2 pac pacilor si alte specii, hamaiti si macaiti pe alte forumuri, lasati-ma pe mine in pace.

daffyduck08.07.2007 18:34
Offtopic

Pulido numai vine la Steaua si Golanski inca nu a ajuns in Romania!

Salut.

1. Golanski a zis ca ajunge duminica noaptea tarziu.

2. Nu am gasit nicaieri, nici pe as.com sau marca.com vreo informatie cum ca Pulido nu mai ajunge la Steaua.

3. Pentru impatimitii Football Manager, Pulido asta nu e cine stie ce scula de jucator pe joc :P. Mai buni sunt Radoi, Ghionea si Goian decat el.

4. Un fundas foarte bun este Vedran Corluka, de la Dinamo, dar Dinamo din Croatia :P

5. Golanski este infinit mai bun decat Pulido si imi doresc sa semneze cu Steaua. Este titular de nationala, Polonia a fost o prezenta Constanta la turnee finale si nasa Angliei, este tanar si poate creste. Pulido in schimb este cam batran si interesul manifestat fata de el de Depor sau Espanyol este cam scazut, in conditiile in care mai vine si liber de contract ... il recomanda doar experienta din Primera, care nu se compara cu amaratul nostru de campionat ...

daffyduck08.07.2007 18:40

A, si salut van :P

Cat am lipsit, am luat campionate la FM2007 cu Liverpool si Valencia :D. Am treburi importante de facut, nu asa ... :D

JDERUL08.07.2007 18:41

Numai enumerand antrenorii cu care a lucrat Hagi si putem avea incredere ca are lectziile facute!

Nu are rost sa contestam valoarea lui ca antrenor atata timp cat nu a avut ocazia sa ne demonstreze ce stie.Si apopi sa nu uitam un lucru:depinde si de ce material are la dispozitzie!

Nu vedetzi ca ,,superjucatorii" promisi ba vin ba nu mai vin?

Daca nu testeaza jucatorii in meciurile de pregatire atunci cand?Sa faca experimente ca O(l)isorul in partide oficiale?Daca nu are la dispozitzie doi centrali apropiatzi de valoarea lui Goian si Ghionea ce sa faca?Incearca solutzii cu ce are.Poate,cine stie?Celor mai tineri le pot spune ca Fillipescu a debutat in fotbal ca atacant.Dupa un sezon nu prea reusit,Tzitzi Dumitriu i-a dat de ales:

1-se reprofileaza fundas

2-va fi transferat

Urmarea? Un fundas dreapta de natzionala si apreciat in Europa.

Hagi stie ce se cere in fotbalul mare si ne va duce acolo cu sigurantza!Noi trebuie sa-l sustzinem si,cel mai important,finu-sau sa bage mana in buzunar si sa-i aduca 3-4 jucatori corespunzatori.

Si mai terminatzi cu vaicarelile astea tzatze sfatoase ca Hagi nu face...,ca nu este antrenor,ca...

Incercatzi sa mai si ganditzi un pic.Nu mai postatzi numai ca sa va aflatzi in treaba si sa scrietzi tot ce va trece prin cap.

Hagi iubeste Steaua mai mult decat noi totzi!

Si nu uitatzi un lucru: spre deosebire de noi care ne ascundem in spatele unei porecle si ceea ce facem sau scriem aici nu ne poate afecta viatza particulara,el orice face gireaza cu numele.Si nimeni nu vrea sa se compromita numai de dragul de a-si satisface vreun capriciu sau vreo toana de moment.

Va rog nu mai lovitzi in Hagi!Daca o facetzi inseamna ca lovitzi in echipa,in suporteri,in membrii acestui forum,in tot ce inseamna Steaua !

Va multzumesc pentru timpul acordat citirii acestei postari si imi cer scuze,daca luat de val,am jignit pe cineva!

Iubesc prea mult Steaua,si-l respect prea mult pe Hagi si nu pot sa ma indoiesc de bunele sale intentzii sau de aptitudinile sale profesionale.

bad_joke08.07.2007 18:45
Salut Daniel.

Dar cine va poate impiedica bucuria de a-l avea pe Hagi antrenor, scuza-ma ca te intreb?

De-acum o sa ma distrez si eu ca voi: cand castiga Steaua, o sa zic ca a castigat din ce isi mai amintea de la Oli. Cand o sa piarda, o sa zic ca au jucat cum le-a zis Hagi.

La voi o sa fie invers: cand a venit Oli la Steaua, daca pierdea, era prost, daca Steaua castiga, era din cauza lui Protasov.

Acum la venirea lui Hagi, cand Steaua o sa piarda, o sa spuneti ca a jucat "din era lui zeroli", cand o sa castige, o sa ziceti ca a facut spectacol marca Hagi.

Frate, jumate din lotu Stelei din vremea Oli nu avea pic de valoare, iar Oli ca antrenor a facut minuni cu lotul ala.

Finale a mai pierdut si Milan de la 3-0 la pauza.

Mai mult decat atat, Boro o eliminase atunci in sferturi pe Basel tot de la scorul general de 3-0 pentru Basel (2-0 in Elvetia si 1-0 pentru Basel in min 23).

Nu stiu daca e vina lui Oli sau NUMAI a lui Oli ca lotul a fost extrem de slab/subtire in ultimii 2-3 ani. Desi inclin sa cred ca nu. Oli a fost cea mai buna afacere a lui Gigi din toata viata lui de patron de fotbal: investitii cateva sute de mii de euro, castiguri fabuloase prin calificarea in grupele CL si cresterea cotei jucatorilor gen Dica.

Zici ceva de umilinta de a termina la 18p in spatele lui Dinamo. Au fost doar 6 puncte, sa nu exageram. Poate diferenta a fost data si de unele decizii gresite ale lui Oli. Dar eu zic ca diferenta au facut-o si arbitrii, care ne-au scos mingiile din poarta pe la Oradea si-l tot eliminau pe Thereau pentru ceva ce doar ei vedeau; si meciurile din CL care i-au stors de vlaga pe amarastenii nostri de jucatori (in perioada meciurilor din CL Steaua a avut cele mai penibile rezultate din istorie in campionat - si e normal sa fie asa la psihicul jucatorilor nostri); si nu in ultimul rand, diferenta au facut-o meciurile directe cu Dinamo (daca ii bateam in meciul direct in Ghencea la diferenta mai mare de 1 gol, acum am fi fost campioni ;-) - matematica pura).

Pentru toti cei lipsiti de idei si argumente care ma trimit in Arabia dupa Oli: pot sa spun ca Olaroiu nu intra in top10 al antrenorilor mei preferati, insa este mult peste Hagi. Doi: va spun si eu voua - urmati-ma si voi in Arabia dupa idolul vostru, Elton, cel mai slab jucator de la Steaua, dupa Gigel Coman.

Hai pa. Accept si parerile contra, ale celor care au idei si argumente, gen vanfootball si AmuntBoy sau altii, se stiu ei. Restul, 2 pac pacilor si alte specii, hamaiti si macaiti pe alte forumuri, lasati-ma pe mine in pace.

Si eu sustin punctu tau de vedere,cred c-am spus inaintea ta parerea mea despre Hagi,dar mi-am revizuit-o dupa ce am mai discutat cu alti si mi-a raspuns la intrebarea ce a facut Hagi ca antrenor?Mi-a raspuns ca a castigat Cupa Turciei cu Galata,si io am zis si ce daca ce Turcia nu e in top 10 al campionatelor din Europa,dar el mi-a zis,ca Hagi ca si Oli a fost aproape sa castige Campionatul Turciei si a castigat Cupa,cu un lot subtire si nici pe departe de valoare lui Fenerbahce,si a spus ca atuul sau a fost faptul ca a pus pasiune in ceea ce a fcaut,si ai putea sa zici asa a pus pasiune si al alti,gen Poli sau altele dar argumentul este ca Hagi a iubit Galata la fel cum iubeste si Steaua.

Dar asta nu inseamna ca nu astept si eu ca si tine sa comfirme ca e antrenor bun,la Oli mi sa parut ca a fost norocos dar sincer era un antrenor bunicel,eu fatza de alti am vazut o victorie clara in fatza lui Protasov,Oli a castigat Supercupa Romaniei si sa calificat in Champions League,pe cand Protasov nu

daffyduck08.07.2007 18:50
Numai enumerand antrenorii cu care a lucrat Hagi si putem avea incredere ca are lectziile facute!

Am avut si eu colegi de clasa in 1-8 care au avut aceiasi profesori de mate si romana ca mine. Eu am ajuns olimpic, ei analfabeti. Ceea ce era de demonstrat. Asta cu antrenorii lui Hagi tine la fel de bine ca aia cu loviturile libere pe care le da la 40 de ani la paianjen.

Nu are rost sa contestam valoarea lui ca antrenor atata timp cat nu a avut ocazia sa ne demonstreze ce stie.

Ne-a demonstrat: la nationala, la Bursaspor, la Galata si la Poli Timisoara (dupa ce in marea lui "dragoste" fata de Steaua, tocmai o refuzase ca antrenor de frica lotului pe care il avea la dispozitie si la sfaturile sclavului ala de Giovanni Becali)

Si apopi sa nu uitam un lucru:depinde si de ce material are la dispozitzie!

Acelasi "material" la avut la dispozitie si zerOli. Ba mai mult decat atat, i-a avut accidentati pe Radoi juma de an, Iacob juma de an (ca adaugam si aia cu clavicula rupta dupa meciul cu FC National), pe Dica, pe Cristocea ...

Nu vedetzi ca ,,superjucatorii" promisi ba vin ba nu mai vin? sa va aflatzi in treaba si sa scrietzi tot ce va trece prin cap.

Si pana acum era acelasi lucru cu "superjucatorii". Sa ne aducem aminte aberatiile lui MM de anul trecut de dupa cupa mondiala din Germania: jucatori de minim 5 milioane de euro ... L-), argentinieni, columbieni ...

Hagi iubeste Steaua mai mult decat noi totzi!

Si eu o iubesc pe fiica mea mai mult decat voi toti. Dar daca n-am nici o treaba cu matematica, o duc la un profesor de matematica, nu o meditez eu, la naiba. Doar ii vreau binele, nu?

daffyduck08.07.2007 18:53

Si stiu, sunt enervant rau ... nu mai dati cu tastaturile de pereti cand cititi ce scriu eu ... ca apoi ma dati in judecata si ma puneti sa vi le platesc :D

Sforza08.07.2007 19:13

Frumos Articol!

LeoKinG08.07.2007 19:16

@ daffyduck

A dat pe Pro TV ca numai vine Pulido

Ne-a demonstrat: la nationala, la Bursaspor, la Galata si la Poli Timisoara

1 Nationala - cand a venit Hagi la Nationala era mare scandal,ehipa era praf

2 Bursaspor - acolo nush ce a facut asa ca nu are rost sa comentez aiurea

3 Galata - A castigat cupa turciei,a fost aproape sa castige campionatu cu toate ca conducerea nu il sustinea si nu aducea jucatori pe care ii vroia el

4 **** Timisoara - pei astia sunt PRAF ce vroiai sa faca sa castige campionatu?

adynezu08.07.2007 19:24

Daffyduck

Desi eu am 14 ani, sunt stelist de cand ma stiu(tata lucreaza in Armata :biggrin: ), si iti respect toate parerile! Olaroiu a facut destule pentru Steaua incat sa nu il injuram, etc, si sa merite respectul nostru, pentru ca sunt sigur ca a vrut binele Stelei... Dar vreau sa precizez ca Hagi, indiferent de rezultatele pe care le-a avut la alte echipe in calitate de antrenor, nu ar trebui analizat, criticat, laudat de noi, suporterii, decat dupa niste jocuri oficiale pe banca Stelei, cand vom vedea daca a facut o echipa cu adevarat competitiva!.. Si mai cred ca atat respect si sustinere ai avut (si ai) pentru Oli, asa ar trebui sa ai si pentru Hagi!

Toate cele bune!

axl2308.07.2007 19:26

Bravo, adynezu, frumoasa lectie!

JDERUL08.07.2007 19:27
Si stiu, sunt enervant rau ... nu mai dati cu tastaturile de pereti cand cititi ce scriu eu ... ca apoi ma dati in judecata si ma puneti sa vi le platesc :D

Felicitari pentru ca ai ajuns olimpic, in dauna colegilor tai. Ti se pare cumva ca Real Madrid sau Barcelona sunt echipe de "analfabeti" in ale fotbalului? Vad ca iti sustii cu vehementa teoriile, desi argumentele alese nu sunt poate cele mai inspirate.

AI DREPTATE!(asta vrei nu?)

O intrebare totusi: daca esti un erudit in ale fotbalului, dc nu te oferi sa antrenezi u?Si poate cine stie vom mai trai o nou Sevilla!

Fii fara grija, nu da nimeni cu tastatura de pereti!

daffyduck08.07.2007 19:29
Daffyduck

Desi eu am 14 ani, sunt stelist de cand ma stiu(tata lucreaza in Armata :biggrin: ), si iti respect toate parerile! Olaroiu a facut destule pentru Steaua incat sa nu il injuram, etc, si sa merite respectul nostru, pentru ca sunt sigur ca a vrut binele Stelei... Dar vreau sa precizez ca Hagi, indiferent de rezultatele pe care le-a avut la alte echipe in calitate de antrenor, nu ar trebui analizat, criticat, laudat de noi, suporterii, decat dupa niste jocuri oficiale pe banca Stelei, cand vom vedea daca a facut o echipa cu adevarat competitiva!.. Si mai cred ca atat respect si sustinere ai avut (si ai) pentru Oli, asa ar trebui sa ai si pentru Hagi!

Toate cele bune!

Salut adynezu, sunt perfect de acord. SUNT PERFECT DE ACORD SA NU-L CRITICAM PE Hagi. Dar atunci hai sa nici nu-l laudam, ca e penibil ... sa incepem sa-l periem ca antrenor pentru ca la antrenamente executa perfect lovituri libere mi se pare penibil ... sau sa se ridice parul pe maini din cauza ca mi se ridica acum 10 ani cand facea el spectacol in teren ... rabdare la critica, atunci rabdare si la laude ... mai e putin, 3 saptamani, incepe campionatul, dubla cu Zaglebie ... il lasam 6 luni, 1 an, nu am nimic impotriva.

Tin sa precizez ceva inca de pe acum: orice esec imediat al lui (sa zicem si o eventuala necalificare in grupele CL sau un start cu stangul in campionat) ii va fi pus in carca lui Oli: a, nenorocitul ala de Oli a lasat echipa praf si Hagi nu a avut timp sa o salveze. Pe de alta parte, daca va califica echipa in grupele CL si va incepe bine campionatul, toata lumea o sa zica "regele antrenor". Deci hai sa stabilim de acum: cui apartin rezultatele incepand de la primul meci, cel cu Ceahlaul de acasa? Lui Hagi sau lui Oli? Victoriile lui Hagi si infrangerile lui Oli? 20 de minute de joc bun lui Hagi si 70 de joc prost, lui Oli? Suturile pe poarta lui Hagi si suturile peste poarta ale lui Bostina si Croitoru, lui Oli?

Asta e buba ...

daffyduck08.07.2007 19:37
Ti se pare cumva ca Real Madrid sau Barcelona sunt echipe de "analfabeti" in ale fotbalului?

Aia cu Real sau Barcelona ... a fost ca jucator ... alta mancare de peste ... cand o sa antreneze Hagi pe Barca sau Real Madrid, atunci da, o sa fac plecaciuni "antrenorului" Hagi ... necontenit.

Vad ca iti sustii cu vehementa teoriile, desi argumentele alese nu sunt poate cele mai inspirate.

Mie mi se pare ca tu nu aduci argumente.

AI DREPTATE!(asta vrei nu?)

Din pacate, imi doresc sa nu am dreptate si Hagi sa fie un foarte mare antrenor. Daca va rata la Steaua, din pacate, isi va strica si imaginea de mare fotbalist ... tinerii care au acum 12-16 ani si-l vor aminti ca antrenorul Hagi de la Steaua, nu ca geniul fotbalistic ...

O intrebare totusi: daca esti un erudit in ale fotbalului, dc nu te oferi sa antrenezi u?Si poate cine stie vom mai trai o nou Sevilla!

Nu l-as suporta pe Gigi Becali sef ... prefer sa-mi castig painea cinstit in alta meserie ... sunt milioane de oameni care se pricep la fotbal in felul lor ... nu as avea niciodata pretentia sa antrenez Steaua, nu merit, nu mi-am julit genunchii pentru clubul acela ... Boloni insa ar merita ...

«12345»