@daffyduck -cred ca avem si noi dreptul sa ne bucuram ca am scapat de ratatul de Oli,nu crezi?A fost cel mai urat fotbal pe care Steaua l-a practicat vreodata!Am avut parte de meciuri la care doar ma enervam si cateodata ma lua somnul.
Hai sa-l lasam pe Hagi sa ne demonstreze daca este sau nu antrenor de Steaua!
Cine plange dupa Oli,e liber sa se duca dupa el ,Al Hilal va asteapta cu bratele deschise!
Salut Daniel.
Dar cine va poate impiedica bucuria de a-l avea pe Hagi antrenor, scuza-ma ca te intreb?
De-acum o sa ma distrez si eu ca voi: cand castiga Steaua, o sa zic ca a castigat din ce isi mai amintea de la Oli. Cand o sa piarda, o sa zic ca au jucat cum le-a zis Hagi.
La voi o sa fie invers: cand a venit Oli la Steaua, daca pierdea, era prost, daca Steaua castiga, era din cauza lui Protasov.
Acum la venirea lui Hagi, cand Steaua o sa piarda, o sa spuneti ca a jucat "din era lui zeroli", cand o sa castige, o sa ziceti ca a facut spectacol marca Hagi.
Frate, jumate din lotu Stelei din vremea Oli nu avea pic de valoare, iar Oli ca antrenor a facut minuni cu lotul ala.
Finale a mai pierdut si Milan de la 3-0 la pauza.
Mai mult decat atat, Boro o eliminase atunci in sferturi pe Basel tot de la scorul general de 3-0 pentru Basel (2-0 in Elvetia si 1-0 pentru Basel in min 23).
Nu stiu daca e vina lui Oli sau NUMAI a lui Oli ca lotul a fost extrem de slab/subtire in ultimii 2-3 ani. Desi inclin sa cred ca nu. Oli a fost cea mai buna afacere a lui Gigi din toata viata lui de patron de fotbal: investitii cateva sute de mii de euro, castiguri fabuloase prin calificarea in grupele CL si cresterea cotei jucatorilor gen Dica.
Zici ceva de umilinta de a termina la 18p in spatele lui Dinamo. Au fost doar 6 puncte, sa nu exageram. Poate diferenta a fost data si de unele decizii gresite ale lui Oli. Dar eu zic ca diferenta au facut-o si arbitrii, care ne-au scos mingiile din poarta pe la Oradea si-l tot eliminau pe Thereau pentru ceva ce doar ei vedeau; si meciurile din CL care i-au stors de vlaga pe amarastenii nostri de jucatori (in perioada meciurilor din CL Steaua a avut cele mai penibile rezultate din istorie in campionat - si e normal sa fie asa la psihicul jucatorilor nostri); si nu in ultimul rand, diferenta au facut-o meciurile directe cu Dinamo (daca ii bateam in meciul direct in Ghencea la diferenta mai mare de 1 gol, acum am fi fost campioni ;-) - matematica pura).
Pentru toti cei lipsiti de idei si argumente care ma trimit in Arabia dupa Oli: pot sa spun ca Olaroiu nu intra in top10 al antrenorilor mei preferati, insa este mult peste Hagi. Doi: va spun si eu voua - urmati-ma si voi in Arabia dupa idolul vostru, Elton, cel mai slab jucator de la Steaua, dupa Gigel Coman.
Hai pa. Accept si parerile contra, ale celor care au idei si argumente, gen vanfootball si AmuntBoy sau altii, se stiu ei. Restul, 2 pac pacilor si alte specii, hamaiti si macaiti pe alte forumuri, lasati-ma pe mine in pace.