Dar despre caracterul lui Olaroiu ce parere ai ? Iti placea sa vezi pe banca tehnica o tarfa a patronului, care danseaza melodia impusa de cioban ?
Stai sa vedem cum danseaza Hagi pana una alta. De exemplu Hagi in cazul lui Andrey, desi are doua catastrofe la dispozitie, se comporta tot ca o tarfa care danseaza cum spune Gigi: adica i-a dat flit lui Andrey. Si n-a fost in stare nici sa-l tina pe Elton la Steaua. Cand era pe margine si il critica pe Oli, Hagi spunea despre Elton ca e o mare valoare si ca nu intelege de ce nu e jucat ... asa de mare valoare, ca nu l-a convins pe Il Padrone despre el ... asa ca obisnuiti-va de acum ca toti antrenorii Stelei ori sa fie targele lui Becali, ori sa fie dati afara, precum Zenga.
De jucatorul Gigel Coman, folosit cu regularitate ca titular ce parere ai ?
Aceiasi parere pe care o am si despre jucatorul Mihaita Plesan, preferatul lui Hagi, pe care si l-a adus la Timisoara si vrea sa-l care acum si in Ghencea.
De meciul de la Bistrita, cand Olaroiu se scobea in nas si radea cand noi eram condusi cu 2-0 ce parere ai ? Iti doreai un astfel de om pe banca Stelei ? Si sa nu ma iei cu accidentarile si cu furaciunile arbitrilor, ca Gloria si-a facut echipa cu 10.000 de euro. In mod normal ar trebui sa ii batem la orice ora si cu Steaua 2 pe teren.
Bistrita aia care a batut-o cu 2-0 pe Maccabi in deplasare o bati la orice ora cu Steaua II? Maccabi aia care au jucat prin CL si care au de 5 ori bugetul Stelei? Tot Bistrita aia care ne-a batut in Ghencea cu Protasov antrenor? Daca Bistrita nu ar face parte dintr-o anumita strategie si ar juca pe bune, putea sa fie si campioana Romaniei macar o data in ultimii 10 ani ...
De meciul de cupa cu Timisoara, cand nu am avut nici macar un sut pe spatiul portii (!!!), ce parere ai ?
O sa vezi si cu Hagi asemenea meciuri, nu te teme.
Cine e vinovat pentru subtirimea lotului daca nu Olaroiu si MM Stoica ?
Becali, pentru ca nu a dat bani. Sunt convins, dupa cum am mai spus, ca Oli, Protasov, Zenga si l-ar fi dorit pe Robinho, Henry, Abidal, etc ... si nu pe Lovin, Baciu, ...
Daca tot spui asta cu subtirimea lotului si i-o pui in carca lui Oli preponderent, atunci Piti, Zenga si Protasov ce mare lot au avut la dispozitie?
De ce nu au cerut jucatori de valoare ?
Pentru ca sunt scumpi, cer salarii foarte mari si pentru ca refuza sa vina in Romania? Vezi Thereau care nu s-a adaptat, vezi Golanski pe care logodnica nu il lasa sa vina in Romania, vezi Pulido care il intreba pe Contra despre viata in Romania (si cred ca o sa fie socat), vezi polonezul care nu s-a mai transferat la Rapid ... ai sa razi, dar Piti a avut dreptate: in Romania la ora actuala vin in majoritate numai ciurucuri de afara ...
Cum a fost posibil sa ramanem fara nici un om de valoare in aparare pe finalul campionatului.
Cand ai trei fundasi centrali de valoare, Radoi, Ghionea si Goian, mai transferi? Cand 2 sunt accidentati, e vina antrenorului? N-o mai bagat pe aia cu medicii, Cristocea a dat-o pe fatza: am stat accidentat pentru ca la Farul jucam 30 de meciuri tot sezonul, iar la Steaua am dat de un ritm infernal ... si inca, Cristocea nu joaca la nationala, pe cand Dica, Radoi, Ghionea, Goian si Nicolita, da. Ce sa ceri unor fotbalisti de 24 -28 de ani pusi deodata sa joace la nivel inalt? E ca si cum te-as trezi pe tine din somn, cand iti cad muschii de pe tine de lene si te pun deodata sa faci 2000 de flotari ... tot cam asa e si cu jucatorii romani ... nu au fost crescuti in sistem performanta, ci in sistem 1 meci la 2 saptamani ...
Cum a fost posibil sa nu avem ce atacanti sa bagam pe teren in meciul cu Dinamo, la 3-0 pentru ei ???
In lot aveam destui atacanti, Badea, Iacob, Dica, Thereau ... din nou, nu e vina lui Oli ca acestia nu erau valizi atunci ... nu poti sa faci un lot de 40 de jucatori in speranta ca 20 se vor accidenta, nu poti ... nu in Romania ... nu va plati Gigi atatea salarii doar ca sa se asigure ca nu ramane descoperit ... a considerat toata treaba asta ghinion si cu asta basta ... in strainatate, iti iau exemplu Valenciei, care avea la un mom dat 14 accidentati ... pe langa faptul ca isi permiteau un lot mai mare si mai apropiat valoric, pai ei daca iau un junior de la echipa a doua nici nu se compara cu a-i aduce pe Tudose si Prunescu la noi ...
Astept argumente pertinente, nu ironii ieftine de care suntem cu totii satui.
Argumentele mele sunt destul de pertinente, daca nu vrei sa le intelegi, poti sa repeti la nesfarsit ceea ce iti place ...