Poate ne si spui care erau obiectivele de anul trecut... Uite cum le vad (vedeam) eu, in ordinea importantei:
1. Calificarea in grupele Champions League.
2. Titlul.
3. Obtinerea locului 3 in gupele UCL.
4. Cupa.
5. Super-Cupa.
DECI DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE: au fost indeplinie obiectivele 1,3,5---> matematic 60%. Iar cel mai important a fost indeplinit. As mai adauga un obiectiv venit pe parcurs, odata cu pierderea contactului cu Dinamo: un loc care sa ne asigure participarea in tururile preliminare UCL.
ps. (sau disclaimer) A NU SE INTELEGE ca Oli era idolul meu, ca eram multumit de jocul Stelei sau alte asemenea aberatii DAR de aici si pana la a spune ca a indeplinit 0% din obiective... "e-o cale atat de lunga/Ca mii de ani i-ar trebui luminii sa ajunga".
Totusi, faci parte din prima categorie. Te respect oricum, chiar daca nu impartasim aceleasi idei. Dar:
1. Fiind cap de serie (datorita lui Protasov si a antrenorilor precedenti), era usor sa picam cu niste petarde si sa ajungem in grupele CL;
2. Aceasta este un obiectiv fundamental la Steaua;
3. Sa ne bucuram ca sunt altii mai prosti ca noi si sa ii multumim arbitrului din meciul retur cu Dinamo Kiev pentru ca le-a anulat ucrainienilor doua goluri, cel putin unul fiind valabil, dar care ar fi schimbat complet datele problemei;
4. Al doilea obiectiv important la Steaua, an de an;
5. Asta nu e un obiectiv, e un simplu meci de pregatire inaintea sezonului; dar hai sa il trecem, totusi, la performante, sa nu ziceti ca sunt rau!
PS. Un antrenor care are cota de piata s-ar duce la Al-Hilal? Daca avea valoare, ar fi castigat aceiasi bani si in campionate din Europa (poate la Dinamo Kiev, ca tot ii facuse o oferta, ha, ha, ha!)
Si nu sunt fan Hagi, dar, ca idee, oricine l-ar fi inlocuit pe Olaroiu inseamna un plus! Pentru ca orice e mai bun ca zero!