FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FK Vilnius 2-0

«1235»
fcsteaua.ro05.07.2007 14:30

Vatca, Nesu, Goian, Baciu, P. Marin, Bostina, Radoi, Badoi, Croitoru, Iacob, Dica.

Antrenor: Gheorghe Hagi

Min' 10. Goooll Steauaaa! A marcat Nicolae Dica cu un lob superb peste portarul advers.

Min' 12. Iacob finalizeaza cu un sut slab cu piciorul stang o actiune personala.

Min' 35. Dica scapa singur cu un fundas advers dar nu reuseste sa-l dribleze si faza se stinge.

Min' 45. Finalul primei reprize.

La inceputul reprizei a doua au fost introdusi in teren Neaga, Gurita, Emeghara si Ovidiu Petre.

De-a lungul reprizei a doua au mai fost introdusi: Tudose, Prunescu, Bicfalvi, Saban si Ochirosii.

Min' 71. O lovitura libera de la 25 de metri executata excelent de Coman. Mingea lovita cu "interiorul" a trecut putin pe langa stalpul din dreapta portarului advers.

Min' 74. Goooooll Steaauaaa ! O incursiune pe partea dreapta a lui Bicfalvi urmata de o centrare in fata portii si o formalitate pentru Rica Neaga.

Min' 81. Stelistii pleaca pe pe contraatac beneficiind de o deposedare realizata de Croitoru si Ochirosii, cel de-al doilea finalizand printr-un sut care a trecut mult pe langa poarta lui Leus!

Min' 90. Fluier final. Prima victorie pentru Gheorghe Hagi in calitate de antrenor al Stelei.

Concluzii:

1. Hagi promoveaza tinerii cu incapatanare. Prunescu si Tudose au jucat aproape o repriza intreaga. De asemeni introducerea lui Bicfalvi si Ochirosii demonstreaza clar faptul ca Gica urmareste sa aduca prospetime in jocul ros albastrilor. Aceasta metoda demonstreaza clar ca Hagi sacrifica rezultatele in detrimentul rodarii jucatorilor, element ce-l diferentiaza de predecesorul sau Cosmin Olaroiu

2. Introducerea lui Goian a aratat care este diferenta de valoare intre uriasul din centrul apararii noastre si jucatorii folositi in primele doua jocuri. De altfel si jocul lui Baciu a fost mult mai sigur alaturi de Dorin.

3. Neaga si Dica au reusit sa marcheze in aceasta partida. Interesant este faptul ca nu au mai fost folositi in acelasi timp de antrenorul nostru.

4. Badoi a fost sters astazi. Mijlocasul dreapta a aratat crispare, negasindu-si locul. O situatie jenanta a fost in prima repriza atunci cand Vali a vrut sa arunce de la margine, dar Dica, care tinea mingea in mana, l-a ignorat si a preferat sa execute el aceasta aruncare.

5. Croitoru, Ochirosii si Bicfalvi continua seria meciurilor bune.

6. Portarul Vatca nu a avut probleme la poarta sa, acesta gafand la un moment dat preferand un stop in detrimentul unei degajari "din prima". Din cauza stopului defectuos, mingea a ajuns la un adversar aflat la 4 metri de poarta. Din fericire si jucatorul de la Vilnius a gresit scapand mingea in aut de poarta.

7. Este mult prea devreme sa ne facem o imagine clara despre potentialul Stelei lui Hagi printr-o comparatie cu Steaua lui Oli. O analiza exhaustiva va putea fi facuta dupa cateva meciuri oficiale jucate in campionat si dupa dubla cu polonezii de la Zaglebie Lubin.

Matteo05.07.2007 14:38

daca nu-i batem pe astia, ne facem de cacao

byancutza05.07.2007 14:40

vom castiga aceasta partida!FORZA Steaua!!! fularsteaua2

gabi armata pantelimon05.07.2007 14:40

Nu stiu ce va face , Hagi cum va face dar daca mai pierdem si acest al treilea meci de pregatire , ori se trage un semnal de alarma , ori nu tre sa ne mai mire absolut nimic in ceea ce priveste valoarea de antrenor a lui Hagi !

blizz4rd05.07.2007 14:42

Nu cred ca e important rezultatul in meciul de azi. E bine ca antrenorul sa ruleze tot lotul de jucatori, sa experimenteze diferite combinatii pe durata a cel putin unei repriza, pentru a fi elocvent. Probabil ca in cel de-al doilea cantonament Hagi o sa aibe creionata o formula de echipa si de abia acolo o sa isi faca griji in privinta rezultatelor.

Forza Steaua!

rez05.07.2007 14:44

Steaua trebuie sa castige meciul de astazi pentru moral....pentru ca, sa fim seriosi chiar nu conteaza ca ne-au batut apoel si ried.sunt meciuri de pregatire in care Hagi isi formeaza parerile despre jucatori.eu cred ca ultimele 3 amicale care le avem le vom castiga la scor, echipa fiind inchegata pana atunci..

steagsimplu fularsteaua2 steagcruce2

FORZA Steaua

LITISH05.07.2007 14:45

mai greu cred sa ii batem pe astia care sunt in plin campionat...mai ales ca cred ca o sa joace cu tinerii...

rez05.07.2007 14:51
Steaua trebuie sa castige meciul de astazi pentru moral....pentru ca, sa fim seriosi chiar nu conteaza ca ne-au batut apoel si ried.sunt meciuri de pregatire in care Hagi isi formeaza parerile despre jucatori.eu cred ca ultimele 3 amicale care le avem le vom castiga la scor, echipa fiind inchegata pana atunci..

steagsimplu fularsteaua2 steagcruce2

FORZA Steaua

p.s. nu va uitati la scor, ci la jocul echipei...chiar daca echipa pierde dar se vede o schimbare e bine.pentru ca totusi Hagi nu e un antrenor experimentat; va pleca mai greu dar si cand isi va da drumul, cred ca nimeni nu va sta in calea lui.meciul trebuie castigat numai pentru moral

forever_STEAUA05.07.2007 14:51

Suntem stelisti deci prin definitie ne dorim sa castigam fiecare meci. Dar e vorba totusi de meciuri amicale. Hagi are nevoie sa ruleze toti jucatorii. Trebuie sa le cunoasca potentialul. In orice moment un jucator poate deveni titular la Steaua, tinand cont si de eventualele accidentari care pot surveni.

La Mierlo va avea suficient timp sa isi contureze un 11 de baza.

Tav05.07.2007 14:56

mai e mult pana la meciul cu polonezii...

avem si meciul cu Ceahlaul pana atunci...

si inca ceva meciuri de pregatire...

eu cred ca amicalele nu sunt importante prin prisma rezultatului

ci mai degraba prin faptul ca se incearca tot lotul, tinerii , noii veniti...

Intr-adevar se vede ca nu avem un lot foarte puternic...

Un prim 11 cu 2-3 rezerve de calitate ( in conditiile in care toti sunt apti de joc )...dar cam atat.

Eu unul cred insa ca vor mai fii adusi jucatori.

ce cred eu ca ne trebuie neaparat...un portar de valoare care sa dea incredere echipei

nici Cernea, nici Vatca, nici Andrey nu au fata de Steaua...

Ne trebuie un Voinescu, Dukadam, Lung, Stangaciu,Stelea.

URGENT

gabi armata pantelimon05.07.2007 15:02

Hai sa-i batem p'astia de la Vilnius, azi , ca altfel e nasoala rau !

gabi armata pantelimon05.07.2007 15:06

Imi pare rau bay baieti , dar cu Oleg Protasov am avut 4 amicale , 4 victorii! Stati cuminti ! Si dupa aia a-ti vazut ce joc bun avea Steaua , acum santem varza in amicale o sa fim si in oficiale , o sa vedeti! CONCLUZIA: Hagi n steaua_ro u e antrenor , poate sa faca el 2 scari la Dumnezeu! Degeaba! steaua_ro

bebe_nord05.07.2007 15:45

va agitati in zadar un nou meci o noua infrangere Steaua la ora actuala e 0 pai dak jukam in halu asta zaglebie ne rupe capu

RazvanOchirosii3005.07.2007 15:50

Sper Ca In Meciu Asta Hagi Sa Introduca Un Kt Mai Bun Prim 11 Pe care Il Avem Acum :D Forza Steaua!!!

alpopa05.07.2007 15:59

N-ar fi frumos sa pierdem din nou azi ca sa se mai gudure un pic frustratzii, spurcatzii si ....... stelishtii aia mai dobitoci ?! Ca vad ca-s multzi si pe-aici......

Raul198805.07.2007 16:02

cum am auzit ar putea sa joace Goian astazi

eu as propune in aparare

Emeghara Goian Radoi Marin

Badoi Petre Bicfalvi(Croitoru) Ochirosii

Dica Neaga

dr.adrian905.07.2007 16:18

vreau sa pierdem si acest meci sa scrie toata lumea dezastru esc in linie etc

sa ne subestimeze toti

Dinamo sa ne ia la bascalie etc

si sa vedem un Steaua de exceptie cand trebuie adica in oficiale

Matteo05.07.2007 16:44

esti masochist?

petrinho05.07.2007 16:48

primul " 11 " :

Vatca

Nesu Goian Baciu Petre Marin

Croitoru Bostina Radoi Badoi

Dica Iacob

Matteo05.07.2007 17:04

jucam ca cizmele

st3fan005.07.2007 17:11

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL STEAUAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Kekea05.07.2007 17:23

Daca Bostina nu va incepe sa dribleze, mijlocasul care va veni(daca va veni) il va inlocui sigur.

LARI05.07.2007 17:35

Mi se pare mie sau jocul de pase e mai bun decat in era Olaroiu? Din cate vad, se incearca jocul din prima sau cel mult din doua atingeri, ceea ce excelent.

Pacat ca Badoi da o centrare buna din treij de incercari...

rez05.07.2007 17:45

nu imi place deloc cum jucam.....trebuie sa fim mai ofensivi.....Croitoru nu-mi place...nu stiu de ce dar mi se pare ca incearca da nu reuseste decat foarte rar....badoi nu joaca bine azi...sa vedem ce schimbari se fac...

FORZA Steaua

al_gogo1005.07.2007 17:46

Pareri dupa prima repriza

Vatca - nu a prea avut ce apara

Petre Marin - un joc destul de bun, dar fara a iesi in evidenta

Goian - se recunoaste ca a revenit in aparare, face un meci bun

Baciu - joaca ceva mai bine decat ieri, dar asta si datorita revenirii lui Goe

Nesu - a jucat bine pana acum. Destul de prezent in faza ofensiva.

Badoi - inca mai astept sa se adapteze la noul sistem de joc

Radoi - face un meci bun, ma bucur ca a revenit in primul 11. Odata cu intrarea lui a inceput si echipa sa joace mai bine.

Bostina - face un joc mai bun decat ieri, dar inca nu e la nivelul cel mai bun

Croitoru - Imi place ca joaca cu determinare

Iacob - la fel ca si ieri, destul de lent si fara idei

Dica - are o foarte mare pofta de joc, alearga mai mult decat o facea el in mod obisnuit, a dat si gol. Dupa mine e omul primei reprize.

«1235»