FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FK Vilnius 2-0

«1345»
SSK06.07.2007 13:15

Coman mai are mult pana departe.

malasorte1306.07.2007 15:03
Dragul meu, daca mi se pare ca un om e prost, ii zic ca e prost. Daca tie ti se pare mai delicat sau mai putin "suburban" sa ii zici ca e "putin inocent", e problema ta. Da, Olaroiu e un ratat, si un om care are capacitati mintale reduse (vezi DEXul pentru imbecil). A demonstrat-o timp de un an si jumatate, am spus-o si cand era antrenor, o spun si acum, si nu mai incep inca o data discutia. Mai mult, nu cred ca limbajul meu e mult mai colorat decat al multor alte persoane de pe aici.

Pe de alta parte, nici nu aveam un dialog cu tine, asa ca nu vad ce te-a deranjat asa tare. Ti se pare ca "imbecil" e un cuvant prea tare pentru vocabularul tau elevat ? Ignora-ma si treci mai departe, nu pretuiesc dialogul cu tine mai mult decat il pretuiesc pe Olaroiu. Cat despre "La revedere", crede-ma ca am ajuns aici cu vreo 2 ani inainte ta, si probabil o sa raman cel putin 2 ani dupa tine.

pentru. ca oricum nu te intereseaza dialogul cu mine am sa ma cobor o secunda la nivelul tau.

1. Daca tie ti se pare ca "putin inocent" e varianta mai delicata a cuvantului prost, mie nu mi se pare dar deja te consider pe tine "putin inocent".

2. Dex-ul il poate consulta oricine, ce ma intreb eu insa e daca in momentul in care il faci pe Olaroiu ratat ai in vedere realizarile tale si faci o comparatie sau e Oli ratat asa in general ?!?

3. Din punctul meu de vedere nu exista "cuvinte tari" si e bine ca nu exista deoarece oameni ca tine ar sparge capete cu ele...

4. Nu pretuiesti dialogul cu mine mai mult decat cu un imbecil (caci parca asa e Olaroiu in conceptia ta)... ce as mai putea comenta aici ?!?

5. Ca ai ajuns cu 2 ani inaintea mea pe acest site si ca o sa ramai inca 2 dupa mine... inseamna ca te-ai inghesuit ca paduchele in frunte si ca te tii de om ca raia !!!

ANTIgigi06.07.2007 19:58
In primul rand IMI CER SCUZE FATA DE JUCATORUL Gigel Coman!

Asta pentru ca mereu l-am criticat si am spus ca nu are valoare de Steaua. Insa..stau si ma gandesc acum...a jucat in era Olaroiu, joaca in era Hagi...inseamna ca eu sunt cel care nu se pricepe...pentru ca oricat de pasionat sunt de fotbal si de Steaua, nu pot afirma ca sunt mai antrenor decat cei doi.

In al 2-lea rand...nu vreau sa supar pe nimeni, dar mie jocurile nu mi-au placut...bine, probabil le lipseste concentrarea, prospetimea... raman totusi la parerea ca ne trebuie un jucator de certa valoare la mijlocul terenului, un cap limpede pentru faza ofensiva.

hai sa facem un test....si punem pariu pe un dolar.... numara toate pasele gresite ale lui intr-un meci (cand joaca fundas sau mijlocas de banda) si vei vedea ca procentajul e sub 40%....trust me!

AmuntBoy06.07.2007 20:21

eu tin minte din meciul cu vilnius o faza care il caracterizeaza pe jijel Coman

Prin repriza 2 pe la sf meciului , se scapa pe un contra-atac pe faza 2 cu jijel Coman pe mijloc, in fata lui 3 atacanti ai Stelei si vreo 3-4 fundasi

Ce face acest "cap limpede de la mijlocul terenului" >> O paseaza direct in out "cica pentru Nesu care era pe linie cu el in stanga"

jenant

cine a vazut meciul cred ca isi aduce aminte de faza aia , eu atunci am injurat mai mult ca la un meci oficial :(

ANTIgigi06.07.2007 20:28

*revin*.....pasele BUNE

ANTIgigi06.07.2007 20:31
eu tin minte din meciul cu vilnius o faza care il caracterizeaza pe jijel Coman

Prin repriza 2 pe la sf meciului , se scapa pe un contra-atac pe faza 2 cu jijel Coman pe mijloc, in fata lui 3 atacanti ai Stelei si vreo 3-4 fundasi

Ce face acest "cap limpede de la mijlocul terenului" >> O paseaza direct in out "cica pentru Nesu care era pe linie cu el in stanga"

jenant

cine a vazut meciul cred ca isi aduce aminte de faza aia , eu atunci am injurat mai mult ca la un meci oficial :(

ma bucur ca mai sunt oameni care au spirit de observatie..... si ce bine ai zis....."il caracterizeaza" exact ca si pe l.o.v.i.n. ....sa sara la cap si sa faulteze indiferent de inaltimea adversarului

«1345»