FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FK Vilnius 2-0

«12345»
AmuntBoy05.07.2007 17:47

Vad ca si cu Goian pe spate, Baciu tot nu da siguranta

baiatul trebuie sa plece si gata

cris405.07.2007 17:49
Imi pare rau bay baieti , dar cu Oleg Protasov am avut 4 amicale , 4 victorii! Stati cuminti ! Si dupa aia a-ti vazut ce joc bun avea Steaua , acum santem varza in amicale o sa fim si in oficiale , o sa vedeti! CONCLUZIA: Hagi n steaua_ro u e antrenor , poate sa faca el 2 scari la Dumnezeu! Degeaba! steaua_ro

asa pui tu problema ca , cu Oleg Protasov am castigat 4 amicale ? poate ai uitat ca am ratat calificare in CL , supercupa am terminat turul pe locul 2....

Kekea05.07.2007 17:52

Jocul de pase e destul de bun, centrarile nu prea sunt exacte, dar ce e cel mai grav e ca nici unul dintre mijlocasi/atacanti nu dribleaza.Bostina face fente si atat, cateodata scoate un jucator, dar foarte rar.

White_R05.07.2007 17:52

Asta e jocul ala combinativ in care ajung la finalizare si mijlocasii ? Cat timp nu vor putea accepta realitatea si cand nu le convine vor ramane mediocrii . Hagi nu e un antrenor bun, e foarte bun . Realitatea dureroasa e ca el joaca intr-un sistem ofensiv in care castiga echipa cu jucatori mai valorosi ...Ca teoretic Steaua au jucatori valorosi . Aici apare problema ca e doar teoretic . Din pacate multi sunt doar niste mediocrii pe care i-a prostit presa ca-s buni ca-s la Steaua . Si mai dureros e ca Steaua a obtinut rezultate intr-un sistem defensiv cu 2 inchizatori ,un sistem in care joaca echipele mici .

fedora05.07.2007 17:52

Dupa prima repriza pot spune:

1. Bostina se pare ca nu se mai simte bine jucand fotbal. Cu parere de rau, cred ca ar trebui sa incerce altceva. Nici mijlocas central nu misca, nici stanga, nimic.

2. Hagi sa-l bage in continuare pe Croitoru mijlocas stanga doar daca vrea neaparat sa-si bata joc de el.

3. Radoi continua evolutiile modeste cand vine vorba de aparare... nu pot sa cred cum l-a scapat pe amatorul ala.

As mai avea de comentat si evolutia dubioasa a lui Iacob, dar deocamdata ma opresc.

Tot ce sper e ca si Hagi a observat cele de mai sus.

B_zkit05.07.2007 17:54

ba voi nu sunteti stelisti. stiti numa sa criticatzi in plm...parca toti sunteti fotbalisti pe aici, toti ati jucat la Real Madrid si stiti sa o bagati in atze din doua miscari....mai stati calmi ba. sa inceapa campionatu si vom vedea atunci ce si cum...pana atunci RELAX!

dr.adrian905.07.2007 17:57
Asta e jocul ala combinativ in care ajung la finalizare si mijlocasii ? Cat timp nu vor putea accepta realitatea si cand nu le convine vor ramane mediocrii . Hagi nu e un antrenor bun, e foarte bun . Realitatea dureroasa e ca el joaca intr-un sistem ofensiv in care castiga echipa cu jucatori mai valorosi ...Ca teoretic Steaua au jucatori valorosi . Aici apare problema ca e doar teoretic . Din pacate multi sunt doar niste mediocrii pe care i-a prostit presa ca-s buni ca-s la Steaua . Si mai dureros e ca Steaua a obtinut rezultate intr-un sistem defensiv cu 2 inchizatori ,un sistem in care joaca echipele mici .

hai ba sa fim seriosi

suntem o echipa mare? poate in Romania dar nu in strainatate

am ajuns in CL dupa 10 ani si avem si pretentii de nu stiu ce fel de sistem de joc si bla bla bla

la momentul de fata nu avem chip de castigarea campionatului si trecerea de lubin.asta e adevarat fratilor.doare dar asta e. nu e de vina Hagi?

malasorte1305.07.2007 18:03
Dupa prima repriza pot spune:

1. Bostina se pare ca nu se mai simte bine jucand fotbal. Cu parere de rau, cred ca ar trebui sa incerce altceva. Nici mijlocas central nu misca, nici stanga, nimic.

2. Hagi sa-l bage in continuare pe Croitoru mijlocas stanga doar daca vrea neaparat sa-si bata joc de el.

3. Radoi continua evolutiile modeste cand vine vorba de aparare... nu pot sa cred cum l-a scapat pe amatorul ala.

As mai avea de comentat si evolutia dubioasa a lui Iacob, dar deocamdata ma opresc.

Tot ce sper e ca si Hagi a observat cele de mai sus.

Dumnezeule, nu-mi vine sa cred !!! Mai e cineva in afara de mine care nu mai crede in marea speranta, eterna speranta si "marele" jucator de "mare" viitor Bostina !!! Din pacate pentru noi insa, Hagi il distribuie in cel mai important rol al echipei... Bostina FOREVER !!!

White_R05.07.2007 18:06
hai ba sa fim seriosi

suntem o echipa mare? poate in Romania dar nu in strainatate

am ajuns in CL dupa 10 ani si avem si pretentii de nu stiu ce fel de sistem de joc si bla bla bla

la momentul de fata nu avem chip de castigarea campionatului si trecerea de lubin.asta e adevarat fratilor.doare dar asta e. nu e de vina Hagi?

Hagi a fost acuzat de presa ca le cere prea mult jucatoriilor si ca nu ar trebui pentru ca nu toti pot fi ca el . Cred ca din pacate Hagi a luat-o in serios . La uni le-ar prinde bine sa fie umiliti ,la fiecare gafa sau sut telefonat sa ii ridiculizeze . Poate s-ar prinde si de ei penibilul si ar realiza cat de jenant e sa joci la Steaua sa nu stii dribla un amator sau sa dai un gol dinafara careului.

Tupac Amaru05.07.2007 18:06

Pana la urma iata cum vad eu problema.

Poporul stelist este divizat in doua tabere.

Unii, care ne vor spune ca ceea ce s-a petrecut in sezonul proaspat incheiat a fost performanta.

Ceilalti, care vor o schimbare in bine, tocmai pentru ca ceea ce s-a intamplat in trecutul apropiat este o contraperformanta.

Situatia este complet anormala pentru ca patronul a intrat in razboi cu suporterii tocmai pentru ca el considera bine ceea ce suporterii zic ca e rau.

Iar Hagi a intrat, saracul de el, in acest razboi...

Eu sunt dispus sa ii acord cel putin sase luni de gratie.

Olaroiu a furat munca lui Protasov si a "facut" performanta pe munca ucraineanului.

Si-a aratat insa adevarata valoare in campionatul recent incheiat, in care, fara ajutorul lui Becali, terminam pe 4. Si in care a castigat fix zero obiective. Mare performanta, intr-adevar!

Iar echipa asta, care se chinuie realmente sa reinvete sa joace fotbal, este creatia lui 100%.

Iar jocul trebuie schimbat din radacini.

Gica, ai o misiune incredibil de grea: fa-i sa joace fotbal!

Bucura-ne!

Explica-i boului de Becali ce inseamna performanta!

Eu unul te voi sustine! Meriti asta pentru curajul tau! Pentru ce ai facut pentru Steaua si pentru Romania ca jucator!

Forza Steaua!

In final, o explicatie: asa e, nu il pot respecta pe antrenorul Olaroiu. Pentru ca a dovedit ca e o carpa in fata lui Becali. Si eu nu pot respecta carpele! Acesta este singurul motiv. steagsimplu steagsimplu steagsimplu

dr.adrian905.07.2007 18:08

NO COMMENT

Tupac Amaru05.07.2007 18:08

100% corect

Virgil05.07.2007 18:16

Mai degraba magarului de... , fiindca e foarte incapatanat. Boul e bland, muncitor. Il vezi tu pe Becali bland? Si apoi cum poate intelege boul ce-i performanta? :unsure:

Raul198805.07.2007 18:19

ba baieti

eu zic sa mai asteptam

acuma in amicale nu poti sa ceri mare fotbal findca Hagi trebuie sa testeze mai multi jucatori pentru a gasii formatia cea mai buna

malasorte1305.07.2007 18:20
Pana la urma iata cum vad eu problema.

Poporul stelist este divizat in doua tabere.

Unii, care ne vor spune ca ceea ce s-a petrecut in sezonul proaspat incheiat a fost performanta.

Ceilalti, care vor o schimbare in bine, tocmai pentru ca ceea ce s-a intamplat in trecutul apropiat este o contraperformanta.

Situatia este complet anormala pentru ca patronul a intrat in razboi cu suporterii tocmai pentru ca el considera bine ceea ce suporterii zic ca e rau.

Iar Hagi a intrat, saracul de el, in acest razboi...

Eu sunt dispus sa ii acord cel putin sase luni de gratie.

Olaroiu a furat munca lui Protasov si a "facut" performanta pe munca ucraineanului.

Si-a aratat insa adevarata valoare in campionatul recent incheiat, in care, fara ajutorul lui Becali, terminam pe 4. Si in care a castigat fix zero obiective. Mare performanta, intr-adevar!

Iar echipa asta, care se chinuie realmente sa reinvete sa joace fotbal, este creatia lui 100%.

Iar jocul trebuie schimbat din radacini.

Gica, ai o misiune incredibil de grea: fa-i sa joace fotbal!

Bucura-ne!

Eu unul te voi sustine! Meriti asta pentru curajul tau! Pentru ce ai facut pentru Steaua si pentru Romania ca jucator!

Forza Steaua!

In final, o explicatie: asa e, nu il pot respecta pe antrenorul Olaroiu. Pentru ca a dovedit ca e o carpa in fata lui Becali. Si eu nu pot respecta carpele! Acesta este singurul motiv. steagsimplu steagsimplu steagsimplu

Poate ne si spui care erau obiectivele de anul trecut... Uite cum le vad (vedeam) eu, in ordinea importantei:

1. Calificarea in grupele Champions League.

2. Titlul.

3. Obtinerea locului 3 in gupele UCL.

4. Cupa.

5. Super-Cupa.

DECI DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE: au fost indeplinie obiectivele 1,3,5---> matematic 60%. Iar cel mai important a fost indeplinit. As mai adauga un obiectiv venit pe parcurs, odata cu pierderea contactului cu Dinamo: un loc care sa ne asigure participarea in tururile preliminare UCL.

ps. (sau disclaimer) A NU SE INTELEGE ca Oli era idolul meu, ca eram multumit de jocul Stelei sau alte asemenea aberatii DAR de aici si pana la a spune ca a indeplinit 0% din obiective... "e-o cale atat de lunga/Ca mii de ani i-ar trebui luminii sa ajunga".

RedStar05.07.2007 18:20

Tupac, jucatorii Stelei nu sunt mari jucatori, de asta joaca la Steaua si nu la alte cluburi. Oli stia exact ce pot si i-a cerut fiecaruia cat a putut sa dea.

Un jucator de 26 de ani nu poate invata in 2 luni sa dea in minge ce n-a invatat el in 20 de ani de jucat fotbal. Problema lui Hagi e ca vrea ca jucatorii sa joace ceea ce ar vrea el sa vada, nu ce ar putea ei.

Oli, in toata cariera lui, a luat 3 echipe si le-a dus in sus. Hagi a luat 4 echipe si le-a dus in jos.

Joga Bonito05.07.2007 18:34
Tupac, jucatorii Stelei nu sunt mari jucatori, de asta joaca la Steaua si nu la alte cluburi. Oli stia exact ce pot si i-a cerut fiecaruia cat a putut sa dea.

Un jucator de 26 de ani nu poate invata in 2 luni sa dea in minge ce n-a invatat el in 20 de ani de jucat fotbal. Problema lui Hagi e ca vrea ca jucatorii sa joace ceea ce ar vrea el sa vada, nu ce ar putea ei.

Oli, in toata cariera lui, a luat 3 echipe si le-a dus in sus. Hagi a luat 4 echipe si le-a dus in jos.

Ai mare dreptate in tot ce spui RedStar...

Insa, eu zic sa-i dam credit lui Gica Hagi. Sunt sigur ca va reusi sa gaseasca "formula magica".

Trebuie doar sa avem rabdare 2-3 luni.

Cat despre meci, nu pot sa nu remarc daruirea in joc a lui Neaga, se vede ca are vene ros-albastre si traieste practic pentru. acest club! Il urmeaza aproape Croitoru si juniorii Ochirosii si Bicfalvi.

Forza Steaua!

White_R05.07.2007 18:41

Steaua ar trebui sa fie un club mare datorita palmaresului si traditiei . Steaua a fost o echipa candva mai buna ca Barcelona .Steaua candva avea un joc in care se legau 10 pase din prima si ajungeau la finalizare 6 din 10 jucatori . Deci jucatorii Stelei ar trebui sa fie mari . Cand zici ca nu-s mari pentru ca joaca la Steaua inseamna ca Steaua e o echipa mica . Din pacate la momentul actual asa e, dar NU E NORMAL ! Ideia ca Hagi le cere jucatoriilor prea mult e o prostie inventata de presa de care cred ca Hagi chiar tine cont . Nu ar trebui sa tina cont . Hagi chiar e indulgent cu penibilitatea unora . Cheia performantei e sa tinzi sa fi mereu mai bun sa progresezi in continuu . Hagi ar trebui sa ii ridiculizeze pe pampalaii de la Steaua cand gafeaza, poate s-ar prinde rusinea de ei .Acuma poate zici, dar daca ar fi la Steaua jucatori mari i-ar cumpara strainii si iar apare problema baniilor ca fara ei nu se poate cik performanta . Da asa e, candva asa a fost . Candva la Steaua juca Adi Ilie si era un jucator mare si a fost cumparat . Steaua ar trebui sa produca jucatori ca Lacatus, Hagi, Adi Ilie si pana vor fi cumparati de straini sa faca performanta pentru Steaua . Producand mereu jucatori de Steaua, permanent va vinde si permanent va fi in top .Doar nu crezi ca in ultimii ani nu a vandut jucatori pentru ca i-a tinut jijiotu (ca el la banii lui nu are nevoie de bani) ?Nu a vandut pentru ca nu a avut ce vinde si cei ceva mai rasariti pentru care apareau raslet oferte chiar erau cotati slab si chiar nu castiga mare branza jijiotu de-i vindea . Faza nu e ca a refuzat jijiotu oferta de maxim 1 milion pe nu stiu ce jucator ci ca nu a avut oferta de 10 milioane .

Assassin05.07.2007 18:45

Pai ori jucatorii sunt buni si i-a stricat Olaroiu, ori sunt mediocri si tre' sa traga Hagi de ei in sus. Hotarati-va...

Raul198805.07.2007 18:49

in prosport am citit ca echipa la care sa dus Olaroiu a facut o oferta de 10 millioane de euro pentru Dica

din parerea mea bicfalvi ii un mare castig pentru Steaua si nu vred ca il vom inprumuta

Steauaforever3305.07.2007 18:54

putin offtopic

din celalalt articol...

"- în centru avem iarãși probleme. Pasatorul pe care ni-l dorim cu toții nu existã încã, ieri a fost destul de clar cã Boștinã nu poate juca acest rol. Pe lângã mijlocașul defensiv (unde ar fi de ales între Rãdoi, Ovidiu Petre și Lovin), avem deci nevoie de un om în stare sã dribleze și sã ofere acea ultimã pasã fãrã de care nimic nu iese. Un asemenea om nu cred cã existã în lotul Stelei, deci el trebuie transferat!"

solutia = Elton

Nu stiu de unde au scos-o unii cu "mascarici"; "circar" dar cred ca Elton ar fi rezolvat problema. Daca ne gandim asa, inseamna ca si Lacatus, Hagi, Ad. Ilie au fost "circari" pentru ca si ei ridicau tribunele in picioare si faceau spectatorii sa simta ca vad fotbal atunci cand intrau pe teren.....

... de gandit....

Miaus05.07.2007 18:58
Poate ne si spui care erau obiectivele de anul trecut... Uite cum le vad (vedeam) eu, in ordinea importantei:

1. Calificarea in grupele Champions League.

2. Titlul.

3. Obtinerea locului 3 in gupele UCL.

4. Cupa.

5. Super-Cupa.

DECI DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE: au fost indeplinie obiectivele 1,3,5---> matematic 60%. Iar cel mai important a fost indeplinit. As mai adauga un obiectiv venit pe parcurs, odata cu pierderea contactului cu Dinamo: un loc care sa ne asigure participarea in tururile preliminare UCL.

ps. (sau disclaimer) A NU SE INTELEGE ca Oli era idolul meu, ca eram multumit de jocul Stelei sau alte asemenea aberatii DAR de aici si pana la a spune ca a indeplinit 0% din obiective... "e-o cale atat de lunga/Ca mii de ani i-ar trebui luminii sa ajunga".

malasorte nu te mai chinui ca nu ai cu cine.Pentru baiatul din anzi totul e simplu.Oli e prost,dobitoc,bla,bla,bla si Hagi e REGELE, MARETUL,NEMAINTALNITUL si alte din astea care ar fi foarte corecte (arguably again) daca am vb de Hagi jucatorul, dar ca antrenor nu pot decat sa ma gandesc la cifra de 100 % 4/4 echipe.

Putea sa castige Oli si Champions League si sunt sigur ca ar fi gasit el ceva de strambat din nas.Sunt de acord ca nu jucam frumos cu Oli si era nevoie de o schimbare.Dar schimbarea ASTA de acum nu pare a fi cea mai potrivita.

Sa asteptam un tur de campionat si apoi vom putea sa spunem mai multe.

Il Soldatino05.07.2007 18:58
putin offtopic

din celalalt articol...

"- în centru avem iarãși probleme. Pasatorul pe care ni-l dorim cu toții nu existã încã, ieri a fost destul de clar cã Boștinã nu poate juca acest rol. Pe lângã mijlocașul defensiv (unde ar fi de ales între Rãdoi, Ovidiu Petre și Lovin), avem deci nevoie de un om în stare sã dribleze și sã ofere acea ultimã pasã fãrã de care nimic nu iese. Un asemenea om nu cred cã existã în lotul Stelei, deci el trebuie transferat!"

solutia = Elton

Nu stiu de unde au scos-o unii cu "mascarici"; "circar" dar cred ca Elton ar fi rezolvat problema. Daca ne gandim asa, inseamna ca si Lacatus, Hagi, Ad. Ilie au fost "circari" pentru ca si ei ridicau tribunele in picioare si faceau spectatorii sa simta ca vad fotbal atunci cand intrau pe teren.....

... de gandit....

...E prea tarziu sa ne mai gandim la Elton. Personal am tot sperat ca Gigi nu-l va vinde la alta echipa. Din pacate orgoliul sau a fost prea mare, iar invidia unor jucatori a contat de asemenea...

il_scorpio05.07.2007 19:09

Croitoru si Bicfalvi au facut iar un meci foarte bun..si surprinzator....nu pot sa nu recunosc Gigel Coman..este intr-un oarecare progres...nu mai greseste toate mingile.....si joaca cu multa daruire. Apoi nu pot sa nu-l remarc pe Neaga, care totusi incearca un pic cam multe pentru inceput, dar in asamblu a facut un meci bun. Sunt foarte curios ce parere are Hagi despre jukatori si de-abia astept sa vad primul meci oficial pentru a vedea alegerile lui Hagi: Nesu, Petre Marin sau Emeghara- Badoi, Croitoru sau Bicfalvi- Bostina sau Ochirosii- Dica, Neaga , Badea, Iacob, Gurita pe 2 posturi...nu ca pare interesant?....!!

bogdan_b05.07.2007 19:11

N & D au dat recital! pacat ca a fost playback! :huh: steag2

«12345»