Eu as miza pe
Zapata
Golanski - Rada - Goian - Emeghara
Badoi - Radoi - Bicfalvi - Ochirosii
Dica - Neaga
Eu as miza pe
Zapata
Golanski - Rada - Goian - Emeghara
Badoi - Radoi - Bicfalvi - Ochirosii
Dica - Neaga
sprecl2 as miza pe Zapata
Golanski-Rada-Goian-Emeghara
Badoi-Radoi-Eric-Nicolita
Dica
Zaharia
![]()
eu zic ca castigam cu 2-0 sau ![]()
![]()
![]()
steagcruce2 steagcruce2
![]()
----------Dica-Neaga
Ochirosii-Croitoru-Nicolita
-------------Radoi
Nesu-Goian-Rada-Golanski
------------Zapata
-------------------Zapata----------------------
--Emeghara--Rada-----Goian----P.Marin---
-Badoi-------Nicolita----Radoi----
Neaga------Zaharia------Dica
REZERVE:M.Croitoru
G.Bostina
Nesu
Bicfalvi
Ochirosii
aqm ca Hagi e antrenor care ca va castiga Steaua.... dica10 spre cl steagsimplu
stie cineva pe ce program se transmite meciul ???
meciul incepe la 20:30 pe kanal D
Forza Steaua ii batem cu 3-0 marcatori Neaga,Dica shibadoi la debut
ms mult Messi nu prea sunt obisnuit sa vad meciurile la TV =))
Azi am facut un gest sinucigasi
))
http://www.fcsteaua.ro/index/section/galle...*ie-Dinamo.html
va place ? =))
Steaua - Ceahlaul 4-0
Iata care este situatia medicala cu 5 ore inaite de inceperea meciului:
1. Victoras Iacob - astazi se intoarce de la Bologna, in Bucuresti, unde va efectua ultima parte a reabilitarii. Dupa aproximativ 2 saptamani urmeaza sa-si reia antrenamentele cu echipa.
2. Valentin Badea - este in proces de reabilitate dupa accidentul suferit, urmand ca peste o saptamana sa inceapa progresiv adaptarea la efort.
3. Razvan Ochirosii - a suferit o leziune musculara minora, urmeaza un program de reabilitare timp de 14 zile, dupa care isi va relua antrenamentele cu echipa.
4. Vasilica Cristocea - este de 7 zile in proces de reabilitare dupa episodul de lombosciatica acuta. Saptamana viitoare se vor efectua investigatii medicale de specialitate, urmand a se decide apoi momentul inceperii antrenamentului.
5. Ifeany Emeghara - se afla in repaus dupa o leziune musculara suferita la antrenamentul din 25.07.2007. Dupa efectuarea examinarilor medicale de specialitate, se va stabili, perioada de recuperare si reluarea antrenamentelor
6. Sorin Ghionea - urmeaza o perioada de reabilitare in clinica din Bologna. In functie de stadiul recuperarii in care se afla jucatorul, medicii de specialitate din clinica vor stabili data intoarcerii acestuia la antrenamentele echipei. Procesul de reabilitare are o evolutie care incadreaza in termenele normale ale unei afectiuni de acest gen.
Sursa www.steauafc.ro
Daca tinem cont ca Al. Iacob si Gurita sunt dati la Bzau si ca despre Golanski se spune ca este in urma cu pregatirea, putem sa ne imaginam mult mai usor cum va arata echipa din seara asta.
Echipa probabila: Cernea - Petre Marin, Dorin Goian, Eugen Baciu (Ionut Rada), Emeghara - Banel Nicolita, Eric Bicfalvi, Mirel Radoi, Gabriel Bostina - Rica Neaga, Nicolae Dica.
Hai Steaua !
Pai in conditiile in care Emegara este accidentat cred ca mai sigur este Nesu.
unde intru pentru reclame?
La spatiile special amenajate.
Cred ca Steaua bate cu 3-0, marcatori Dica, Neaga si Bicfalvi. Haide Steaua! Echipa va fi urmatoarea: Vatca in poarta, P. Marin, Goian, Rada si Nesu-fundasi, Bostina, Radoi, Bicfalvi si Nicolita-mijlocasi, Neaga si Dica-atacanti. spre24
steagsimplu
Presimt un 8-1. Toate 8 la da Zapata... sau Elton.
Steaua - Ceahlaul 3-1
Presimt un 8-1. Toate 8 la da Zapata... sau Elton.
La Fifa 07 sau FM 07? :biggrin:
La kanal D.
O furam ?![]()
Hmm, penalty pentru noi? Poate cineva spune cit de veridic a fost?
Am egalat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Culmea este ca pana in min 12 dupa spusele ,,comentatorului"jucam cu FC Vaslui !
banati-ma,bai!rahat,iar dam gol cu ajutorul arbitrilor si e doar prima etapa!daca asta a fost penalty...................!!!!!!!!!!!!!!!
iar cretinul de Cernea care a intrat cu picioarele inainte la penalty-ul ceahlaului................dute bai,tata,la buzau,ajuta-i p'aia!
Pase gresite
Elton unde esti??????