FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul 2-1 (1-1)

«1345»
xDaJACKALx27.07.2007 18:30

Atata a plans asta ca nu i se aduc jucatori da` vad ca numai 2 din noii veniti joaca.Barem pe Badoi sa-l bage ca m-a exasperat Nicolita.

JDERUL27.07.2007 18:31

Cred ca penalty-ul i se poate imputa lui Goe.De langa el a pasat decisiv Frunza.Mai sigur pe el mi s-a parut Rada.Si daca-i explica cineva si lui Banel ca la fotbal castiga cel care inscrie mai multe goluri si nu cel care trece primul linia de sosire,va fi bine!

The Flyer27.07.2007 18:33

ce mi-a placut in prima repriza:jocul ofensiv al Stelei,pasele pe Dica si Neaga,jocul lui Croitoru(a avut ceva greseli,da' cine nu are) si modul in care s-au miscat jucatorii pe teren!se vede ca Gica i-a pus in pemanenta miscare,ceea ce e bine!

rau:Cernea e cretin!unde e Lovin?????de ce rica nu are simtul portii?nesu,tot bezmetic,chiar nu e nimeni sa-i spuna ce tre' sa faca?Banel cind invata sa faca un dribling sau sa marcheze din 5-10 metri???????

JDERUL27.07.2007 18:51

Nu se poate rata din pozitzia asta RICA !

CebaLaur27.07.2007 19:41

Este multumitor si jocul,dar mai ales rezultatul.Trebuia sa tinem cont ca a jucat Rada care e de 2 zile la Steaua,la fel si Zaharia.Am vazut ceva ce demult nu am mai vazut ls Steaua,ocazii multe de gol,2 bare,2 ocazii imense ale lui Rica,1 a lui Banel si daca se concretizau macar jumatate era perfect.Croitoru incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult,are ceva din tehnica lui Dica si viteza si ambitia lui Neaga

Rechinutzu27.07.2007 19:57

Parca a crescut jokul combinativ al Stelei si au uitat eterna "pasa inapoi" caracteristica in era Olaroiu.....singurul regret care il am se refera la finalizare.....2 bare ......si inka 3-5 ocazii clare....si aiki a dezamagit Neaga(3 ratari din ocazii clare)...dar sa-l creditam cu incredere pana intra in forma.Bine ca Hagi a pasit cu dreptul ca antrenor in primul meci oficial al Stelei....victorie ce creste moralul echipei in perspectiva meciului cu Zaglebie.As dori sa remarc siguranta lui Rada(a facut meci fara greseala )si determinarea lui Zaharia.As dori sa-l vad si pe Zapata in poarta....pentru ca Cernea a cam gafat azi la iesiri....Dar inkeputul e promitator....s-o tinem tot asa!

janker steaua27.07.2007 20:09

in loc de jucatori gen dady,a adus o muratura marca zaharia,in 40 minute s-a lovit mingea de 5 ori,iar marele riiiiiica cel fara de frica,dupa ce nu face nimic,mai lasa echipa in 10.am vazut meciul polonezilor nu trecem de ei,la felul cum ne prezentam,poate la anul...

JDERUL27.07.2007 20:40

Eu zic sa nu fim chitrosi pentru ca nu avem de ce.A fost un meci frumos in care ai nostri s-au miscat altfel de cum ne obisnuisem(amintitzi-va ultimele meciuri din retur).Si avand in vedere perioada scurta de timp in care Hagi a reusit sa provoace aceasta schimbare,eu cred ca este un mare pas inainte.Asta fara a mai pune la socoteala si faptul ca unii jucatori nici nu s-au obisnuit sa raspunda corect la intrebarea:-Tu unde joci?

Daca Hagi ramane acelasi luptator pe care-l cunosc si nu va renuntza in urma tuturor sicanelor de care va avea parte,in seara asta am asistat la nasterea unui ,,Manchester United"made in Romania si implicit a unui nou ,,sir Alex Ferguson"de Ghencea!

Felicitari Hagi ! Felicitari jucatorilor !

Wally27.07.2007 21:02

Un joc slab facut de ai nostri in care au ratat niste ocazii pe care nu aveau voie sa le rateze...si la Rica nu-i prima oara...si in meciul cu Charleroi la fel...oricum ma felicit pentru pronostic...chiar am castigat "dintr-un penalty mai mult sau mai putin discutabil..."

CebaLaur27.07.2007 21:25

Ai dreptate cu Zaharia,se misca la fel de prost ca Iacob ;)

Recoba27.07.2007 21:27

Nici nu debordez de optimist ..da si daca asta e joc slab...in conditiile in care a fost primul meci in campionat...sa incepi meciul de la 1-0..sa intorci rezultatul..si sa ai si atatea ocazii nu stiu ce meci prost a fost...ca s au gresit pase ..ca ala alerga aiurea...astea sunt chestii normale...e imbucurator cum a jucat Steaua fata de meciul cu Charleroi...bine e o vb ca joci atat e bine pe cat te lasa adversarul dar totusi...la primul meci oficial sa descurcat bine echipa....daca intrau toate ratarile si era 5-1 toti o vedeati pe Steaua in finala UCL...

PoWeR27.07.2007 21:29

Eu va contrazic, Zaharia a adus foarte mult echipei dupa ce a intrat si a jucat foarte bine sustinund fiind pe laterale de Dica si Neaga

bodanelu27.07.2007 22:20

@PoWeR subscriu la ce ai zis tu!

Cristocea_27.07.2007 22:23

Chiar daca Neaga a ratat multe goluri mi se pare totusi un jucator mai bun decat Mutu..

fansteaua4627.07.2007 23:22

Echipa a alergat , si-a dorit mult victoria , iar Hagi n-a inchis jocul dupa ce am preluat conducerea . E clar ca e nevoie de timp pentru ca relatiile de joc sa se sudeze, dar eu zic ca am debutat cu dreptul ! Nu mi s-a parut ca Steaua a jucat bine azi , insa e adevarat ca a jucat ofensiv, mai ofensiv decat juca in epoca trecuta . Pentru urmatorul meci imi doresc sa invingem fara ajutorul arbitrilor , fara penaltyuri inventate pentru noi .

CebaLaur28.07.2007 05:14

E de apreciat cum s-au zbatut pana din momentul in care au fost condusi,in special Neaga si croitpru care a facut un meci f bun

weeezer28.07.2007 08:10

Si eu sunt de parere ca Zaharia s-a miscat bine.

Rechinutzu28.07.2007 10:27
Echipa a alergat , si-a dorit mult victoria , iar Hagi n-a inchis jocul dupa ce am preluat conducerea . E clar ca e nevoie de timp pentru ca relatiile de joc sa se sudeze, dar eu zic ca am debutat cu dreptul ! Nu mi s-a parut ca Steaua a jucat bine azi , insa e adevarat ca a jucat ofensiv, mai ofensiv decat juca in epoca trecuta . Pentru urmatorul meci imi doresc sa invingem fara ajutorul arbitrilor , fara penaltyuri inventate pentru noi .

Adevarat ce spui tu penalty-ul Stelei a cam fost fault in afara suprafetei de pedeapsa......dar daca ai fost atent in repriza a 2-a Nicolita e faultat in careu.....fundasul advers loveste picioru nu mingea.....asa ca in legea compensatiei era echitabil ca si Steaua sa aibe un penalty(desi as prefera ca arbitrul sa le vada atunki cand trebuie).

AmuntBoy28.07.2007 10:39
Un joc slab facut de ai nostri in care au ratat niste ocazii pe care nu aveau voie sa le rateze...si la Rica nu-i prima oara...si in meciul cu Charleroi la fel...oricum ma felicit pentru pronostic...chiar am castigat "dintr-un penalty mai mult sau mai putin discutabil..."

pentru tine si restul care au asemenea gandire

Jocul prost este atunci cand nu ai nicio ocazie cand nu legi 3 pase consecutive etc

exemplu meciul cu Poli tm din cupa 0-1 sau meci Dinamo din groapa 0-1

Jocul bun este acela cand se reuseste mutle ocazii rarisime , cand se fac chair cateva faze de spectacol gen calcai sau pase din prima

exemplu meci Ceahlaul 2-1 de aseara sau meci Rosembrog 1-1

Ah ca rateaza rica 4 ocazii imense , astea inseamna ca a avut el o seara proasta si nu i-a mers jocul (chiar daca a facut o deposedare in min 80 la noi in careu), dar nu inseamna ca echipa a jucat prost

uff .. uff ..

bafta

Wally28.07.2007 13:09

Mi se pare ca a jucat prost, chiar daca a avut destule ocazii si sa-ti spun de ce...in special datorita celor 2 vedete Goian si Cernea: de fiecare data cand era mingea in careu tremuram...pai la cate ocazii am avut si le-am ratat asta inseamna ca nu stim s-o bagam in ate...la o gafa a lui Cernea putea fi oricand 2-2 si ce rezolvam cu asta? Noi cu 8 ocazii ratate si ei cu 2 suturi pe poarta se termina egal...orice ati spune voi eu consider ca n-am facut un joc bun...pai daca Neaga rateaza asa meci de meci, unde ajungem? Nu o sa avem atatea ocazii in fiecare meci...trebuie sa invatam sa fim prolifici...din 5 ocazii sa dam 3-4 goluri, nu unul...

stelista_md28.07.2007 13:27

Per total meciu mi sa parut bun...logic ratarile cam te irita...dar a fost bine...principalul e ca am luat cele 3 puncte...Forza Steaua fularsteaua2

horse3728.07.2007 13:55

fata de ceea ce am vazut in pregatiri santem departe. parca am vazut ceva din Protasov ieri seara. a placut ochiului Croitoru iar la polul opus Bostina. Dica firs class iar rica, killer class cu nervii nostri. hai rica tata da o in ate!

fara sa ne ascunem in cires nea coltescu ieri a cam fost stelist, mai cu seama la penalty! as spune chiar la amandoua. asta e mai primim si noi, dar ar fi mai bine fara daruri d'astea.

despre gestul lui ggbecali..ah ce bine imi pare ca are cineva sa-i dea peste bot si sa-i spuna, eu antrenez, eu decid. deci Radoi joaca unde spun eu nu unde vrei tu! bravo Gica!

altfel sa asteptam cu incredere meciul cu lesii.

soryc28.07.2007 14:32
fata de ceea ce am vazut in pregatiri santem departe. parca am vazut ceva din Protasov ieri seara. a placut ochiului Croitoru iar la polul opus Bostina. Dica firs class iar rica, killer class cu nervii nostri. hai rica tata da o in ate!

fara sa ne ascunem in cires nea coltescu ieri a cam fost stelist, mai cu seama la penalty! as spune chiar la amandoua. asta e mai primim si noi, dar ar fi mai bine fara daruri d'astea.

despre gestul lui ggbecali..ah ce bine imi pare ca are cineva sa-i dea peste bot si sa-i spuna, eu antrenez, eu decid. deci Radoi joaca unde spun eu nu unde vrei tu! bravo Gica!

altfel sa asteptam cu incredere meciul cu lesii.

ASA ESTE . AI DREPTATE .Becali SE SUPARA PREA USOR.EU ZIC CA Steaua A FACUT UN MECI FOARTE BUN CU Ceahlaul

Azzido28.07.2007 17:05

Inregistrarea meciului Steaua - Ceahlaul, AICI

«1345»