Eu vad mijlocul ceva de genul : Badoi - Lovin/Bicfalvi/Croitoru - Ochirosii
In atac, din pacate nu exista alta combinatie decat Dica - Rica, cuplu in care nu cred absolut deloc.
Tare sunt curios care va fi primul 11 trimis in teren de Hagi!
Eu vad mijlocul ceva de genul : Badoi - Lovin/Bicfalvi/Croitoru - Ochirosii
In atac, din pacate nu exista alta combinatie decat Dica - Rica, cuplu in care nu cred absolut deloc.
Tare sunt curios care va fi primul 11 trimis in teren de Hagi!
Pentru primul meci cu Ceahlaul, ce mi'as dori sa vad:
--------------------Zapata---------------------------
Badoi-------Goian----------Rada---------Emeghara
Croitoru------------Radoi----------------Ochirosii---
---------------------------Bicfalvi-----------------------
----------------Dica-----------------Neaga------------
Nu cred ca Hagi va incepe cu Ochirosii sau Bicfalvi, nici Rada nu cred ca va fi folosit maine.
-------------------------------------Cernea-------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
--------Petre--------Goian---------------------Baciu------------Emeghara---
---------------------------------------------------------------------------------
-------Nicolita--------Radoi------------------Bostina-------Croitoru----------
-----------------------Neaga------------------Dica----------------------------
1. Zapata a ajuns de cateva zile in Ghencea si e greu de crezut ca poate comunica usor cu oameni din defensiva.
2. Hagi a spus ca Golanski nu e 100% inca, iar Petre a demostrat ca e o solutie f buna pe postul respectiv.
3. Emeghara e in lot de ceva timp si este peste Nesu ca fizic, joc de picior, plasament.
4. Croitoru s-a remarcat in amicalul cu Charleroi si cred ca Hagi a vazut asta.
P.S: Formula de joc este asemanatoare cu cea din meciul cu Charleroi, singurele modificari fiind Bostina si Croitoru.
hmm ii doresc lui Hagi sa poate sa faca o echipa ultra ofensiva care sa ia putine goluri. mijto asa.
am scris un articol mijto aici
[...]
Avand in vedere noile achizitii eu as opta pentru urmatorul 11
--------------------------------------------Rufay--------------------------------------------------------------
---------Golanski---------------Goian--------------------------Rada-------------------------Emeghara----
-----------------------------------------Radoi---------Ov.Petre----------------------------------------------
--------------------------Badoi----------------Dica-------------------Neaga-----------------------------------
-----------------------------------------Zaharia --------------------------------------------------------------
Situatia accidentatilor de la Steaua
Steaua Bucuresti a dat vineri publicitatii un comunicat de presa, postat pe site-ul oficial al clubului, in care este prezentata situatia jucatorilor cu probleme de sanatate din lotul pregatit de Gica Hagi, numarul acestora ridicandu-se la sase.
1. Victoras Iacob - astazi se intoarce de la Bologna, in Bucuresti, unde va efectua ultima parte a reabilitarii. Dupa aproximativ 2 saptamani urmeaza sa-si reia antrenamentele cu echipa.
2. Valentin Badea - este in proces de reabilitate dupa accidentul suferit, urmand ca peste o saptamana sa inceapa progresiv adaptarea la efort.
3. Razvan Ochirosii - a suferit o leziune musculara minora, urmeaza un program de reabilitare timp de 14 zile, dupa care isi va relua antrenamentele cu echipa.
4. Vasilica Cristocea - este de 7 zile in proces de reabilitare dupa episodul de lombosciatica acuta. Saptamana viitoare se vor efectua investigatii medicale de specialitate, urmand a se decide apoi momentul inceperii antrenamentului.
5. Ifeany Emeghara - se afla in repaus dupa o leziune musculara suferita la antrenamentul din 25.07.2007. Dupa efectuarea examinarilor medicale de specialitate, se va stabili, perioada de recuperare si reluarea antrenamentelor
6. Sorin Ghionea - urmeaza o perioada de reabilitare in clinica din Bologna. In functie de stadiul recuperarii in care se afla jucatorul, medicii de specialitate din clinica vor stabili data intoarcerii acestuia la antrenamentele echipei. Procesul de reabilitare are o evolutie care incadreaza in termenele normale ale unei afectiuni de acest gen.
sursa onlinesport
Ochirosii si Emeghara nu vor juca astazi cu Ceahlaul ![]()
Mi-a placut cum s-a miscat echipa in meciul cu Ceahlaul dupa intrarea lui Zaharia. S-a dinamizat mult jocul si practic jocul a fost impins tot timpul spre poarta nemtenilor.
nu mai vreau sa-l vad pe Cernea in echipa aseara ziceai ca se crede Ronaldinho ce facea in careu ![]()
Nu prea mi-a placut primul 11 ,dar cand sau produs schimbarile parca sa schimbat tot jocul am atacat mai mult .un singur lucru nu mi-a placut faultul lui Neaga . ![]()
Cernea mi-a facut nu mai nervi a avut 2 greseli care ne puteau costa goluri.
Incep sa devin omptimist !!!!!
Serios, mi-a placut cum am jucat, si la 1-0 pentru Ceahlaul, eram sigur ,dupa cum jucau ca macar vom egala !!!!
Sper ca asta sa fie doar inceputul !!!!Pacat de faultul lui Neaga ,Cernea...cam nesigur,...mi-au placut NESU, Neaga, ...RADA, de Dica nu mai spun,....astept meciul de marti !!!! spre cl
--------------------Vatca-----------------
P.Marin-----Goian------Ghionea(Rada)------Nesu
Nicolita-----Radoi------Bicfalvi---------------Bostina
-------------Dica----------Neaga-------------
ZAPATA-Marin, Goian, RADA ( Ghionea ), GOLANSKI ( NESU )-BADOI, Radoi, Dica, Nicolita-Neaga, ZAHARIA (Badea)
Hagi a declarat ca vrea sa joace cu sistemul 4-2-3-1
-----------Neaga-Dica
---Ochirosii-Croitoru-Nicolita
--------------Radoi
----Nesu-Goian-Rada-Golanski
--------------Zapata
.....................Zapata...................
......Golanski-Goian-Rada-Nesu/P.Marin...
....................Radoi-Bicfalvi................
...............Badoi-Dica-Nicolita/Neaga..........
........................Zaharia/V.Iacob............
Asta ii sistemul 4-2-3-1 care vrea sa-l adopte Gica, si asa cred ca va juca si la Lubin.
.....................Zapata...................
......Golanski-Goian-Rada-Nesu/P.Marin...
....................Radoi-Bicfalvi................
...............Badoi-Dica-Nicolita/Neaga..........
........................Zaharia/V.Iacob............
Asta ii sistemul 4-2-3-1 care vrea sa-l adopte Gica, si asa cred ca va juca si la Lubin.
iti zik yo ca nu va juka asa pentru ca sunt prea multi debutanti si nu riska Hagi intr-un meci asa de imp... formula asta se incearca pe ekipe mici....la lubin va juka cam ca in meciu cu sahlau doar cu mici schimbari...parerea mea :biggrin:
---------------------------------------zapata----------------------------------------------------------
---golanski----------------Goian---------------------------rada-------------------------------nesu--
--Croitoru-----------------Radoi--------------------------bicfalvi----------------------------Nicolita-
--------------------------------Dica------------------------Neaga-------------------------------------
nu trebuia sa plece Bostina,Elton si Thereau
Stelei ii mai trebuie un atacant ca Thereau si un fundas ca atunci in 2005/2006 cum era Ghionea
daa ecipa Stelei nu e asa cum neam fi dorit
trebuie sa recunoastem ca ne mai trebuie jucatori
sper ca plesan si Radoi sa termine grijile pentru mijlocasii centrali iar cu Nicolita near trebui un mijlocas stanga ,un fundas central cu experianta macar ca al lui Goian caci mai dureza pana se acomodeaza rada si un varf ca Thereau sau sasi revina Badea si sa fie la forma maxima (greu de crezut) dar se poate intampla asta pana ajunge Steaua in grupe pe la meciul 3,4,5
cu echipa care avem acum putem ajunge doar pana in grupe
Dica nr 1
sa fim sinceri ca fara Dica suntem pierduti sa vazut asta in sezonu trecut in retur.si Dica e deja la al 5lea an la Steaua cat credeti ca va mai ramne inca un an 2,3 max dar cam exagerez,Dica nu va sta pe viata la Steaua
rica nui ca Dica .mai are de lucrat Neaga pana va ajunge la nivelul lui Dica
un stelist adevarat este cel care isi aplauda suporterii si e cu ei si la bn si la rau
cu lotul asta cred ca Steaua poate lua campionatul
zapata (Cernea) - golanski (p. Marin), rãdoi, Ghionea, emeghara - bãnel (bãdoi), bicfalvi, pleșan - dicã, Iacob, Neaga (Badea/ochiroșii)
Habar nu avetzi d joc si va tot racitzi gura....eu zic asa:Badoi nu prea are c cauta pe la Steaua!!!Oricum Hagi are destule optziuni daca stie sa isi foloseasca jucatorii p posturile care l sunt destinate si nu aiurea.
Degeaba il baga p rica,asta i cam d valoare mica ... si rateaza ca fraeru....
dica10 ![]()
___________________________Zapata(Cernea)_______________________________
___Petre Marin(Nesu)_________Goian________Ghionea__________Golanski________
_________________Paraschiv______________________Radoi____________________
________Nicolita(Croitoru)_______Dica(Ov.Petre)_____________Lovin(Bicvfalvi)____
______________________________Badea(Neaga,V.Iacob)
@Ovy_stelistPANAlaMOARTE se vede ca si tu sti fotbal.. mai mai..
Habar nu avetzi d joc si va tot racitzi gura....eu zic asa:Badoi nu prea are c cauta pe la Steaua!!!Oricum Hagi are destule optziuni daca stie sa isi foloseasca jucatorii p posturile care l sunt destinate si nu aiurea.Degeaba il baga p rica,asta i cam d valoare mica ... si rateaza ca fraeru....
dica10
________Nicolita(Croitoru)_______Dica(Ov.Petre)_____________Lovin(Bicvfalvi)____
@ovy... - in locul lui Paraschiv pe cine ai pune tu....sau s-a intors Para si noi nu stim ????
Habar nu avetzi d joc si va tot racitzi gura....eu zic asa:Badoi nu prea are c cauta pe la Steaua!!!Oricum Hagi are destule optziuni daca stie sa isi foloseasca jucatorii p posturile care l sunt destinate si nu aiurea.Degeaba il baga p rica,asta i cam d valoare mica ... si rateaza ca fraeru....
dica10
esti paralel rau frate.. io stiu ca Badea e accidentat Nicolita e pe dreapta Croitoru pe stanga ! Radoi fundas , Paraschiv nu mai e ... se vede ca nu le ai ..
bafta
Zapata
Golansky - Goian - Rada ( Ghionea ) - Nesu ( P Marin )
Nicolita - Radoi - Croitoru ( Cristocea )
Dica - Badea
Iacob ( Zaharia )
Nu e chiar formula ideala , pentru ca Dica ar trebvui sa isi regaseasca locul in linia de mijlocasi .
dica10
Buna formula ta de echipa dar si mai buna era daca o faceai ceva de genul:
Zapata
P. Marin - Goian - Ghionea - Golanski
Paraschiv - Radoi
Lovin - Rada - Nesu
Ov. Petre