-------------------------------------Vatca-------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
--------Petre--------Goian-------------Ghionea/Golanski-----Emeghara---
---------------------------------------------------------------------------------
-----------Nicolita------------------Radoi-------------------Croitoru----------
-----------------------Neaga------------------Dica----------------------------
-------------------------------------Badea-------------------------------------
Si va spun si de ce as alege formula asta daca eram in locul lui Hagi.
1. Presa spune despre mine ca voi adopta un sistem f ofensiv. Sistemul de mai sus nu e pe nici departe cel mai ofensiv sistem. 4-3-2-1 este un sistem curajos,riscant dar care poate da mari rezultate, cei trei jucatori de mijlocul terenului sunt f importanti. In cazul nostru Nicolita si Croitoru sunt dispusi la o mare risipa de efort,pentru ca au de facut faza defensiva si ofensiva. Radoi este principalul pion de mijlocul terenului, omul care recupera mingii si pune echipa pe contraatac, si cred ca Radoi e in stare sa acopere postul asta.
2.De ce Vatca? Pentru la Otelul a facut niste extraordinare, e tanar, iar Cernea si-a bagat mingea singur in poarta in amicalul cu SV Ried. Amical ca amical, dar nici chiar asa.
3.De ce Emeghara? E mult mai puternic decat Nesu, la Poli a facut meciuri bune.
4.De ce Croitoru? Pentru ca are viteza,tehnica in regim de viteza,la amicalul cu Apoel si SV Ried s-a miscat excelent pe lateral, cei drept a fost folosit pe partea dreapta insa cred ca ar da acelasi randament pe partea stanga. La nivelul lui este Cristocea,dar care este mai slabut si mai mic decat el.
5.Neaga cu Dica se simt foarte bine in teren si pot destabiliza defensiva adversa prin combinatii.
6.Cred ca dupa evolutia lui din sezonul trecut din Liga 1 si din Liga Campionilor, Vali Badea e titular incontestabil