@FC_STEAUA_1947
Nu l`ai pus nici ca rezerva ![]()
@FC_STEAUA_1947
Nu l`ai pus nici ca rezerva ![]()
Andrey - Golanski, Goian, Ghionea, P. Marin - Radoi - Badoi, Dica, Ochirosii - Badea, Neaga
Dupa parerea mea asta ar fi echipa ideala...
Sunt foarte curios cum vom juca in aparare in meciurile cu polonezii. Eu as merge pe varianta omogenitatii(adica vechea garda), ceva de genul
P.Marin-Goian-Radoi-Nesu.
Stiu ca Emeghara si Badoi sunt variante demne de luat in seama, dar nu stiu in ce masura s-au adaptat la noi. Emeghara pe deasupra nici nu stie romana, ceea ce ar putea crea probleme in unele momente.
==================Cernea=====================
Golanski========Goian=======Pulido======Nesu
==================Radoi=====================
Badoi================================Cristocea
=================Badea=====================
=============Dica=========Neaga==============
Daca nu am avea accidentati am avea cel mai bun lot din tara . Si mai ales cu Hagi ca este un antrenor mult mai ofensiv decat Oli. steagcruce2 steaua_ro dica10 spre cl steaua_ro steagcruce2
Contra lui Lubin cred ca vom juca astfel...dat fiind accidentarile
--------------------------------------------------Vatca--------------------------------------------------
---------Golanski(Marin)-----------Goian--------------------Radoi----------------------Emeghara--
------------------------------------------------Ov.Petre------------------------------------------------
--------------Badoi(Nicolita)-----------------Croitoriu------------------Ochirosii(Bostina)--------
---------------------------------------Neaga-------------------Dica-----------------------------------
Cred ca cea mai buna formatie de start ar arata asa:
-----------------------------Vatca----------------------------
Golansky-------------Goian----------Pulido--------Petre M
------------------------------Ov Petre------------------------
Nicolita----------------------------------------------Ochirosii
-------------------------------Dica----------------------------
------------------Badea------------------Neaga--------------
@tzepelea
Si pe Radoi il pui pe banca ??? Este Capitanul echipei ...
Eu as merge pe formula respectiva:
-----------------------------------Vatca sau alt portar --------------------------------------------------
---------Golanski(Marin)-----------Goian-----------Radoi sau Pulido ???--------------Emeghara--
------------------------------------Ov.Petre sau Radoi ------------------------------------------------
--------------Badoi(Nicolita)-----------------Bostina------------------Ochirosii(Neaga)--------
--------------------------Neaga(Badea sau Iacob)-------------------Dica-------------------------------
sunt inca necunoscute:
Cine mai vine pe postul de fundas central, si cit de bun este? Pulido?
Bostina are capabilitatea de a juca mijloc ofensiv central? Sau vine alt mijlocasi, gen Camus
Ce atacant mai vine?
Plus ca consider ca nici un portar, Cernea sau Vatca, au fata de titular la Steaua
Cred ca asa ar arata pentru meciul din Polonia:
--------------------------------------------------Vatca-------------------------------------------------------------
-----P.Marin--------------Goian------------------------Golanski----------------------------Nesu----------------
----Nicolita--------------------------------------Radoi--------Bostina-------*Neaga---------------
--------------------------------------------Dica-----**Iacob---------------------------------------------------------
*Am auzit la stiri cum ca Neaga ar trebui sa se obisnuiasca cu postul de mijl. stanga !
**Pana la revenirea lui Badea !
Mai toti il puneti pe Golanski fundas dreapta...Eu stiam ca e fundas central .
Arunca un ochi pe site-ul federatiei poloneze. Golanski a jucat la nationala 5 meciuri ca fundas dreapta si unul singur ca fundas central. Dar fiind inalt si solid e clar ca poate fi reprofilat.
Ok, am inteles eu vazusem pe un site romanesc numai stiu sigur care ca fundasul CENTRAL Golanski este dorit de Steaua mai demult vazusem asta...pe sport.ro parca.
La ora asta se pare ca echipa va arata cam asa:
portar
Golanski - Goian - Ov. Petre - Emegara
Nicolita - Radoi - Bostina - Neaga
Dica
Iacob
Bolduiti titularii incontestabili.
Eu il prefer pe Badoi in locul lui Nicolita dar vad ca Hagi il cam lauda pe Banel asa ca probabil, din pacate, va fi titularul postului.
Cred ca Bostina nu va face fata pe acest post si nici nu vad cine ar putea juca ce vrea Hagi aici.
Nu stiu cat de mijlocas stanga poate fi Neaga.
Iacob..., ce sa mai zic, asta este.
------------------------------------------Vatca----------------------------------------------------------Badoi--------------Goian-------------------------Golansky-------------------------Emegara---------------------------------------Radoi-------------------------------------------------------------------------------Croitouru--------------Dica-------------------------Nicolita----------------------------------------------------Neaga---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Badea-------------------------------------------------------Forta Steaua steag2
R42 oribil postul tau >_<'
Azi eu as incepe cu urmatorul 11 cu Zaglebie sau Ceahalul
Cernea
Golanski - Goian - Baciu - Eme
Nicolita- Radoi - Bostina - Ochirosii
Dica - Neaga
Cu rezerve:
Badoi
Croitoru
Bicfalvi
steagro
------------------------------------------Vatca----------------------------------------------------------Badoi--------------Goian-------------------------Golansky-------------------------Emegara---------------------------------------Radoi-------------------------------------------------------------------------------Croitouru--------------Dica-------------------------Nicolita----------------------------------------------------Neaga---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Badea-------------------------------------------------------Forta Steaua steag2
steagro si mie imi pare o formula buna !!!
Zapata (daca vine)
Badoi Golansky Goian Nesu
Banel Radoi Ov. Petre Emeghara
Dica Neaga
bicfalvi in locu lu ` ov Petre
Badea -"- Neaga
okiraosi -"- eme
vatca -"- zapata
Ghionea -"- Golansky
Eu nu l'as introduce pe Emeghara titular, mi se pare un jucator rudimentar si lent .
As incepe cu Badoi fundas dreapta, Nicolita mijlocas dreapta sau invers cu Badoi mijlocas si Banel fundas.
Pe banda stanga l'as folosi pe Nesu fundas, iar ca mijl stanga as incepe cu Bostina.
Cred ca la ora asta nici Hagi nu stie primul 11. Nici pe cel ideal si nici pe cel pe care se poate baza in acest moment. Din ce am vazut prin amicale nu pot sa constat decat ca Radoi nu va juca sigur in aparare si ca Goian si Emegara vor fi fundasi. In rest... orice estew posibil.
Zapata
Golansky - Goian - Radoi - Emeghara
Nicolita - Camus - Ivic - Ochirosii
Dica - Neaga
Asta in cazul ca va veni Camus de la Charleroi si Ivic de la AEK Aten . Ca oricum Hagi a zis ca o sa joace cu Radoi fundasi central , ca oricum ducem lipsa , sau daca o sa vina si Asik care e fundasi central de la Galatasaray , o sa il punem pe Radoi in lucu lui Ivic si pe Asik funsasi central alaturi de Goian .
Si astfel o sa avem si echipa 1 cu care putem juca in CL si echipa a doua , cu care putem juca in campionat , si cele doua echipa o sa fie destul de echilibrate .
--------Zapata-------------
---Golansky-------Goian--------Radoi--------Emegara
---Nicolita---------Ivic/Camus--------Ochirosii
-----------------------Dica------------------------------
-----------Badea----------------Neaga----------
Dupa cum vedeti in asezarea asta se acopera ffff bine terenul ... nu raman suprafete neacoperite .... Dica la coordonare ivic mijlocas defensiv iar Dica ofensi ... in unele cazuri ne bazam pe viteza lu emeghara si golansky care urca din aparare iar locurile lor vor fi luate de Nicolita / Ochirosii ... ( doar in faze de contraatac pe flancuri ) deoarece goolansky/emeghara au viteze superioare Nicolita / Ochirosii
EDIT: ramane ivic transferul s-a concretizat este asteptat maine in Romania sa semneze
==========Abiatti==========
Igor Tudor==Iivc===Kouffor=Mardare
Armenteros==Camus=Belluschi=Carizzo
=====Dady===Vieri============
PS: Avem probleme serioase in defensiva.
E vorba de Steaua lui Hagi, nu a ta din Football Manager 2007 ![]()
--------Zapata----------------Golansky-------Goian--------Radoi--------Emegara
---Nicolita---------Ivic/Camus--------Ochirosii
-----------------------Dica------------------------------
-----------Badea----------------Neaga----------
Dica la coordonare ivic mijlocas defensiv iar Dica ofensi ...
De ce Ivici defensiv, cand el este mijlocas ofensiv?
Credeti ca la ora asta exista vreun antrenor care sa joace fara inchizator? Eu nu cred!
In cazul in care nu mai vine nimeni, as incepe cu:
Zapata
Golanski - Radoi, Goian - Petre Marin
Badoi - Lovin, Bicfalvi/Croitoru - Ochirosii
Dica, Neaga