================Cernea================
Badoi/P. Marin====Goian======Ghionea===Emeghara/Nesu
======Radoi/Lovin====Croitoru=====Petre/Para============
Neaga/Nicolita=========================Badea/Ochirosii/Cristocea
===================Dica/Iacob============
Cam asa as vedea eu echipa, cel putin in cele 20-25 de meciuri contra echipelor care se vor baga cu fundul in poarta si vor sarbatori un 0-0 ca pe o finala castigata de CL.
Pe faza de aparare, atacantii laterali se lipesc de fundasii laterali adversi, iar fundasii nostri laterali de mijlocasii de banda. Mijlocasii centrali dubleaza unde e cazul ; fiind 3 putem spera ca macar unul sa ramana liber pentru combinatii.
Pe faza de atac, daca urca si fundasii laterali si unul din mijlocasii centrali, iar ceilalti 2 imobilizeaza macar un adversar fiecare, ramanem cu 6 jucatori contra a 7 adversari (presupunand ca macar unul va ramane in fata intre Ghionea si Goian). 6 contra 7 mi se pare mult mai usor de jucat decat 4 contra 6 sau 7, ca in sistemul lui nea Turcaloiu. Si se deschid posibilitati variate, fie prin iesirea in banda a unui atacant, care sa traga ceva fundasi dupa ei, apoi centrari catre ceilalti doi atacanti fie prin urcarile din linia 2 ale mijlocasilor centrali.
@streza, Dica varf impins nu prea tine - ar trebui sa faca pressing permanent la fundasii centrali adversi, si nu-l ajuta conditia fizica, n-ar rezista mai mult de o repriza.
Pe badoi l-as inversa cu Nicolita din cauza calitatii centrarilor - Nicolita are o mare calitate, aceea ca nu se da batut usor. Ar fi mai de folos in defensiva
pentru meciuri usoare, 4-1-3-2 ofensiv:
Nicolita/p. Marin ----- Goian ----- Ghionea ----- eme/nesu
Radoi/Paraschiv/Petre
badoi/Neaga ------ Croitoru ------ Cristocea/Ochirosii
Dica ----- Iacob/Badea
pentru adversari mai tari, 4-2-3-1:
Nicolita/p. Marin ----- Goian ----- Ghionea ----- eme/nesu
Radoi/Lovin ----- Petre/Paraschiv
badoi/Neaga/Croitoru ----- Dica ----- Cristocea/Ochirosii
Iacob/Vali Badea
Cu mentiunea ca Neaga si Croitoru pot oricand schimba pozitiile intre ei. La fel, nu mi-l imaginez pe Badea jucand ca atacant de banda, cred ca cel mai mare randament il are in formula cu 2 atacanti
Vom vedea primul meci live, vineri
Sper sa-l urce careva pe traker 
De unde stii asta? A anuntat careva ca difuzeaza meciul? Ar fi bine...