Sunt extrem de curios daca Hagi , cand o sa se refaca accidentatii Badea si Iacob , o sa joace cu Dica mijlocas , si cu Neaga ce face ???
Sunt extrem de curios daca Hagi , cand o sa se refaca accidentatii Badea si Iacob , o sa joace cu Dica mijlocas , si cu Neaga ce face ???
@Danny
Pai in primul rand nu va juca cu Iacob si Badea in acelasi 11 decat poate pe finaluri de meci "la disperare" casa spun asa.
La cum a inceput, Neaga poate fi o solutie doar pe banca. Daca o tine in ritmul asta nu va mai fi titular in mod sigur. Pentru el, dar in primul rand pentru echipa, imi doresc sa se schimbe urgent ceva in jocul lui.
Nu stiu ce ii cu Rica dar parca ii tot mai varza pe zi ce trece , sper sa isi revina si el . Sa il tina Hagi pe banca poate il mai motiveaza .
M-am mai gandit in legatura cu primul 11 si iata :
Zapata
Golansky , Goian , Radoi , Emeghara ( Nesu , P. Marin , nu stiu care e mai bun din ei ...)
Nicolita ( Badoi ) , Dica , Bicfalvi , Plesan(am auzit ca poate juca si pe stanga )
Badea , Iacob ( Neaga)
11-le asta e ideal in prezent ( parerea mea ) , dar in viitor , cand o sa se refaca Cristocea , asta o sa fie 11-le :
Zapata
Golansky , Goian , Radoi , Emeghara ( Neasu , P. Marin )
Nicolita ( Badoi ) , Dica , Plesan , Cristocea
Badea , Iacob (Neaga)
Cand o sa vina si Ghionea .......ganditiva si voi , ca io nu mai stiu .
In opinia mea "11-le" ideal ar fi urmatorul: Andrey(Vatca) - Golanski, Goian, Ghionea, P. Marin - Radoi - Badoi, Plesan, Ochirosii - Badea, Dica
M-am mai gandit in legatura cu primul 11 si iata :Zapata
Golansky , Goian , Radoi , Emeghara ( Nesu , P. Marin , nu stiu care e mai bun din ei ...)
Nicolita ( Badoi ) , Dica , Bicfalvi , Plesan(am auzit ca poate juca si pe stanga )
Badea , Iacob ( Neaga)
... doar ca nu vad in linia de mijloc niciun inchizator si nu cred ca Hagi isi permite sa joace asa. Cert este ca nu vom vedea prea des acelasi "11" pe trern pentruca o sa intervina alte accidentari, oboseala, cartonasele. Lucrul bun este ca pe faza de aparare sunt o gramada de solutii (chiar si la ora asta cand sunt si jucatori accidentati), iar lucrul ingrijorator este ca nu sunt prea multe variante pe faza ofensiva!
Am incercat sa fac o echipa cat mai ofensifa , si cu mai multe faze de poarta , cum zicea un antrenor englez " arma apararii e atacul " pentru ca tiii mingea in jumatatea lor , ii coplesesti , si eu cred ca Goian si Radoi , chiar pot face fata unui atac inamic . Si daca e il scoti pe Bicflavi si pui pe Lovin sau Ov. Petre , care crezi ca e mai bun . Io il prefer pe Lovin . ![]()
arma apararii e atacul
Ai vrut sã spui: cea mai bunã apãrare e atacul. Aproape ți-a ieșit :laugh:
Tot cam acelasi lucru se intelege
. Io chiar am incredere in Goian ca poate dizolva orice atac inamic , si Radoi e instrare .
Si eu am incredere ca Goe poate opri orice atac. Daca vom cadea cu Barca in grupe Goe nu va avea nici o problema la duelurile cu Henry, Messi sau Eto'o pentru ca viteza este punctul sau FORTE.
Si eu am incredere ca Goe poate opri orice atac. Daca vom cadea cu Barca in grupe Goe nu va avea nici o problema la duelurile cu Henry, Messi sau Eto'o pentru ca viteza este punctul sau FORTE.
Sunt sigur
Renunta la mesajele tri-silabice. Postul anterior nu se citeaza in intregime.
Eu vad primul 11 asa:
************** Zapata(x1) *****************
***********Goian*******Ghionea************
**Golanski(x2)****************Emeghara(x3)*
*****************Radoi(x4)****************
*****Nicolita********************Cristocea(x5/6)
****************Plesan(x7)***************
*************Dica*************************
*********************V.Badea(x8/9)********
Legenda x:
x1-Vatca
x2-Badoi
x3-Nesu
x4-Ov.Petre
x5-Ochirosii
x6-Croitoru
x7-Bicfalvi
x8-Neaga
x9-V.Iacob
deci fara plesan accidentat ![]()
si fara Neaga accidentabil :tongue:
si mai nou mai e Lungu... si zaharia
Cu BATE:
------------------Zaharia
-----------Neaga-Dica-Nicolita
--------------Radoi-Bicfalvi
-------Nesu-Goian-Rada-Golanski
------------------Zapata
SUPER!!!
Good joke :biggrin:
Nici macar nu ii va vedea cand vor trece pe langa el.
Din pacate Goe este greoi,dar poate fi o arma letala la fazele fixe .
Cu Bate as juca:
Zapata - Badoi , Radoi , Goian , P.Marin - Eric , Lovin - Neaga , Dica , Nicolita - Zaharia
Iar echipa ideala fara accidentari etc.
Zapata - Badoi , Ghionea , Goian , P.Marin - Radoi - Neaga , Nicolita - Dica - Iacob Badea
Cu Bate as juca :
--------------------------------------------Zapata-------------------------------------------------------
Badoi ------------------------Rada --------------------------Radoi --------------------------P.Marin
------------------------------------Ov.Petre -----------Bicfalvi---------------------------------------
Nicolita------------------------------------Dica----------------------------------Croitoru---------
----------------------------------------Iacob------------------------------------------------
Zapata
Golansky , Goian , Radoi , P. Masin
Nicolita , Ov. Petre , Dica , Croitoru
Badea , Iacob
Nu inteleg de ce ziceti ca nu trebuia sa fie Badea , si Iacob in acelasi timp in teren .... dar in fine . Formatia atsa am facut-o sa il multumesc pe Becali , si pe mine , ca l-am pus pe Dica mijlocasi , unde joaca superb , ati vazut ce a fact la nationala ......
Eu as incepe meciul cu Bate cu primul 11 format din:
****************Zapata*****************
***********Goian********Rada***********
***Golanski******************P.Marin****
*****************Radoi*****************
***Badoi**********************Nicolita****
************Dica******Neaga************
****************Badea*****************