FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-Villareal

«12345»
Grinch11.03.2005 12:44

e vina ierbii ma , dak nu vrea a dreaq sa iasa din pamant :)

reddog11.03.2005 12:44
chiar daca sunt off topic rau...

Farul crezi ca nu va pune probleme Duminica?

Daca DA (pierdeti acasa), vi miercuri sa vezi spectacol si lectie de fotbal in viteza pe Ghencea?

Constantenii or fi ei pe 4 dar nu cred ca se pune problema...De venit as veni la meci, dar e cam mult de mers. Daca era Dinamo, atunci nu se mai punea problema.

dbd11.03.2005 12:45

iar eu as zice de ce nu te faci tu stelist ?

sorin_77711.03.2005 12:45

Eu cred ca va arata mai bine gazonul miercuri decat a fost cu Valencia... Probabil va intra Dumitru?!?!!? L-ar surprinde rau de tot Zenga pe Pelegrini... care a vazut intentia initiala a lui Zenga din lista celor care vor evolua din primul minut... Dar si Zenga a vazut un pic in ograda vecinului acum... Sa vedem care va fi mai inspirat in schimbari tactice de ultima ora...

reddog11.03.2005 12:47
iar eu as zice de ce nu te faci tu stelist ?

Asta niciodata! De ce m-as face stelist? Hai ca eu nu te-am suparat asa de mult incat sa te intreb de ce nu te faci DINAMOVIST...

Grinch11.03.2005 12:47

Dumitru e de nota 10 , dar in locul cui ar intra ? Poate doar in locul lui Dinita si sa treaca ZEUL Oprita sus , el insa joaca mai bine putin mai retras.

dbd11.03.2005 12:50

da dar te-amn intrebat ca sa vad care-i motivul...la noi e simplu NU VREM SA FIM CAINI !? ( si sa nu incepi cu a...c , ca stii ca ni se spune asa doar ca sa nu le spunem noi lor ).

reddog11.03.2005 12:52

Nu v-am facut asa, Rapidul v-a denumit asa, iar noi am preluat...(asta nu inseamna ca eu v-am jignit).

dbd11.03.2005 12:59

bun te-am inteles dar zi-mi motivul pentru care nu te faci stelist...???

reddog11.03.2005 13:01

Pentru ca am sange alb-rosu de cand ma stiu, adica sange de campion!

dbd11.03.2005 13:05

de campion ...la ce ...poate la scuipat in Dunare ~!

reddog11.03.2005 13:06

Pur si simplu CAMPION!

dbd11.03.2005 13:09

se pare ca nu se poate intelege omul cu tine...

reddog11.03.2005 13:10

Atunci de ce mai insisti? :twisted:

dbd11.03.2005 13:11

se pare ca nu se poate intelege omul cu tine...

dbd11.03.2005 15:27

ca sa te enervez ! :twisted:

mountytoma12.03.2005 06:54

sa joace Steaua in giulesti sau in Stefan cel mare? asta mi se pare cam de la aia care fac metrou de la tulcea la baia mare!

cand o juca Steaua "acasa" in giulesti sau Stefan cel mare, inseamna ca le-a cumparat cainilor si ciorilor stadioanele pe post de terenuri de antrenament, pentru a pastra gazonul din Ghencea pentru finala cupei intercontinentale, ca asta-i cea mai tare care ne lipseste (si am avut ocazia sa o castigam!)

ghicitoare:

de ce si-au pus nocturne si scaune rapid si Dinamo?

Virgil12.03.2005 07:44
ghicitoare:

de ce si-au pus nocturne si scaune rapid si Dinamo?

Ai dat si tu în boala ghicitorilor?Sau esti chiar cel care a aruncat mai zilele trecute,ghicitoarea aceea imposibila,si s-a facut nevazut?

dbd12.03.2005 09:09

nu e el dar nu-mi dau seama de raspuns ...spune-ne tu !

Grinch12.03.2005 09:11

raspunsul este degeaba !

dbd12.03.2005 09:12

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a fost tare !

reddog12.03.2005 16:24

Parerea mea e ca nu va pricepeti deloc la ghicitori. Dar sa va spun eu una buna!

Ghicitoare: pe ce topic suntem acum? :roll:

dbd13.03.2005 06:44

faci mishto de noi bai reddog...te avertizez fii atent la ce vorbesti ... si te intreb tu stii pe ce site suntem ?

sorin_77714.03.2005 07:14

stire SUUUUPER!!!!

"Steaua, in urna favoritelor?

Steaua incepe sa culeaga "roadele" ninsorii de joi seara. In cazul in care UEFA pastreaza sistemul de tragere la sorti bazat pe criteriul capilor de serie, Steaua va intra in urna favoritelor. De asemenea, dupa Forlan si Riquelme, "ros-albastrii" au scapat si de Jose Mari.

In cazul in care UEFA pastreaza sistemul de tragere la sorti bazat pe criteriul capilor de serie, Steaua poate intra in urna favoritelor, desi in mod normal coeficientul UEFA nu i-ar permite acest lucru.

Cum insa returul cu Villarreal se va desfasura la doua zile dupa tragerea la sorti de la Nyon, UEFA va lua in calcul coeficientul mai mare, in acest caz al spaniolilor.

Si, cum "submarinul galben" este a treia formatie, dupa Parma si Newcastle, in acest clasament, Steaua ar intra automat in grupa capilor de serie, alaturi de gruparea spaniola.

Luind in calcul acest clasament si rezultatele inregistrate in prima mansa a optimilor, "ros-albastrii" ar evita echipele Newcastle, Auxerre si Parma sau Sporting, "perechea" Villarreal/Steaua putind avea de infruntat pe Alkmaar, TSKA Moscova sau Partizan si Austria Viena sau Zaragoza.

Accidentari la Villarreal

"Marca" a anuntat ca Jose Mari, principalul pericol in lipsa lui Forlan si Riquelme, a devenit indisponibil pentru partida din Ghencea.

"Pare greu de crezut ca Jose Mari va putea juca in meciul de miercuri cu Steaua, din Cupa UEFA, accidentarea sa reprezentind in acest caz o grava problema pentru ofensiva echipei", a scris cotidianul spaniol, care a facut o scurta radiografie a atacului lui Villarreal: "Au mai ramas doar Antonio Guayre si argentinianul Luciano «Lucho» Figueroa".

sursa: www.onlinesport.ro

Avem o sansa mare cu care greu o sa ne mai intalnim... Trebuie sa profitam de ea...

Grinch14.03.2005 10:31

Sorin si crezi ca Alkmaar, TSKA Moscova , si Austria Viena sau Zaragoza sunt echipe usoare ? E din ce in ce mai greu !

«12345»