da chiar in Baku sunt....asa vroiam sa zic ca daca si sigur vom castiga meci cu meci in UEFA pana la cupa se poate amana tot returul ... :?
da chiar in Baku sunt....asa vroiam sa zic ca daca si sigur vom castiga meci cu meci in UEFA pana la cupa se poate amana tot returul ... :?
... abia astept sa beau bere de la tine sorine
' date=' pregateste banii sa le cumperi
[b']Forza
La 1-0 o sa ma gandesc ca am facut un pariu cu tine, la 2-0 o sa vad in fatza ce am scris pe forum, la 3-0 o sa zic ca ma apropi de o pierdere, la 4-0 am pierdut cel mai frumos in viatza: 4 beri... pentru victoria si calificarea sigura a Stelei... :lol:
Steaua este în momentul de fata,o echipa pragmatica.Asa ca la scorurile peste 2-0,e greu sa ne gândim.Daca vom avea 1-0,probabil ca spaniolii vor vrea si ei sa dea un gol.Se vor avânta în atac si se vor lasa descoperiti în aparare.Va veni probabil si golul de 2-0.La acest scor Zenga nu ar trebui sa riste foarte mult.2-0 pentru o echipa ca a noastra înseamna aproape calificare.Pentru ca avem un team perfect echilibrat în toate compartimentele si în meciul retur vom juca în special sa nu primim gol.Si este foarte posibil sa nu primim.Dar cine mai stie?
Sa fie bine!
Daca ne vom califica este stabilit cu cine vom juca în sferturi?Sau se face iar tragere la sorti?
FORZA
Astept sa trecem ne Villareal ca sa pot schimba semnatura.
Neaga 88 daca bate cu 4-0 iti dau si io 4 beri.
dar ce vi sa pare anormal sa batemcu 4-0...si neaga88 eu te cred ( nu numai ca sa nu0ti dau vreo bere dar ai mai avut dreptate si la meciul c Valencia ) .
imi pare bine ca suntetzi de acord cu mine ... deci cred ca o sa ma imbat, ori joi seara ori vineri
! si sa va zic cine m-a facut sa cred in pronosticul asta ? bunicul meu (dinamovist, dar pt ca nepotzelul lui drag :mrgreen: e stelist, adica eu, normal ca tzine si el cu Steaua
) ! El mi-a zis ca Steaua o sa bata cu 4-0, la inceput am crezut ca-si bate joc de mine, dar acum mi-am dat seama ca este foarte posibil scorul acesta ... ! Nu numai ca bunicul meu se pricepe la fotbal, si nu ca sa ma laud zic asta .. dar e microbist de cand era mic ... si era la fel ca mine ... adica se ducea pe stadioane ... si stia toate noutatzile din stirile sportive, dar diferentza e ca io nu prea stiu din toata stirile sportive ci aproape numai de Steaua ... si acum de cand am mai crescut, am mai inceput cat de cat sa cunosc si celelalte sproturi .. ! deci Forza BUNICAMIU :twisted: si Forza deci tzinetzi minte postul asta : Steaua 4 - O Valencia !!!!!!
dar ce vi sa pare anormal sa batemcu 4-0...si neaga88 eu te cred ( nu numai ca sa nu0ti dau vreo bere dar ai mai avut dreptate si la meciul c Valencia ) .
nu am prins prezicerea lui Neaga88 pentru meciul cu Valencia... Dar ce Neaga88 e vrun oracol sau ce?
:lol: :lol:
PS: Nu o sa fiu suparat daca trebuie sa dau berea pentru Neaga88...
Astept sa trecem ne Villareal ca sa pot schimba semnatura.Neaga 88 daca bate cu 4-0 iti dau si io 4 beri.
Vrei sa il imbatam pe Neaga88?? :lol: :lol: :lol:
Eu oricum o sa fiu beat de fericire...
bunicul meu (dinamovist, dar pt ca nepotzelul lui drag :mrgreen: e stelist, adica eu, normal ca tzine si el cu Steaua) ! El mi-a zis ca Steaua o sa bata cu 4-0,...
Sa-ti traiasca bunicul atunci... ![]()
Ar fi bun si un 1-0. Villareal e o echipa valoroasa, si nu va fi usor sa-i eliminam. Perosnal cred ca e imposibil un scor mai mare de 2-0 sau,3-1 (putin probabil).
Bineinteles, ca sa rezolvam calificarea ne-ar trebui un scor asemanator cu cele din partidele Monaco-Deportivo sau Lyon-Werder Bremen, dar asa cum am spus, putem fi super-multumiti daca le dam 2-0.
Cat despre forta lor ofensiva,nu trebuie sa ne speriem prea tare. Eto'o, in 180 de minute cu Chelsea a marcat un singur gol (din intamplare), iar vreo 120 de minute a facut figuratie. Ceea ce ma face sa ma intreb daca nu cumva numarul mare de goluri care se marcheaza in Spania se datoreaza tocmai lipsei de valoarea a fundasilor din acel campionat (cu Marchena, Navarro si Caneira ne-am convins cat de grozavi sunt...).
Nici Riquelme nu trebuie sa ne sperie, e valoros, mai bun decat ceea ce avem noi in lot, dar nu e un al doilea Maradona. L-am vazut, de-a lungul timpului, jucand pentru mai multe echipe si pot spune ca Aimar e mai bun decat el.
Deci principala probelma nu e, neaparat, valoarea senzationala a fotbalistilor adversi, ci determinarea cu care joaca. Daca vom juca inteligent (vorba lui Zenga), iar in retur nu ne vor tremura genunchi si nu ne vom teme de Riquelme, Sorin & co. cu siguranta ii eliminam. Cu Dumitru in echipa suntem si mai greu de invins.
Forza Steaua! Fratilor se poate...eu va spun sincer..am visat ca da Dica gol, si sper sincer intr-un f bun rezultat pe Ghencea...dasta tre sa fie stadionul plin...va spun ori 3-0 ori 3-1 pt Steaua! :wink: [/b]
da vom castiga chiar daca visam sau nu asta...tre sa umplem stadioanele pentru ai ajuta pe jucatori...tre sa avem incredere in ei ... tre sa-i sustinem pana la moarte !!!!!!!!!!!!!!
Marti a iesti Barcelona...
Miercuri a iesti Real-ul
Joi Villareal va pierde. Cu cat, nu conteaza...
Raman la parerea mea ca 1-0 e cel mai probabil. 3-0 ar fi posibil doar daca da Dica hattrick....
Pentru prima oara dupa revolutie Steaua joaca un meci cu casa inchisa.S-au vandut toate cele 13.800 de bilete puse in vanzare,trebuie mentionat ca Steaua are si peste 8.000 de abonati.
Abea astept meciul.
3-0 ar fi posibil doar daca da Dica hattrick....
nu puteam ierta chestia asta cu Dica... Dica da trei goluri intr-un meci doar in pauza, cand sunt ceilalti in vestiare. desi, cred ca nu are timp sa ajunga de trei ori la poarta adversa in cele 15 minute cat tine pauza :-)
revenind la esential, eu m-as bucura de orice rezultat care are zero in dreptul lui villareal. pentru ca eu cred ca de data asta ne vom califica in meciul din deplasare, unde vom avea 2-0 la pauza.
da' nu ma supar sa dau si 40 de beri pentru un 4-0. desi mi-e teama ca daca ii batem rau aici, se vor culca pe o ureche acolo si atunci vai de kurul nost'
noroc cu Zenga, desi nu pot sa il sufar pentru capitolul neaga-valencia, totusi e un realist. si italian pe deasupra!
HAI Steaua!
... 3-0 ar fi posibil doar daca da Dica hattrick....
Adica sa inteleg ca niciodata???
...da' nu ma supar sa dau si 40 de beri pentru un 4-0. desi mi-e teama ca daca ii batem rau aici, se vor culca pe o ureche acolo si atunci vai de kurul nost'
noroc cu Zenga, desi nu pot sa il sufar pentru capitolul neaga-valencia, totusi e un realist. si italian pe deasupra!
HAI Steaua!
Asa este... Eu nu am uitat episodul PSG... cand am castigat cu 3-2 in teren si la masa verde cu 3-0 in Ghencea pe motiv de joc al unui fotbalist suspendat...Si acolo am furat-o cu 5-0...
E bun un 1-0... dar eu clin sa cred ca nici 0-0 nu e rau...
Marti a iesti Barcelona...Miercuri a iesti Real-ul
Joi Villareal va pierde. Cu cat, nu conteaza...
Raman la parerea mea ca 1-0 e cel mai probabil. 3-0 ar fi posibil doar daca da Dica hattrick....
S-ar parea ca echipele spaniole nu mai sunt capabile sa depaseasca anumite faze ale competitiilor.
Se pare ca Villarreal ar fi ultima speranta a ibericilor în cupele europene.De aici ar rezulta o "responsabilitate" în plus pentru ei.
... 3-0 ar fi posibil doar daca da Dica hattrick....
Adica sa inteleg ca niciodata???
nimic nu e imposibil la un meci de fotbal. poate doar sa castige o echipa care nu e in teren (vezi Dinamo, care bate orice echipa cu care joaca Steaua, dar numai atunci cand joaca Steaua cu respectiva).
argentina-tunisia 0-1, franta-senegal 0-1 sunt meciuri pierdute la campionate mondiale de campioanele mondiale en-titre la vremea aia!
nici un meci nu e castigat dinainte.
calificati vom fi numai la sfarsitul meciului de la villareal, indiferent ce scoruri vor fi pana atunci. doar atunci, ce e la sfarsit, conteaza...
teoctist vezi ca mai sunt si Sevilla si Zaragoza si au sanse mai mari decat Villarreal
eu unu nu cred ca au mai mari sanse decat Villareal...iar Villareal nu are sanse cu Steaua...
Salut! Si eu sunt un stelist desavarsit si vreau sa va spun ca Steaua are toate sansele la o victorie cu Villareal si sper ca ne vom castiga locul cuvenit in UEFA deoarece sunt cei mai buni si am dovedit-o in toate meciurile noastre de pana acum!!!! Steaua este o echipa cu traditie!!! Noi suntem invingatorii!!!
Lupta Steaua!!!
acum stiu de ce am spus ca se va termina 0-0... Nu s-a jucat ![]()
Dar acum, dupa ce am vazut atmosfera si stadionul plin... cred ca se va termina cu o victorie pentru noi miercuri...