Sorin si crezi ca Alkmaar, TSKA Moscova , si Austria Viena sau Zaragoza sunt echipe usoare ? E din ce in ce mai greu !
Da dar Auxere, Newcastle sau Parma sunt adversari mai puternici... Cu ultimul s-a vazut...
Sorin si crezi ca Alkmaar, TSKA Moscova , si Austria Viena sau Zaragoza sunt echipe usoare ? E din ce in ce mai greu !
Da dar Auxere, Newcastle sau Parma sunt adversari mai puternici... Cu ultimul s-a vazut...
Eu zic ca trecem usor decat de Partizan in rest e foarte greu cu toate !
De Partizan? Acum chiar ca rad! Poate de Parma, ca ati mai trecut de ei...
faci mishto de noi bai reddog...te avertizez fii atent la ce vorbesti ... si te intreb tu stii pe ce site suntem ?
Mai citeste odata. Am scris "topic" nu "site"....Grea mai e si romana asta, frate!
De Parma nu am trecut ! Ne-au batut cu 1-0 la ei...mi`ar place sa ne luam revansa ! Cat despre Partizan nu stiu dak a trecut de voi e obligatoriu sa treaca si de noi ...ca nu ne comparam !
da am inteles iar eu te intrebam daca stii ca suntem pe FC Steaua ?
Dracula, stiu dinaintea ta pe ce site sunt! :evil:
doar glumeam :lol:
De Partizan? Acum chiar ca rad! Poate de Parma, ca ati mai trecut de ei...
Parma si cand am jucat noi prost abia ce ne-au batut cu 1-0... dar acum... cand e vorba de a fi sau a nu fi...??? Ce crezi?
Steaua ii va rupe...
Dar pana la Parma vreau sa te uiti cum trecem de Villareal...
reddog mi-am luat ban dupa fcdinamo... ![]()
sunt curios ce-or discuta aia de la villareal despre noi...
deci vinde careva bilet la meciul cu villareal pls la tribuna a 2-a. sa imi dea pm
a venit si ziua cea mare... Nu mai am rabdare... Mult succes baieti!!!
reddog mi-am luat ban dupa fcdinamo...![]()
sunt curios ce-or discuta aia de la villareal despre noi...
Oare de ce ti-ai luat ban? :roll: Nu cred ca din senin! Si, deci, ti-au blocat accesul pe site-ul echipei campioane? Nasol... :wink:
Te tin eu la curent cu discutiile. Dar si tu poti vizualiza...ca banuiesc ca degetutele nu ti le-a "banat" nimeni.
am preconizat rezultatul... si la ei am mai spus ca o sa fie 2-2 si ne calificam... A fost un meci jucat fara nici un risc... Nu s-a fortat nimic... Poate ca in Spania ii vom surprinde... Mergem pe El Madrigal sa inscriem...
campioana la sah poate...oricum lasa--o balta nu am nevoie sa ma tii la curent cu niste chestii de doi bani...
Sa revenim la subiect....ce s-a intamplat ati uitat de topicl asta ??? in seara asta e ultima sansa ...ce naiba nu mai comenteaza nimeni...parca v-ati dus cu totii in Spania si stati la un hotel care n-are net...