FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Echipament 2007-2008

«13456»
_yang17.09.2007 20:20

Parca-i croita de mama panza aia alba...

yo_marius_xxx17.09.2007 23:01

adevarat.....zici ca-s facute la misto.....

Piece of Mind18.09.2007 05:35

Nu mi se pare ca arata rau, dar in fine, e o chestie de gust.

cristi_mold18.09.2007 08:17

Tricoul albastru arata bine, dar tricoul cu dungi parca e facut la misto

The Flyer18.09.2007 10:04

oribile,absolut oribile!ce mama dracu',nimeni nu spune nimic la Steaua?parca-s cirpe,sa mor eu!si tricourile si aia din conducere!

inches18.09.2007 13:13

Mai bine inainte sa lanseze uratzeni din astea, sa faca si ei un sondaj sa vada ce gandeste poporul, ca tot noi le cumparam nu ?

MALDINI_STEAUA18.09.2007 13:44

ala albastru mai merge , dar ala cu dungi arata NASPA RAU

c.ronaldo1718.09.2007 14:23

Avem cel mai al dracu` echipament din Liga 1. Zici ca si`a facut cioara nevoilee pe albastru si a aparut pata aia alba. De ala cu dungi nu mai comentez, ca e cel mai urat de la revolutie incoace.

Khalid18.09.2007 14:55

Da-l draq de tricou. Scuzati expresia. Important e sa scoatem 3 puncte la Praga.

**alex**19.09.2007 12:56

Am vazut aseara ca cei de la Werder Bremen aveau scris pe piept Citibank si nu exista un dreptunghi in jurul literelor. Ma gandesc ca la noi, la conferinta de prezentare a sponsorului, au lipit pe tricouri un abtibild pentru ca nu erau tricourile fabricate, iar diseara inscriptia Citifinancial va arata ca cea a nemtilor.

MALDINI_STEAUA19.09.2007 13:41

@**alex** , Werder Bremen nu avea acel dreptunghi alb deoarece echipamentul lor ( ma refer aici la culoare ) LE PERMITEA ca sponsorul sa fie trecut direct pe tricou.La echipamentul Stelei este necesar acel chenar alb , CA SA IASA in evidenta numele sponsorului.Daca aveam un tricou alb sau galben , sau alta culoare nu erea necesar.Dar cum citifinancial este scris cu albastru , e LOGIC ca nu se poate vedea numele sponsorului daca nu este scris pe un fundal alb.Ce naiba ma oameni buni , mai ganditi si voi putin LOGIC !

c.ronaldo1719.09.2007 13:49

@MALDINI_STEAUA

Werder a jucat intr`un echipament gri aseara iar Citibank era inscriptionat cu culoare alba si putin rosu. Intradevar, Citibank se poate scrie si cu albastru cum este pe echipemantul de baza al germanilor insa se poate scrie si cu alb cum este pe echipamentul de deplasare si cel neutru(sau al 3lea).

Ce naiba ma oameni buni , mai ganditi si voi putin LOGIC !
MALDINI_STEAUA19.09.2007 13:54

@c.ronaldo17 citibank spre deosebire de citifinancial are si logoul ALB ( vezi sediul central citibank ) dar ramura citifinancial nu are decat "versiunea albastra" .

P.S : Ar putea sa scrie si alb ca nu-i omoara nimeni , dar nu cred ca se va intampla asta

**alex**19.09.2007 13:56

@MALDINI Steaua

Ai grija cu tonul de exprimare OM BUN!

Daca te uitai pe site-ul oficial al lui Bremen ai fi vazut ca tricoul de acasa este alb-verde, iar Citibank scrie cu albastru, iar pe tricoul de rezerva(verde complet) si cel pentru Champions League(negru spre gri cu verde) scrie cu alb!

Asa ca argumentul meu este cat se poate de LOGIC si poate fi o presupunere adevarata.

MALDINI_STEAUA19.09.2007 13:58

Daca citeai mai sus iti dadeai seama la ce am facut referire.

**alex**19.09.2007 14:06

S-au facut exceptii la echipe mai mari si s-a scris cu alte culori decat cele ale sponsorilor. Eu am facut doar o presupunere, iar tu ai sarit in sus de parca lucrezi la Citibank sau la Steaua.

Fi mai potolit pe viitor!

MALDINI_STEAUA19.09.2007 14:12

Am sarit in sus zici nu ?? Ia fi atent aici , citez din ce ai spus tu : "Werder Bremen aveau scris pe piept Citibank si nu exista un dreptunghi alb in jurul literelor" ( a fost scris cu albastru ) , "iar diseara inscriptia Citifinancial va arata ca cea a nemtilor." Macar daca spuneai si tu ca vroiai sa apara alb , cum au ei la echipamentul verde. Daca tu imi inscriptionezi cu albastru ( cum aveau nemtii aseara ca tu asta ai spus ) : citifinancial pe tricourile Stelei eu jur ca nu mai intru pe forumul asta in viata mea.Asa ca intai gandeste-te de 2 ori .....

**alex**19.09.2007 14:23

Si inca continui sa sari in sus si sa ai un ton necivilizat!

Nu ai inteles nimic din ce am spus!

Werder Bremen nu are nici un fel de dreptunghi in jurul literelor. Este scris cu ALBASTRU(literele ca sa intelegi) pe echipamentul de acasa si cu ALB pe cel de deplasare si Champions League. Asa ca aseara pe fondul gri al tricoului literele au fost albe! Deci, nemtii nu aveau scris aseara cu albastru, ci cu alb!

Iar la noi am spus ca POATE pe fondul rosu-albastru literele vor fi albe!

Asa ca gandeste-te tu de 3 ori!

MALDINI_STEAUA19.09.2007 14:27

la noi NU o sa fie litere albe si punct.

**alex**19.09.2007 14:33

Esti de groaza, nu am spus ca vor fi albe 100%, am spus POATE vor fi literele albe si astfel se va elimina dreptunghiul. E o diferenta intre cele doua afirmatii.

P.S. Ar fi fost indicat sa avem avatar diferit ca sa inteleaga si ceilalti useri cine cu cine discuta.

MALDINI_STEAUA19.09.2007 14:35

Hai gata ca deja ma doare capu.Si mie mi-ar place sa fie albe , dar deodata ce au aparut pozele cu echipamentul nu cred ca se va mai face o schimbare.Ar fi mai frumos cu alb , daca eream eu Jiji faceam cu alb pe echipamentul albastru si cu galben pe echipamentul ros-albastru,dar nu sunt Jiji , asta e.

_yang19.09.2007 21:09
daca eream eu Jiji

Daca erai tu Jiji nu erai binevenit pe forum... :laugh:

Cat despre echipament... e cel mai urat de dupa revolutie... De fapt nici inainte nu am vazut unul mai urat...

FC_STEAUA_194720.09.2007 00:42

hahaha doamne ce varza arata in timpul meciului. Nici macar nu sunt toate lipite la acelasi nivel pe tricouri. A lu' Dica era mai langa piept, a lu' Zapata pa la buric si tot asa. Cica "nike Steaua a facut o comanda urgent si nike a trimis doua randuri noi blah blah blah" ce bataie de joc bai frate nu am mai pomenit.

axl2320.09.2007 00:46

Imi pare ca si Werder are acelasi sponsor da' pe tricourile lor arata mult mai bine.

inches20.09.2007 13:10

citi_trikot.jpg

PS: axl23 tu esti din Frantza ?

«13456»