cred ca multi din cei care scriu sunt influentati de temperaturile inalte din aceste zile si cred ca detin adevarul suprem si absolut. observ ca nimeni nu se mai indoieste, nimeni nu-si pune intrebari, toata lumea STIE! poate ar trebui sa va linistiti si sa ganditi mai mult in interesul Stelei, trecand peste unele nemultumiri personale.
doar ca un comentariu general: nu poti sa-i ceri lui Becali sa scoata banu' pentru. transferuri, dar apoi sa recomanzi cu emfaza injurarea lui! acest fel de rationament nu functioneaza si chiar este oarecum infantil! (sper sa nu se supere colegul vizat)
sigur ca pot parea cinic, dar pana una alta noi cei multi dam din gura, iar la casierie, pentru. transferuri - salarii - cantonamente - stadion, merge doar Becali. inteleg ca multi nu-l agreati si cum traim intr-o democratie, aveti acest drept, chiar daca unele comentarii par excesive, uneori nedrepte si nu de putine ori, chiar golanesti. dar pana la urma e o problema de optiune personala si de educatie.
tot asa insa, trebuie sa acceptam ca si Gigi are dreptul sa nu scoata abonamente la peluze. o decizie dupa parea mea gresita, dar si Becali, ca si noi toti, are dreptul sa greseasca. a transforma totul intr-un razboi infinit e prea mult insa, si IN MOD EVIDENT aceasta NU AJUTA Steaua! ca orice om Becali face si greseli, multe, dar si ajuta Steaua. oricat de greu le-ar veni unora sa recunoasca, fara aroganta si impetuozitatea lui bruta Steaua ar fi greu sa rezite presiunilor din Liga nationala. adversarii nostri (Dinamo, rapid, CFR) nu sunt niste domnisoare de pension ci grupari conduse de oameni ce au in spate un sistem de stat care ii sprijina din toate puterile. NOI, Steaua, ne bazam azi pe traditie, pe un renume cucerit cu sudoare si vointa, pe un grup masiv de suporteri patimasi SI pe forta brutala, neslefuita si fara scrupule, a lui Gigi Becali. acesta este adevarul si nu trebuie sa ne ascundem de el: azi, in iulie 2007, Steaua are mare nevoie de Becali, cu toate greselile lui, si in Romania nu exista alt patron de club mai bun. si mai cred ca in timp spiritul Stelei il va schimba si pe GG, oricum si acum se vede o mare diferenta intre cel de acum si Becali din primele zile cand a venit la Steaua.
eu inteleg ca toti cei care scriu, cu exceptia foarte posibila a unor provocatori, doresc binele Stelei. daca acceptam ca nu putem reusi decat impreuna (un slogan repetat poate de prea multe ori, dar adevarat in esenta), trebuie sa realizam ca IMPREUNA inseamna SUPORTERI, Becali, CONDUCERE, JUCATORI, ANTRENORI. toti acestia reprezinta Steaua si nu doar unii dintre ei, asa cum par a crede cativa colegi de forum.
poate va mai aduceti aminte si de Steaua, doamna vesnica a gandurilor noastre!