IMPACARE Fanii Stelei au primit din nou facilitati de la Becali.
Finantatorul Stelei, Gigi Becali , a îngropat securea razboiului cu fanii! Dupa o întrevedere cu doisprezece sefi de galerie, care a durat o ora, latifundiarul din Pipera a anuntat ca, de acum, suporterii vor face parte din nou din familia Stelei.
La discutii a participat si presedintele Stelei, Valeriu Argaseala. Astfel, de joi se vor pune în vânzare abonamentele la peluze. Desi patronul ros-albastrilor a spus ca fanii vor avea asigurate deplasarile cu avionul în strainatate, liderii de galerie spun ca nu au nevoie decât de respect reciproc.
"Au fost doisprezece sefi de galerie, am discutat cu ei si le-am spus ca de acum vor avea abonamente la peluze si toate conditiile, deplasari cu avionul asigurate, pentru ca si suporterii fac parte din familia Stelei. O sa mearga si ei în Belarus, unii dintre ei au plecat deja. Ce divergente sa avem între noi? Pe ei i-a deranjat ca i-am facut derbedei, dar nu m-am referit decât la o parte dintre ei. Important e ca de acum va fi pace si prietenie, totul e ok. Ei mi-au spus ca de acum raspund pentru eventuale incidente", a mentionat Becali.
Sursa: Prosport