FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau a plecat de la Steaua!

«15678910»
ariell25.05.2007 11:20
"Le-am dat banii, le-am spus cã se va organiza altfel clubul. Le vom asigura totul. Cine vrea sã-și cumpere casã, le dau 2-300.000 de euro în avans. ªi laptele pentru copii îl vor lua de la club", a spus Becali.

Exact ce aveam nevoie, o organizare de tip stana. Gigi se crede la teledon, milostivindu-se de jucatori cu cate o donatie din cand in cand. Acum intelegeti de ce fotbalistii tac malc? Cine e mai ascultator primeste "bani de casa".

Este adevarat ceea ce spui, insa partea trista este ca:

1- daca pentru jucatori gen jijel Coman, Baciu, chiar si Nicolita, Paraschiv asta este maximul care il pot obtine de la viata tinand cont de faptul ca nu joci fotbal pana la 60 de ani si aici este vina lui Jiji pentru ca tine asemenea jucatori la echipa in detrimentul altora care chiar joaca fotbal, dar ori sun straini ori sunt circari, ori duhul sfant nu palpaie in sufletele lor.

2- pentru jucatori care joaca ceva si nu vreau sa mai nominalizez aceasta stare de automultumire nu se mai explica, ei pot mai mult si in teren si pot si sa castige mai mult de 2-3 mil de euro cat le da Jiji pentru case, sa ne gandim cati bani se investesc si se castiga in fotbal, prin publicitate sponsorizari, sume care vin de la UEFA, reclame, etc

Ar fi niste explicatii:

1- pentru jucatorii din a doua categorie ar fi spiritul gregar, instinct de turma spune-i cum vrei, de ce sa mearga ei impotriva valului, daca se poate si asa, gandire tipic romaneasca.

2- valabil pentru toti jucatorii si buni si rai- nu au mentalitate de invingator, nu au mentalitate nici macar de profesionist.

Partea proasta este ca nici nu are cine sa le insufle, nu pot fi motivati, cel putin nu de catre Oli&Jiji.

Mare parte din ei jucau prin B, prin C, alergau desculti pe la Faurei, simplul fapt ca au ajuns la Steaua reprezinta apogeul, nu pot mai mult de atat, daca cu Dinamo Kiev au mai jucat ceva, cand au ajuns sa ii vada in teren pe cei de la Real s-au blocat a fost prea mult pentru ei.

Daca cumva ajungem iar in grupe, cu toate declaratiile lor sforaitoare cred ca in momentul in care o sa ii vada pe cei de la Chelsea, Milan sau Barcelona in teren vor avea aceeasi prestatie jalnica. cu toata parerea de rau dar cred ca vor fi mai preocupati sa fac schimb de tricouri cu Kaka, Ronaldinio sau Lampard deca de meci in sine.

Atata pot, atata fac, mentalitatea de invingator ti se innoculeaza de mic, ei deja au niste ani, au un loc caldut la Steaua, de ce le-ar trebui mai mult? Se gandesc probabil ca nemultumitului i se ia darul .... :D

Si as mai adauga alt proverb " calul batran nu il mai inveti la buiestru", solutia ar fi investirea masiv in tineri , dornici de afirmare, infometati de rezultate si nu neaparat romani

The Flyer25.05.2007 11:40

cu durere zic:Steaua a murit!traiasca f.c. crestinatatea!

n-am niciun chef sa-l mai injur pe saracul oier!dar vreau sa zic ceva de jucatorii Stelei:

bai,sclavilor(nu toti sinteti,doar 90% dintre voi),sa nu uitati sa va prezentati cu sacosele la oier sa va dea banii!si cind va veti prezenta in halul asta iar ciobanul va face misto de voi,sa va ginditi ce diferenta este intre fotbalistii occidentali si voi!i-ati facut meciul ciobanului,au plecat strainii si ati ramas doar voi,romanii!

sa va spun o treaba,pe care nu o stiti,sau daca o stiti ati tratat-o cu curul(cacofonie voita!):atunci cind Ramon Calderon s-a luat de unii dintre jucatorii Realului si de clubul in sine,Raul,Gutti si inca citiva baietii s-au dus si i-au atras atentia patronului ca a luat-o pe aratura!si Calderon si-a cerut scuze publice!stiti voi de ce au procedat jucatorii in acest fel?PENTRU CA AU ONOARE SI MINDRIE!ceea ce voi nu aveti,sau ati avut-o si va cumparat-o oierul!faptul ca stapinul vostru a jignit niste jucatori,colegi cu voi,si voi l-ati aprobat,chiar si tacit,v-a facut partasi la nesimtirea becaliana!pentru mine nu sinteti decit niste becalieni mai mici!

Joga Bonito25.05.2007 11:54

Ramane Gigel Coman la Steaua si pleaca Thereau! Ironia sortii...

ariell25.05.2007 12:05
Ramane Gigel Coman la Steaua si pleaca Thereau! Ironia sortii...

Pai si ce ai vrea ?

Thereau e francez si catolic probabil. jijel e roman neaos si crestin ortodox, stie sa linga mana care il bate, plus ca in afara de asta e si luptator conform cu profilul Chelsea, doar ai vazut cum a dat cu cotul in meciul cu Farul :D

vanfootball25.05.2007 12:09

Jucatorii Rapidului au avut tupeu, l-au ironizat de cate ori au avut ocazia pe Copos. Iar Lucescu a dat tonul. La noi nu indrazneste niciunul sa scoata capul din nisip, in afara de Cyril si Elton. De-aia si pleaca, pentru ca gandesc si se exprima.

Mi-e scarba de tot!

SSK25.05.2007 12:25

@razvan_steaua

Pana sa organizam un miting si pana sa-ti raspund la toate problemele ridicate de tine, am o rugaminte: numara-mi si mie cati useri au protestat impotriva plecarii lui Thereau in acest topic!

Vorbim dupa.

ariell25.05.2007 12:26

Da Van ai dreptate, dar nu cred ca poti sa ii compari pe Copos si Becali, poate mai sare si el calul da nu il vad aberandu-se de fiecare data cand are ocazia asa cum face nea Jiji.

Si toata ironia jucatorilor cred ca a fost si tolerata de catre respectivul, ca o parere personala am vaga impresie ca Jiji al nostru e chiar mai zgarcit decat " comunistul" iar faza asta cu jucatorii romani musai are explicatie in fabula cu vulpea si strugurii, cred ca patriotismul subit a lui nea Jiji e mai ales din cauza ca jucatorii aia straini de care zice el is de 3-4 ori mai scumpi decat carpatinii nostri, si atunci mai e vreo deosebire intre el si Copos din puntul de vedere al darii de mana ?

greenyes25.05.2007 12:29

Fratilor am ramas interzis! Nu gasesc cuvinte sa exprim ce am simtit cand am citit stirea legata de plecare lui Thereau si Elton, put si simplu nu stiam ce sa zis. Mi s a umplut sufletul de durere in secunda urmatoare. Fratilor asta nustie ce isneamna sa fii stelist. Ne omoara fratilor. Calca in picoare istoria clubului, identitatea echipei, tot, tot, tot!!!!!!

Care l a adus la echipa asta Doamne? Sau mai corect cine pelea me se afla in spatele lui si i baga tot felul de prostii in cap???? Oli esti un zero frate un zero barat. Asta contrazice toate legile fotbalului si scrise si nescrise numai prin simplu fapt ca declara cu seninatate ca panarama de Coman are valaore de Steaua iar Elton, jcuator cum n a avut Romania de cand s a retras Hagi nu are loc in echipa?????? Bai astia ne cred fraieri!!!!!! Nu mai pot!!!! Trebuie sa ma apuc de examene, sa mi temin teza de master ( sunt student in Belgia, suntem varza fratilor la tate capitolele, este un hau intre noi si ei si numai Dica cauza ca nu le pasa la jegurile care ne conduc asa cum nici lui panrama care a pus mana pe Steaua nu i pasa de echipa asta)

Ce sa inteleaga sluga si oierul din nemultumirea noastra ce sa inteleaga un antrenor care in viata lui nu a tras pentru titlu in fiecare an, care nu a castigat nimic la viata lui de fotbalist, paote prin Korea, dar asta nu se pune, ce spirit de stelist sa ceri de la asemenea antrenor care nu a fost crescut in spiritul adevarat al Stelei. Cum sa inteleaga astia doi ca suferim, daca ei nu stiu ce e aia Steaua. Aveam 12 14 ani, la STEUA adevarata jucau, nu toti in aceasi echipa, Adrian Ilie, Panduru, Galca, Prodan, Militaru, Matei, Bucur Bogdan, Filipescu, Vladoiu, Danciulescu, Nagy, Cick, Ilie Dumitrescu, etc, nu mi mai vin in minte si Lacatus, stateam la fiecare meci cu pumnii stransi tot meciul si sufeream si ma bucuram alaturi de echipa, traiam pentru echipa si eram fascinat de jocul echipei, jocul acela care ne a facut renumiti ca VITEZISTII, de asta am devenit eu stelist fratilor, pentur cei care i l apra pe zeloroiu, de asta nu pentru ca steau castiga meci de meci, pentru ca Steaua era altceva, Steaua avea acel ceva unic lucrurilor valoroase, din pacate stelistii tineri nu or sa inteleaga nimic din ce am scris eu, la fel ca si sluga si patronul. Dar si mai dureros ca nici majoritatea jucautorilor stelisti, cu mici exceptii, Dica, tare mie frica ca e unica exceptie din toata turma produsa de cioban, nu inteleg nimic din tot ce isneamna Steaua, drept dovada declaratiile lor, erau foarte nedumeriti saracaii ca au fost fluerati chiar si atucni cand au castigat, vai de noi dfratilor.

Isi bate joc de echipa care reusea sa faca cateva milioane de oameni fericit pentru 2 ore in fiecare zi cand echipa asta juca fotbal bai stelsitii lui peste juca fotbal nu CASTIGA aparandu se, erau fluerati daca se aparau, voi meritati, dar nu e vina voastra asa ca ma opresc aici.

armin25.05.2007 12:29

Cea mai mare vina o are BOlaroiu!

Ciobanu, oricat de redus ar fi, n-ar da afara un jucator pe care antrenorul vrea sa-l tina. Astfel noi ramanem cu Coman, Lovin, si alte petarde. A, si cu Iacob.

vanfootball25.05.2007 12:29

@ariell

Da, e o mare deosebire. Steaua si Rapid au cheltuit aproximativ aceleasi sume pe transferuri, desi noi am luat 10.000.000 euro in plus fata de ei, din grupele Champions League.

thereau_8625.05.2007 12:31

Thereau mereu in sufletele noastre!!!allez Thereau!!!

alice4steauaBUC25.05.2007 12:37
Oricum in cateva zile o sa trecem si peste asta. Daca chiar vreti sa ajutati cu ceva, faceti urmatoarele:

1. veniti in continuare la stadion! Renuntarea e cea mai mare infrangere!

2. TINETI MINTE!

5. veniti in continuare la STADION!

pentru ce sa vin SSK in continuare la stadion??da-mi tu un singur motiv...si promit ca am sa ma mai gandesc...pentru ce sa vin??sa vad un oier cum ranjeste?un Oli depasit de situatie la fiecare meci?sa vad un Gigel Coman cum nu e in stare sa dea o pasa in firea ei?pentru ce sa vin?sa vad 11 jucatori care nu sunt in stare sa faca 2 pasi si sa bata 2 ori din palme?pentru ce sa vin???sa vad cum dinamu ne umileste la noi acasa ?sa vad un cioban cu fularul spurcatior spanzurat de gat???pentru ce sa mai vin??sa vad o Stea care sa chinuie sa tina de un amarat de rezultat la 1-0 cu o retrogradata?sa vad blaturile lui Gigi bkli? :neutral:

Matteo25.05.2007 12:39

DACA VRETI SA PROTESTATI MA BAIETI , NUUUUUU MAI VENITI LA STADION nu-i ascultati pe astia care va spun sa veniti ....doar asa am putea da o palma conducerii actuale!

zloty25.05.2007 12:45
@ariell

Da, e o mare deosebire. Steaua si Rapid au cheltuit aproximativ aceleasi sume pe transferuri, desi noi am luat 10.000.000 euro in plus fata de ei, din grupele Champions League.

ce naiba van u chiar crezi minciuna aia , cu banii din cl nu conteaza pentru mine?? sa fim seriosi cred ca Becali asta e o saracie penala

Die sheperd

danielcristian25.05.2007 12:46

Lasati baieti,nu fiti necajiti,face Jiji o echipa romaneasca care rupe tot,din care nu vor lipsi:jijel Coman, Stancu, vatca, Gurita, contra, buga, badoi, etc., antrenor de ochii lumii: Cosmin Olaroiu.Antrenor principal,maseur, purtator de cuvinte obscene, medic, contabil si responsabil cu legatura stransa intre jucatori si divinitate:Jiji berbecaliiiiiiiiiiiii. Echipa se va numi "F.C.Steaua crestina a lui Jiji Becali, alesul domnului" .Jucatorii vor fi toti romani,indiferent de valoare sau alte caracteristici bizare. Atentie Nicolita,ca nu te vad bine nici pe tine(datorita tenului,s-ar putea ca Jiji sa se hotarasca intr-o buna zi ca nici tu nu esti roman sadea...).Luam-ar dracu,am ajuns la mana unui cioban incult!... steagcruce2

Violentsa25.05.2007 12:47
@razvan_steaua

Pana sa organizam un miting si pana sa-ti raspund la toate problemele ridicate de tine, am o rugaminte: numara-mi si mie cati useri au protestat impotriva plecarii lui Thereau in acest topic!

Vorbim dupa.

Usersii de pe fcsteaua.ro si suporterii stelisti sunt doua grupuri separate, care binenteles ca se si incruciseaza... sunt absolut sigur ca daca s-ar imprastia mesajul si s-ar face publica intentia unui miting ar veni cel putin in sutele suporterii care ar afla..

SSK25.05.2007 12:48

@alice4SteauaBuc

Vino pentru Steaua! Si pentru ca daca nu vii, Steaua va ramane a lor.

ducu7725.05.2007 12:54

Mai "domnule" Becali, matale chair nu tii cont absolut deloc de parerea suporterilor (suporteri, NU derebedei!)??? Faci numai ce te taie capul pe tine???

Ai 2 jucatori buni la dispozitie, peste media echipei, jucatori care POT face diferenta intr-un meci....si tu ce faci???? te debarasezi de ei nu???

Probabil crezi ca esti pe mosia ta, dar nu sta treaba chiar asa, Steaua nu iti apartine, nu este un bun personal doar al tau.

Si totusi de folosesti de numele acestei echipe ca sa obtii capital electoral... ei bine afla ca odata cu miscarile astea idioate pe care le faci, cu indepartarea acestor jucatori, tocmai ti-ai pierdut o mare parte din electoratul pe care il castigasei. Ti-ai facut-o cu mana ta, pentru ca esti un ingamfat si un incapatanat. Trezeste-te pana nu e prea tarziu (desi cred ca deja este, asa ca mai bine te duci sa te culci la loc).

Mihai Gruia25.05.2007 13:02

Voi chiar nu aveti altceva mai bun de facut ? Thereau deocamdata este sub contract cu Steaua la fel si Elton. Imi pare rau sa va spun dar ati ajuns intr-o situatie mult mai penibila decat Jiji.

der arzt25.05.2007 13:03

Olaroiu ai dovedit inca odata ca esti un 0 (ZERO) atat ca antrenor dar si ca caracter (da stiu ca e cacofonie dar asta merita "ilustrul" nostru antrenor)

Pai ai spus la FANATIK ca nu pleaca Elton si Thereau si acum vad exact contrariul...iar pe tine te doare fix in p.u.l.a. Da deh.......mai bine sa plece ei decat sa comentezi ceva in fata ciobanului si sa te dea pe tine afara. Mai misto e sa iei bani degeaba, nemunciti.

A...era sa uit....te-ai tot batut cu pumnii in piept ca plecarea lui MM n-are nici o legatura cu tine......CHIAR VREI SA TE CRED? CHIAR NE IEI PE TOTI DE FRAIERI?

Acum inteleg de ce a plecat si Oleg. La fel de diplomat ca si Thereau au preferat sa spuna ca vor sa se intoarca acasa, ca familia nu se acomodeaza aici si alte lucruri de genul asta.

Ce se intampla acum la Steaua e incredibil. Sper sa nu ne faca ciobanul vreo "surpriza" si sa jucam in viitor ca JUVE prin B.

FORZA Steaua......(amintirea Stelei de fapt ca Steaua lui Gigi e de tot kktul)

Mihai Gruia25.05.2007 13:06

@allice - daca nu stii pentru ce trebuie sa vii la stadion, inseamna ca nu are rost sa te deranjezi...

undeshila25.05.2007 13:12

SSK , u must be shitting me , pai unul din motivele pentru care lumea s-ar inscrie in AISS ar fi sa aiba o voce puternica comuna , si voi ar trebui sa profitati exact de momentele astea si sa organizati ACUM un miting de protest in fata palatului oierului sa vada ca nu poate sa faca chiar ce vrea el si poate se razgandeste (ca si asa vad ca de la o zi la alta ii trec alte idei prin cap). Protestul trebuie sa fie pasnic , fara violente verbale pe cat posibil si intens mediatizat in presa , astfel nemaiputand sa se refere la fani cu apelative gen "golani , huligani"

vorba cuiva , daca nu acum , atunci cand ? cand vom juka in CL ? va fi penibil si pe deasupra vom pierde si 2 jukatori formidabili

cum te astepti tu sa se inscrie lumea in AISS ? personal prin atitudinea asta ma faci sa-mi Para rau ca am directionat cei 2% catre voi ... chiar speram la un suflu nou ... dar vad ca same all , same all si kiar imi pare rau , din care am dedus faci parte din sud , sau macar calatoresti ca ei ... ma asteptam la o cu totul alta atitudine din partea ta

The Flyer25.05.2007 13:21
@allice - daca nu stii pentru ce trebuie sa vii la stadion, inseamna ca nu are rost sa te deranjezi...

stimate domn,ce ar fi sa ne lasi cu trairile tale ros-albastre?!pentru tine Steaua inseamna ciobanul,pentru mine si altii,NU!inseamna cu totul altceva!

Mihai Gruia25.05.2007 13:26
stimate domn,ce ar fi sa ne lasi cu trairile tale ros-albastre?!pentru tine Steaua inseamna ciobanul,pentru mine si altii,NU!inseamna cu totul altceva!

Hmmm ... asta e faza cu "eu sunt mai stelist decat tine si sunt cel mai stelist din galaxie si din istorie".Am scris putine propozitii, iti propun sa le mai citesti odata.

Le reseau pansant25.05.2007 13:34

Je ne vous connais pas , mais je ..... Tu es venu ici, en Roumanie parce que ton desire a ete de jouer foot et de progresser dans ta carriere.

Mais, quelque chose de grave, et important s'est passe. Tu es arrive chez un club qui est un symbloe pour la Roumanie. Et cette equipe est Steaua. Je ne veux pas discuter de toi comme footballeur, parce que n'est pas le temps, je veux te parler de l'importance de ton depart pour nous les fans.

En 1986, une grande equipe a realise la meilleure performance du foot rouman, qui est devenue notre identite natinale en metiere de sport(foot).Steaua a battu Barcelone en finale, gagnant la ligue de champions. En plein regime communiste, ou le manifestations populaires etaient interdites, tous les fans de Steaua, sont sorti dans la rue, pour feter et se rejour pour la victoire magique.

L'annne passe, Steaua a repris La Ligue de Champions. Dans l'ete passe, Mihai Stoica, nous a annonce d'un bon transfer-Thereau de Charleroi.En tous cas, Thereau est un footballeur français, et ça peut dire bien de choses, pour nous represente une grande opportunité. Les français avaient un autre type de mentalité.

La nouvelle a ete vraie. Il a une grande personnalité, il travaille énorme, il e modeste et ça c'est comme on dit : mentalité. Apres un match qui on a perdu, je rappelle que tu a dis : c'est pas bien parce que on a perdu des points pour le championat mais on doit récuperer pour les supporters.

Oui, je sais que ça ce n'est pas une chose extraordinaire, mais pour nous, les supporters, ce geste pese bien.

Je connais c'est que tu a déclare et en suite je sais que ton geste de partir est irrévocable. Mais je veux vous expliquer qu-est ce qu'il represente pour nous : l'incapacité d'avoir performance sportive mais en suite humaine. On ne peut pas accepter que nous somme incapables d'offrir les meilleures conditions pour un footballeur comme toi. Nous avons un boss (un berger, vous savez bien) qui e xénophobe qui est inculte et qui est incapable de respecter les valeurs.

Cette lettre et un résultat de plusieurs message qui j'ai lu et écouter. Il y a été des supporters qui ont pleure quand ils ont écoute ta déclaration dans l'aéroport. Mois aussi, je pleure dans mon coeur.

C'est comme nous somme réveillé après un très bon rêve. Le rêve dit que on avait une grande équipe encore une fois, que Thereau et Elton et Dica jouent dans la Ligue de Champions.

La réalité est différente: on n'est pas capable de faire une grande équipe encore une fois.

Avec un grand respect pour un grand esprit que vous etez, bonne chance dans votre activité,

Un supporter de Steaua Bucuresti.

Acesta este postul unui stelist, de mai sus . dar cu unele modificari facute de mine, adica corectie si articulatie logica. Sper sa nu se supere persoana respectiva ca mi-am permis sa ii modific continutul, dar daca ar fi sa ajunga ceva la Thereau, sa ajunga cel putin intr-o forma acceptabila.

Mai sunt unele pasaje pe care chiar nu le-aminteles si pe care nu le-am schimbat de loc.

Salut

PS: daca Thereau a plecat multe lucruri nu ar mai fi de spus, doar ca Steaua a inceput sa devina jucaria si cenusareasa "domnului George bacali", locul unde isi arata si el muschii, si ca intram intr-o perioada in care ce vrea patronul aia se va si intampla.

Mult succes baieti

«15678910»