@razvan_steaua
Presa il prefera oricum pe Becali... oare daca el ar pleca si ar veni un om care ar sta in umbra si nu s-ar baga peste antrenor ei ce ar mai scrie? Asa ca nici nu se pune problema unei victorii in razboiul mediatic.
@razvan_steaua
Presa il prefera oricum pe Becali... oare daca el ar pleca si ar veni un om care ar sta in umbra si nu s-ar baga peste antrenor ei ce ar mai scrie? Asa ca nici nu se pune problema unei victorii in razboiul mediatic.
Doamne acest oier poate fi mai prost de atat ia fugarit pe Thereau si pe Elton unde va ajunge echipa daca Jiji se va implica mai mult ???
Ai dreptate Phase,ne meritam soarta.Daca se intimpla asa ceva la ciini sau la milogi.aia mureau cu ei de git.Noi........stam si tastam.Il lasam pe cioban sa-si faca de cap si-o sa avem o echipa kkt cu alde Gigel,Petre,Lovin,Baciu,Gurita.
@sile, ce cunoscator esti tu... Ce de-au mai murit cainii de gat cu Badea, Borcea si Netoiu dupa ce le-au vandut 3 echipe in 5 ani de zile... Din protest in miting si din miting in comunicat au tinut-o, dac-ar fi sa te credem pe tine...
Phase, cred ca ar fi bine sa mai si cugeti inainte sa scrii. Pe langa ineptia cu mesajul "daca pleaca Thereau si Elton, NU te votam" (pe care presupun ca ai folosi-o de cate ori ai crede tu de cuviinta, spre exemplu..."daca nu reconditionezi toaletele din Ghencea, nu te votam"), parerea ta despre AISS pleaca de la niste premise foarte dubioase.
Cum am mai spus, AISS nu organizeaza mitinguri prin care suporterii sa sanctioneze politica de transferuri a clubului. Pentru un astfel de protest exista stadionul, unde ne putem cu totii manifesta in voie. Daca chiar vrem, n-o sa-l uitam pe Becali 2 luni de zile. Tineti cu totii minte si manifestati-va ca atare la primul meci! Eu unul asa voi face.
Ovidiu , imi pare rau dar pentru prima oara sunt nevoit sa te contrazic vehement. Asteptarea despre care vorbesti tu nu va duce decat la diluarea intensitatii protestului. zici de primul meci din campionatul urmator!~ pai tin sa-ti reamintesc ca suntem suspendati si jucam cu portile inchise( lucru de care sunt sigur ca ciobanul nu e strain).
iar trebuie sa subliniez pentru mai multi de pe acest forum ca fazele cu fularele spurcate si modalitatea prin care i-a indepartat pe cei 2 jucatori , sunt ultimile picaturi care au umplut paharul. s-au adunat prea multe !!!!!! de aceea cred ca te inseli cand spui ca multi vor sa facem miting doar pentru faptul ca ii va da pe Thereau si Elton. de aceea eu astept cum de altfel si de la inceput m-am asteptat ca AISS sa sustina si sa fie un fel de promotor, o voce rationala a suporterilor si o aparatoare a valorilor si traditiei Stelei si implicit a stelistilor , VALORI CARE NU SE MAI REGASESC DELOC IN CADRUL CLUBULUI IN ACEST MOMENT.
De aceea, cred conform zicalei"Bate fierul cat e cald", ca ACUM E MOMENTUL SA FACEM CEVA iar , dupa ce ati afirmat voi ca fondatori ai acestei asociatii, este si momentul vostru sa actionati potrivit statutului vostru si al intentiilor voastre de la infiintare. Cred ca prin voi sunt sanse mai mari de izbanda in a organiza ceva ca atitudine impotriva mizeriiilor de la club. Ramane de vazut cum va fii potrivit sa actionam dar nu trebuie lasat pe mai tarziu.
deja m-am saturat de aluziile chiar indreptatite a baltuirii campionatului. desi inca un motiv a mai aparut ca sa fiu sigur de acest lucru: Becali a renuntat conform unor declaratii de curand la faza cu drepturile de TV prin care se lupta la baioneta cu mitica de la Liga, fapt ce imi spune ca si mitica a avut un rol la obtinerea locului 2 intr-un mod ffff "linistit".
EU NU CRED CA TREBUIE SA INCEPEM SI CAMPIONATUL VIITOR SUB AUSPICIILE ACELORASI LUCRURI. trebuie sa ne impunem parerea NOI SUPORTERII care nu avem nici un interes sau vreun castig decat succesul Stelei.degeaba vb atat aici fara sa si punem in aplicare . daca organizam ceva sigur(ramane de vazut ce si unde) sunt sigur ca vor veni multi si daca va fii nevoie vom continua si campionatul viitor. TREBUIE SA OPRIM BATAIA DE JOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INCETUL CU INCETUL PLEACA VALORILE DE LA Steaua. OIERUL ASTA DISTRUGE UN SIMBOL AL Romaniei CUM ESTE Steaua. TREBUE FACUT CEVA URGENT CA NU SE MAI POATE. EL VREA SA SE CALIFICE IN Liga CU JUCATORI EXPIRATI CA:NICULAE , GUTITA SAU PE CINE VREA EL SA MAI ADUCA
Oameni buni, ceea ce incerc eu sa sustin aici este de bun simt si parerea mea e ca as putea sa ma exprim chiar mai clar si mai limpede daca n-ar trebui sa raspund la jigniri precum cele ale lui Phase.
Ideea de baza, din punctul meu de vedere, este ca - DESI este un lucru dureros - plecarea lui Thereau (si posibil a lui Elton) nu ar trebui sa duca la un miting. Chiar daca nu sunteti de acord, mintingurile sunt niste forme de protest extreme, care se organizeaza greu si care trebuie mereu sa aiba la baza un motiv foarte serios. Daca facem un miting pentru ca Thereau a fost vandut, vom face apoi unul pentru ca nu a fost cumparat Neaga, apoi va trebui sa facem un miting pentru ca nu ne-am calificat in UCL si inca unul pentru ca am strans doar 3 puncte in primele 3 etape.
Nu zice nimeni ca nu ne doare faptul ca Thereau a plecat, dar o Asociatie a suporterilor nu trebuie sa abuzeze de pozitia in care se afla si sa se transforme intr-un mijloc de presiune pentru orice decizie luata de conducerea unui club de fotbal. In plus, daca facem un miting pentru acest lucru, scadem si valoarea simbolica a mitingului, iar lumea va zice "eh, aia fac un minting de fiecare data cand nu le place ceva".
Si nici nu vreau sa incep aici despre efortul pe care-l presupune organizarea unui miting, prin comparatie cu sansele pe care le avem ca el sa reuseasca. In acest topic au scris maxim 100 de useri distincti, insa aveti cuvantul meu ca 50 dintre ei n-ar participa la un miting. Sa presupunem ca mai strangeti totusi 100 de useri fcsteaua.ro care nu scriu aici, dar gandesc la fel. Si sa zicem ca mai vin 300 din peluze (desi sunt convins ca n-o sa vina atatia..). Credeti ca un miting din 500 de oameni va avea vreun impact?
In definitiv, Razvan, daca esti membru al AISS propune acest lucru in sectiunea adresata special membrilor AISS, aducem toti argumente, o supunem la vot si vedem ce iese. Nu e obligatoriu sa fiti toti de acord cu mine.
SSK
In niciun caz nu am vrut sa te jignesc... sunt convins ca si tu suferi la fel de mult ca noi toti. Daca am sarit calul imi cer scuze... Am fost f nervos si suparat ca nu incercam sa ne organizam cumva. Inteleg situatia voastra a asociatiei ca e nepotrivit sa organizati tot asa la vedere. Dar nu este neaparat necesar sa apareti voi in prim plan... in prim plan vor aparea masele de suporteri... trebuie doar acea scanteie care sa declanseze infernul. Ce se intampla la Steaua este o situatie disperata... daca acum inchidem gura vom fi mult timp carpa lui George Becali. Trebuie sa inteleaga, chiar si de frica, ca nu poate trece peste noi si ca trebuie sa ne ia in discutie de acum inainte. Daca vom astepta 2 luni pana la primul meci iar va spune... o adunatura de vagabonzi... de ce n-au facut scandal atunci cand i-am dat afara... fac acum?
Eu propun ca fiecare dintre noi sa vina cu cateva idei care pot fi puse in practica... pareri pertinente si viabile. Dupa care vom hotari de comun acord ce este de facut... dar trebuie sa ne miscam repede ca altfel se duce dracului tot.
Eu deja am creionat trei afise anti-Becali si am vb ca sa le tiparesc... dar nu pot face totul singur... trebuie, macar in al 12-lea ceas, sa aratam ca o forta
Daca bat campii... imi spuneti si am incheiat discutia
Nu bati campii deloc chiar ar trebui facut asa ceva altfel vom pierde tot ... Sezonu urmator parca vad ca ne batem la locu 5 :-( . Ar trebui sa aratam oierului cine suntem
In fine, sa vedem cum va evolua situatia. Nu hotarasc eu de capul meu nici ce face AISS, nici altcineva. O sa vorbesc si cu ceilalti membri ai Asociatiei. Inteleg ca in curand si peluzele vor avea o sedinta pe aceeasi tema. Sa vedem.
E cel mai prost lucru pe care il face Becali ! Thereau era un atacant foarte bun ! Si din cauza lui Becali el pleaca.
Este cea mai grea pierdere si cea mai mare lovitura primita . Eu nu inteleg nimic , as dori sa aflu din gura lui Gigi un singur motiv , unul singur care il face sa se comporte asa . Echipa are nevoie de Thereau , eu am nevoie sa vad asemenea jucatori in echipa Stelei la fel este si cu Elton . Atat vreau sa stiu DE CE???
Am prieteni care tin cu alte echipe Dinamo sau Rapid si fara sa exagerez cei doi erau dupa parerea lor cei mai buni de la Steaua si eram mandru de acest lucru imi sarea inima din piept la orice dribling a lui Elton si la orice gol a lui Cyril si acuma sufar si ma doare foarte tare ce se intampla . Am ajuns de rasul tuturor cica vrem in C.L. dar Becali ce face in loc sa uneasca echipa , el o destrama .
Cat despre Radoi ce sa mai zic , nu s-a impotrivit deloc si nu a facut nimic pentru cei doi .
Cu Radoi , Oli si Argaseala , Becali are totul sub control , deoarece nici unul din cei mentionati nu i se impotrivesc . Eu sunt departe de capitala dar voi cei care sunteti acolo va rog sa afaceti un miting sa organizati ceva si o sa fac tot posibilul sa vin si eu acolo sa ne vada lumea intreaga prin ce trecem si cat de mult suferim si mai ales din cauza cui , a unui fost mare jucator ? Nu , din cauza unui afacerist care nu are nici cea mai mica idee ce inseamna sportul iar pentru el Steaua este afacerea din care el iese cel mai castigat avand si satisfactii materiale cat si publicitare . D-nule Becali chiar nu realizati ca doar cu ajutorul Stelistilor puteti sa va alegeti cu ceva voturi?
Oricum tineti-o tot asa si o sa va scufundati cu totul , cu sau fara miting o sa vina ziua in care rolurile se vor inversa , o sa aveti nevoie de cei pe care ii numiti Derbedei si atunci o sa mai vorbim , pana una -alta continuati sa ignorati pe toata lumea care scandeaza numele lui Elton sau Cyril si mai donati bani la cei nevoiasi ca doar o faceti din suflet nu pentru publicitate nu?
Pana una alta Forza Steaua , Forza Thereau , Forza Elton si stelistilor sper sa rasplatim pe Becali cand se va merge la vot.
Oameni buni, numai asteptati sa faca AISS ceva in locul vostru. Daca se organizeaza... maine, sa zicem, un miting, cati o sa fim? Extrem de putini. Asteptati si voi ca aceasta asocatie sa cresca, sa prinda puterea pentru a intreprinde ceva de genul asta. Eu unul, o sa ma inscriu... pentru ca e unul dintre putinele lucruri care simt ca ma mai leaga de Steaua, asa cum o stiu. Daca vrem sa se faca ceva, sa incercam sa convingem cat mai multi oameni sa se "inroleze". Doar uniti si cat mai multi, avem sanse impotriva oierului.
Thereau a zis ca pleaca de la Steaua ca ia zis Gigi sa zica la oameni ca nu mai vrea... acu o sap cand a venit din vacanta zicea ca nu are de gand sa paraseaca Steaua si ca e mandru ca joaca la Steaua... dupa a vb cu Jiji
) care ia zis: ZICI TU HAHALERO CA VREI SA PLECI.. CA IAR MA CERT CU SUPORTERII..