FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau a plecat de la Steaua!

«13456710»
alexmk1725.05.2007 00:00

SE APROPIE..............

SE STRANGE LATUL................

VINE REVOLUTIA IN Ghencea!

DICTATURA SE APROPIE DE SFARSIT!

TREBUIE DISTRUS TIRANUL! LA FIGURAT SI LA PROPRIU!

DACA Steaua NU IA Liga Campionilor, TROFEUL, IN ANUL URMATOR "DICTATORUL" VA TREBUI INDEPARTAT! FIE CA VREA, FIE CA NU VREA!

NOI L-AM RUGAT, CU FRUMOSUL, CU URATUL! DATA VIITOARE NU MAI RUGAM, CI IL AZVARLIM CU TOT CU MAIBACUL (SI NU MAYBACH) LUI DIN Ghencea!

DACA IA Liga, IL MAI PASUIM O ZI-DOUA! DAR, NORMAL CA GLUMESC SI E O UTOPIE SA CREDEM CA PUTEM CASTIGA Liga Campionilor IN ZILELE ASTEA CU UN SCARTAN CARE SE INFOFOLESTE LA 200 DE MII DE PARAI!

PAI ASTAE MAI SARAC DECAT Copos (CHIAR DACA PARE IMPOSIBIL), CA DA EL 15 MILIOANE PE JUCATORI! DAI DE RUPI, BAI SARANTOCULE! DAI UN RAHAT!

steagcruce2

DESPRE Thereau NU AI CE SA MAI ZICI, DECAT CA OMUL NU MAI VREA SA STEA! ASTA E! DACA OMUL NU SE SIMTE BINE SI NU MAI VREA, NU PUTEM SA-L ACUZAM!

CAT DESPRE Elton, CE POT SPUNE, DECAT CA "CIRCARUL" STIE FOTBAL! DAR NU AVEM NEVOIE DE FOTBAL LA Steaua, CI DE JUCATORI CARE SE CHINUIE SA FACA O PRELUARE SAU SA NIMEREASCA MINGEA CU PICIORUL!

SE APROPIE JUDECATA, DUMNEZEULE, ACTOR DE OSCAR IN 2 MINUTE, PRESEDINTE, PRINCIPE SAU CE MAMA MA-TII ESTI, BAI HAHALERO!

SE UMPLE PAHARUL, SI DACA DA PE AFARA NU PREA CRED EU CA HAHALERA VA AVEA LINISTE IN TARA ASTA!

FARA VIOLENTA! PEACE!

SAU POATE: REST IN PEACE, HAHALERO!

Phase25.05.2007 00:13

Thereau vrea la Steaua... in urma cu numai o saptamana a declarat ca nu il intereseaza sa joace cu Mutu ca se simte f bine la Steaua si ca nu vrea sa plece. Dar Becali l-a fortat sa dea declaratii cum ca ar vrea sa plece. Nu stia acum o saptamana ca nu s-a acomodat in Romania? S-a si demostrat faptul asta pentru ca baiatul avea lacrimi in ochi cand a zis ca vrea sa plece din Ghencea...

Inca o data spun... daca acum nu vom face revolutie in Ghencea nu vom mai fi niciodata respectati. Asociatia suporterilor Stelei sa se implice si sa organizeze ceva in sensul asta... suntem sute de mii care vom fi acolo. Daca aceasta asociatie a suporterilor este intr-adevar ce s-a tot spus ca este trebuie sa faca ceva URGENT!!!

Eu ma pun la dispozitia acestei asociatii cu tot ce imi sta in putere pentru aceasta actiune... bani, tiparire de afise si manifeste, partea de conceptie a acestor materiale... absolut tot ce pot face eu si prietenii mei

Phase25.05.2007 00:44

Intrebare pentru administratori. Cum pot posta 3 propuneri de afise anti Becali?

mcsergiu25.05.2007 04:57

Nu pot sa cred cine a ajuns sa conduca Steaua. Dupa ce ca si-a facut un nume si un capital politic pe barba Stelei, acum ajunge sa jigneasca jucatorii si suporterii celei mai iubite echipe din Romania.

Becali, pentru toate mizeriile ce le-ai facut in ultimul timp meriti sa fii huiduit la fiecare meci. Zici ca nu mai permiti accesul suporterilor pe Ghencea ca sa nu mai fii huiduit. Stai linisitit, o sa fii huiduit oriunde vei merge, pe strada, in magazine, ORIUNDE.

Banii tai, nu valoreaza nimic, daca nu stii sa iti aduci aproape de tine oameni pentru care traiesc pentru Steaua.

O sa pierzi pana la urma, fiindca toata lumea a vazut cine esti. Daca am fii noi suporterii mai uniti, am incerca sa ne luam echipa inapoi, iar tu, Becali, ai avea interzis in Ghencea.

Frati stelisti, nu trebuie sa ne lasam la mana acestui om. Putem sa-l facem sa plece si fara injuraturi. Putem incuraja echipa la fiecare meci, si putem sa afisam bannere la adresa lui Becali. Cum ar fii ca 25.000 de oameni sa scoata batistele albe la adresa lui Becali meci de meci, pana v-a pleca?

Forza Steaua!

Kiti18425.05.2007 05:00

Sunt baiat am 22 de ani si nu sunt vreun idiot sau sau un copil inocent dar sincer va spun ca acum a aflat ca Thereau a plecat de la Steaua si am plans ca un copil mic.Nu se poate asa ceva,nu poti sa iti bati joc de niste oameni care muncesc cinstit si care stiu fotbal mai mult decat toti jucatorii din mocirla asta supranumita Liga lui Mitica.Dictator incult si imputit,esti la fel ca Ceausescu....probabil dak ai fii fost in locul lui ai fii fost mult mai rau!!!Steaua NU E A TA JAVRA,NIMIC NU E AL TAU,NICI MACAR AVEREA AIA PE CARE TE TOT LAUZI CA O AI...SI PE AIA AI FURATO TOT DE LA NOI!Nemernicul asta imputit la facut si pe Elton circar,nu stiu ce o sa fac daca pleaca si el,ce sentiment o sa ma mai cuprinda,sentimente de umilinta pe care nu le am simtit niciodata asa profunde!IMBECILULE Steaua NU E A TA E A NOASTRA,A TUTUROR!Acum inteleg cat a rezistat MM in fata acestui nimic,acum inteleg concret ce atmosfera sumbra,injositoare si plina de neputinta exista in vestiar...ma mir cum baietii au mai putut juca in astfel de conditii?!?!?Trebuie sa fie cineva cu mintea mai luminata sa gaseasca o solutie concreta pentru a il indeparta pe javra asta.Ar fii bine sa incepepm sa punem bennere impotriva lui la stadion,pe langa palatul acestui diavol...sa punem bennere peste tot ce il leaga...iar pe stadion chiar si in meciul de calificare sa strigam in gura mare impotriva tiranului...sa afisam bennere in engleza sa inteleaga toti cine este acest dictator!!!!Nu stiu ,am dat 2 idei disperate,de moment pentru ca sincer am inima plina de furie!MM te asteptam inapoi oricand!!!!!!!!!FORTA Steaua!

FortuneTeller25.05.2007 05:28

Anunturi publicitare:

"Dam la schimb Becali cu tot cu sclavi pentru cativa oameni onesti care iubesc Steaua"

"Schimb Becali deteriorat contra Mobutu Sese Seko Wazabanga Wazaari"

"Cedez Becali, cruce si partid pentru cetatenie nord-coreana"

"Becali - FNG, nu votam niste ciomege"

FortuneTeller25.05.2007 05:29

Notre respect, Cyril!

White_R25.05.2007 05:46

Si a plecat si Elton ...cu aceeasi fraza ca ar fi vrut sa ramana dar ....

Still25.05.2007 05:58

Cyril nu a facut altceva decat sa dea dovada de coloana vertebrala. Nu s-a umilit in fata ciobanului handicapat.Tot respectul meu pentru asta. Cu toate ca pierdem un jucator profesionist, in adevaratul sens al cuvantului....mare pacat

Cat despre Elton..... saracu' nici nu stia ce se intimpla...

Jony_stelist25.05.2007 06:10
Radoi e si el o mizerie mai mica stai linistit

Dipa Jiji eu il consider urmatorul,repet IL RESPECT ca JUCATOR,dar ca oM un prea,daca se opunea plecarii celor 2,acestia nu mai plecau..............................(parerea mea :wink: ),cu zer0iu a fost identic

hatyus25.05.2007 06:12

Ma doare sufletul tot ce fost Steaua odata incepe sa devina incet incet una din echipele cu cel mai urat joc. Nu mai sunt vitezisti asa cum erau numiti odata pentru explozia lor pe contra-atac. acest finantator imbecil nu face altceva decat sa distruga tot ceea ce a fost cladit cu truda si daruinta. Respect pentru toti care au avut curajul sa scandaeze impotriva Ciobanului. Keep up the good work.

Stelist pana la moarte!!!

Azzido25.05.2007 06:15

Pacat !

Erau jucatori cu o valoare peste media campionatului.

Thereau cel putin, consider ca e un jucator de clasa.

Oierul, bag de seama ca face toate astea doar ca sa se razbune pe suporteri, alta explicatie nu gasesc.

Jony_stelist25.05.2007 06:23
Trebuie sa facem ceva... sa lasam vorbaria si chiar sa facem ceva. Miting, proteste, manifeste si tot ce trebuie. Trebuie sa-i aratam oierului ca daca Elton si Thereau nu raman la echipa nu-l mai voteaza nimeni in tara asta... cei 4 milioane de suporteri stelisti nu vor vota niciodata PNG-ul si pe acest mascarici. Mesaje de genul "Pleaca Elton si Thereau" pleci si tu" sau "Niciodata liniste" sau "Singurul mascarici esti tu". Daca acum nu luam atitudine nu vom fi respectati niciodata de individul asta... FRATILOR DE DATA ASTA CHIAR TREBUIE SA FACEM CEVA!!!!!

Adica tu vrei sa spui ca l-ai fi votat pe Jiji,bai frate hai ca o dam pe alte meleaguri,mai bine l-ai vota pe vadim,identic cu ciobenul,dar mult mai inteligent,adica ii mai scapa porumbelul destul de des,dar mai si gandeste.

Ce crezi ca ar face Jiji in postura de presedinte??????AR CONDUCE OILE,dace s-ar face un protest i-ar numii pe aia comunisti,ect,daca are cineva ceva de zis contra lui repede ii da un tel lui zmarandescu si a rezolvat problema,OARE CINE L_AR VI VOTAT PE Jiji INAINTE DE ACESTE EVENIMENTE???????sa se ia de mana cu el.

V-asi enumera toate badaraniile lui Jiji,dar m-asi plictisii,mi-ar vlua mult,ect

Oare ce presedinte ar fi el daca azi zice ceva si maine zice altceva?>??????Azi tinem cu SUA maine cu Iraq,ce frumos ar fi.

ASA CA SA VA DUCETI SA_L VOTATI PE oier(oare de cand nu a mai avut Rom un personaj asa,oare dupa vremea lui ceasca,idolul lui Jiji?????)

scuze de off topic(dar a ttrebuit)

Jiji PLEACA DIN Ghencea!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joint25.05.2007 06:34

Alaturi de Dica, erau singurii fotbalisti la care mai aveai ce sa vezi. Bine ca am ramas cu Lovin, Paraschiv, Baciu, Coman, Iacob si altii. Marfa de miscare ai facut, cioban imputit. Ai fost super tare, ne-ai tras-o. Ce iti doresc eu este sa ajungi din nou la sapa de lemn, cat mai curand posibil, sa fii trimis sa cumperi tigari, asa cum erai pana nu de mult, prin diverse cazinouri si petreceri private. Onanist imputit ce esti, ai alungat singurul caracter adevarat care era la Steaua. Mori, scarba !!!

Mafia25.05.2007 06:49

DOAMne Becali e cel mai prost om de pe pamantul asta nu am mai vazut asa ceva .Cum sa-l lasi pe Thereau sa plece???!!!.Nu zice lumea degeaba ca e nebun.Oricum s-a pierdut un jucator prea bun.

Mafia25.05.2007 06:53

Cat despre Elton imi pare asa de rau.Mai bine ramanea acolo in Brazilia ca era mai apreciat si nu era facut circar de catre ciobanii care nush fotbal si se cred cei mai tari.In Brazilia Elton era sufletul echipei.Pakat ca a plecat si ei si Thereau :(.Sa vedem ce valori aduce principele la Steaua ;)

n_am_kef25.05.2007 06:57

Pacat, mare pacat... Ma doare sufletul... Efectiv crap de ciuda. :(

ps - SBP in MM Daniel nicuLAIE!

radu_cristiano_ronaldo25.05.2007 06:58

sincer nu stiu pe altcineva in afara de Olaroiu care poate sa lucreze cu acest zis Becali mie groaza sa ma gandesc ce va ajunge Steaua acum ca a plecat si M. Stoica doar Hagi ar putea sa faq treaba asa ca hai sa-l aducem pe Hagi LA Steaua..........................................

Hagi >>>Hagi cel mai tare steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steaua_ro steaua_ro steaua_ro

AndreyCor25.05.2007 07:02
Atacantul francez, Cyril Thereau, a parasit in aceasta seara Romania, anuntand ca nu va mai reveni la Steaua, urmand sa se transfere la o echipa din Belgia. El isi motiveaza plecarea prin faptul ca nu s-a adaptat la echipa.

"Eu nu voiam sa plec de la Steaua, dar imi doresc sa stau cat mai aproape de logodnica mea care nu se simte prea bine in Romania. Am vorbit cu Oli si i-am explicat si de aceea nu vreau sa plec cu suparare de aici", a declarat, pentru TVR 1, francezul.

Acesta afirma ca nu a reusit sa se adapteze la Steuaa, singura legatura dintre el si coechipieri, MM Stoica, fiind data afara in urma cu o luna.

"E dificil sa te antrenezi alturi de jucatori cu care nu reusesti sa te intelegi. MM era legatura dintre mine si club, iar el a plecat. Sper sa ma viziteze in Belgia."

Thereau nu stie care va fi urmatoarea sa destinatie, insa e sigur ca nicio echipa nu va plati pentru el suma ceruta de Gigi Becali, 3 milioane de euro.

"Nu cred ca va incasa atat de mult pentru mine de la vreun club din Belgia", opineaza atacantul de 24 de ani.

TVR avanseaza si ideea unui schimb Thereau - Daniel Niculae, in cazul in care francezul nu isi va gasi o echipa in Belgia. Gigi Becali si-a exprimat dorinta de a-l cumpara pe Daniel Niculae de la Auxerre.

<span class=blueboldtext>sursa: Onlinesport</span>

<center><a class='lnk3' href='http://www.tvr.ro/articol.php?id=8152&c=137' target="blank"> Click aici pentru declaratiile emotionante a lui Thereau si Elton</center></a>

nu vreau milogi borati in Ghencea...

alex_sud_forever25.05.2007 07:05

Azi de dimineata cand m-am trezit am zis sa intru si eu pe site sa mai citesc ce se intampla cu acest club si cand am vazut cele 2 articole pot sa va spun ca imi venea sa sparg monitorul de ciuda.Dar m-am calmat repede pentru ca mi-am dat seama ca el nu are nici o vina pentru nemernicia unui cioban.Inca odata a reusit acest cioban sa distruga o echipa frumoasa sa isi bata joc de 2 straini foarte talentati.Va face echipa numai din romani,pai atunci sa il vanda si pe Banel ca nu se incadreaza in profil si sa il mai vanda si pe Petre Marin ca si el e in aceeasi situatie si sa il mai vanda si pe Dica ca si asa e inutil doar nu vrem sa facem circ pe teren. Iar despre transferuri ca sa mai vb sa aduca cat mai multi atacanti cu profil defensiv, cat mai multi mijlocasi cu profil defensiv si eventual vreo 7-8 fundasi pentru ca nu se stie cand trebuie sa bagam vreun autocar in poarta cu Vaslui, UTA, FC National, Ceahlaul sau Bistrita.In speranta ca noi suporterii o sa cedam nervos si el Becali isi va etala palatul si milioanele de euro pe care nu le are ma retrag scarbit si imi doresc sa nu mai scoata nici un abonament sau bilet (pentru ca ar fi in stare sa isi puna poza lui pe ele) sa joace cu stadionu gol sau sa isi aduca turmele de lingai in fund (sunt destui) si poate intr-o zi cand se duce la "palat" ii cade ceva in ca p si ne scapa de prezenta lui!

adi_steaua25.05.2007 07:16

Thereau a facut o declaratie de bun simt, omul e prea educat...plec pentru ca nu am familia si logodnica aproape. Hai sa fim seriosi asta e viata de fotbalist profesionist, a venit la Steaua pentru a juca in CL si a face performanta. Probabil s-a simtit si a plecat vazand ultimile declaratii ale ciobanului, pe care, va spun sincer il dispretuiesc enorm.

Referitor la Elton, Becali spunea dupa meciul cu Real Madrid ca nu avem un mingicar...nu avem unul care sa tina mingea...uite ca acum il are dar il face circar. O sa il plangem noi pe Elton cand o sa jucam cu echipe care isi pun autobaza in fata portii, iar noi o sa incercam s-o spargem cu 3 mijlocasi defensivi folositi de Olaroiu.

Am inteles ca Becali si Oli, mai intra pe acest site...in cazul in care imi citesc comentariul, domnilor va spun ca va dispretuiesc !!!

Respect si bafta Unirea Urziceni. Rspect Dan, respect MM

fsoica25.05.2007 07:28

Ceea ce se intampla la Steaua este monstruos !

Daca acest colectiv de jucatori, impreuna cu antrenorul, ar fi reprezentat un grup cu personalitate,

ar fi trebuit sa ia pozitie si sa-si sustina jucatorii atacati constant in presa de propriul patron.

Daca acum cateva zile Olaroiu declara ca jucatorii vor ramane sigur si ca ii sustine, ca se va gasi un loc si pentru Elton, de ce nu are minimul bun-simt, minima decenta si barbatie de a lua pozitie cand totul e terfelit de un patron agramat si lipsit de o conduita elementara sau de tact in relatia cu echipa si presa?

Capitani adevarati de echipa, si nu Radoi sau Paraschiv, ar fi trebuit sa ia pozitie public fata de ceea ce li s-a tot intamplat (ma refer la iesirile lui Gigi Becali) celor 2 colegi ai lor, Elton si Thereau, 2 camarazi pe care, in fapt, i-au sustinut doar sporadic si de ochii presei si ai suporterilor.

Prezenta unui personaj ca Gigi Becali a pervertit complet personalitatea Stelei, care, la acest moment, s-a transformat intr-o clica aservita banilor veniti dinspre Pipera.

Cum pe mine personal nu ma mai reprezinta in niciun fel Steaua de astazi, anunt ca ma retrag definitiv de pe acest site si multumesc tuturor celor care m-au suportat pana acum, cu iesirile mele bune si rele.

Au trecut aproape 2 ani de cand, in toamna lui 2005, ma inregistram pe acest site si incepeam aproape instantaneu o campanie impotriva mitocaniei intretinuta de Gigi Becali si MM Stoica la Steaua.

Sper ca veti avea puterea sa continuati actiunile virulente de protest care acum au caracter generalizat, mentinandu-le, aspect foarte important, in termeni care sa nu incalce legea.

Semnale vor trebui trase permanent, in masura in care suporterii vor avea acces pe stadion si la mijloacele de comunicare in masa, pentru ca altfel riscam suprimarea fenomenului Steaua.

Eu personal nu cred in succesul lor si am o varsta la care alte prioritati, cele personale, ma fac sa nu mai lupt.

Voi urmari in continuare cu interes rezultatele luptei voastre civilizate, dar acide, cu oamenii care, cel putin momentan, au distrus un fenomen extraordinar, "stelismul".

La revedere tuturor celor de pe aici si multumiri oamenilor precum Il Soldatino, SSK, The Quiet Romanian , Daffyduck, Lucas, Piece of Mind si altii (pe care ii rog sa ma scuze pentru ca nu i-am mentionat),

oameni extraordinari, cu care am putut construi dialog si de la care am avut ce sa invat.

La revedere Steaua !

La revedere www.fcsteaua.ro !

La revedere Ghencea!

Nu voi reveni aici si nici macar pe stadionul Ghencea (unde, la ultimele 2 meciuri la care am incercat sa intru nu am reusit pentru ca bisnitarii au fost mai rapizi si li s-a permis sa "faca legea" la casele de bilete), decat in momentul in care aceasta echipa nu va mai fi patronata de Gigi Becali !

Un NU hotarat actualului patron si actualului mod de a face fotbal. Steaua de azi nu mai are NIMIC de a face cu Steaua care mi-a cucerit inima !

VA UREZ MULT SUCCES IN CONTINUARE TUTUROR si sper ca aceasta stea sa va mai aduca si alte bucurii !

Mihai Gruia25.05.2007 07:45

Ati luat-o razna rau ...

eddie the 'ead25.05.2007 08:05

Cei care cer ajutorul comitziilor si comitetelor anticoruptie sa-si aminteasca cu cine s-a aliat ciobanul la recentul razboi de suspendare a lui basescu. Credeti ca se va atinge cineva de el? Nu acum. (nu sunt anti sau pro Basescu, toata politica mi se pare un circ jenant si o lupta pentru ciolan)

Nu cred ca exista o solutie reala pentru indepartarea lui Becali de la Steaua, dar n-ar fi rau sa se organizeze o adunare, un miting, ceva, de catre AISS sau de catre galerii. As veni si eu, daca as sti ca e ceva sigur, nu zvonuri aparute pe forum. Trebuia macar sa se vada ca luam atitudine, fara a injura, fara a-i da jigodiei ocazia de a ne face vagabonti, derbedei etc.

Nu sunt de acord cu cei care spun cu daca pleaca Elton, ei nu mai sunt stelisti, pentru ca mi se pare aberant. (parca vad ca vine Belluschi si toti acesti indivizi redevin stelisti... desigur, venirea argentinianului e un scenariu SF, dar sa presupunem prin absurd...)

Oricum, pe stadion nu ma mai duc atita timp cit jegul asta de om conduce Steaua. Si asa, mai mult nu m-am dus (avind abonament), in campionatul care tocmai s-a terminat, pentru ca nu aveam unde. de ce sa-i mai bag si bani in buzunar oligofrenului?

razvan_steaua25.05.2007 08:06

Scrisoare pentru Thereau, cu drag, poate intra pe aici si citeste.

Je ne te connu pas, mais toujours je te connu très bien. Tu a venu ici, en Roumaine parce que ton désire été de joue football et de avance avec ton carrière.

Mais, quelque chose très important se passe. Tu arrive a un club qui et considère en notre pays un symbole. Et cette équipe est Steaua București. Je ne veux pas discuter tes caractéristiques comme footballeur, parce que je crois cu'il sont évidente. Je veux discuter de c'est-ce que ton partir signifier pour les supporters et pour cette équipe.

En 1986 une grande équipe réalise une grande performance pour notre football, pour notre sport mais en suite, pour notre identité nationale. On a passe de Barcelone dans le finale. Et ça, pour nous, les roumaines, signifie beaucoup. Très beaucoup. On a été un régime communiste, mais en tout cas, le peuple sorti dans la rue pour célèbre cette victoire.

L'année passe on revenir dans les Champions League. Et Steaua été cette équipe encore une fois. Meme a annonce un transfert es nous somme circumspectif ; Thereau de Charleroi. En tous cas, Thereau est un footballeur français, et ça peut-être signifier une grande opportunité pour notre équipe. Les français avaient un autre type de mentalité.

Et ça à devenir vrais. Il a une grande personnalité, il travaille énorme, il e modeste et ça c'est comme on dit : mentalité. Apres un match qui on a perdu, je rappelle que tu a dis : c'est pas bien parce que on a perdu points pour le championne mais on doit récupère pour les supporters.

Oui, je sais que ça ce pas une chose extraordinaire, mais pour nous, les supporters, cette geste signifie très beaucoup.

Je connu cu'est-ce que tu a déclare et en suite je sais que ton geste de partir est irrévocable. Mais je veux explique cu'est ce qu'il signifie pour nous : l'incapacité d'avoir performance sportif mais en suite humaine. On ne peut pas accepter que nous somme incapable d'offre les meilleure condition pour un footballeur comme toi. On avais un boss qui e xénophobe qui est inculte et qui e incapable de respecte des valeurs.

Cette déclaration «Thereau, toujours dans notre coure » signifie ça. On peu admire toi, mais on peut pas fait quelque chose avec Becali, on peut pas dicte moralité, respect pour le spirite sportif et ambition de garde cette valeurs.

Cette lettre et un résultat de plusieurs message qui j'ai lu et écouter. Il y a été des supporters qui a pleure quand écouter ton déclaration dans l'aéroport. Mois aussi, je pleure dans ma coure. C'est comme nous somme réveillé après un très bon rêve. Le rêve dit que on avait une grande équipe encore une fois, que Thereau et Elton et Dica joue en Champions League.

La réalité cet différent : on n'est pas capable de faire une grande équipe encore une fois.

Avec un grand respect pour un grand spirite que tu es, bon chance dans ton activité,

Un supporter de Steaua Bucuresti.

«13456710»