Ceea ce se intampla la Steaua este monstruos !
Daca acest colectiv de jucatori, impreuna cu antrenorul, ar fi reprezentat un grup cu personalitate,
ar fi trebuit sa ia pozitie si sa-si sustina jucatorii atacati constant in presa de propriul patron.
Daca acum cateva zile Olaroiu declara ca jucatorii vor ramane sigur si ca ii sustine, ca se va gasi un loc si pentru Elton, de ce nu are minimul bun-simt, minima decenta si barbatie de a lua pozitie cand totul e terfelit de un patron agramat si lipsit de o conduita elementara sau de tact in relatia cu echipa si presa?
Capitani adevarati de echipa, si nu Radoi sau Paraschiv, ar fi trebuit sa ia pozitie public fata de ceea ce li s-a tot intamplat (ma refer la iesirile lui Gigi Becali) celor 2 colegi ai lor, Elton si Thereau, 2 camarazi pe care, in fapt, i-au sustinut doar sporadic si de ochii presei si ai suporterilor.
Prezenta unui personaj ca Gigi Becali a pervertit complet personalitatea Stelei, care, la acest moment, s-a transformat intr-o clica aservita banilor veniti dinspre Pipera.
Cum pe mine personal nu ma mai reprezinta in niciun fel Steaua de astazi, anunt ca ma retrag definitiv de pe acest site si multumesc tuturor celor care m-au suportat pana acum, cu iesirile mele bune si rele.
Au trecut aproape 2 ani de cand, in toamna lui 2005, ma inregistram pe acest site si incepeam aproape instantaneu o campanie impotriva mitocaniei intretinuta de Gigi Becali si MM Stoica la Steaua.
Sper ca veti avea puterea sa continuati actiunile virulente de protest care acum au caracter generalizat, mentinandu-le, aspect foarte important, in termeni care sa nu incalce legea.
Semnale vor trebui trase permanent, in masura in care suporterii vor avea acces pe stadion si la mijloacele de comunicare in masa, pentru ca altfel riscam suprimarea fenomenului Steaua.
Eu personal nu cred in succesul lor si am o varsta la care alte prioritati, cele personale, ma fac sa nu mai lupt.
Voi urmari in continuare cu interes rezultatele luptei voastre civilizate, dar acide, cu oamenii care, cel putin momentan, au distrus un fenomen extraordinar, "stelismul".
La revedere tuturor celor de pe aici si multumiri oamenilor precum Il Soldatino, SSK, The Quiet Romanian , Daffyduck, Lucas, Piece of Mind si altii (pe care ii rog sa ma scuze pentru ca nu i-am mentionat),
oameni extraordinari, cu care am putut construi dialog si de la care am avut ce sa invat.
La revedere Steaua !
La revedere www.fcsteaua.ro !
La revedere Ghencea!
Nu voi reveni aici si nici macar pe stadionul Ghencea (unde, la ultimele 2 meciuri la care am incercat sa intru nu am reusit pentru ca bisnitarii au fost mai rapizi si li s-a permis sa "faca legea" la casele de bilete), decat in momentul in care aceasta echipa nu va mai fi patronata de Gigi Becali !
Un NU hotarat actualului patron si actualului mod de a face fotbal. Steaua de azi nu mai are NIMIC de a face cu Steaua care mi-a cucerit inima !
VA UREZ MULT SUCCES IN CONTINUARE TUTUROR si sper ca aceasta stea sa va mai aduca si alte bucurii !