FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau a plecat de la Steaua!

«1234510»
EPE24.05.2007 20:19

Baieti, va dati seama in ce tara traim daca un jeg precum Bekakali a ajuns miliardar in Euo?

Cum a putut sa ajunga un asemenea personaj grotesc in pozitia in care este acum?

Pentru toti retardatii care vor sa il voteze, asa cum nu da doi bani pe noi suporterii Stelei il va durea in spate si de voi aia care il vreti presedinte!

frunji24.05.2007 20:21

Thereau INTOARCETE TE ROGGGGGGGGGGG!!!! CAND AM AUZIT CA A PLECAT Elton MI-AU DAT LACRIMILE IN OCHI NU POT SA CRED CA ACEST CIOBAN NE DESTRAM ECHIPA !! ACUM Steaua NU MAI ARE FARMECUL CUM IL AVEAM PE Elton!!!! EU SPER CA EL SE VA GANDI BINE SI VA REVENI !! ACELASI GAND IL AM SI LA Thereau!!! iMI PLACE DE AMBII DAR DE CAND A VENIT Elton A DEVENIT PREFERATUL MEU!!1 HAIDETI SA FACEM CEVA CA SA NU PLECE!!!! SA-I EXPICAM CIOBANULUI CA Elton ESTE UN JUCATOR CUM NU A MAI AVUT Steaua DE 10 ANI IN COA!!!!! HAIDETI SA LUPTAM SI SA AVEM SPERANTE IN NOI CA SE VOR INTOARCE AMBI JUCATORI EXTRAORDINARI :twisted:

dutzu_yo24.05.2007 20:22

atat de multe lucruri ar fi de spus....si parca totusi imi e scarba.....ma gandesc doar la vorba aceea ca o imagine face cat o mie de cuvinte....iar 2 imagini imi sunt parca impregnate pe creier.....ceausescu mirat de reactia multimii ( parca am vazut acea mimica si la domnul George fecali ) si imaginea cu ceausescu asezat cu fata la perete ..... offff ...... macar atata de am lua si noi de la bulgarii astia....

di_bobby24.05.2007 20:23

esti o mizerieeeee.... Becali, esti o mizerieeee.... al dracu` parsiv ii da afara acum dupa ce se termina campionatul sa nu aiba cine sa protesteze... ducea-te-ai la stana ciobane... ca pentru atat ai minte! oficial declar ca TE URASC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jony_stelist24.05.2007 20:23
Ca sa fiu cinic, momentul ales e foarte bun pentru Becali. Apele se vor aseza inevitabil, dupa cateva zile. Romanii (implicit, stelistii) au memorie scurta, saptamana viitoare vor fi lansate 3 fumigene (un african de la mondiale, un jucator din Spania, vreunu' din nationala Serbiei) si gata...povestea se va fi incheiat. Foarte parsiv acest Becali...

Cel mai ingrijorator mi se pare insa alt lucru. In conditiile in care e clar ca Becali are un singur opozant - masa critica de suporteri si ca antrenorul nu va pune nicicum in chestiune deciziile patronului, atitudinea jucatorilor stelisti este DEZAMAGITOARE! Practic, romanii acestei echipe i-au izolat pe acesti jucatori straini si i-au fortat sa plece! Daca ei ar fi fost prieteni si in particular le-ar fi spus "lasa-l pe patron, ca el doar vorbeste..", iar in joc i-ar fi sustinut si pus in valoare, n-am fi avut probleme! Din gelozie, din ura, din micime de caracter - nu stiu de ce, jucatorii romani ai Stelei (nu toti, dar probabil cei mai multi) au fost complici la aceasta situatie! Iar pe viitor, se vor comporta probabil la fel :(

Foarte bine punctat,mai demult am citit,nu mai stiu unde,ca jucatorii Stelei(nu aia cu 8 colturi,crestina,ect......Aia a NOASTRA)sunt invidiosi pe Elton,in frunte cu Radoi.

Eu unu il apreciez pe Radoi ca jucator pe teren, dar la orgoliu tinde spre Jiji,oare dc era sa plece Dica,pe ca ii stirbea din autoritate finului.

Steaua fara Radoi s-a calificat in UCL si a mers OK,dar fara Dica steagcruce2 VAI DE NOI.

Nu stiu ce sa zic,la Steaua ar trebui adusi niste ADEVARATI Stelisti nu mercenari care vin doar pentru bani,uite un ex dinamu care are 3-4 jucatori din curtea lor,dc nU A FOST ADUS TRICA?????????NU E BUN??????

Romanul a fost mereu invidios pe cel mai bun ca el (sau mai tehnic) pacat ca nu prea au ce face,cu asta te nasti,ce poti sa-i ceri lui Gigel Coman(doar sa plece).

SI ce frumos era un cuplu Dica -Elton steagcruce2

Jiji PLEACA DIN Ghencea

danielcristian24.05.2007 20:26

Ciobanul a inceput sa delireze si sa se creada mai puternic decat este,deja seamana leit cu Ceausescu din anii 80-89,cand puterea si cultul personalitatii atinsesera un punct atat de elevat incat l-au orbit!Jiji uita ca caderea este cu atat mai dureroasa cu cat calul este mai mare!(am facut cacofonie,dar cand e vorba de Jiji,acest lucru se potriveste ).

audiopixel24.05.2007 20:28

Mi se pare firesc gestul lui Thereau.Sper sa spuna pe unde se duce ca a nimerit la un club condus dupa modelul taliban.Sincer,cred ca nici Dica sau orice alt jucator care n-a suferit inca spalarea becaliana de creier nu mai are multe zile la Steaua.La Dica poate doar faptul ca a fost accidentat si nu abunda ofertele s-ar putea sa-l mai tina o(scurta) perioada prin Ghencea.

Ca sa fiu cinic, momentul ales e foarte bun pentru Becali. Apele se vor aseza inevitabil, dupa cateva zile. Romanii (implicit, stelistii) au memorie scurta, saptamana viitoare vor fi lansate 3 fumigene (un african de la mondiale, un jucator din Spania, vreunu' din nationala Serbiei) si gata...povestea se va fi incheiat. Foarte parsiv acest Becali...

Cel mai ingrijorator mi se pare insa alt lucru. In conditiile in care e clar ca Becali are un singur opozant - masa critica de suporteri si ca antrenorul nu va pune nicicum in chestiune deciziile patronului, atitudinea jucatorilor stelisti este DEZAMAGITOARE! Practic, romanii acestei echipe i-au izolat pe acesti jucatori straini si i-au fortat sa plece! Daca ei ar fi fost prieteni si in particular le-ar fi spus "lasa-l pe patron, ca el doar vorbeste..", iar in joc i-ar fi sustinut si pus in valoare, n-am fi avut probleme! Din gelozie, din ura, din micime de caracter - nu stiu de ce, jucatorii romani ai Stelei (nu toti, dar probabil cei mai multi) au fost complici la aceasta situatie! Iar pe viitor, se vor comporta probabil la fel :(

Scenariul tau mi se pare foarte aproape de ceea ce cred si eu ca se va intampla.Ceea ce ma mira e ca avem parte zilnic de o mostra de xenofobie de toata frumusetea iar nici o comisie anti-discriminare din cele 100000000000000 care sunt prin Ro nu ia atitudine.Nu ca s-ar rezolva mare lucru,dar ma gandesc ca acest dictator este sprijinit din toate punctele de vedere si cei care vad revolutii in acest moment ar putea avea parte de o crunta dezamagire.Nu stiu cum putem scapa de aceasta vietuitoare in momentul de fata.

baby_stelista24.05.2007 20:30
SINCER SI CU TOT RESPECTU : daca acesti 2 jucatori pleaca de la Steaua eu unu nu mai vin in Ghencea si in plus chiar daca sunt stelist de mic si merg mai mereu pe stadion o sa-mi doresc ca Steaua sa ajunga in divizia B impreuna cu acest imputit numit Jiji

MU=E Jiji

ai dreptate..am ajuns sa dorim raul echipei numai sa scapam de cioban ...in momentu asta imi doresc sa il prinda astia cu vreo 'prostioara' la bani..ceva..orice..numai sa`l iaaaa de aici...sa`l duca departeeeeee

zice de altii ca sunt comunisti..da` el ce mama dreacu e??auzi la el n`are nevoie de straini...huaaaaaaaa Gigi!!moooooori!!du`teeeeee

totusi...Thereau:(((eltooon:((..cei mai buni..s-au dus..o sa ne`o luam de la prima echipa cu care picam in CL..

scuzati`ma ca sar de la un subiect la altu...nu pot sa gandesc limpede..nu pot sa aranjez ideile sa formulez ..scuze inca o data..

JDERUL24.05.2007 20:31
deci nu pot...nu vreau sa cred..ceva trebuie facut cu acest om incult...ne duce din rau in mai rau....

nu mai pot spune decat ca il URASC!!ciobane TE URASC..si cred ca nu sunt singura....marsh de la Steaua...du`teeeeeeeee:((:(((:(((((

UNDE?????????Ca nici dracul nu-l vrea !!!!!! Oare chiar nu a avut ma-sa cinci lei(atat era costul unui avort pe vremea cand a fost conceput)? Sau ii dadea ginecologului 1 kg de branza ca uitatzi ce "mare branza a facut"!Sau poate este "sado"si ii face placere cand aude "urarile" SUPORTERILOR STELISTI?

Buna crestere m-a impiedicat pana acum sa fac referiri la parintzii jegului paranoic,dar totul are o limita ! Si totusi mi se pare prea putzin SA-l URASC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alpopa24.05.2007 20:32
Becali are noroc ca nu e in Bulgaria!! Ca ar fi fost asasinat in Maybach pana acum... Doamne, ca o dau pe nevasta-mea afara din casa si o spanzur pe soacra-mea daca il voteaza pe cretinul asta!!

Doamne....da' nu-l impushca nimeni pe nenorocitu' asta ?!

Facetzi-l scapat pe unu de la 9 si trimitetzi-l dupa Fecaliot......

cristian01424.05.2007 20:33
Practic, romanii acestei echipe i-au izolat pe acesti jucatori straini si i-au fortat sa plece! Daca ei ar fi fost prieteni si in particular le-ar fi spus "lasa-l pe patron, ca el doar vorbeste..", iar in joc i-ar fi sustinut si pus in valoare, n-am fi avut probleme! Din gelozie, din ura, din micime de caracter - nu stiu de ce, jucatorii romani ai Stelei (nu toti, dar probabil cei mai multi) au fost complici la aceasta situatie! Iar pe viitor, se vor comporta probabil la fel :(

Daca Radoi se opunea plecarii lui Cyril sau Elton, cu siguranta cei 2 ramaneau. Persoane din cadrul clubului au recunoscut ca nr.-ul 6 are un cuvant greu de spus in privinta plecarilor/venirilor. Degeaba se prezinta capitanul nostru ca fiind imaculata conceptie prin mass-media, daca nu face nimic in privinta unor oameni precum cei 2.

Iar printr-un exercitiu de memorie imi amintesc ca Radoi declara dupa meciul cu Poli, cand Olaroiu era la un pas de demisie, ca spera sa-l faca sa se razgandeasca. Si a reusit.

Ciofu T Dumitru24.05.2007 20:34

Va rog pe voi cei din Bucuresti:

Impuscati-l pe cioban!!!!!

EPE24.05.2007 20:35
Foarte bine punctat,mai demult am citit,nu mai stiu unde,ca jucatorii Stelei(nu aia cu 8 colturi,crestina,ect......Aia a NOASTRA)sunt invidiosi pe Elton,in frunte cu Radoi.

Eu unu il apreciez pe Radoi ca jucator pe teren, dar la orgoliu tinde spre Jiji,oare dc era sa plece Dica,pe ca ii stirbea din autoritate finului.

Steaua fara Radoi s-a calificat in UCL si a mers OK,dar fara Dica steagcruce2 VAI DE NOI.

Nu stiu ce sa zic,la Steaua ar trebui adusi niste ADEVARATI Stelisti nu mercenari care vin doar pentru bani,uite un ex dinamu care are 3-4 jucatori din curtea lor,dc nU A FOST ADUS TRICA?????????NU E BUN??????

Romanul a fost mereu invidios pe cel mai bun ca el (sau mai tehnic) pacat ca nu prea au ce face,cu asta te nasti,ce poti sa-i ceri lui Gigel Coman(doar sa plece).

SI ce frumos era un cuplu Dica -Elton steagcruce2

Jiji PLEACA DIN Ghencea

Aici nu iti dau dreptate!Daca ai urmarit la meciul cu F.C National, in tribuna Mirel sarea si aplauda fiecare faza a lui Elton....iar dupa meci chiar s-a declarat un fan al brazilianului

el_g24.05.2007 20:36

Si uite asa...asta a dat afara 3 piese ff importante (MM, Elton, Thereau)....astept ziua si ora cand ne intalnim toti suporterii sa vanam un urs ...nebun

puricele24.05.2007 20:40

Nu se poate am ajuns rau de tot sa il mai de-a afara si pe Dica si pe Badea si o sa aiba

Olaroiu echipa perfecta.

Neo`63024.05.2007 20:46

Imi pare enorm de rau si sunt uimit de ceea ce se intampla la Steaua acum.E un soc, nu mai am nici macar puterea sa il injur pe Becali :| . sincer , scriu acum cu lacrimi in ochi si ma gandesc de ce jucator s-a despartit Steaua. :( vom avea numai de pierdut daca nu vine cineva cu "cap" la Steaua. Cineva competent care sa nu il mai lase pe acel personaj sa se joace pur si simplu cu echipa si cu suporterii . nu mai stiu ce sa zic.......nu mai pot ......... :(

Kreator24.05.2007 20:50

Sper ca banii primiti pe Thereau vor fi suficienti sa cumparam vreo 3 jucatori de mare valoare, de genul gigel_coman sau ovidiu_petre, sau macar sa tinem la acest club pe cel mai mare antrenor din lume la ora actuala cosmin_olitaroiu_antrenorul_de_locul_2_daca_avem_noroc_sau_daca_nu_e_bun_si_

_locul_4_ca_motive_de_scuze_gasim_cu_duiumul

sevilla24.05.2007 20:53
Daca Radoi se opunea plecarii lui Cyril sau Elton, cu siguranta cei 2 ramaneau. Persoane din cadrul clubului au recunoscut ca nr.-ul 6 are un cuvant greu de spus in privinta plecarilor/venirilor. Degeaba se prezinta capitanul nostru ca fiind imaculata conceptie prin mass-media, daca nu face nimic in privinta unor oameni precum cei 2.

Iar printr-un exercitiu de memorie imi amintesc ca Radoi declara dupa meciul cu Poli, cand Olaroiu era la un pas de demisie, ca spera sa-l faca sa se razgandeasca. Si a reusit.

Radoi e si el o mizerie mai mica stai linistit

Sevilla '8624.05.2007 20:55

Becali esti o scarnavie! Este limpede ca Thereau nu pleaca de bunavoie de la Steaua, ci a fost fortat de cioban. Este imposibil ca un jucator cu atat de mult bun simt si atat de echilibrat sa-si schimbe declaratiile de la o zi la alta. De altfel, Thereau spune ca spera sa nu piarda legatura cu MM daca "va trebui sa plec". Deci, vrea nu vrea, trebuie sa isi caute echipa.

Este incredibil cum a ajuns un cioban analfabet si un schizofrenic sa-si bata joc de milioane de oameni. Nu am cuvinte... Este cel mai mizerabil personaj pe care il cunosc.

Cat despre Elton, cu siguranta va pleca si el. In fond are dreptate, este umilitor tratamentul la care a fost supus in Ghencea. A fost transformat intr-un simplu circar de catre un patron nebun si un antrenor pentru care fotbalul si spectacolul sunt doua notiuni total distincte.

Imi pare rau, ma doare sufletul, pentru Steaua. Cred ca numai Dumnezeu ne mai poate scapa de ciobanul asta infect.

dutzu_yo24.05.2007 20:55

se tot purtau discutii inainte ca sa punem mana de la mana sa finantam noi(suporterii) clubul....nu a avut succes ideea.....

oare....daca am incerca sa punem mana de la mana sa strangem acum niste bani.....oare cam cat ne-ar cere un nebun sa il duca pe fecali langa al lui Dumnezeu ???????

Quetzalcoatl24.05.2007 20:55

ciobanul, ciobanul, ciobanul, ciobanul Steaua ciobanul, ciobanul,ciobanul ciobanul ciobanul......cam asa vad eu treaba de la o vreme-ncoace. M-am saturat de toate deciziile retardatului asta, ne-a sufocat echipa noastra draga cu toate prostiile si aberatiile sale. Sunt satul pana peste cap de el, nu trece o zi in care sa nu faca ceva, care sa ne scoata din mintii.

Sunt scarbit de atitudinea jucatorilor fata de strainii....acum ceva timp observam atitudinea lor fata de Saban si am remarcat aceeasi "ospitalitate calduroasa" fata de Elton si Thereau. Un climat infect s-a instalat la echipa noastra de suflet, datorita jegosului ciobanoid.

Foarte buna remarca lui SSK......multi vor uita toate acestea dupa scurt timp...vine vacanta, concediul de vara, marea, muntele, berica, soarele, unul, doua transferuri "bomba" made by ciobanul din strainatate sa-i faca uitati pe cei doi si paaa. Totul e bine si frumos

O spun cu durere in suflet. NU VREAU SA NE CALIFICAM IN GRUPELE Champions League !!!!!!!!!!! ..pentru ce ?! sa-si faca contul gras ciobanoidul pentru a folosii banii in campania electorala?......sa le dea apa la moara sustinatorilor tiranului si sa ne bage pe gat celebra "e bun bah nea Jiji, cu el am ajuns iar in UCL...bla bla bla "????[poate asa li se vor deschide si lor ochii]

Sa ne facem de ras cu faimoasa tactica a lu' Oli Poli ?..........NU, merci, prefer o mica perioada mai putin buna numa' sa scapam de jegurile infecte ce au acaparat Steaua. O parerea prea radicala poate, da' nu mai suport!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciobaneeeeeeeeeee, nu te voi uita!!!!!!!!!!! Nu scapi de noi cu una cu doua, de cei care au constiinta treaza si tin cu adevarat la echipa aceasta .

Imi vreau Steaua inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kekea24.05.2007 20:57

Urmatorul nivel de protest ar fii incendierea masinii lui Becali si un articol in care li se cere scuze celor doi jucatori pentru modul in care au fost tratati.

lupi24.05.2007 21:00

Va implor pe cei din Bucuresti meregeti la palat si protestati...Jiji va ceda primu...chiar daca la inceput va face pe nepasatorul..va ceda...va implor!!!

AndreiX24.05.2007 21:04

Parerea mea este ce Thereau nu a plecat ci a fost dat afara de Becali.

vanfootball24.05.2007 21:04

Dupa cum spunea si Ovidiu, apele se vor linisti in parte. Va scoate ochii suporterilor cu transferuri de genul Badoi, Contra, Neaga, Vatca si Gurita. O sa spuna ca a investit foarte mult, ca au plecat 2 si au venit 5, iar mare parte din suporteri o sa inghita gogoasa: "lasati-l in pace pe Gigi, ca nimeni nu baga bani cat el".

Dar Becali nu va spune unele lucruri, si anume ca cei 5 vor costa aproximativ 1.000.000 euro + Bostina eventual, iar pe Thereau si Elton va lua cu siguranta mult mai mult. Daca ii mai ia si pe Basta (sanse f mici) sau pe Szekely cu aprox 1.000.000 lumea va fi extaziata Nu va spune ca din profitul de anul trecut i-au mai ramas cateva milioane bune, nu va spune ca sunt sanse uriase sa mai incaseze inca 10.000.000 euro din grupele UCL sau ca se va semna un nou contract de sponsorizare de minim 1.000.000 .

Asa ca fiti pe faza, de data asta nu ne va mai prosti!

«1234510»