ciobanul, ciobanul, ciobanul, ciobanul Steaua ciobanul, ciobanul,ciobanul ciobanul ciobanul......cam asa vad eu treaba de la o vreme-ncoace. M-am saturat de toate deciziile retardatului asta, ne-a sufocat echipa noastra draga cu toate prostiile si aberatiile sale. Sunt satul pana peste cap de el, nu trece o zi in care sa nu faca ceva, care sa ne scoata din mintii.
Sunt scarbit de atitudinea jucatorilor fata de strainii....acum ceva timp observam atitudinea lor fata de Saban si am remarcat aceeasi "ospitalitate calduroasa" fata de Elton si Thereau. Un climat infect s-a instalat la echipa noastra de suflet, datorita jegosului ciobanoid.
Foarte buna remarca lui SSK......multi vor uita toate acestea dupa scurt timp...vine vacanta, concediul de vara, marea, muntele, berica, soarele, unul, doua transferuri "bomba" made by ciobanul din strainatate sa-i faca uitati pe cei doi si paaa. Totul e bine si frumos
O spun cu durere in suflet. NU VREAU SA NE CALIFICAM IN GRUPELE Champions League !!!!!!!!!!! ..pentru ce ?! sa-si faca contul gras ciobanoidul pentru a folosii banii in campania electorala?......sa le dea apa la moara sustinatorilor tiranului si sa ne bage pe gat celebra "e bun bah nea Jiji, cu el am ajuns iar in UCL...bla bla bla "????[poate asa li se vor deschide si lor ochii]
Sa ne facem de ras cu faimoasa tactica a lu' Oli Poli ?..........NU, merci, prefer o mica perioada mai putin buna numa' sa scapam de jegurile infecte ce au acaparat Steaua. O parerea prea radicala poate, da' nu mai suport!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciobaneeeeeeeeeee, nu te voi uita!!!!!!!!!!! Nu scapi de noi cu una cu doua, de cei care au constiinta treaza si tin cu adevarat la echipa aceasta .
Imi vreau Steaua inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!