Ca sa fiu cinic, momentul ales e foarte bun pentru Becali. Apele se vor aseza inevitabil, dupa cateva zile. Romanii (implicit, stelistii) au memorie scurta, saptamana viitoare vor fi lansate 3 fumigene (un african de la mondiale, un jucator din Spania, vreunu' din nationala Serbiei) si gata...povestea se va fi incheiat. Foarte parsiv acest Becali...
Cel mai ingrijorator mi se pare insa alt lucru. In conditiile in care e clar ca Becali are un singur opozant - masa critica de suporteri si ca antrenorul nu va pune nicicum in chestiune deciziile patronului, atitudinea jucatorilor stelisti este DEZAMAGITOARE! Practic, romanii acestei echipe i-au izolat pe acesti jucatori straini si i-au fortat sa plece! Daca ei ar fi fost prieteni si in particular le-ar fi spus "lasa-l pe patron, ca el doar vorbeste..", iar in joc i-ar fi sustinut si pus in valoare, n-am fi avut probleme! Din gelozie, din ura, din micime de caracter - nu stiu de ce, jucatorii romani ai Stelei (nu toti, dar probabil cei mai multi) au fost complici la aceasta situatie! Iar pe viitor, se vor comporta probabil la fel