FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau a plecat de la Steaua!

«123410»
Yoyoyoi24.05.2007 19:33

de cand am aflat, tot ma chiunui sa-mi gasesc cuvintele potrivite pentru a-mi exprima opinia. Dar nu gasesc nici macar o fraza in care sa nu apara injurii si blesteme. Oricum un lucru e clar. Suntem bataia de joc a unui singur om. Noi milioane de oameni suntem batjocoriti sistematic de un om cu 4 clase... si alea absolvite pe pile. :mad:

AndreyCor24.05.2007 19:33

de la inceput va spun ca ma doare in fund daca ma banati ......urmeaza o serie de cuvinte grele la adresa cuplului managerial olita+cioban:dumnezeii [...] mamilor voastre de retardati prosti idioti si fara pic de onoare din cauza voastra l-am pierdut pe Cyril si suntem pe cale sa-l pierdem si pe Elton....olita esti cel mai mare [...] pe care l-am vazut vreodata,esti un las si un idiot fara masura....CIOBANE NU TE VOTEZ...NIMENI NU TE VOTEAZA.....ESTI UN IDIOT ANALFABET......

stelista2324.05.2007 19:34

il urasc din toata inima pe Becali...e cel mai retardat om din lume!!! abia astept sa ma duc pe stadion si sa strig idiotu drq!!!! :| ~X(

shack3r24.05.2007 19:36

Era de asteptat,oricine ar fi facut la fel in situatia lor.Tot respectul pentru Elton si mai ales pentru Cyril,care desi a venit de un an la Steaua are spiritul stelist,pe care multi stelisti nu il au.Doamne,hai ca dau in balarii.Ma abtin sa nu injur.Va salut !

AndreyCor24.05.2007 19:37

"PRINCIPELE SI LINGAUL" SAU INCEARCA SA ELIMINE OAMENII CU CARACTER DIN ECHIPA...VOR SA AIBA DOAR NISTE ZOMBI CA OLITA FARA NICI UN CUVANT DE SPUS IN FATA LOR....ORICUM CIOBANE NUSH DACA AI AUZIT DA ZILELE ASTEA UN CONDUCATOR DE CLUB NUSH DE UNDE A FOST ASASINAT ASA CA AI GRIJA....CINE STIE....ZMARANDESCU NU SE POATE BATE CU GLONTUL....

el_g24.05.2007 19:39

Este clar ciobanul isi bate joc de sustinatori de jucatori si ii trateaza ca pe carpe.

Este clar trebuie sa ne strangem cu miile in fata ''palatului''

Este clar ciobanul trebuie asasinat

Joga Bonito24.05.2007 19:43

Nu se mai poate cu Becali!!! Isi bate joc de toti stelistii, isi schimba declaratiile in fiecare ora. Debiteaza tone de kkt pe minut. Cioban incult si retardat.

Trebuie sa raspundem cumva. Trebuie sa aratam lumii ca Steaua nu depinde de "specimenul" Becali. Vreau atitudine din partea liderilor de galerie.!!

David_Steaua200724.05.2007 19:43

Cum sa fac sa nu injur??Cum sa fac sa nu injur??Deci, bekkali e cel mai prost animal( cred ca am jignit animalele) din lumea asta.Omul ori s-a pus pe distrugerea Stelei(de cand e injurat) ori n-are pic de creier(cel mai probabil).Mars dreq langa Borcea si lin....-va unu pe altul in fund.

Forza Steaua!!

IzzI24.05.2007 19:46
Este clar trevuie sa ne strangem cu miile in fata ''palatului''

Eu m-as baga ! Sa mergem cateva sute sa-i spunem verde in fata ciobanului parerea noastra , tare curios sunt cum o sa reactioneze ! daca ciobanu' se alege si capul spart... inca un bonus

Parazithu24.05.2007 19:46

Doamne incredibil ! Jucatorul meu preferat de la Steaua ! A spus Jegi Berbec ca nu va pleca nici un strain de la Steaua si acum il da afara pe Thereau !! ba esti un rahat om ba ! tot ce ii bun tu ii dai afara ! cat de curand vor pleca multi jucatori de valoare care au fost adusi de MM ! acesta este razboiul care il va purta cu MM ! sunt sigur de asta , va da afara aproape toti jucatorii adusi de MM ca sa se razbune ciobanul...nu imi vine sa cred ca o echipa ca Steaua este condusa de un om in felul acesta ...este inacceptabil ! trebuie sa facem ceva altfel echipa noastra va ajunge la sa fie de rasul tuturor! incredibil

Gigi PLEACA FMM De incompetent ...este o zi urata in istoria Stelei post decembriste :(

SteauaToronto24.05.2007 19:50
Este clar ciobanul isi bate joc de sustinatori de jucatori si ii trateaza ca pe carpe.

Este clar trebuie sa ne strangem cu miile in fata ''palatului''

Este clar ciobanul trebuie asasinat

Deci acest individ se apropie de caracterul lui ceausescu...SA SPERAM CA VA AVEA ACEEASI SOARTA !

razvan_steaua24.05.2007 19:54

Este o sfidare a tot ce traiesc si gandesc toti oameniii de fotbal din Romania nu numai noi, suporterii. Trebuie sa luam atitudine in cel mai radical mod pe care il putem gasi. Sa il cautam, sa il propunem si sa actionam. Oricum, cu orice risc. E bataie de joc! Nu poti sa tratezi un OM asa, ce sa mai vorbim de un jucator profesionist de fotbal.

Incredibil. Nu se poate sa stam sa privim fara sa facem nimic

Haideti sa protestam! Prin orice forma!!!!

ultramoro24.05.2007 19:55

CYRILLLLLLLLL NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!S'IL TE PLAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TU NE PEUT PAS PARTIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRR DE LA STEAUAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JE MOURIR.....S'IL TE PLAT.....JE T'IMPLOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neo`63024.05.2007 19:56

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: e incredibil nu mai suport nu il mai suport pe oieru` ala analfabet si incult :(((((((( Thereau sa plece!?!?!?!?!?! si Elton ? :((( sper ca la prima aparitie a ciobanului incult pe stadionul Ghencea sa arunce toti cu bolovani in el.

Dobitocu` asta se compara cu Berlusconi??? e un rahat,un nimic !!!!!!

SSK24.05.2007 19:57

Ca sa fiu cinic, momentul ales e foarte bun pentru Becali. Apele se vor aseza inevitabil, dupa cateva zile. Romanii (implicit, stelistii) au memorie scurta, saptamana viitoare vor fi lansate 3 fumigene (un african de la mondiale, un jucator din Spania, vreunu' din nationala Serbiei) si gata...povestea se va fi incheiat. Foarte parsiv acest Becali...

Cel mai ingrijorator mi se pare insa alt lucru. In conditiile in care e clar ca Becali are un singur opozant - masa critica de suporteri si ca antrenorul nu va pune nicicum in chestiune deciziile patronului, atitudinea jucatorilor stelisti este DEZAMAGITOARE! Practic, romanii acestei echipe i-au izolat pe acesti jucatori straini si i-au fortat sa plece! Daca ei ar fi fost prieteni si in particular le-ar fi spus "lasa-l pe patron, ca el doar vorbeste..", iar in joc i-ar fi sustinut si pus in valoare, n-am fi avut probleme! Din gelozie, din ura, din micime de caracter - nu stiu de ce, jucatorii romani ai Stelei (nu toti, dar probabil cei mai multi) au fost complici la aceasta situatie! Iar pe viitor, se vor comporta probabil la fel :(

razvan_cmi24.05.2007 19:57

Ma simt umilit!

Cel mai mare club din Romania a ajuns sa se roage de niste jeguri de caractere gen:badoi, niculae si buga; si se descotoroseste cu atata usurinta de 2 dintre cei mai buni jucatori care au activat la Steaua in ultimii 7 ani.

Bucuria reintoarcerii lui Neaga imi este umbrita intr-o oarecare masura de plecarile celor doi. Speram atat de mult la sa ne facem o echipa care sa nu ne mai dea emotii cu retardatele ligii 1, dar se pare ca ne asteapta momente grele. Sper din tot sufletul sa ma insel si poate sa apuc sa vad un trident :Neaga-Dica-Badea la Steaua dar mi-e frica avand in vedere cum am inceput deja pregatirea pentru. noul sezon.

catamot200424.05.2007 19:58

Elton si Thereau a plecat ce naibi faci cu ehipa asta ?! esti un mare dobitoc Becali o sa ajungi sa joci in Liga din parti cu ce echipa faci tu

razvan_steaua24.05.2007 20:00

Am citit si celelalte comentarii! Haideti sa ne strangem in fata palatului multi oameni. Sa organizam un protest silentios sau violent sau cum vreti voi. Numai sa organizam!

Cer sprijinul AISS, cu disperare. Este o sfidare fara precedent. Nu se poate. Cu toata dragostea de Steaua, haideti sa protestam!

crusherkidd24.05.2007 20:01

nu Cyril !!! nu pleca Steaua are nevoie de tine :((...

[...] Gigi !! AUGH AUGH AUGH !!! MARS IN ***** MATII DE CIOBAN LA Dinamo !!

Cyril Thereau !! TOUJOURS DANS NOTRE COUER !!!!

Atentie la limbaj. Moderatorii

Joga Bonito24.05.2007 20:03

Becali are noroc ca nu e in Bulgaria!! Ca ar fi fost asasinat in Maybach pana acum... Doamne, ca o dau pe nevasta-mea afara din casa si o spanzur pe soacra-mea daca il voteaza pe cretinul asta!!

Stelist_dezamagit24.05.2007 20:12

NU MAI SUPORT TREBUIE MERS LA PLATUL LUI INFECT SI PROTESTAT CUM MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OIER ...... STI TU FOTBAL CAND TU NU STI CAT FACE 2+2 SI DAI AFARA CEI MAI BUNI JUCATORI. Elton MAI AVEA PUTIN SI PLANGEA (Dovada de caracter a pus suflet din prima secunde decat a venit la Steaua pana la ultima si dat seama ce fel de om e Berbecali ). Aduce el iar jucatori care nu stiu sa dea cu picioru in mingie gen Lovin o sa fim batjocora lu Dinamo .CUM MA Sa plece Elton numai un om fara minte putea sa-l dea afara , unu care nu are nimic in comun cu fotbalu ci doar cu publicitatea .Mare o sa-ti fie mirarea cand la alegerii o sa ai 0000,1% . Ne arati prin fotbal cum vrei tu sa conduci o tara o sa le spui la toti strainii sa plece . Esti o MIZERIE . DA EL AFARA SINGURI JUCATORI CARE AU PUS SUFLET SI STIAU CU MINGIA . DECI TREBUIE SA MERGEM LA KKT-U ALA DE PALAT SA PROTESTAM SA NE ADUCA JUCATORII INAPOI .SE VEDEM CE SPUNE CIRCARU DRQ . ISI BATE JOC DE Elton IL FACE CIRCAR DA PE EL NU SE VEDE ISI BATE JOC DE EL SI NICULAE . O SA FACI ECHIPA OLOGIILOR LA Steaua CU MINTEA TA !!!!

TREBUIE MERS LA PALAT

danielus_blue24.05.2007 20:13

Nu pot sa cred ca se intampla asa ceva la noi. Totul pare desprins dintr-o parodie de 2 lei.

Cum e posibil ca acest cioban cu 2 clase pe pasune sa-si bata joc de imaginea acestui club.

Nimeni nu a reusit sa pateze imaginea Stelei ca acest oligof... Cine credeti ca va mai veni sa joace la Steaua cand asta trateaza jucatorii ca pe oile de pe pasunea lui ?

Viitorul nu arata deloc bine.

:-(

banseboy24.05.2007 20:14
CYRILLLLLLLLL NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!S'IL TE PLAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TU NE PEUT PAS PARTIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRR DE LA STEAUAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JE MOURIR.....S'IL TE PLAT.....JE T'IMPLOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SINCER SI CU TOT RESPECTU : daca acesti 2 jucatori pleaca de la Steaua eu unu nu mai vin in Ghencea si in plus chiar daca sunt stelist de mic si merg mai mereu pe stadion o sa-mi doresc ca Steaua sa ajunga in divizia B impreuna cu acest imputit numit Jiji

MU=E Jiji

baby_stelista24.05.2007 20:14

deci nu pot...nu vreau sa cred..ceva trebuie facut cu acest om incult...ne duce din rau in mai rau....

nu mai pot spune decat ca il URASC!!ciobane TE URASC..si cred ca nu sunt singura....marsh de la Steaua...du`teeeeeeeee:((:(((:(((((

kristina_steaua_4_ever24.05.2007 20:17

Cum sa plece Thereau....doamne:((:((::(.....Nu pot sa cred:((:((:((:...Numai Jiji e de vinaX(X((X(X(X...acum pleaca si Elton...Steaua se duce de RAPA:(:(...Ooof sa vedem ce va fi in continuare....:(:(......Orice ar fi fular-campioniifularultras ....si fara MM...Oli e o marioneta..Becali il joaca cum vrea ......Vai de noi....Oare nimeni nu este interesat de parerile noastre...a SUPORTERILOR:(??? Mereu Superiori

Invata sa scri! Nu suntem pe mIRC sau pe "haifaiv". Moderatorii

«123410»