Nu stiu ce sa zic...sunt fara cuvinte...au ajuns sa ma scarbeasca toate astea atat de mult incat ma bucur ca acest campionat s-a terminat...asa cum s-a terminat...
Ce ar fi de spus?Jiji spune ca el nu vrea straini la echipa...ca vrea el sa faca pe dracu-n patru cu romanii lui....eu cred ca motivul pentru care nu l-a mai vrut pe Thereau este acela ca a fost adus de MM...probabil acelasi motiv si in cazul lui Elton...cum sa faci circar un jucator precum Elton care poate face diferenta intr-un meci...
Aici e mana lui ZEROli si a lui Jiji bkl....cum poate ciobanul ala infect sa zica(chiar in seara asta...eu l-am auzit)ca il vrea pe Thereau, ca pe el il tine....si apoi sa aud chestia asta?eu cred ca Thereau e mult prea cu bun simt si nu dezvaluie adevartul motiv...acela ca, probabil a fost dat afara cu forta de cand cu plecarea lui MM....
Multi il contestau pe MM...uite cum fara el ne ducem in jos...jos...jos...
Si sa va mai spun ceva...niciodata...dar niciodata atat cat ma pricep eu la fotbal nu cred ca
Steaua va trece de grupele cl(ce viseaza ciobanu')nu mai cu jucatori romani(ca deh!l-a lovit patriotismul pe berbecal), cu jucatori precum vatca, ov.Petre, Stancu, Coman..etc..pentru ca ne place sau nu...asta e echipa pe care ciobanu o "construieste"
Si inca ceva...cati dintre voi il vedeti pe Daniel niculae la Steaua???e declarat rapidist convins pe viata si bravo lui...tot respectul pentru el...ala da om cu caracter..nu ale' Oprita...
A avut grija ciobanu sa ne mai dovedeasca odata cat de putin gandeste...cand sute..zeci de mii de oameni sunt de acord ca Thereau nu trebuia sa plece..ar trebui sa-i dea si lui de gandit...
Mi-e scarba de ce a ajuns sa faca ciobanul asta cu noi...isi bate joc de noi...de sentimentele si de mandria noastra...si o face fara pic de rusine si remuscare...Nu cu mult timp in urma ziceam ca il prefer pe bbecali de o mie de ori decat unu' gen Borcea sau Copos...acum...sincer as vrea pe oricine altcineva in locul lui....
Mi-e teama ca singura solutie de a scapa de acest infect personaj este una singura...sa nu trecem de grupe...si campionatul viitor sa terminam pe 10...12....nu credeam sa ajung sa o spun...dar as prefera sa vad o Stea retrogradata in locul unei Stea-marionetalu'Becali!
Si acum urmeaza intrebarea:
La ce sa se mai asteptam?ce "surpiza" ne mai rezerva acest infect personaj?