FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau a plecat de la Steaua!

«12345610»
alice4steauaBUC24.05.2007 21:07

Nu stiu ce sa zic...sunt fara cuvinte...au ajuns sa ma scarbeasca toate astea atat de mult incat ma bucur ca acest campionat s-a terminat...asa cum s-a terminat...

Ce ar fi de spus?Jiji spune ca el nu vrea straini la echipa...ca vrea el sa faca pe dracu-n patru cu romanii lui....eu cred ca motivul pentru care nu l-a mai vrut pe Thereau este acela ca a fost adus de MM...probabil acelasi motiv si in cazul lui Elton...cum sa faci circar un jucator precum Elton care poate face diferenta intr-un meci...

Aici e mana lui ZEROli si a lui Jiji bkl....cum poate ciobanul ala infect sa zica(chiar in seara asta...eu l-am auzit)ca il vrea pe Thereau, ca pe el il tine....si apoi sa aud chestia asta?eu cred ca Thereau e mult prea cu bun simt si nu dezvaluie adevartul motiv...acela ca, probabil a fost dat afara cu forta de cand cu plecarea lui MM....

Multi il contestau pe MM...uite cum fara el ne ducem in jos...jos...jos...

Si sa va mai spun ceva...niciodata...dar niciodata atat cat ma pricep eu la fotbal nu cred ca

Steaua va trece de grupele cl(ce viseaza ciobanu')nu mai cu jucatori romani(ca deh!l-a lovit patriotismul pe berbecal), cu jucatori precum vatca, ov.Petre, Stancu, Coman..etc..pentru ca ne place sau nu...asta e echipa pe care ciobanu o "construieste"

Si inca ceva...cati dintre voi il vedeti pe Daniel niculae la Steaua???e declarat rapidist convins pe viata si bravo lui...tot respectul pentru el...ala da om cu caracter..nu ale' Oprita...

A avut grija ciobanu sa ne mai dovedeasca odata cat de putin gandeste...cand sute..zeci de mii de oameni sunt de acord ca Thereau nu trebuia sa plece..ar trebui sa-i dea si lui de gandit...

Mi-e scarba de ce a ajuns sa faca ciobanul asta cu noi...isi bate joc de noi...de sentimentele si de mandria noastra...si o face fara pic de rusine si remuscare...Nu cu mult timp in urma ziceam ca il prefer pe bbecali de o mie de ori decat unu' gen Borcea sau Copos...acum...sincer as vrea pe oricine altcineva in locul lui....

Mi-e teama ca singura solutie de a scapa de acest infect personaj este una singura...sa nu trecem de grupe...si campionatul viitor sa terminam pe 10...12....nu credeam sa ajung sa o spun...dar as prefera sa vad o Stea retrogradata in locul unei Stea-marionetalu'Becali!

Si acum urmeaza intrebarea:

La ce sa se mai asteptam?ce "surpiza" ne mai rezerva acest infect personaj?

escape24.05.2007 21:11

S-a intrecut orice limita!! Este pentru prima data in viata mea si cu siguranta ultima cand doresc [...] cuiva...stim noi cine :evil:

Editat de moderatori!

JDERUL24.05.2007 21:14
Va implor pe cei din Bucuresti meregeti la palat si protestati...Jiji va ceda primu...chiar daca la inceput va face pe nepasatorul..va ceda...va implor!!!

Poate numai sa fie de fatza toate posturile TV inclusiv BBC,BBS,NBS si neaparat otv si sa fim vreo cateva milioane ca altfel cum sa cedeze el rugamintzilor a catorva zeci de mii de "golani si derbedei"? Mi se pare mai plauzibila propunera lui QUATZELCUATL !

kristina_steaua_4_ever24.05.2007 21:17

NU SE POATE:((:((:(((:(((......DC Thereau:((:((:(((....TE URASC JIJIX(X(X(X(X(X(X(X(X((X(X(X

predatorpulse724.05.2007 21:19

Asa ceva nu se poate,trebuie sa se initieze o forma de protest la palatul ciobanului sa vada cati "derbedei" suntem. Elton si Thereau sunt plecati dar nu avem ce sa facem acum insa si noi suntem vinovati de aceasta nenorocire care s-a abatut asupra echipe.

Trebuia reactionat mai puternic,prin protest mai ales la plecarea lui Neaga. Au fost atunci cateva voci dar nu multe si ciobanul si-a dat seama ca poate sa dea afara pe cine vrea fara prea multa opozitie din partea suporterilor.

Daca un jucator are prea multa personalitate in afara terenului,daca nu-l asculta pe Radoi,daca nu-l linge pe Jiji in fund,sau daca nu joaca unde-l baga Oli acel jucator este out de la echipa.

Cazul Neaga a fost chiar asa,a fost acea perdea de fum cum ca a vrut acel transfer,de fapt acel transfer s-a facut pentru ca ciuobanul l-a anuntat ca nu mai avea loc la echipa iar rica fiind ramas fara echipa a mers pe acea oferta banoasa.

Se pare ca motivul pentru care Neaga a fost exclus din echipa a fost un conflict cu Radoi,finul care incepea sa fie pe locul 2 in preferintele suporterilor dupa Neaga. Transferul lui in acea perioada a fost f ciudat,starul echipei a fost dat pe un pret destul de mic la o echipa obscura din Asia,dupa ce jucase foarte bine si in UEFA. Atunci n-am protestat destul si s-a creat precedentul periculos Neaga,in care ciobanul si-a dat seama ca poate trata jucatorii si suporterii cum vrea el.

Au fost jucatori care atunci cand au plecat au fost tratati rusinos:

-rachita care a fost dat afara pe loc cand a gresit intr-un singur meci cu zeleznik. Nu era rachita o super-valoare dar asa ceva nu se face,sa dai un jucator afara care a jucat atatia ani la Steaua doar pentru ca gresise o data

-Hamutovski-cand a plecat a vrut sa dea mana cu Jiji si ciobanul l-a ignorat

-Neaga-dat la coreeni inexplicabil

-Cristea-omul care a eliminat valencia si care a marcat golul egalizator in meciul pentru titlu cu Poli.

Evaluat de Jiji la 20 milioane,dupa cateva luni mai tarziu Jiji declara "ca nu e asa de bun",si e aruncat ca o masea stricata

-Elton si Thereau-jigniti amandoi,li s-a spus in fata ca sunt pe lista de transferuri doar pentru ca sunt

straini,unul dintre ei fiind facut si circar.

-in final,si poate cei mai importanti,suporterii Stelei. Ei au fost jigniti de atatea ori de Becali,fie direct fie indirect,s-au trimis gorilele in peluze sa ii bata pe cei ce nu sunt cu voievodul,iar pe aia care au ramas nebatuti i-a cumparat.

Asocierea lui cu Steaua a atras un public din ce in ce mai josnic la meciurile Stelei,se dau stelisti toti sclavii care vor banii lui Becali,iar fanii adevarati au fost indepartati pentru ca nu-i asa sunt "derbedei".

Miscarea stelista adevarata trebuie sa se ridice impotriva ciobanului,macar ca atitudine daca nu ca fapte pentru ca nu putem noi sa-l dam jos,poate doar daca-l omoram.

Sunt stelist de 12 ani dar n-am trait asemenea umilinte ca in acest sezon:

-infrangere cu Dinamo in Ghencea dupa 18 ani

-infrangere in ambele meciuri cu dinamu,lucru care nu s-a mai intamplat din 75'

-jocuri penibile in campionat,joc f slab in campionat si cateva luni fara victorie in deplasare

-carpa noastra de antrenor,l-am vazut la fanatik nu stie sa lege 2 vorbe,cat despre tactica lui cred ca se vede in jocul Stelei,fricos si neinspirat

-patronul nostru,care musteste de incultura si umileste suflarea stelista prin orice vorba scoasa pe gura,il doare in cot de suporteri si vrea numai sclavi in jurul lui,atentie nu subalterni,ci sclavi

-multi dintre jucatori care sunt submediocri si odata cu venirea la Steaua s-a vazut caracterul lor de mercenari si lipsa lor de mandrie si onoare,multi nesufland in fata lui Becali,nici macar nu au opinii proprii,cum zice patronul e bine.

-unii "suporteri" care au facut numai tampenii si nu au lasat adevaratii suporteri sa-si vada echipa in templu,suspendandu-ne terenul nu stiu cate etape.

Daca cu unii jucatori si suporteri se rezolva problema eu nu stiu cum o sa scapam de Jiji si de Oli. Trebuie sa mentinem stelismul in viata,asta a pericolul adevarat,nu ca pierdem titluri si cupe ci ca ne pierdem identitatea,ne pierdem onoarea sub acest cioban care crede ca poate redefini stelismul dupa chipul lui murdat si ipocrit.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Stelist_dezamagit24.05.2007 21:23

DECI UN LUCRU E CLAR MERGEM LA PALAT ALTCEVA NU A MAI RAMAS DACA PE Thereau l-am pierdut si mai e putin si il pierdem si pe Elton mai putem sa il intoarcem pe Elton . E GREU SA MERGEM PALAT NU E GREU ASA CUM LUI NU II E GREU SA DEA JUCATORII AFARA ASA NICI NOUA NU AR trebui SA NE FIE GREU . VA IMPLOR VOM PIERDE TOT DE NOI II E CEL MAI FRICA , CHIAR DACA NU ARATA , CU SIGURATA VA APAREA SI IN PRESA PROTESTU NOSTRU.

w3bmaster24.05.2007 21:25

Mdea bag ceva in el de cioban :(

Asa ceva nu se poate da unu din cei mai buni jucatori afara :(

Cazorla24.05.2007 21:25

CaZorla ®: fratelar de azi BAFTA , imi bag **** oficial in Becali

CaZorla ®:

Raz 2yoo: dc ma?

CaZorla ®: razi ?

CaZorla ®: Thereau a plecat

CaZorla ®: Elton la fel

CaZorla ®:

Raz 2yoo: au plecat in vacanta maaaaaaaaa

CaZorla ®: mai citeste frate ziarele , uitate la TV

CaZorla ®: Elton mai avea putin si plangea

Raz 2yoo: pai e normal dak puneti botul la ce zic astia....

Raz 2yoo: ce sa mai zic...

Raz 2yoo: eu stiu ce se intampla

Raz 2yoo: mai bine

CaZorla ®: bai nu auzi ca l-am vazut pe Thereau la tvr a zis ca pleaca

CaZorla ®:

Raz 2yoo: pai nu vrea sa plece din cauza lu Gigi

CaZorla ®: pleaca din cauza lui Gigi

CaZorla ®: il da afara

Raz 2yoo: bine ma cum zici tu gata lasa-ma

Raz 2yoo: eu iti zic ceva si degeaba...

Raz 2yoo: nu mai zic nimic

Raz 2yoo: noapte buna te las

CaZorla ®: bafta , sa-i mancati branza lui Becali sanatosi aia care ati ramas

ce mai e de zis ?????????? me & Ochirosii

SSK24.05.2007 21:36

Sincer, daca pretind atitudine de la unii jucatori, de la un copil ca Ochirosii n-am aceasta pretentie. Problema cu el e ca creste in "spiritul civic" al celorlalti.

Asta daca dialogul de mai sus chiar e real.

vanfootball24.05.2007 21:38

@Cazorla

Totusi, daca este reala discutia, nu trebuia redata aici. E discutia voastra privata.

Cazorla24.05.2007 21:40

SSK am fost coleg de echipa cu Razvan la galati , suntem prieteni si acum , tinem legatura .

Ma mir cum de nu a sarit si el din schema doar e jucator adus de MM

trebuie facut ceva altfel dintr-o mare campioana vom ajunge o echipa oarecare :(

ALLEZ Thereau !!!

Cazorla24.05.2007 21:42

vanfootball

e privata dar am vrut sa vedeti si voi atitudinea si starea de spirit printre jucatorii "stelisti "

LITISH24.05.2007 21:52

CLAR TREBUIE SA PROTESTAM........NU SE MAI POATE ASA CEVA.............VOM AJUNGE DE RASUL TUTUROR...........DAR TREBUIE SA NE STRANGEM MULTI SA MERGEM PESTE EL.....ca ASA DACA MERGEM CATEVA ZECI DE SUPORTERI DEGEABA......ASA ca ACUM E MOMENTU SA NE ARATAM DRAGOSTEA FATA DE Steaua SI SA NU-L LASAM PE ANALFABET SA FACA CE VREA......MACAR DACA NE-AM STANGE CEI DIN PELUZE SAU MACAR JUMATE DIN NOI....SI TOT L-AM SPERIA... Jiji FECALI LA M...E Jiji FECALI

UltrasInter24.05.2007 22:00

no comment :( ne bucuram d venirea lui Neaga... si luam 2 lovituri.. pacat de Elton... pacat de Thereau... sunt complet dezamagit... pentru mn nu prea mai cont. cauza plecarii lor.. cont. ca au plecat :(:( ... oricum nu`l suportam p Becali nici dak ramaneau :( dar acum... sunt si mai dezamagit d el... si dezamagit de ce intampla la Steaua... pacat... pacat..

Locul 2 nu e pentru NOI !! steagcruce2 OLE OLE.. OLE OLA.. Becali PLEACA DIN Ghencea !! steagcruce2

vanfootball24.05.2007 22:06

Sunt aproape la fel de trist ca dupa meciul cu Boro...

balky9924.05.2007 22:16

Impresarul lui Elton, Alex Duarte, spune cã Elton vrea sã rãmînã la Steaua în primul rînd pentru fani, dar cã e nemulțumit de statutul de rezervã

- Domnule Duarte, din România vã deranjãm. Vrem sã discutãm despre Elton.

- Bunã ziua. Cu cea mai mare plãcere vã stau la dispoziție.

- OK! Care este situția lui, mai rãmîne sau nu la Steaua?

- Nu m-a mai sunat absolut nimeni de la Steaua în ultima perioadã și nu știu de ce pentru cã cei care au rãmas dupã plecarea lui MM au numerele mele de telefon. M-aș fi așteptat sã mã caute sã stãm de vorbã așa cum fãceam foarte des cu MM.

- Elton ce v-a zis?

- Chiar dacã nu înțelege bine românește, el vede și simte cã este iubit de suporterii români și aici vorbesc de toți, nu numai cei ai Stelei. Mi-a zis cã a fost primit bine pe orice stadion din România. Își dorește sã îi facã fericiți prin evoluțiile sale. Vrea sã rãmînã acolo, fanii l-au convins de acest lucru, dar...

- Dar?

- Este normal sã fie nemulțumit cã nu joacã, ce fotbalist își dorește sã fie rezervã? Nu-i convine situația în care a ajuns. Pe el s-au plãtit bani mulți și își dorește sã demonstreze cã este un jucãtor valoros.

- El a plecat deja din România. Se va mai întoarce?

- Sutã la sutã, da. Cînd se va termina vacanța, voi veni cu Elton în România pentru a vedea ce vom face în viitor. Fotbalistul își dorește sã rãmînã la Steaua în primul rînd pentru suporteri, repet acest lucru fiindcã și el îmi tot spune mereu cît de calzi sînt fanii cu el.

- Existã și varianta despãrțirii?

- Dacã cei din conducere nu îl mai vor, atunci vom vedea ce este de fãcut.

Phase24.05.2007 22:24

Trebuie sa facem ceva... sa lasam vorbaria si chiar sa facem ceva. Miting, proteste, manifeste si tot ce trebuie. Trebuie sa-i aratam oierului ca daca Elton si Thereau nu raman la echipa nu-l mai voteaza nimeni in tara asta... cei 4 milioane de suporteri stelisti nu vor vota niciodata PNG-ul si pe acest mascarici. Mesaje de genul "Pleaca Elton si Thereau" pleci si tu" sau "Niciodata liniste" sau "Singurul mascarici esti tu". Daca acum nu luam atitudine nu vom fi respectati niciodata de individul asta... FRATILOR DE DATA ASTA CHIAR TREBUIE SA FACEM CEVA!!!!!

alice4steauaBUC24.05.2007 22:29

@balky99

Fara suparare..dar de unde stii toate astea??cine sau care este sursa?dk vrei sa fi credibil da si amanuntele astea....Eu nu prea cred ca intelege Elton toata treaba asta in sensul ca, la Urziceni cand era strigat de toata lumea el habar avea... :roll: oricum...nici Elton nu cred ca mai are sanse sa ramana la Steaua...doar tre' sa aiba loc copii lu' Olaroiu nu? :???:

Alexandru24.05.2007 22:32

se umple paharul... cine organizeaza revolutia? chemam si noi americanii sau o facem noi?

vanfootball24.05.2007 22:36

@alice

Sursa e GSP.

Crede-ma, un jucator stie daca e apreciat de tribuna. Cand primesti mingea iar tot stadionul se ridica in picioare si aclama e destul de clar.

manu7124.05.2007 22:44

imi pare rau ,dar asta e viata,ciobanul este proprietarul Stelei,asa ca face ce vrea,o sa moara pe blana lui intr-o zi...........cum vreti voi sa-l tina pe Elton la echipa cind tot stadionul ii striga numele tot meciul,nu va dati seama ca ciobanul nu mai are loc de el,cum sa ramina Thereau la Steaua si sa-i faca concurenta unui Iacob,Badea,Neaga care au cetatenie loco,unde s-ar afla nationalismul lui Becali(halal,roman e si asta,machedon sau aroman,daca tot vorbim de nationalitate),nu domne noua ne trebuiesc de-ai nostri,sa inteleaga cind le spui,ba,ma,hahalera,jigodie,aport si hopa la sarutat mina de boooier......nu ne vindem tara a fost un slogan p.d.s.r-ist,care a prins la popor( si au vandut-o pe nimic dar cu comisioane),s-a gindit si pentru Becali sfatuitorul lui de taina ca merge un nationalism ieftin de campanie electorala,Steaua romaneasca.....cind lumea fotbalistica evolueaza noi involuam,tipic romaneste, intotdeauna exista in orice domeniu din Romania un "Becali"care nu face altceva decit sa enerveze majoritatea......eu,i-am suportat infatuare,jigodismul,taranismul,megalomania,minciuna si panarama de caracter,pentru ca am zis ca e lipsit de educatie si pregatire,dar este un om care se vrea popular si poate o sa faca treaba la Steaua,deoarece poseda o ambitie tipic taraneasca(aceea de a avea o gospodarie care se intoarce dupa soare,aici fiind vorba de clubul Steaua),nu pot sa nu-mi aduc aminte de cite ori am ris si am zi,asta(Becali) ori e prost ,ori e nebun.........degeaba este bogat si negustor,pentru ca nu poseda inteligenta si niciodata nu o sa poata sa stea ,mai departe de mahalaua in care traieste .......zi de zi transfera 4-5 jucatori Steaua daca este sa te iei dupa gsp si pro,si jijel are 4-5 declaratii idioate,eu sincer m-am plictisit de un boooier de tot kkt care nu face altceva decit circ,cred ca nu o sa mai ma uit prin ziare si la TV,vreo 4 sapt,sa se linisteasca apele,sa-i treaca astenia de primavara a lui ciobanas si sa-i vina aia de vara.......si sa nu uitati ca noi avem doar cuvint,opinie,dragoste fata de club si e.t.c,pe cind ciobanul are decizia,asa-i in viata si-n capitalism........va respect, pentru ca sunteti ca mine......intotdeauna Steaua.......forza Steaua........ steagcruce2

ginistu24.05.2007 22:50

Bravo! Asa este!

SteauaToronto24.05.2007 22:57

DAR PANA CAND ? PANA CAND ? NU SE POATE ASA CEVA ! SCLAVUL ASTA DE Olaroiu UITA-TI:

"Gigel Coman e un jucator foarte bun pentru Steaua"

"Elton nu stie cum sa joaca, daca era dupa mine nici nu il bagam cu FC National"

Plecarea lui MM a fost un adevarat dezastru. Acum vedem clar rolul lui Mihai Stoica care il tinea pe Becali din iesiri din astea ! Nu are pic de rusine, umileste jucatorii in tot halul !

De Thereau nu mai zic in declaratia aia cand era in lacrimi m-a intristat mai mult ca Boro ! La vara 50000 de mii de oameni la fiecare meci trebuie huiduit ca o merita !

bad_joke24.05.2007 23:45

Sincer si eu am lacrimi in ochi,e un mare pacat,Thereau sigur nu se mai intoarce,dar ce sa faci,o sa primim palma dupa palma de la viatza,cat timp Becali va mai crede ca se poate face o echipa numai din romani,dobitocul asta,va plati pentru lacrimile suporterilor,pardon,''vagabontilor'' si ''huliganilor'',am vazut in declaratia lui Theareau,o scarba de Becali,adik si-a dat seama ca el vrea doar bani pe el,si a spus cu o voce umila''Nu cred ca va primi 3 milioane pe mine,nu au atatia bani cluburile din Belgia',cu un asemenea cercopitec nu se poate discuta,am auzit la fanatk show,faptul ca MM l-ar fi rugat sa numai vorbeasca urat de straini,ca vor dori s aplece,dar el ca nu,cine se cred si straini astia,ca io sunt patronu si spun ce vreau,un animal,un adevarat badaran,nu stie ce inseamna comunicare civilizata,viseaza sa se compare cu Berlussconi,ala e mafiot dar macar se pricepe la fotbal si al macar se poate lauda ca baga bani in fotbals i in clubul lui pe care intradevar il iubeste,pe cand el este un profitor nenorocit.Eu sper decat ca PROSTESTUL S ACONTINUE IMPOTRIVA CIOBANULUI,DE CE NU SE MAI ARATA SONDAJELE CU Becali?DE CE NU SE MAI SPUNE LA TV CA ARE 20%,VA SPUN EU DE CE,pentru CA PROTESTUL SUPORTERILOR NOSTRI IA STRICAT IMAGINEA.....FORZA Steaua!!!

mikenisme24.05.2007 23:56

maine dimineatza am sa ma trezesc si ce am sa aflu din presa ??? ca Becali a murit...ITI SUNT NUMARATE ZILELE FRAIERE !

«12345610»