steaua_nbc
"Felicitari ca l-a tinut pe MM, cand fanii ii cereau sa-l dea afara; sau asta nu se pune?"
se pune, ai dreptate!
Rolul lui fecali, al investitorului este sa bage bani. (scuze, mi-am permis sa editez putin textul tau. nu te superi, nu?)
"Rolul antrenorului e sa antreneze si sa-si indeplineasca obiectivul."
"Rolul jucatorului este sa joace si la fel sa-si indeplineasca obiectivele."
"Oli nu e cel mai profesionist antrenor care l-a avut Steaua?"
cred ca glumesti ! 
1.sunt ferm convins ca au procedat corect fata de TOT ce a facut maimutoiul asta.
2.partial ai dreptate. spun partial deoarece nu sunt de acord cu adevaratul regim comunist (suna cunoscut?) impus de niste "oameni" de nimic, care din infractori devin peste noapte mari moralisti. se mai zvoneste si ca ciobanul nu ar fi tocmai strain de suspendarile astea dar e un lucru pe care nu-l pot proba, asa ca prefer sa ma abtin. inclin totusi sa le dau dreptate acestor zvonuri dupa declaratiile de ieri ale oierului.
3.gresesti in totalitate. miercuri a fost prima si singura data cand s-a scandat impotriva ciobanului. SPER SA NU FIE SI ULTIMA!
edit: "Nu stiu, eu zic ca nu misuna investitorii prin fotbalul romanesc, de profitabil ce este. Aveti voi pe cineva, care il tineti in umbra? Sau vrem doar anarhie?"
sti ce-i foarte interesant? toti se plang, vaaaiiii, in fotbal numai am bagat. de scos nu am scos nimic. din fotbal, la noi nu se poate scoate bani. mai sa fie! inca nu am vazut niciun investitor care sa renunte la "moara asta de tocat bani". de prosti ce sunt? nu cred!
dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10