FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Replicã la afirmațiile lui George Becali

«1456789»
onlySteaua11.05.2007 04:55
este prima data cand vad un bucurestean zicand ca din provinceie vin fani adevarati:) eu ca fan din provincie iti multumesc ca intelegi ca suntem fani adevarati si nu e vina mea ca nu m-am nascut in Bucuresti!!!!!!!!!FORZA Steaua

nu sunt bucurestean. sunt dintr-un oras despre care unii si-au schimbat parerea doar pentru ca useri gen MariusBM abereaza si ei pe site-ul asta. nu am ascuns niciodata lucrul asta.

parerile bucurestenilor (printre care am destui prieteni) despre noi, sunt impartie. oricum, personal nu ma prea intereseaza aspectul asta atat timp cat eu merg acolo in special pentru Steaua.

Quetzalcoatl11.05.2007 04:58
Penibil!

Duceti-va fratilor la cules capsuni si luati-l pe Pavel dupa voi.

N-aveti treaba cu echipa de fotbal si aveti alte preocupari decat sa sustineti echipa.

... a si luati si presa dupa voi.

PS: Infractiunea este cea de vatamare corpola, iar tentativa se pedepseste, iar dreptul incalcat este integritatea fizica a persoanei; nea Jean chioru' e surprins pe materialul gspului; precum si perlele catorva distrusi care se cred suporteri. Mi-ar fi rusine sa mai mai vorbesc in locul vostru.

Stai linistit, nu te vom mai deranja si vei putea privi in LINISTE meciurile Stelei pe Ghencea. Va avea grija ciobanul sa implementeze un nou sistem de acces.

Pentru a intra pe stadion,trebuie sa stii crezul de la cap la coada

Fiecare trebuie sa aibe o pancarda cu chipul sau

Nu se va mai scanda numele vreunui jucator, ii stirbim din aura divina a "spartanului"

Se va aduce la fiecare meci multumiri celor de la din-AMO

SE vor face pelerinaje in groapa,cu ocazia meciurilor din UEFA, deoarece javrele nu-s in stare sa-si umple propriul stadion.....sa nu uitam "ajutorul" acordat de "fratii" nostri de a prinde locul 2!!

Se vor scoate abonamentele din uz, nici biletele nu se vor mai emite, se va intra pe baza carnetului de membru de partid png

La plecarea de la stadion a maretului conducator cu a sa masina, toti "privitorii" ce-au asistat la spectacolul fotbalistic, vor forma un tunel uman avand in mana flori , pentru ai ura drum bun.

Quetzalcoatl11.05.2007 05:35
Asa, asa mai zi!

Parca acum va cere cineva sa veniti la stadion sa strigati "Becali"!

Daca va zice cineva sa-l ingnorati si sa sustineti echipa, deja e avocatul diavolului.

Dar nu:

Hai cu mic cu mare pe Ghencea, daca e intrarea libera cu ata mai bine ca injuram pe gratis.

Suntem suporteri daca castigam non-stop, mai pierd baietii 2-3 meciuri si intervine celebrul "Lasa-ne", lui Oli ii stergem cu batista totul si il facem Zero.

Ne luam de transferurile de brazilieni de mana a 2-a

A stai, asta cand nu avem terenul suspendat din cauza ciobanului, sau nu suntem in "greva" de inteligenta.

Noi nu avem nici o vina! Suntem fani de fani.

Tu nu intelegi un lucru. Mi se rupe ce face el in public, ce declara in presa, ce orientare are partidul sau, cate biserici a facut, etc.....Dar sa nu implice Steaua !!!!!!!!!!!!

P.S. ti-a placut atmosfera de la meciul cu Ceahlaul? .....ai fost la meci?......Scandarile de protest au alternat cu cele de incurajare a echipei, asa ca mai slabeste-ma cum ca noi nu sustinem echipa

onlySteaua11.05.2007 05:38

steaua_nbc

"Becali a cumparat si tinut jucatori de valoare la Steaua" este singurul, dar absolut singurul merit pe care-l are gunoiul asta. antrenorii straini au fost adusi de MM. Zenga a fost dat afara de cioban, iar Protasov a plecat de bunavoie, spre marea satisfactie a ciobanului. oricum, este binecunoscut caracterul xenofob al acestuia.

faptul ca a bagat bani este un lucru absolut firesc. nu la obligat nimeni sa devina finantator . el a decis asta si cum am mai spus, si-a scos inzecit investitia.

te limitezi sa vezi ca s-a strigat doar impotriva ciobanului, ca meciurile se vor juca fara spectatori doar din cauza noastra, ca doar noi aruncam cu jigniri in toate directiile, ca toate meritele ii apartin in special ciobanului, ca tot ce face si a facut el este perfect normal, iar absolut tot ce facem noi e rau. de ce?

inca nu v-am vazut pe niciunul dintre voi, membrii png, cum explicati ultima "vrabioara" a stapanului vostru: "Dica are mentalitate comunista".

grizzly11.05.2007 06:02

cum ziceam, din pacate mai sunt destui sclavi in umbra lui Becali. mai incearca si sa se dea inteligenti uzand cuvinte pe care nu le inteleg. scoala ciobanului inca produce...

bodanelu11.05.2007 06:08

@steaua_nbc tot ce a facut el ciobandante bine, adica acum cativa ani, s-a sters cu buretele cand si-a pus fular spurcat la gat, cand s-a prostituat pentru banii din CL, viitoarea sursa pentru campania electorala.

tu, te-ai fi prostituat pentru bani?

steaua_nbc11.05.2007 06:08
cum ziceam, din pacate mai sunt destui sclavi in umbra lui Becali. mai incearca si sa se dea inteligenti uzand cuvinte pe care nu le inteleg. scoala ciobanului inca produce...

Eu sunt un sclav al Stelei, asa am fost si asa am sa fiu.

Unii sunt sclavi ai presei, ai manipularii si ai lipsei de educatie si bun simt. Asta cand reusesc sa lege cateva cuvinte lizibile, si alea in argou de presa si gramatica de padure.

Pretor11.05.2007 06:10

Credeti ca acest Steaua_nbc este pe statul de plata al lui Gigi sau chiar il apreciaza asa de mult incat sa scrie cate 5 articole pe pagina in care il ridica in slavi?

Nu vreau sa jignesc dar cred ca ti-ai facut cunoscuta opinia.

Ayrton11.05.2007 06:18
Rolul si placerea fanilor e sa incurajeze echipa.

nbc, spune tu bai desteptule, ce rol au fanii echipelor din Spania? Doar decorativ?

De ce trebuie sa luam de bun tot ceea ce ni se toarna zilnic pe gat la TV si in media scrisa?

Oare nu avem de ales decat dintre becalioti si paunesti?

bodanelu11.05.2007 06:30

sa-ti aduc aminte ca jucatorii au fost incurajati (aici nu-l incadrez pe Gigel ca jucator). ai auzit tu vreo injuratura la adresa lor in meciul de miercuri?

injuraturile galeriei s-au indreptat direct spre finantator.

Legat de simboluri, cand am sa-i vad pe Laca sau pe Hagi cu fular spurcat la gat, atunci eu am sa refuz sa mai ma uit la fotbal.

sa te intreb asa, ce s-ar fi intamplat daca un conducator de la Liverpool (ca tot sunt dati suporterii acestei echipe ca un exemplu) s-ar fi afisat cu fular al unei echipe adverse la gat?

eu imi sustin echipa, o iubesc, dar nu pentru sa fiu sustinator al lu` Becali. al unei prostituate media, care pe mine ma jigneste cand ma face vagabond s-au derbedeu.

grizzly11.05.2007 06:36

@steaua_nbc nu stau sa intru in polemici pe forumuri. daca te-ai regasit in ceea ce am scris e problema ta. problema mea este Steaua. care Stea este supusa la umilinte de catre Becali si acolitii tai. poti sa il lauzi cat vrei. poti sa te lauzi si singur cat vrei. nu ma intereseaza. e ultimul post pe care ti-l adresez. sa fi sanatos.

onlySteaua11.05.2007 06:42

steaua_nbc

"Felicitari ca l-a tinut pe MM, cand fanii ii cereau sa-l dea afara; sau asta nu se pune?"

se pune, ai dreptate!

Rolul lui fecali, al investitorului este sa bage bani. (scuze, mi-am permis sa editez putin textul tau. nu te superi, nu?)

"Rolul antrenorului e sa antreneze si sa-si indeplineasca obiectivul."

"Rolul jucatorului este sa joace si la fel sa-si indeplineasca obiectivele."

"Oli nu e cel mai profesionist antrenor care l-a avut Steaua?"

cred ca glumesti ! :D

1.sunt ferm convins ca au procedat corect fata de TOT ce a facut maimutoiul asta.

2.partial ai dreptate. spun partial deoarece nu sunt de acord cu adevaratul regim comunist (suna cunoscut?) impus de niste "oameni" de nimic, care din infractori devin peste noapte mari moralisti. se mai zvoneste si ca ciobanul nu ar fi tocmai strain de suspendarile astea dar e un lucru pe care nu-l pot proba, asa ca prefer sa ma abtin. inclin totusi sa le dau dreptate acestor zvonuri dupa declaratiile de ieri ale oierului.

3.gresesti in totalitate. miercuri a fost prima si singura data cand s-a scandat impotriva ciobanului. SPER SA NU FIE SI ULTIMA!

edit: "Nu stiu, eu zic ca nu misuna investitorii prin fotbalul romanesc, de profitabil ce este. Aveti voi pe cineva, care il tineti in umbra? Sau vrem doar anarhie?"

sti ce-i foarte interesant? toti se plang, vaaaiiii, in fotbal numai am bagat. de scos nu am scos nimic. din fotbal, la noi nu se poate scoate bani. mai sa fie! inca nu am vazut niciun investitor care sa renunte la "moara asta de tocat bani". de prosti ce sunt? nu cred!

dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10

korps11.05.2007 06:45

salut...nu sunt un sustinator al lui jean,desi am un mare respect pentru omul asta...cine nu si-a dat seama inca ,il lamuresc eu....jean face cam cat 7-8 "sefi" din peluza...oare de ce nu am i-am vazut pe liderii nostri facand ceea ce a facut jean?sau mai bine zis :o sa ii vedem vreodata luand atitudine?nu cred...becalli e sustinut de multi dintre noi(tacit)....in rest ma subscriu si eu la protestul vostru si as vrea detalii despre cum as putea sa ma inscriu si sa cotizez cu o anumita suma la AISS?

ps:alaturi de jean....

Ayrton11.05.2007 06:48
Nu istetule, in Spania presedintele Realului ii face pe jucatori cu ou si cu otet, pe un post de televiziune, si dupa fanii Realului din toata lumea voteaza online cine o sa fie noul presedinte.

Nu, nu au rol decorativ, cand vin la la stadion nu fac figuratie, sau platesc polite, ci incurajeaza echipa.

Doamne fereste, presa e neprofesionista, razbunatoare si partizana. Tocmai de aia zic, implor, nu luati nimc de bun.

Nu stiu, eu zic ca nu misuna investitorii prin fotbalul romanesc, de profitabil ce este. Aveti voi pe cineva, care il tineti in umbra? Sau vrem doar anarhie?

Asa Paunescu, mare investitor baiatul asta de ne-a curatat, iar Mr. Jean Pavel era foarte agil in a-i cere sa fure din alta parte. Iata un investitor care fura si unul care baga bani, sunt pusi in egaliate de fani; cred si eu, ca sunt multi dornici sa bage milioane in Steaua, cu fani deosebiti.

Iar gresesti, desteptule!

Eu am pus o intrebare la modul general (echipele din Spania) si tu ai raspuns dand un singur exemplu particular. Spune, te rog, si despre Barcelona, Sevilla sau oricare alta echipa din Spania...

Si NU!, nu pun semnul egal intre Becali si Paunescu. Ceea ce face Becali este infinit mai rau decat ceea ce a facut Paunescu. Daca ultimul a distrus financiar Steaua, Becali ne-a distrus spiritul, tot ceea ce insemna Steaua... Si acum spune tu, desteptule, ce e mai greu de recuperat dintre cele doua ?

alexandra_stelista11.05.2007 07:10

Parerea mea e ca ar trebui sa facem cumva sa`l 'indreptam' pe Bheecali!! La Steaua nu renunta el usor,doar nu e prost!Cu Steaua si-a facut imagine ,cu Steaua a castigat fani simpatie insa ciobanu tot cioban ramane:el nu isi da seama ca Steaua asa cum l`a urcat asa il si coboara!asa e romanu,cand vede ca ii merge bine da cu mana`n kkt!

Nu pot sa cred ce a ajns Steaua!Saracii jucatori sa fie condusi numa` de incompetenti....

Forza Steaua!

p.s:Tot Becali a zis ca nu vine niciodata Steaua si o lasa prin testament...sa o pastreze toti urmasii lui! :mad:

CNCT11.05.2007 07:37

Daca ciobanu care pute a oaie isi permite sa "doneze" 2 milioane de euroi ca Steaua sa prinda locul doi poate isi mai permite sa dea inca 10 mii la 2 ochelaristi care sa stea toata ziua pe net si sa-i faca propaganda,sa-i scrie non stop mesaje de sustinere,etc.

steaua_nbc tu ori esti ruda cu oierul ori incasezi de la el...ori candidezi ca deputat din partea PNG

adi_steaua11.05.2007 07:41

Mandru ca sunt Stelist! Mandru ca am luat atitudine impotriva acestui cioban!

Am fost pe stadion miercuri, toti strigam impotriva lui. Am crezut ca a inteles ceva din asta. Am crezut ca adopta un alt ton. Ca isi pune cenusa in cap..ceva de genul: dragilor, imi cer scuze, nu m-am gandit ca sunteti asa de patimasi, imi cer scuze, am facut gesturi pe care le regret in groapa, poate sub euforia momentului..etc. Nu! El s-a comportat exact ca un dictator: huligani, derbedei, daca vreau jucam fara spectatori, scumpesc biletele, ii dau in judecata pe aia care ma injura, asta e casa mea. Care dracu casa ta ma ca habar nu ai istoria Stelei. Consider ca pe asta (nr. pe cioban) atat il duce mintea, el nu poate mai mult. Dar o sa vada el pe naiba...

O alta declaratie idioata: am cheltuit 2 mil de euro pe acest final de campionat??? Vreau o Stea curata, nu suspecta bai ciobanule!

Alta declaratie: pe Elton poate "il bagam" pe final 5- 10 min daca avem 3-0. " Il bagam"? Inseamna ca ai o marioneta pe cinste la echipa: Olaroiu. Care face ce ii spui. Oare nu de asta a plecat si MM-ul?

ps. pentru speriatii astia care ii tin partea ciobanului. Si eu l-am apreciat candva: uite ma, baga banii lui in echipa, nu vinde jucatori...insa, intr-un final m-am trezit...si constat ca Steaua, pentru acest cioban nu este altceva decat in izvor de imagine si un afis electoral.

Stati linistit...daca pleaca, in 24 ore 10 investitori sa inghesuie la poarta stadionului. Daca nu...mai bine la jumatatea clasamentului, dar cu onoare si fara Becali.

Vezi tu pe naiba ...Becali

aiurica11.05.2007 08:43
Mandru ca sunt Stelist! Mandru ca am luat atitudine impotriva acestui cioban!

Am fost pe stadion miercuri, toti strigam impotriva lui. Am crezut ca a inteles ceva din asta. Am crezut ca adopta un alt ton. Ca isi pune cenusa in cap..ceva de genul: dragilor, imi cer scuze, nu m-am gandit ca sunteti asa de patimasi, imi cer scuze, am facut gesturi pe care le regret in groapa, poate sub euforia momentului..etc. Nu! El s-a comportat exact ca un dictator: huligani, derbedei, daca vreau jucam fara spectatori, scumpesc biletele, ii dau in judecata pe aia care ma injura, asta e casa mea. Care dracu casa ta ma ca habar nu ai istoria Stelei. Consider ca pe asta (nr. pe cioban) atat il duce mintea, el nu poate mai mult. Dar o sa vada el pe naiba...

O alta declaratie idioata: am cheltuit 2 mil de euro pe acest final de campionat??? Vreau o Stea curata, nu suspecta bai ciobanule!

Alta declaratie: pe Elton poate "il bagam" pe final 5- 10 min daca avem 3-0. " Il bagam"? Inseamna ca ai o marioneta pe cinste la echipa: Olaroiu. Care face ce ii spui. Oare nu de asta a plecat si MM-ul?

ps. pentru speriatii astia care ii tin partea ciobanului. Si eu l-am apreciat candva: uite ma, baga banii lui in echipa, nu vinde jucatori...insa, intr-un final m-am trezit...si constat ca Steaua, pentru acest cioban nu este altceva decat in izvor de imagine si un afis electoral.

Stati linistit...daca pleaca, in 24 ore 10 investitori sa inghesuie la poarta stadionului. Daca nu...mai bine la jumatatea clasamentului, dar cu onoare si fara Becali.

Vezi tu pe naiba ...Becali

dar oare de ce nu se inghesuie acum....sa puna 50 milioane pe masa...100...200...??

pentru ca nimeni nu vrea.pentru ca pe langa publicitate pozitiva ...ceea de care amintiti ,creeaza si o groaza de animozitati si investitii...grase.voi chiar credeti ca va pleca de buna voie?

clubul acum CLAR e propietate privata....intelegeti odata.

nu sunt fan Becali insa sub nici o forma nu sunt deacord cum se manifesta suporterii Stelei..ma refer la cei care striga ****.....auauau...si cei care arunca in teren....da acei suporteri care instiga la violenta inclusiv cei care scriu articole aici si se autointituleaza intelectuali.prbl ca sunteti...insa daca va organizati la modul in care vad ca o faceti instigand la violenta....si manifestindu-va ca atare....nu va diferentiati cu nimic fata de comportamentul lui Gigi.

mai spunea cineva ca la meciul cu Ceahlaul nu a injurat nimeni jucatorii....deci trag concluzia ca a fost o exceptie....daca mergeti la stadion daca stiti ca daca aruncati cu ceva in teren 2 etape nu mai vedeti echipa pe acel stadion...?oare nu cumva e vb de un comportament lamentabil...comparabil cu cel al lui Gigi?

si atunci eu...cel care nu se duce in galerie(din motive........)oare daca sa fiu de acord cu voi?daca?pentru ca platesc un abonament si nu din cauza mea nu vad meciurile?si daca nu le vad din cauza voastra...daca sa fiu de acord cu voi?

o sa sariti probabil cu replici gen...dute ba la ciobanu tau.....normal....insa dupa mine Steaua a avut mai mult de suferit din cauza suporterilor decat din cauza lui Gigi.

mandru ca sunt stelist p eorice loc cu orice antrenor cu orice conducator.

bodanelu11.05.2007 08:46

cu asta ai spus tot despre tine...

razvy irr.11.05.2007 08:48

Intrebari fregvente....El este un mare crestin? Cand il batea pe Malonga, si-l facea cioara ? El nu era rasist si huligan?Cand avea combinatii cu camatarii,el nu erea interlop?Cand acum spune ca a dat 2 milioane de dolari nu inseamna ca a facut evaziune fiscala?Cand da cate 100$ la cersetori cand sunt camere de luat vederi si cand pleaca ii ia la suturi,pentru ce crezi ca face asta ? Sa ia ochiila prostimea din Romania.Cum este posibil ca el sa se creada trimisul lui Dumnezeu pe Pamant?Cum e posibil sa se catalogheze sfant si sa-si faca icoane?De ce spune ca e Steaua lui si familia lui cand familia noastra suntem toti ,incepand de la legendele noastre Lacatus,Ienei,Belodedici si altii.?Une era el acum 6 ani? Ce scoala a facut el ca sa se ia de marile personalitati ale Romaniei?De ce nu suporta Gigi critica?De ce nu se autosesizeaza politia si presa pentru tot ceea ce face?Pentru scandari crtice asupra lui trimite bodyguarzii sa bata suporterii?De ce este el mai presus de lege? Cine se crede? Doar ca are bani poate face lege in tara asta si intr-un club de traditie?De ce este interzisa LIBERA EXPRIMARE? De ce de fiecare data cand se scandeaza ceva impotriva lui spune ca e o manipulare si ca striga doar niste derbedeii? De ce spune ca striga cativa derbedei,cand tot stadionul a strigat impotriva lui?De ce ii face vagabonti pe cei ce se rascoala impotriva lui cand majoritatea au facultati terminate sau joburi importante?De ce exista atata prostie in Romania?De ce mai exista dictatura in Romania?

aiurica11.05.2007 08:49
cu asta ai spus tot despre tine...

asa si?

e parerea mea....nu inteleg ce vrei de fapt.trebuie sa fim toti de acord cu tine?

e democratie......

daca tu crezi ca Steaua ar putea fi la nesfasit pe locul unu...ai spus totul despre tine....tu crezi ca eu ma simt bine pe locul 2 3 sau 4?nu...dar mandria de a fi stelist nu mi-o ia nimeni....

ADVANCED11.05.2007 09:25

>>>>>>>>>> EXCLUSIVITATE <<<<<<<<<<<<<<<<<

Vali Badea este dorit cu insistenta de cei de la PSV Eindhoven !!

O fi oare adevarat!

http://english.psv.nl/web/show/id=58980/contentid=20858574

BetoShow11.05.2007 09:55
dar oare de ce nu se inghesuie acum....sa puna 50 milioane pe masa...100...200...??

pentru ca nimeni nu vrea.pentru ca pe langa publicitate pozitiva ...ceea de care amintiti ,creeaza si o groaza de animozitati si investitii...grase.voi chiar credeti ca va pleca de buna voie?

clubul acum CLAR e propietate privata....intelegeti odata.

nu sunt fan Becali insa sub nici o forma nu sunt deacord cum se manifesta suporterii Stelei..ma refer la cei care striga ****.....auauau...si cei care arunca in teren....da acei suporteri care instiga la violenta inclusiv cei care scriu articole aici si se autointituleaza intelectuali.prbl ca sunteti...insa daca va organizati la modul in care vad ca o faceti instigand la violenta....si manifestindu-va ca atare....nu va diferentiati cu nimic fata de comportamentul lui Gigi.

mai spunea cineva ca la meciul cu Ceahlaul nu a injurat nimeni jucatorii....deci trag concluzia ca a fost o exceptie....daca mergeti la stadion daca stiti ca daca aruncati cu ceva in teren 2 etape nu mai vedeti echipa pe acel stadion...?oare nu cumva e vb de un comportament lamentabil...comparabil cu cel al lui Gigi?

si atunci eu...cel care nu se duce in galerie(din motive........)oare daca sa fiu de acord cu voi?daca?pentru ca platesc un abonament si nu din cauza mea nu vad meciurile?si daca nu le vad din cauza voastra...daca sa fiu de acord cu voi?

o sa sariti probabil cu replici gen...dute ba la ciobanu tau.....normal....insa dupa mine Steaua a avut mai mult de suferit din cauza suporterilor decat din cauza lui Gigi.

Tu confunzi lucrurile si probabil esti un pasionat de polo.

Ehipa e varza nu joaca nimic suntem praf Oli e un terminat ,dar e marioneta la giji.

Daca suporteri se intorc in potriva echipei nu va mai juca bine niciodata si Piturca a simtit asta pe propria piele. Gigi ne prosteste pe fata ca baga bani ,dar defapt el a bagat cam 15 mil

$ din care 10 mil a castigat numai in 2006 din vanzarea de bilte si de la UEFA.

Dca nu prin ura si violenta cum putem sa-l taxam pe cioban ??? Singra solutie ar mai fi sa ii convigem pe toti sa nu-l voteze !!!

choli11.05.2007 09:59
fular-campioniide unde atata prostie din partea voastra?Huliganilor va place numai scandalul si bataile.Becali in momentul asta e cel mai bun lucru care i s-a intamplat Stelei!!!Cu ajutorul banilor lui am ajuns in CHl si ne-am bucurat ,ne-a facut mandrii ca suntem stelisti dupa multa vreme.Ce daca a mers la Dinamo si i-a sustinut?Toti am fost dinamovisti pentru 90 de minute.Daca nu ar fi batut Dinamo pe CFR ne-am fi uitat la TV la cupele europene.pentru cativa huligani Steaua joaca fara suporteri nenumarate etape.Veniti pe stadioane sa cantati si sa va bucurati sau sa suferiti alaturi de echipa.Fotbalul se joaca in teren nu in afara lui.E un spectacol.Lasati impresiile de 2 lei.Fiti suporteri adevarati,mergeti la stadion sa va sustineti favoritii si apoi intoarceti-va acasa si continuati-va viata.Civilizati-va!!! fular-campionii Forta Steaua!!!!FOrta Dica!!! fular-campionii fular-campionii fular-campionii

Omule niciodata un conducator stelist nu a umilit culorile clubului precum Becali.

Ce a investit Becali de am ajuns in Liga? Ce jucatori a cumparat?pe cine? pe Carlos? dute culcate imaginea clubului nu se poate cumpara cu toti banii lui.

respect Jean! steagcruce2

tziry198411.05.2007 10:39

baieti...unii dintre voi sunt penibili...nu dau nume ca n-are rost...s-ar isca polemici care nu ar rezolva nimic...dar parerea mea este ca mai bine fara el...ciobanu a zis ca nu sunte noi Steaua...poate are dreptate...dar unii dintre cei care l-au injurat pe stadion sunt pe "Steaua" cu mult dinaintea lui...cu multi ani...eu am inceput sa vin la stadion cam odata cu el...dar nu m-am lasat prostit niciodata....nu am strigat niciodata pro Jiji pe stadion cand mustata ne cerea asta...mare sef de galerie si mustata asta...infunda puscaria acum...asta e...dar alta chestie...daca tot este atat de sustinut jean pavel, stau si ma intreb cati dintre voi l-ati accepta ca sef de galerie daca s-ar putea asta?eu cred ca baietii aia care stau pe primele randuri ale peluzei 1 nu prea ar fi de acor...pentru ca n-ar mai fi ei asa de jmekeri ca acum sau ca pe timpul mustatei:Dva salut...mandru ca sunt stelist

«1456789»