FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Replicã la afirmațiile lui George Becali

«1234569»
fsoica10.05.2007 18:33

in caz ca nu stie, ii spun eu lu' Gigi ca in timp ce el striga Augh

in groapa, sau in timp ce dadea declaratie halucinanta dupa declaratie halucinanta,

galeria al carei membru de conjunctura devenise

ii siluia familia si casa, strigand

"**** Steaua".

Asta inseamna incest din cate stiu eu,

cel putin din partea agramatului piperian...

Matteo10.05.2007 18:36

imi vine sa plang de ciuda ca Steaua SIMBOLU NOSTRU SFANT, a ajuns pe mana maimutoiului astuia, nu mai vreau ca tot circul si panarama facuta de aceste om bolnav psihic sa fie asociat cu numele Stelei !!!!!

nu vreau sa par ridicol dar exista o asemanatoare izbitoare intre cum descrie biblia anticristul si acest personaj abject pe nume Becali !

Encipi10.05.2007 19:14

Vad ca sunt unii pe aici care inca mai sunt de partea ciobanului.

Au adus aminte bine altii de performantele dinaintea lu GG.86...cele 6 titluri consecutive la mijlocul anilor 90...cele 3 participari consecutive in Champions League s-au facut si fara el.

Iar noi am stat 10 ani fara Champions League.Nu ne-am nascut in Champions League.Eu unu preferam sa nu ne umilim..si sa stam acasa..decat sa beneficiem de o participare in Liga ..iar de acu sa suportam ani la randul dumele cainilor "bah..ca noi v-am dus atunci in Liga"

alexya10.05.2007 19:22
Becali marsh la Dinamo. gunoiul dracului de caine spurcat!!!!!!!!!!!! nu ai un pic de minte!!!!!!!!!!! se vede ca ai fost cioban la viata ta si inca esti. cum dracu poti sa porti un fular cu spurcatii la gat?acuma imi au seama ca pentru tine numa banii conteaza nu onoarea!!!!!!!!!!!!! marsh la Dinamo ca acolo tie locul!!!!!!!!!!!! **** Becali

degeaba i vorbim noi de onoare..atata timp cat el nu stie ce inseamna asta...el nu simte nimic pentru culorile noastre de suflet{ros-albastru}pentru care multi dintre noi sunt dispusi sa faca orice...e o aberatie ceea ce vrea el sa faca..inventeaza fotbalul fara spectatori..si tine cu toate echipele posibile..cica pentru binele Stelei... steagcruce2

steagsahmic

Invata sa scrii. Moderatorii

andr3y10.05.2007 19:33

frumos articol!

am vazut multe posturi in care ni se spunea sa ne oprim. sa nu mai facem "galagie".

spre deosebire de nesimtitul luminii, Jiji cioban becalii, noi nu recurgem la violenta, la camatari, la hotii si batausi pentru a ne face simtita prezenta. noi il combatem la un alt nivel... acolo unde el nu poate sa ajunga.

nu o sa oprim pana nu pleaca, pana nu ne reda clubul!

mandru ca sunt stelist!

LITISH10.05.2007 19:37

Am si eu un mesaj pentru analfabetii astia care ii iau apararea ciobanului:va plateste? Nu va da-ti seama cat de penibili sunteti...la fel ca idolul vostru...dar mi-am pierdut destul timpul cu voi... oricum pentru totii ceilaltii suporterii numai respect si d-abia astept meciul din cotroceni...numar zilele..v-a fii ultima posibilitate a majoritatii dintre noi sa ne luam la revedere de la echipa..bine mai putin cei care vor merge la Petrosani. sunt curios daca oierul pupincurist v-a venii in cotoceni pentru ca oriunde v-a sta,v-a inconjurat de stelisti(tribuna 0)sau in loja(tribuna 2) la cateva sute de metri de galerie. m...e Gigi augh augh augh! NU NE VINDEM pentru BANII,NICI LA CAINI NICI LA milogi! ALATURI DE Steaua MEREU!

cristian8610.05.2007 19:41
fular-campioniiToti am fost dinamovisti pentru 90 de minute.Daca nu ar fi batut Dinamo pe CFR ne-am fi uitat la TV la cupele europene.

Vai , vai .vai ce imi aud urechile !

Cred ca ai pierdut anii '90 cand inca mai exista adevarata Steaua.

Cauta si tu pe youtube sa vezi niste faze de gol impotriva potailor , marca Steaua , patrunderi perpendiculare , faze blit ce destabilizau apararile adverse, watch n learn !

Borned to be wild !

Steaua RELIGION

Till the day I will die

From my heart I will cry

FORZA Steaua ! FORZA Steaua !

One pasion , one love

One star among the stars

Steaua BUCHAREST

AndreyCor10.05.2007 19:47

DECI VA ROG SA MA SCUZATI pentru LIMBAJUL PE CARE IL VOI FOLOSI DAR ACEST OM ESTE CEL MAI PROST DINTRE PROSTI.....CIOBANULE ESTI O MIZERIE DE OM.....

EU NU TE VOTEZ SI O SA FAC PROPAGANDA IMPOTRIVA TA.......NICI NUTI DAI SEAMA CAT DE MIC INCEPI SA FII....

EU PROPUN SA NU MAI VB PE ACEST SITE DESPRE CIOBAN SAL DECLARAM PERSONA NON GRATA PE ACEST SITE......M..E BEKALI!

Steaua SUNTEM NOI!

cristian8610.05.2007 19:47

Daca Dica va reveni la forma care l-a consacrat si daca piticul atomic Elton va fi jucat ,si daca vom mai aduce niste jucatori de valoare , si daca Oli va studia putin si meciurile din campionatul englez sau olandez , vom face din nou legea..

rez10.05.2007 19:48
cine a adus CL-ul in Ghencea in 86? sau cele 3 calificari consecutive din anii 90? Becali cumva? eu nu cred...

@admini propun un sondaj: cati ani au sustitatorii lu` Gigi? cu raspunsurile intre 10-12, 12-14, 14-18 si atat :D

cei care intreaba ce avem cu Becali si mai zic pe deasupra ca Gigi ne-a adus pe locu' doi e clar ca au mai putin de 10 ani....idiotii normal ca nu inteleg ce e rau in a flutura un fular cu Dinamo chiar si din interes.....e vb de orgoliu nostru atat ca stelisti dar si ca si oameni....eu ca om nu pot fi atat de ipocrit....de aceea cred ca sunt si stelist...pentru ca vreau sa fie totul facut cu onoare; pe mine unul si declaratiile gen:"suntem la mana lui Dinamo" m-au enervat.de ce sa fim la mana lu' Dinamo???pentru locu 2???????????????????cine e foarte bucuros ca luam locu 2????pentru ce ne trebuie??????????pentru bani....de aia vrea Becali locu 2.pe mine unul nu ma intereseaza locu 2....imi pasa de CL dar atata timp cat suntem pe primu loc....FORZA Steaua!!!!!INTOTDEAUNA SUPERIORI steaua_ro forzateauafularsteaua2

AndreyCor10.05.2007 19:51

pentru cei care spun ca pentru 90 de min am fost dinamovisti cu totii voi nu ganditi,CFR-ul se putea impiedica si in alta parte nu numai in groapa aia imputita,iar pentru mine e o umilinta mai mare sa mergem in cl pe mana dinamuistilor decat daca mergeam in UEFA.....

keloo_ady8110.05.2007 19:54

Poate crede ca noi suntem oile pe care le plimba in tinerete.Eu zic sa ne faca treaba aia cu scosul laptelui la toti si sa faca un iaurt sa-l duca in groapa la prietenii lui.Iar treaba cu D-zeu este o scoala cu care crede ca pacaleste poporul.Dar sa nu uite ca datorita Stelei este pe locul 2 in sondaje.S-ai fie rusine.Roata se intoarce caci UNDE-S MULTI PUTEREA CRESTE. FORtA Steaua steagcruce2

Matteo10.05.2007 19:55
cei care intreaba ce avem cu Becali si mai zic pe deasupra ca Gigi ne-a adus pe locu' doi e clar ca au mai putin de 10 ani....idiotii normal ca nu inteleg ce e rau in a flutura un fular cu Dinamo chiar si din interes.....e vb de orgoliu nostru atat ca stelisti dar si ca si oameni....eu ca om nu pot fi atat de ipocrit....de aceea cred ca sunt si stelist...pentru ca vreau sa fie totul facut cu onoare; pe mine unul si declaratiile gen:"suntem la mana lui Dinamo" m-au enervat.de ce sa fim la mana lu' Dinamo???pentru locu 2???????????????????cine e foarte bucuros ca luam locu 2????pentru ce ne trebuie??????????pentru bani....de aia vrea Becali locu 2.pe mine unul nu ma intereseaza locu 2....imi pasa de CL dar atata timp cat suntem pe primu loc....FORZA Steaua!!!!!INTOTDEAUNA SUPERIORI steaua_ro forzateauafularsteaua2

vreau sa te completez, ce a facut Becali la meciul cu Dinamo e doar picatura care a umplut paharul, sfidarea repetata a suporterilor, comportamentul de bolnav psihic si tararea numeli Steaua in noroi prin circurile si panarama pe care le face..acestea sunt cauzele reale ce au dus la aceste reactii ale suporterilor

rez10.05.2007 20:06
cretinul!

"Partidele din campionat le vom juca fara spectatori, iar cele din Europa cu spectatori din provincie." (gsp)

pai mai morman de imbecilitate, tu crezi ca din provincie vin aia care te ovationeaza pe tine cand mergi prin diverse deplasari? iti spun sigur ca nu. aia-s doar niste amarati care se umilesc in speranta ca le vei da si lor ceva. din provincie vin doar suporteri adevarati. te asigur!

mori ciobane!!!

este prima data cand vad un bucurestean zicand ca din provinceie vin fani adevarati:) eu ca fan din provincie iti multumesc ca intelegi ca suntem fani adevarati si nu e vina mea ca nu m-am nascut in Bucuresti!!!!!!!!!FORZA Steaua

razvan_sacu10.05.2007 20:06

Scuze de offtopic , dar stie cineva unde e meciul cu ceahlau full ?....ca pe tracker nu e :( .

Am fost pe stadion si chiar as dorii sa mai revad si sa reaud tot din repriza 2 ...

Forza Steaua

soryn4steaua10.05.2007 20:11

Becali asta tot zice cate a facut el pentru Steaua, ca a bagat bani, acum ca l-a costat 2 mil de $ locul doi si alte aberatii. Intrebarea e urmatoarea: Oare a ajutat el atat de mult Steaua pe cat l-a ajutat Steaua pe el? A bagat bani,nu zice nimeni ca nu,dar si i-a scos demult din:

1) Bilete ( 3 primaveri la rand in Cupele Europene si nu numai).

2) Calificarea in Liga Campionilor.

3) Din sponsorizari.

4) Drepturi de televiziune si altele.

De ce nu si-a facut partid pana sa vina la Steaua? Oare nu era atat de cunoscut? Eu sunt sigur ca asta a fost singurul motiv pentru care a luat Steaua! Sa devina cat mai cunoscut! Bucuriile lui de la finalurile meciurilor cu Valencia, Standard Liege si altele au fost provocate numai de gandurile lui de cati bani o sa incaseze(bilete.dr. de TV., s.a.).

In final nu pot decat sa ma intreb urmatorul lucru: Daca nu era Steaua, oare il mai stia cineva pe acest George Becali?

Mandru ca sunt stelist!!! steagcruce2

David_Steaua200710.05.2007 20:12

Cand ii vad pe unii ca ii iau apararea infectului de Jiji bekkli imi vine sa-mi smulg parul din cap.Voi nu vedeti ca el investeste(investea) in Steaua doar pentru imagine si bani?De ce nu il intereseaza Cupa Romaniei si Cupa UEFA??Pentru ca astea 2 nu duc in CL(acolo unde iese banul)A investit si el ceva la inceput(va dati seama ca il sfatuia cineva,ca el e prea prost sa se priceapa la fotbal,poate in afaceri da,dar fotbalul e altceva).Ne-a patat onoarea,am ajuns sa fim mai suspecatti de blaturi decat Dinamo.Cel putin eu,nu doresc asa ceva.

Ar fi frumoasa aia cu: Becali,nici nu stii

Cat de mic incepi sa fii!!

Cu Steaua pana la moarte!! steagcruce2

BiB10.05.2007 20:13

In semn de protest fata de implicarea AISS in conflictul Becali -galerie si de zeificare fostului lider al galeriei aleg sa ma retrag de pe acest site.

w3bmaster10.05.2007 20:26

Daca iam da in judecata ? ar fi o chestie

In fine nu eram nici pro nici contra Jiji da dupa faza asta is CONTRA

SSK10.05.2007 20:27

@BiB

Scopul infiintarii AISS a fost apararea imaginii Stelei, dar si pe a suporterilor stelisti! Daca aveai alte asteptari, ti-ai facut niste calcule gresite. Oricum, decizia iti apartine.

fedora10.05.2007 20:42
"Sa sacrificat pentru noi" in zilele lui Borcea Imparat si-a patimit si s-angropat (de ridicol).Eu zic sa-l canonizam de pe-acum!

Super tare!

Merita un banner la meciul cu FC National:

"Si s-a sacrificat pentru noi in zilele lui Borcea Imparat si-a patimit si s-ingropat (in c@cat)".

CNCT10.05.2007 20:43

Becali sa-ti iau fata de cioban la p..a!Ce bucuros e ciobanu asta infect ca ne-au suspendat astia si nu mai are cine sa il fluiere ultimile 2 etape.Oricum ciobanule nimic nu se iarta si nimic nu se uita.O sa dureze un pic dar o sa vezi ca o sa pleci cu coada intre picioare...tu care puti a oaie,oierule, chiar ai crezut ca poti sa furi" Steaua? NICIODATA

Niciodata nu l-am "iubit" pe Jean insa nu cred ca e normal ca toate oalele sa se sparga in capu` lui.Sper ca nordul sa se trezeasca si sa dea cu pumnu in masa, ciobanu nu se poate lupta cu tot stadionul!Si el stie asta....numai impreuna scapam de oierul asta infect!Uffff ce tara infecta....imi e scarba

CNCT10.05.2007 21:01

Desi nu are legatura cu subiectul : MAXIM RESPECT HUNTERS!

flo george10.05.2007 21:10

Suporterii stelisti din Bucuresti nu ar trebui sa cada in capcana lui Becali si sa intre in polemica cu cei din tara ,deoarece si acestia au in mare parte aceeasi opinie cu cei din capitala,eu pot fi un exemplu (sunt dintr-un orasel din suceava) si asteptam de mult cele intamplate ieri,nu cedati ,mergeti in Cotroceni si contratil pe cioban.

neaalecu10.05.2007 21:17

ce zic liderii PN?

«1234569»