N-am mai scris de o perioada pe acest forum..pentru ca ma enerveaza noul sistem.Nu stiu cat de tare intereseaza pe cineva acest lucru..dar in fine...
Simt si eu nevoia sa imi expun anumite ganduri...referitor la ce s-a intamplat in ultimul timp la Steaua.
In primul rand..demisia lu MM Stoica eu o consider o greaseala.Daca i se limitau atributiile doar la conducere..era perfect..greseala a fost facuta cand i s-a dat liberate prea mare..si astfel s-a implicat in transferuri..aducand petarde ca Saban..Carlos..Andrey...etc.Doar Elton si Thereau il salveaza.
2.Ce a facut GG...e josnic..incalificabil..nu am cuvinte.A avut dreptate galeria cand a scandat ca s-a vandut pentru bani.Are milioane de euro...insa este zero ca onoare.Urla peste tot ca a vrut sa faca pace...el prostul crede ca isi face campanie electorala...ca va primi voturi de la dinamovisti si rapidisti..fluturand fularele acestori nimicuri.
Din pacate...stiti cu totii ca nu v-a pleca niciodata de la Steaua.Din cauza Stelei il dau televiziunile zilnic...nu vedeti ca e bolnav de imagine?
Mai vad ca nu e de acord cu Elton...pai piticu asta e cel mai bun jucator.Se vede diferenta ca de la cer la pamant cand are el mingea..si cand o au ceilalti.Nicolita..Paraschiv...i-au stricat aseara 2 faze lu Elton..asta saracu muncea..si astia se impiedicau de minge.
Se agita ca nu are nevoie de banii din Liga...
doamne ce fals poate fi...cum sa nu aiba nevoie?? el n-a mai dat un ban la Steaua in ultimul an.De asta e asa de disperat sa intre in Liga..sa nu mai dea bani la Steaua..si astfel sa isi faca imagine moca.
E rusinos tot ce se intampla la Steaua...m-am scarbit de tot.Poate ar trebui sa imi fie si mie rusine..pentru ca sincer mi-a parut rau de CFR ca a pierdut cu Dinamo.Poate ca vreau un esec...pentru ca doar asa cred ca s-ar putea scapa de Olaroiu si 6-7 din petardele lui.
Cum e posibil s aincepi meciul cu o echipa retrogradata....acasa..cu 18.000 de oameni in tribune..cu 4 fundasi si 2 mijlocasi la inchidere???? Cum e posibil ca la toate fazele fixe sa aruncam mingea la plesneala? nici o schema nimic...
ufff...bine totusi ca vine vara...si luam o pauza..ca m-am saturat de tot ce se intampla.
Sistemul dinainte era super belea de ce l-ati schimbat?chiar nu se compara ,acesta e vraiste.Asta ca o paranteza.Facem apel la toti suporterii din tara sa se convinga acest dictatot ca a inceput revolutia,dar din pacate cred ca acest Ceausecu 2 nu se va trezi decat in momentul executiei.Jos BECALISMU.jos DICTATORU pentru ca acest om a inventat un nou regim asemanator celui comunist.O intrebare retorica.PROSTU O VEDE CA E PROST?