FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Replicã la afirmațiile lui George Becali

«12349»
cmcsteaua9010.05.2007 15:35
N-am mai scris de o perioada pe acest forum..pentru ca ma enerveaza noul sistem.

Nu stiu cat de tare intereseaza pe cineva acest lucru..dar in fine...

Simt si eu nevoia sa imi expun anumite ganduri...referitor la ce s-a intamplat in ultimul timp la Steaua.

In primul rand..demisia lu MM Stoica eu o consider o greaseala.Daca i se limitau atributiile doar la conducere..era perfect..greseala a fost facuta cand i s-a dat liberate prea mare..si astfel s-a implicat in transferuri..aducand petarde ca Saban..Carlos..Andrey...etc.Doar Elton si Thereau il salveaza.

2.Ce a facut GG...e josnic..incalificabil..nu am cuvinte.A avut dreptate galeria cand a scandat ca s-a vandut pentru bani.Are milioane de euro...insa este zero ca onoare.Urla peste tot ca a vrut sa faca pace...el prostul crede ca isi face campanie electorala...ca va primi voturi de la dinamovisti si rapidisti..fluturand fularele acestori nimicuri.

Din pacate...stiti cu totii ca nu v-a pleca niciodata de la Steaua.Din cauza Stelei il dau televiziunile zilnic...nu vedeti ca e bolnav de imagine?

Mai vad ca nu e de acord cu Elton...pai piticu asta e cel mai bun jucator.Se vede diferenta ca de la cer la pamant cand are el mingea..si cand o au ceilalti.Nicolita..Paraschiv...i-au stricat aseara 2 faze lu Elton..asta saracu muncea..si astia se impiedicau de minge.

Se agita ca nu are nevoie de banii din Liga...:)) doamne ce fals poate fi...cum sa nu aiba nevoie?? el n-a mai dat un ban la Steaua in ultimul an.De asta e asa de disperat sa intre in Liga..sa nu mai dea bani la Steaua..si astfel sa isi faca imagine moca.

E rusinos tot ce se intampla la Steaua...m-am scarbit de tot.Poate ar trebui sa imi fie si mie rusine..pentru ca sincer mi-a parut rau de CFR ca a pierdut cu Dinamo.Poate ca vreau un esec...pentru ca doar asa cred ca s-ar putea scapa de Olaroiu si 6-7 din petardele lui.

Cum e posibil s aincepi meciul cu o echipa retrogradata....acasa..cu 18.000 de oameni in tribune..cu 4 fundasi si 2 mijlocasi la inchidere???? Cum e posibil ca la toate fazele fixe sa aruncam mingea la plesneala? nici o schema nimic...

ufff...bine totusi ca vine vara...si luam o pauza..ca m-am saturat de tot ce se intampla.

Sistemul dinainte era super belea de ce l-ati schimbat?chiar nu se compara ,acesta e vraiste.Asta ca o paranteza.Facem apel la toti suporterii din tara sa se convinga acest dictatot ca a inceput revolutia,dar din pacate cred ca acest Ceausecu 2 nu se va trezi decat in momentul executiei.Jos BECALISMU.jos DICTATORU pentru ca acest om a inventat un nou regim asemanator celui comunist.O intrebare retorica.PROSTU O VEDE CA E PROST?

nicky_stelistul10.05.2007 15:37

Jiji spuneai ca Steaua e familia ta si ca esti un barbat de onoare!Ce onoare ai tu ciobane daca iti injuri propia familia impreuna cu haita de javre?????

steaua rosie10.05.2007 15:44

OFF TOPIC

cineva stie daca situl stelisti.ro are arhiva?

si daca da, unde este?

SSK10.05.2007 15:46

@anjin

Mergi la sectiunea AISS sau pe www.AISS.ro si gasesti acolo toate informatiile. Eventual, mai vorbim acolo ;)

Steauaforever3310.05.2007 15:48

Hai sa mergem mai departe: Pe cine vedeti in locul lui Becali?

zloty10.05.2007 15:56
Hai sa mergem mai departe: Pe cine vedeti in locul lui Becali?

de ce sa nu mergem si noi spre un model Barcelona cu presedinte care sa faca rost de sponsori si sa sustina echipa , sau de ce nu si sa se scoata si actiuni al;e clubului la bursa ,cred ca sar inghesui lumea sa cumpere actiuni

onlySteaua10.05.2007 16:10

cretinul!

"Partidele din campionat le vom juca fara spectatori, iar cele din Europa cu spectatori din provincie." (gsp)

pai mai morman de imbecilitate, tu crezi ca din provincie vin aia care te ovationeaza pe tine cand mergi prin diverse deplasari? iti spun sigur ca nu. aia-s doar niste amarati care se umilesc in speranta ca le vei da si lor ceva. din provincie vin doar suporteri adevarati. te asigur!

mori ciobane!!!

flubber10.05.2007 16:15

Salutare tuturor! Sunt stelist de mic copil, adica de vreo 25 ani.b Am trait in fata televizorului toate momentele de glorie ale Stelei de dupa 1986 si pot spune cu mandrie ca in vine imi curge sange ros-albastru. Dar ce face acum dl. Becali din Steaua este revoltator. Este inadmisibil sa nu avem nici macar una din fostele glorii ale clubului in conducere, sa nu avem un management bine pus la punct cu viziuni pe termen lung si multe altele. Dar ce a facut finantatorul aceste zile este rusinos. Dumnealui traieste intr-o lume a banilor si pentru dansul nu conteaza decat banii. Nu conteaza ca te bagi in pat cu dusmanul, nu conteaza suprterii nu conteaza cinstea si corectitudinea. Tin sa-i transmit dlui Becali ca aici unde traiesc eu (Colorado-SUA) suntem o mana de romani si nu are printre ei nici macar un sustinator. Probabil in viziunea dumnealui suntem tot niste derbedei si vagabonzi, sau poate si mai mult ca ne-am parasit tara si "ne-am dat cu strainii". Domnule Becali nu este asa, suntem oameni civilizati care muncim pentru painea noastra si opinia noastra este ca sunteti o rusine pentru clubul Steaua.

Va multumesc.

axirobi10.05.2007 16:16

TOT NU INTELEGE...

Aici nu este vorba de bani ci de fapte care nu se fac .Domni ca Gigi Becali pot sa vina sau sa plece niciodata ei nu au insemnat si n-au sa insemne Steaua . Steaua inseamna un spirit care nu poate fi cumparat pe bani pe bani poti cumpara oameni posibil meciuri si alte cele dar nu poti cumpara o stare de fapt . Cand conducatorii vremelnici ai Stelei vor intelege asta nu se vor mai polconi pe la alte porti si abia atunci vor castiga respectul nostru al Stelistilor buni, rai golani sau nu asa cum suntem noi stelistii.

UN GOLAN

Danny10.05.2007 16:32

Io personal cred ca voi nu ganditi . Voi nu va dati seama ca Gigi Becali e finantatoru Stelei ?? El poate sa faca orice cu echipa pentru ca e a lui , a cumparato , si in plus fara el nu ajungea Steaua pana in CL si nici pe locu 2 . Ar trebui sa ii multumim lui domnul Gigi Becali pentru ca a dat atatia bani lu Dinamo pentru ca a facut asta pentru Steaua pentru admiratori Stelei , pentru noi , ca dsaca Dinamo nu vroia putea sa isi ia bataie de la CFR Cluj ca era in avantaju lor , asa ca nu il mai jigniti pe Gigi .si se pare ca prea repede se uita cati bani a bagat el in Steaua mai multi decat toate echipele romanesti

FORtA Steaua !!!!!

AndyQ10.05.2007 16:34

Stateam astazi si ma minunam la declaratia lui Becali legata de prezenta banerelor prin care sa ne cerem scuze fata de acesta. E simplu, primul baner ar trebui sa spuna: Becali SCUZA-NE PENTRU DAR NU TE VOTAM!!!!

Pe cat e de purila cerea lui Becali, pe atat de fantezista si lipsita de bun simt.

Cea mai comica ipostaza in care l-am surprins pe Gigi s-a consumat la sfarsitul meciului, cand le spunea celor prezenti "Hai! valea de aici!". Spunea aceste lucruri celor din linia intai, probabil ignorand faptul ca in spatele acestora se aflau cateva mii de suporteri.

Am spus-o si mai devreme, Becali simte cum latul incepe sa se stranga in jurul gatului, acesta fiind format din fularul dinamovist din partida la care a participat.

Eu am mai vazut o chestie; Becali l-a numit pe Dica comunist. Se vede de pe luna ca Becali nu-l inghite pe decarul nostru, de pe vremea canda facut acele afirmatii anul trecut. Faptul ca un stadion intreg striga numele lui Dica n-a facut decat sa-i sporeasca ciobanului antipatia pentru decarul Stelei.

Domnul Becali ar trebui sa stie ca ne-am saturat de el, ca ne-a ajuns pana in gat, ca s-a umplut paharul. Sincer cred ca o sa-si dea seama de asta, daca nu campionatul asta, sigur in viitorul.

100% pentru protest. 100% anti-Becali, 100% vagabond, 100% golan.

AndyQ10.05.2007 16:35
Io personal cred ca voi nu ganditi . Voi nu va dati seama ca Gigi Becali e finantatoru Stelei ?? El poate sa faca orice cu echipa pentru ca e a lui , a cumparato , si in plus fara el nu ajungea Steaua pana in CL si nici pe locu 2 . Ar trebui sa ii multumim lui domnul Gigi Becali pentru ca a dat atatia bani lu Dinamo pentru ca a facut asta pentru Steaua pentru admiratori Stelei , pentru noi , ca dsaca Dinamo nu vroia putea sa isi ia bataie de la CFR Cluj ca era in avantaju lor , asa ca nu il mai jigniti pe Gigi .si se pare ca prea repede se uita cati bani a bagat el in Steaua mai multi decat toate echipele romanesti

FORtA Steaua !!!!!

Baaaaiii!!!!! Neamule!!!!! Dom'le membru PNG, te intrebam noi pe tine: CE CAUTI TU AICI?

Mare e gradina Domnului, poarta-i deschisa si tu... sari gardul.

Danny10.05.2007 16:54

Lasati ba sa se termine campionatu , sa vedeti ca Becali o sa revina din nou la norma. Si pe mine ma enervat vaza ca era cu fular de Dinamo la gat .Si mai ma enervat ca toti oameni din stadionu lu Dinamo au strigat **** Steaua X( asta trebe sa le facem si noi in urmatoarele meciuri

costy_k1_G.10.05.2007 16:57

Ce dreq voi credeti ca lui Jiji i-a placut sa se umileasca in fata lui Dinamo ? mai ales in fata lui Borcea.... a facut-o ca sa prindem C.L. Sa sacrificat pentru noi si noi il injuram in halul asta...totusi ar trebui sasi ceara scuze suporterilor stelisti ca a purtat fularul javrelor...voi daca erati in locul lui Jiji ce faceati ii lasati pe Cluj sa se duca in Cl.?

Lucas10.05.2007 17:00

FORtA Steaua !!!!!

Bre Nea Gigi, nu stiam ca stii sa scrii! De fapt daca stau mai bine si ma gandesc, nu stii! Ia uitati aici:"Ar trebui sa ii multumim lui domnul Gigi Becali pentru ca a dat atatia bani lu Dinamo pentru ca a facut asta pentru Steaua pentru admiratori Stelei , pentru noi , ca dsaca Dinamo nu vroia putea sa isi ia bataie de la CFR Cluj ca era in avantaju lor ". Bre ciobane e greu "cu literele si cifrele albfabetului".

Iar daca nu esti Fecali, esti sigur vreun nepot sau fin de-al lui.

zipper10.05.2007 17:01

Iar 2 meciuri fara spectatori... Impotriva celor din cauza carora am stat atatea etape acasa de ce NU STRIGA NIMENI NIMIC PE STADION???

steagcruce2

twetwet10.05.2007 17:01

FORtA Steaua !!!!!

du-te la culcare...esti praf

zloty10.05.2007 17:03
Ce dreq voi credeti ca lui Jiji i-a placut sa se umileasca in fata lui Dinamo ? mai ales in fata lui Borcea.... a facut-o ca sa prindem C.L. Sa sacrificat pentru noi si noi il injuram in halul asta...totusi ar trebui sasi ceara scuze suporterilor stelisti ca a purtat fularul javrelor...voi daca erati in locul lui Jiji ce faceati ii lasati pe Cluj sa se duca in Cl.?

daca tu chiar crezi ca tot chinul asta cu accederea in cl facut de Becali este pentru "binele "Stelei atunci te inseli amrnic ,el tot ce face face pentru el, pentru imaginea lui , steua fara Becali ramane Steaua , Becali fara Steaua e un 0 barat ,astept cu nerabdarea cand cel mai celebru oier al Romaniei sa plece si el si toata familia lui de oi din Ghencea

pana atunci Dumnezeu sa ne ajute

MariusBM10.05.2007 17:04
fular-campioniide unde atata prostie din partea voastra?Huliganilor va place numai scandalul si bataile.Becali in momentul asta e cel mai bun lucru care i s-a intamplat Stelei!!!Cu ajutorul banilor lui am ajuns in CHl si ne-am bucurat ,ne-a facut mandrii ca suntem stelisti dupa multa vreme.Ce daca a mers la Dinamo si i-a sustinut?Toti am fost dinamovisti pentru 90 de minute.Daca nu ar fi batut Dinamo pe CFR ne-am fi uitat la TV la cupele europene.pentru cativa huligani Steaua joaca fara suporteri nenumarate etape.Veniti pe stadioane sa cantati si sa va bucurati sau sa suferiti alaturi de echipa.Fotbalul se joaca in teren nu in afara lui.E un spectacol.Lasati impresiile de 2 lei.Fiti suporteri adevarati,mergeti la stadion sa va sustineti favoritii si apoi intoarceti-va acasa si continuati-va viata.Civilizati-va!!! fular-campionii Forta Steaua!!!!FOrta Dica!!! fular-campionii fular-campionii fular-campionii
Lucas10.05.2007 17:04

"Sa sacrificat pentru noi" in zilele lui Borcea Imparat si-a patimit si s-angropat (de ridicol).Eu zic sa-l canonizam de pe-acum!

Danny10.05.2007 17:05

Ba nu sunt nici un nepot a lui Becali da am dreptate , voi credeti ca Becali a purtat fularu ala cu Dinamo de placere ?? Ba Gigi a facut asta pentru noi , s-a sacrificat pentru noi si noi in loc sa ii multumim ........

SI SA NU MAI ZICA NIMENI CA NU SCRIU CORECT !!!!

Matteo10.05.2007 17:09

cum draeq se face ca toti analfabetii si distrusii sunt fani fecali, nu vad si eu unu cu capu pe umeri sa fie fanu lui

fecalistilor valea ba jegurilor, voi nu sunteti stelisti sunteti fecalisti!

zloty10.05.2007 17:11
Ba nu sunt nici un nepot a lui Becali da am dreptate , voi credeti ca Becali a purtat fularu ala cu Dinamo de placere ?? Ba Gigi a facut asta pentru noi , s-a sacrificat pentru noi si noi in loc sa ii multumim ........

SI SA NU MAI ZICA NIMENI CA NU SCRIU CORECT !!!!

mai bine fara cl da cu onoarea integra , asta nu intelegeti voi ca asta nu e spiritul Stelei

Danny10.05.2007 17:12

Mai bin in CL decat sa nu avem la ce meciuri sa ne uitam , ca doar nu vreti sa ajungeti sa va uitati cum ia Dinamo bataie in CL DACA SE CALIFICA

Lucas10.05.2007 17:12
cum draeq se face ca toti analfabetii si distrusii sunt fani fecali, nu vad si eu unu cu capu pe umeri sa fie fanu lui

fecalistilor valea ba jegurilor, voi nu sunteti stelisti sunteti fecalisti!

FECALISTI !!! :) :) :)

«12349»