BA mai intai informeazate si pe urma deschide gura .... anul asta a scos decat 2 mil de euro si nici alea ca acum lea dat la dinamovistii aia M**STI
vezi,tarane,ca sunt niste linii care se folosesc la scriere,da' nu-ti spun cum se numesc!le descoperi tu,ca "iasti baiet dastapt"!
"În caz cã cineva a uitat, în România libertatea de exprimare este garantatã prin Constituție."
Esti varza! Explicatie:
Libertate este un termen complex; din punct de vedere juridic termenul de "libertate", "drept" a fost definit inca de pe vremea grecilor antici, ca "liberatatea unei persoane de a beneficia de
anumite drepturi, dar cu conditia de a nu afecta libertatea celorlate persoane". Asadar "libertatea" implica si drepturi dar si obligatii; nu exista libertate absoluta, ci trebuie privita in context juridic si social/comunitar. Iata ca grecii antici (definiatia apare prima data in "Republica" lui Platon), aveau o intelegere mai profunda decat o au unii indivizi mii de ani mai tarziu, ciar indivizii cu studii universitare care se joaca prin presa de-a jurnalismul.
In acest context trebuie privita si "libertatea de exprimare" care nu poate contraveni celorlalte drepturi fundamentale ale omului: dreptul la demnitate, imagine, etc., drepturi care sunt afectate prin insulte, injurii si calomnii, care constituie infractiuni si abuzuri de libertate si nu "libertate de exprimare".
Exemplu, eu daca te injur, cum as vrea din tot sufletul (dar ma abtin, pentru ca ma simt responsabil) nu imi iau BAN? Daca il injur pe Tolontan pe blog nu imi blocheaza ip-ul? De ce? Mi se incalca libertatea de exprimare? NU, eu abuzez si prin abuz incalc libertatea altor persoane!
tu abuzezi de net,daca vrei sa vorbim despre dreptul constitutional,baga un pm!da-ti dau un 10 pentru faptul ca te simti responsabil in relatiile de comunicare cu ceilalti utilizatori!
Nici nu ma asteptam la altceva. Fostul "capo" este surprins pe imagini intr-o tentativa de asalt la intergritatea fizica, si voi va exprimati sprijinul. Mai are rost sa detaliez ... ?
Si NU, fani adevarati nu merita sa ramana fara abonamente din cauza voastra, si nici echipa fara suport.
Da ce echipa? Ca vad ca ziarele deja netezesc instalareea marelui antrenor Hagi si a maidanezilor de la ISM.
Salut
aici trebuie,neaparat,sa-ti spun ca esti prost!si nu tre' sa te superi,pentru tine e un compliment!
De rasul lumii!
In timp ce noi sarbatorim 21 de ani de la Sevilla,javrele sarbatoresc incendierea peluzei in Ghencea!(probabil din greseala un adormit scapase tigarea in sacul cu confetii pentru coregrafie)si asa a devenit 10 mai sarbatoare pentru ei.Si nu oricum,s-a serbat cu jucatorii si conducerea!Cat sa fii de prost?e de inteles la ei,atat timp cat esti sub nivelul altora privind performantele te bucuri si tu cand poti si dinn motive hazlii! :-D
steaua_ro
n-ai ce sa le faci!am fost la meciul ala,atunci eram in galerie,si bietii catei erau traumatizati de ce facusera!da' si ce bataie si-au luat,si-n stadion si la meci!