FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Replicã la afirmațiile lui George Becali

«156789»
tziry198411.05.2007 10:42
Tu confunzi lucrurile si probabil esti un pasionat de polo.

Ehipa e varza nu joaca nimic suntem praf Oli e un terminat ,dar e marioneta la giji.

Daca suporteri se intorc in potriva echipei nu va mai juca bine niciodata si Piturca a simtit asta pe propria piele. Gigi ne prosteste pe fata ca baga bani ,dar defapt el a bagat cam 15 mil

$ din care 10 mil a castigat numai in 2006 din vanzarea de bilte si de la UEFA.

Dca nu prin ura si violenta cum putem sa-l taxam pe cioban ??? Singra solutie ar mai fi sa ii convigem pe toti sa nu-l voteze !!!

.....................................

dar stau si ma intreb...tu n-ai fi marioneta lui Gigi daca ti-ar da o caruta de bani...eu unul cred ca as fi...numai un adevarat stelis n-ar putea face ce fac astia acum...vezi Lacatus...

danutdinica11.05.2007 10:49
Ba nu sunt nici un nepot a lui Becali da am dreptate , voi credeti ca Becali a purtat fularu ala cu Dinamo de placere ?? Ba Gigi a facut asta pentru noi , s-a sacrificat pentru noi si noi in loc sa ii multumim ........

SI SA NU MAI ZICA NIMENI CA NU SCRIU CORECT !!!!

Frate mai articuleaza-le si tu pe ici pe colo. Ai facut scoala cu ciobanu tata.

La voi la PNG e una din conditiile de membru probabil.

Lasa-ne pe noi golanii!

Inapoi la oi.

Mars in groapa cotarla.

steag2 steag2 steag2

fsoica11.05.2007 10:56

o idee buna cred ca ar fi publicarea pe acest site si aducerea la cunostinta lui Gheorghe Hagi prin orice mijloace a unui "apel catre Gigi Becali".

Am verifica astfel si verticalitatea lui Hagi, spiritul sau de stelist,

cat si influenta acestuia asupra finului sau.

Despre care, in paranteza fie spus, eu ma indoiesc sa existe.

Trebuie adaugat, toate acestea fara a face compromisul de a-l accepta pe Hagi ca antenor.

joseph11.05.2007 11:07
Eu sunt un sclav al Stelei, asa am fost si asa am sa fiu.

Unii sunt sclavi ai presei, ai manipularii si ai lipsei de educatie si bun simt. Asta cand reusesc sa lege cateva cuvinte lizibile, si alea in argou de presa si gramatica de padure.

mai sus scriai ca drumul tau trece prin Ghenea. nu ma mira lucrul asta... pentru ca stiu de aversiunea ciobanului fata de instrumente bancare moderne... cum ar fi un card de debit. el inca plateste cash si trebuie sa treci pe la caserie. ce ma mira este ca totusi treci pe la stadion si nu pe la palat. asa ca poate te judec gresit si iti pun o intrebare ca sa ma lamuresc...

spui ca esti sclavul Stelei. suna bine... dar te rog sa dezvolti... al spiritului Stelei sau exclusiv al performantelor? esti gata sa iti vinzi sufletul cum probabil ar spune oierul pentru un loc in CL? afla ca locul asta in CL nu ne aduce decat bani... nu e o performanta demna de istoria noastra ca sa ii inghiti tu lui Jiji toate derapajele si prostitutia

soare4ever11.05.2007 11:15

Singura scapare a lui Becali este ca inaintea unui meci ,in fata a unui stadion plin,sa intre pe gazon si in fata suporterilor sa de-a foc la fularul dinamuistilor.Asa consider ca Jiji poate sa-si spele pacatele,scuzele in public in fata suporterilor ne-ar inchide doar un ochi!!!

In felul asta ne va dovedi ca "simte" ceva pentru Steaua!!!!

Dar nu cred ca va face asa ceva ciobanul,in cazul asta trebuie sa ne continuam prostestele,ca cine stie la ce umilinte ne va mai supune Becali in viitor!!!

Forza Steaua!!! TRUP SI SUFLET pentru CULORI.........

Derbedeu11.05.2007 12:26

De rasul lumii!

In timp ce noi sarbatorim 21 de ani de la Sevilla,javrele sarbatoresc incendierea peluzei in Ghencea!(probabil din greseala un adormit scapase tigarea in sacul cu confetii pentru coregrafie)si asa a devenit 10 mai sarbatoare pentru ei.Si nu oricum,s-a serbat cu jucatorii si conducerea!Cat sa fii de prost?e de inteles la ei,atat timp cat esti sub nivelul altora privind performantele te bucuri si tu cand poti si din n motive hazlii! :-D

steaua_ro

bodanelu11.05.2007 12:29
asa si?

e parerea mea....nu inteleg ce vrei de fapt.trebuie sa fim toti de acord cu tine?

e democratie......

daca tu crezi ca Steaua ar putea fi la nesfasit pe locul unu...ai spus totul despre tine....tu crezi ca eu ma simt bine pe locul 2 3 sau 4?nu...dar mandria de a fi stelist nu mi-o ia nimeni....

Traditia, istoria obliga echipa an de an sa termine pe locul unu.

prefer locul 10-15 dar demn, nu un loc 2 murdar, patat de blaturi si de aranjamente.

prefer locul 10-15 dar cu stelisti adevarati in conducere, nu cu familia Becali, de la principe la ultimul var sau nepot.

dicanu2311.05.2007 13:09

vad ca se face acum atat caz cu cetateanul asta, Becali, cand gesturile sale reprobabile au existat inka de cand a venit la Steaua...acum doi, trei ani toti il iubeati pentru ca facea performante, acum este ultimul om...Gigi nu s-a schimbat nici o clipa , este acelasi...si sunt pe lumea asta suporteri stelisti, in frunte cu fostele glorii ale Stelei care l-au detestat din prima clipa in care l-au vazut pe acest autointitulat "cioban"...eu, ca suporter al Stelei am jurat de multe ori sa nu mai calc pe Ghencea din cauza acestui cetatean care imi provoaca voma numai cand il vad, dar mi-am calcat pe inima tocmai pentru ca iubesc prea mult aceasta echipa...sincer sa fiu, nu-mi trece prin cap nici o idee cum ar putea sa dispara de la echipa ecest smecheras de la tara, pentru ca lui nu-i e rusine de nimeni si nimik pe lumea asta....poate doar sa ajunga la puscarie dar nici atunci nu sunt sigur ca am scapat de el...

Editat de Moderatori

fsoica11.05.2007 13:22

vad ca au aparut o multime de intrusi,

stelisti de moda noua, png-isti de serviciu...

pentru ca se pare ca am intrat in zodia razboiului,

ii invit pe toti duminica in Cotroceni.

vor avea de acoperit multe mii de voci anti-Becali.

si acolo nu sunt (inca) sisteme de supraveghere :)

P.S.

Vocile vor fi civilizate, dar aspre.

Azazello11.05.2007 14:41
vad ca au aparut o multime de intrusi,

stelisti de moda noua, png-isti de serviciu...

pentru ca se pare ca am intrat in zodia razboiului,

ii invit pe toti duminica in Cotroceni.

vor avea de acoperit multe mii de voci anti-Becali.

si acolo nu sunt (inca) sisteme de supraveghere :)

P.S.

Vocile vor fi civilizate, dar aspre.

Ma indoiesc ca vocile vor fi civilizate. Civilizatie numesti tu ce s-a intamplat la meciul cu Ceahlaul, civilizatie numesti tu faptul ca am vazut 2 meciuri pe Ghencea cu spectatori in acest asezon competitional? Ma cam indoiesc.

Cat despre PNG-isti si suporteri de ocazie, sa stii ca te inseli din nou. Daca sunt oameni cu alte pareri decat voi, repede-i acuzati ca sunt "de ocazie" sau scavii lui Becali. Dar sa stii ca sunt unii care au puterea sa iubeasca Steaua neconditonat, de mult mai multa vreme decat s-ar crede, poate mai de mult decat tine ori altii fara sa provoace violenta si sa devasteze in numele mandriei si onoarei. Asta nu e mandrie si onoare, sa dai mereu la m**e unuia sau altuia.

bodanelu11.05.2007 14:49

Azazello sa inteleg ca nu ai strigat impotriva lu` Becali miercuri?

oliver_1911.05.2007 15:39

m**i Jiji augh augh augh!!! o sa anunte ca o sa mute echipa in pipera=)) aklo e civilizatia:))

georgy_stelista11.05.2007 16:29

Yo sunt total de acord cu Becali....am vazut in Ghencea o monstra e educatiei romanilor....pacat ca va bateti joc..am mai ramane sa spuneti ca tot datorita lui Becali jucam mereu fara suporteri..nu datorita voua..mari stelisti sunteti...vai d capu nostru..

trance_tactics11.05.2007 17:19

Voci civilizate ai auzit bine,in mare parte s-a strigat pleaca din Ghencea si dute in groapa, faza cu mu*e Gigi augh augh augh , a fost preluata prost de noi ( nord ) si a iesit augh augh augh mu*e. s-a intamplat sa ii dam si in gura ciobanului dar in rare ocazii, repet cel mai des s-a strigat dute in groapa, pleaca din Ghencea si nu ne vindem pentru bani.nu puteti spune ca nu am incurajat echipa pentru ca aceasta a fost mai mult de 60-70% din meci incurajatata ( asa cum fie vorba intre noi nu s-a mai cantat de mult in Ghencea si fara statie ). fecalistilor sa va vedem duminica cum va sustineti idolul in fata noastra

bodanelu11.05.2007 17:24
fecalistilor sa va vedem duminica cum va sustineti idolul in fata noastra

lasa-i ca e prea scump biletul si nu vin ;)

The Flyer11.05.2007 17:48
Io personal cred ca voi nu ganditi . Voi nu va dati seama ca Gigi Becali e finantatoru Stelei ?? El poate sa faca orice cu echipa pentru ca e a lui , a cumparato , si in plus fara el nu ajungea Steaua pana in CL si nici pe locu 2 . Ar trebui sa ii multumim lui domnul Gigi Becali pentru ca a dat atatia bani lu Dinamo pentru ca a facut asta pentru Steaua pentru admiratori Stelei , pentru noi , ca dsaca Dinamo nu vroia putea sa isi ia bataie de la CFR Cluj ca era in avantaju lor , asa ca nu il mai jigniti pe Gigi .si se pare ca prea repede se uita cati bani a bagat el in Steaua mai multi decat toate echipele romanesti

FORtA Steaua !!!!!

saracule,pentru ca esti prost,te voi lamuri:in anii '90,mai exact in '94-'95'-'96 Steluta a jucat in CHL cu borusia dortmund,juventus,hayduk split,glasgow rangers ( ce gol a dat Prodan,doamne-doamne!) s.a. echipe in voga in anii aceia!dar pentru. un ratat ca tine aceste informatii erau o necunoscuta pina sa ti le divulg!bucura-te de cioban si,sa nu uiti,cind il vezi sa-i ceri bani de-o "ciunga"!

oop11.05.2007 18:24
Singura scapare a lui Becali este ca inaintea unui meci ,in fata a unui stadion plin,sa intre pe gazon si in fata suporterilor sa de-a foc la fularul dinamuistilor.Asa consider ca Jiji poate sa-si spele pacatele,scuzele in public in fata suporterilor ne-ar inchide doar un ochi!!!

In felul asta ne va dovedi ca "simte" ceva pentru Steaua!!!!

Dar nu cred ca va face asa ceva ciobanul,in cazul asta trebuie sa ne continuam prostestele,ca cine stie la ce umilinte ne va mai supune Becali in viitor!!!

Forza Steaua!!! TRUP SI SUFLET pentru CULORI.........

hai ca esti si tu culmea!auzi,sa dea foc unui fular al dinamovistilor pe terenul de joc...nu ti se pare ca e cam lame??

Raul e facut deja si oricat ar incerca el sa repare prostia facuta(vezi declaratii gen "pace intre galerii") mai rau se afunda in derizoriu...

Daca tu crezi ca protestele sunt doar pentru intamplarea aia te inseli.El are multe pacate ce nu pot fi spalate cu bani,din pacate pentru el...

As avea o propunere pentru cei ce merg pe stadion:haideti sa nu il mai injuram pe cioban!Stati,nu va enervati...Sa il huiduim copios,sa il trimitem la Dinamo sa dispara din Ghancea...dar nu injurat(oricat de fun ar suna:[ediiiiit] Gigi, au!au!au!).Injuraturile nu vor face decat sa il victimizeze pe Becali,in opinia celor neutrii si astfel cred ca am avea de pierdut....

Ostilitatea tribunei,fie ea si una civilizata, o sa il irite pe cioban si asta nu se poate abtine,trebuie sa dea cu bata in balta

Hope for the best!

Mafia11.05.2007 18:29

PLEACA DIN Ghencea!!Ciobane pleaca din Ghencea

Cam asta as avera de spus ;)

ionel311.05.2007 18:32
cum ziceam, din pacate mai sunt destui sclavi in umbra lui Becali. mai incearca si sa se dea inteligenti uzand cuvinte pe care nu le inteleg. scoala ciobanului inca produce...
mai grizzly,bag sama ca multi dintre voi aveti frica de inteligenta.incercati-o si voi,ca nu doare! sau nu gasiti la Moll?!
The Flyer11.05.2007 18:32
BA mai intai informeazate si pe urma deschide gura .... anul asta a scos decat 2 mil de euro si nici alea ca acum lea dat la dinamovistii aia M**STI

vezi,tarane,ca sunt niste linii care se folosesc la scriere,da' nu-ti spun cum se numesc!le descoperi tu,ca "iasti baiet dastapt"!

"În caz cã cineva a uitat, în România libertatea de exprimare este garantatã prin Constituție."

Esti varza! Explicatie:

Libertate este un termen complex; din punct de vedere juridic termenul de "libertate", "drept" a fost definit inca de pe vremea grecilor antici, ca "liberatatea unei persoane de a beneficia de

anumite drepturi, dar cu conditia de a nu afecta libertatea celorlate persoane". Asadar "libertatea" implica si drepturi dar si obligatii; nu exista libertate absoluta, ci trebuie privita in context juridic si social/comunitar. Iata ca grecii antici (definiatia apare prima data in "Republica" lui Platon), aveau o intelegere mai profunda decat o au unii indivizi mii de ani mai tarziu, ciar indivizii cu studii universitare care se joaca prin presa de-a jurnalismul.

In acest context trebuie privita si "libertatea de exprimare" care nu poate contraveni celorlalte drepturi fundamentale ale omului: dreptul la demnitate, imagine, etc., drepturi care sunt afectate prin insulte, injurii si calomnii, care constituie infractiuni si abuzuri de libertate si nu "libertate de exprimare".

Exemplu, eu daca te injur, cum as vrea din tot sufletul (dar ma abtin, pentru ca ma simt responsabil) nu imi iau BAN? Daca il injur pe Tolontan pe blog nu imi blocheaza ip-ul? De ce? Mi se incalca libertatea de exprimare? NU, eu abuzez si prin abuz incalc libertatea altor persoane!

tu abuzezi de net,daca vrei sa vorbim despre dreptul constitutional,baga un pm!da-ti dau un 10 pentru faptul ca te simti responsabil in relatiile de comunicare cu ceilalti utilizatori!

Nici nu ma asteptam la altceva. Fostul "capo" este surprins pe imagini intr-o tentativa de asalt la intergritatea fizica, si voi va exprimati sprijinul. Mai are rost sa detaliez ... ?

Si NU, fani adevarati nu merita sa ramana fara abonamente din cauza voastra, si nici echipa fara suport.

Da ce echipa? Ca vad ca ziarele deja netezesc instalareea marelui antrenor Hagi si a maidanezilor de la ISM.

Salut

aici trebuie,neaparat,sa-ti spun ca esti prost!si nu tre' sa te superi,pentru tine e un compliment!

De rasul lumii!

In timp ce noi sarbatorim 21 de ani de la Sevilla,javrele sarbatoresc incendierea peluzei in Ghencea!(probabil din greseala un adormit scapase tigarea in sacul cu confetii pentru coregrafie)si asa a devenit 10 mai sarbatoare pentru ei.Si nu oricum,s-a serbat cu jucatorii si conducerea!Cat sa fii de prost?e de inteles la ei,atat timp cat esti sub nivelul altora privind performantele te bucuri si tu cand poti si dinn motive hazlii! :-D

steaua_ro

n-ai ce sa le faci!am fost la meciul ala,atunci eram in galerie,si bietii catei erau traumatizati de ce facusera!da' si ce bataie si-au luat,si-n stadion si la meci!

The Flyer11.05.2007 18:35
mai grizzly,bag sama ca multi dintre voi aveti frica de inteligenta.incercati-o si voi,ca nu doare! sau nu gasiti la Moll?!

asa,si?moll-ul tau e o benzinarie!faci v'un apropos?sau ai vrut sa zici ceva de mall,da' tu,fiind dintr-un catun si nestiind ce e taraba aia mare cu lumini si geamuri multe,te-ai emotionat si a iesit altceva?

ionel311.05.2007 18:43
asa,si?moll-ul tau e o benzinarie!faci v'un apropos?sau ai vrut sa zici ceva de mall,da' tu,fiind dintr-un catun si nestiind ce e taraba aia mare cu lumini si geamuri multe,te-ai emotionat si a iesit altceva?
nu este inteligenta la moll?incercati la Metro!
danielcristian11.05.2007 18:49
nu este inteligenta la moll?incercati la Metro!

Userul de mai sus a vrut sa te invete cum se scrie corect,dar n-are cu cine,esti prea varza...

ionel311.05.2007 18:58
Userul de mai sus a vrut sa te invete cum se scrie corect,dar n-are cu cine,esti prea varza...
tu esti varza a'la Cluj!voia sa-l invete pe Flyer!
domi11.05.2007 18:59

Parerea mea este ca daca Jiji ar iesii in public cu fularul lui Dinamo si i-ar da foc si-ar mai spala din pacate. Voi ce ziceti?

«156789»