FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "O sa ma rog la biserica pentru Dinamo"

«134567»
steaua0409.05.2007 08:50

prostituat...ok, inteleg sa doresti victoria lu Dinamo pentru a ajuta Steaua, dar de aici si pana la a face gesturile care le-a facut e cale lunga. Cam cat e de gros obrazul domnului Jiji. Oricum cainiii poa sa stea linistiti, pentru ca EU, Gigi Becali, AM SA MA ROG PENTRU Dinamo. Si din cate se vede Dumnezeu nu prea asculta ciobanii de dreapta...

onlySteaua09.05.2007 08:53
Te rog sa nu il compari pe Don Silvio cu Seniorul nostru. Ala se pricepe la fotbal, a citit ceva carti la viata lui, are o diploma si mai ales iubeste echipa la care a investit. Cand a preluat el echipa Milan tocmai venise din Serie B si se afla pe la mijlocul clasamentului in Serie A. Ce a facut el cu Milan nu a reusit nici un presedinte la orice alta echipa.

nici nu intentionam asta. comparatia am facut-o strict fata de patron si politician si era adresata in specila suporterilor care vor fi azi prezenti in tribune.

Azazello09.05.2007 08:57
Azazello

este usor sa te ascunzi dupa niste vorbe de genul "ma raportez la alte standarde".

banuiesc ca printre standardele la care tu te raportezi nu se gaseste onoarea, mandria, respectul, traditia.....

Eu nu te-am jignit si nici nu am dat verdicte in privinta ta. Te rog sa nu faci nici tu acest lucru pentru ca incalci chiar una din valorile enumerate ....anume "respectul". Sau este onoare sa vorbesti despre un om fara sa-l cunosti ? Si pentru ca te cred pe cuvant ca esti stelist, voi apela chiar la una din valorile expuse, respectandu-te si oprindu-ma aici.

alp09.05.2007 09:12

Ma doare sa vad ca Steaua Bucuresti are un asemenea conducator (daca se poate chema asa).

Sper sa fie fugarit din Ghencea.

Azazello09.05.2007 09:15

ce a facut ciobanul asta pentru Steaua?

Intrebi ce a facut ciobanul pentru Steaua. Eu iti raspund ce a facut Steaua de cand e "ciobanul" în Ghencea.

- doua titluri de campioni

- trei primaveri europene la rand

- seminfinala cu Boro, asa dureroasa cum a fost ea

- formidabila eliminare a Valenciei, cea mai buna echipa din lume in momentul respectiv

- intrarea in grupele ligii dupa 10 ani

- pastratea jucatorilor (cu cateva exceptii)

- investitiile la stadion (gazon, tabela)

Asta nu inseamna nimic ?

jarhead09.05.2007 09:24

Pai tocmai asta dovedeshte el acum fara umbra de indoiala: CA NU INSEAMNA NIMIC!

Ciobanu asta e in stare sa-si cumpere un tablou celebru si sa-si faca mushama din el sa-si manance branza! E un idiot patent, nu-ti mai face iluzii ... brandul lui este gangaveala!

predatorpulse709.05.2007 09:39

Ciobanul merita laudat pentru 2 lucruri: a tinut jucatori importanti la echipa(pana la un punct,ca dup-aia nu mai erau bni,intr-o zi valorau 20 mil apoi erau jucatori de 2 lei pentru ciobandante) si a modernizat stadionul. Eu asta o sa tin minte din era Jiji. Performantele au fost facute de jucatori,majoritatea adusi de MM,iar MM in general si-a facut bine treaba. MM i-a adus pe cei care au facut ca Steaua sa renasca: Zenga si Protasov. Ciobanul nu l-a adus pe MM,pentru ca MM era deja la Steaua atunci,dar s-au imprietenit si am vazut cu totii ce a iesit dup-aia. Dupa cum gandeste Jiji,el nu poate sa aiba prieteni pe termen lung,singurii care ii sunt aproape mereu si-l vor pupa in fund mereu vor fi nepotii si familia.

Jiji crede ca e mai bine pentru Steaua cand se baga la echipa(de la episodul Cristea cu valencia i se trage),dar Steaua a mers cel mai bine cand Jiji doar statea in loja si fuma,iar antrenorul si jucatorii isi vedeau de treaba lor. Sa nu-i dam merite ciobanului. Ar fi fost ceva sa-l fi adus el pe MM si eu as fi zis uite domne ce manager a gasit.

Becali este o prostituata media,multi dintre noi stiam ca el nu este stelist,ieri a dovedit-o pe fata,ce sa mai spunem cand aia ii dadeau sex oral la greu si el zambea si statea cu fularul dinamovist pe el,si vrea sa le dea Ghencea gratis in CL de parca la noi este garsoniera de inchiriat. Partea buna este ca mai rau nu se poate,doar retrogradarea poate. In campionatul acesta nu am existat cu adevarat,antrenorul este cum il stim,accidentati destui avem inca,transferurile nu se anunta cine stie ce....ce sa mai zic,viitorul suna bine :roll:

Nordul si Sudul trebuie sa se uneasca odata si sa mentina o pozitie ferma impotriva ciobanului si el oricum o sa plece la un moment dat pentru ca o sa se plictiseasca de jucaria Steaua cand vede ca nu-i aduce voturi.

Azi trebuie sa batem Ceahlaul,luam locul 2,intram in CL,cainii se uita la noi martea si miercurea iar la anul luam 24-ul.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

toxic310009.05.2007 09:40

Ciobanul s-a dat iar in fapt...vrea niste voturi si de la javre...in curand o sa doneze sapun prin giulesti si probabil ca va sponsoriza si culturile de praz din Craiova....ar fi bine daca nu s-ar mai scrie atat despre el pe site,sa se scrie despre stelisti...

onlySteaua09.05.2007 09:45
Eu nu te-am jignit si nici nu am dat verdicte in privinta ta. Te rog sa nu faci nici tu acest lucru pentru ca incalci chiar una din valorile enumerate ....anume "respectul". Sau este onoare sa vorbesti despre un om fara sa-l cunosti ? Si pentru ca te cred pe cuvant ca esti stelist, voi apela chiar la una din valorile expuse, respectandu-te si oprindu-ma aici.

scopul nu a fost sa te jignesc. sincer.

nu inteleg un lucru, lasandu-te mereu calcat in picioare de un analfabet, nu insemna ca-ti pierzi treptat mandria si respectul?

David_Steaua200709.05.2007 09:49
ce a facut ciobanul asta pentru Steaua?

Intrebi ce a facut ciobanul pentru Steaua. Eu iti raspund ce a facut Steaua de cand e "ciobanul" în Ghencea.

- doua titluri de campioni

- trei primaveri europene la rand

- seminfinala cu Boro, asa dureroasa cum a fost ea

- formidabila eliminare a Valenciei, cea mai buna echipa din lume in momentul respectiv

- intrarea in grupele ligii dupa 10 ani

- pastratea jucatorilor (cu cateva exceptii)

- investitiile la stadion (gazon, tabela)

Asta nu inseamna nimic ?

Daca imi spui si cat a "pierdut" din aceasta AFACERE...

Daca imi spui cum e sa te simti umilit de declaratiile imbecile ala oierului...

Daca imi spui cum te-ai simtit aseara la meciul javrelor....

Daca imi spui cum am ajuns noi sa fim acuzati de blaturi mai ceva decat Dinamo....

Daca imi spui, poate iti dau dreptate...

ESST198109.05.2007 09:54

Nu-mi vine sa cred ca mai sunt suporteri STELISTI care sa il sustina pe gunoiul asta ordinar....trezirea...nu se mai poate.....in ritmul asta o sa ajungem in doi ani ca spurkatii din groapa de gunoi....mai rau chiar....

Kreator09.05.2007 09:55

dinamu va juca pe stadionul Steaua in CL (daca se califica).

Vor incendia tribunele stadionului Steaua dupa fiecare din cele 3 meciuri din grupe, ca sa aiba mai multe zile de sarbatoare in fiecare an?

Ca ei nu prea au alte mari realizari de sarbatorit....

jarhead09.05.2007 09:57

Pentru cei care mai au impresia ca scopul scuza mijloacele ar fi interesant de facut un sondaj "ce stelist si pentru ce ajantaje ar purta fularul scarbavnic de caine la gat?"

optiuni de raspuns:

Grivei Gigi Becali?

Patrocle Gigi Becali?

S-a umplut de respect si asta nu o mai stherge cate zile mai are el de trait!

S-a dus in groapa Gigi Lonida sa se faca poshta cu reactiunea!

Sa-i fie de cap!

Azazello09.05.2007 10:03

scopul nu a fost sa te jignesc. sincer.

nu inteleg un lucru, lasandu-te mereu calcat in picioare de un analfabet, nu insemna ca-ti pierzi treptat mandria si respectul?

Eu nu m-am simtit calcat in picioare de gestul lui, pentru ca, asa cum spuneti toti pe aici - el nu e Steaua - , ci de faptul ca am stat la mana cainilor. M-a durut asta, dar nu am avut de ales, pentru ca VREAU sa jucam in Liga. Iar pentru mine GB nu este decat un politician care aseara si-a facut campanie.

M-as simti calcat in piciare daca Dinamo sau rapid ar lua titlu dupa titlu iar noi nu, daca la toamna ei ar fi jucat in UCL si noi nu, daca ei ar fi avut stadion de Liga si noi nu. Da, am fost umilit ca am stat la mana lor, si ca suporter nu as fi facut ceea ce Becali a facut aseara ....

Dar mandria si onoarea de a fi stelist nu mi-o poate lua nici un fel de gest, al nimanui.

Lucas09.05.2007 10:03

Letopisetul Tarii Piperei de la jupan Gigi Fecali cetire – Episodul I:

- Scrie acolo fa secretaro, care esti secretara asa cum graieste gura-mi aurita, letopiset catre tot norodul ramanesc, ca sa-l citeasca si sa-l ia aminte spre mantuirea neamului si slava lui Dumnezeu. Deci:

"1.1.IO Gigi Becali, Principe, fiu al poporului zamislist din barbat si femeie adica de tatal si de mama mea (aici eu le fac o aroganta la bulangii fa, ca adica ei nu poate sa zamisleasca fiii poporului, ma intelegi?), iau in ziua de marti 8 mai 2007 anul Domnului, sabia in mana dreapta, biblia in cealalta si crucea in mana stanga si incep sa urc Golgota mantuirii neamului romanesc. Mantuiesc mai intai pe mine insami, apoi pe familia mea, finii si nepotii si daca mai ramane timp pe tiganii din Zabrauti. (STOP! Idee de film:Io merg cu calul in Ferentari si cum ma vede tiganii ca sosesc se arunca cu totii cu fata la pamant. Aici ca imagine artistica, ma vad pe mine in varful dealului cu calul nechezand si soarele cum rasare din spatele meu. Aici se sugereaza cum ca"cand vine Becali soarele rasare" ma intelegi? Cam asa ceva vreau sa zic. Cum adica in Zabrauti nu este dealuri, este numai mormane de gunoi? E bun si ala, dar vezi sa fie mormanul cel mai mare ca sa fiu deasupra tuturor. Dupa asta sa apara in cadru tiganii care imi pupa mainile si picioarele si cum ma atinge cate unu' cum se face alb la fata si devine bogat imbracat cu haine noi. Si apoi eu flutur mana si le transform blocurile alea jegoase in vile cu piscina. Bun acum sunt multumit. Sa se consemneze ca am facut prima minune ).

1.2. La inceputul misiunii mele apostolice si de mantuire.(sa se mentioneze la inceputul letopisetului ca Becali e trimisul lui Dumnezeu pe pamant si ca prin gura mea vorbeste Duhul Sfant), vorbesc intregului norod si mai ales tineretului crestin si revolutionar. (aici sa vina Dan Pavel sa-mi dea si el niste idei de discurs ca io acum nu prea sunt in dispozitie filosofica ca sunt atatat de decolteul tau dihanie ce esti. Suna-l fa pe Dan sa vina la palat si acopera-ti cu ceva tatele, fa nesanatoaso. Uite-asa ma bagi in pacat si nu mai pot sa-mi arat virtutile de conducator si mantuitor al neamului.). Si eu le zic asa: Drag popor roman, romani si romance, barbati si femei, muncitori si tarani si voi ba intelectualilor, da bai Zmarandescule, cu tine vorbesc, fii si tu atent. Deci, ca sa reiau de unde am ramas ca m-a intrerupt. Asa, deci, eu am fost trimis de Dumnezeu pentru a-mi varsa sangele, sudoarea si lacrimile pentru voi ba, ca sa traiti voi bine. (asta cu "sa traiti bine" tai-o ca-I de la hahalera de Basescu. Pai pe Becali nu-l cheama Basescu, ca sa faca oamenii sa traiasca bine). Deci nu sa traiti bine, sa traiti CEL MAI BINE. (asta scri-o cu litere mari). Romania o sa fie o America Mica. Asta v-o garantez io Gigi Becali. Asa sa-mi ajute Dumnezeu. (Idee pentru. film: aici eu imi fac o cruce mare si multimea imi scandeaza numele si vreo cativa se calca in picioare ca sa ma atinga.)

1.3 Si asa plec eu Raizboinicul Luminii, Atletul crestinatatii si Ursul polar-carpatin pe lungul drum al suferintei intru propasirea materiala si spirituala a neamului meu. Pentru ca eu stiu ca mie imi este menit sa ma sacrific ca un miel pe altarul neamului romanesc, sa aduc jertfe de sange si sudoare pentru tara mea. Sa alung comunistii si mafia din tara. (Tai-o pe asta cu mafia ca-i de la nebunul de Vadim. Lasa numai comunistii si mai pune eventual fanariotii ca si astia am auzit ca ne-au facut noua rau. Cum adica fanariotii erau in secolul XVII? Deci de atunci ne prigonesc astia pe noi? Scrie acolo!) Mai ales impotriva fanariotilor o sa lupt si-o sa-i alung din aceasta tara! Ca eu sunt om cu stea in frunte ca asa a visat mama cand era lesinata dupa ce a incercat sa ma avorteze cu fusul in santu' de la marginea drumului. Da' io n-am murit, nuuu m-au luat oile si m-au crescut ca pe unul de-al lor si asa am supravietuit io.( de fapt n-a fost povestea chiar asa, dar lasa asa ca e mai interesant. Si pune asta prima minune, cum am supravietuit io avorton crescut de oi.)"

Acuma gata fa, facem pauza ca am obosit si nu mai pot concentra. M-ai omorat si tu cu bulanele astea ale tale. Ia sa-ti iei si tu fusta mai lunga.! Tu esti femeie serioasa? Nu stii ca eu sunt insurat? Pauza. Continuam maine.

VA URMA.

alinush8909.05.2007 10:03

Jiji....Mare OM...mare caracter,vai ***** lui:)...asta e dictator..dak ajunge asta in politica,sa numai zic presedeinte cum se viseaza Mussolini asta.ne-am dus dreq...o sa ne distruga.

asta face cum facea hitler cand caut sa ajunga la putere,tot cu propaganda,tot cu bani,tot cu promisiuni pentru saraci..tot dracu' ala.ne face de rusine:(.si sincer prea repede sa plece nu vad...ganditi-va si voi..in ce conditii ar putea sa plece mussolini dl Steaua?Protestele noastre? in niciun caz!, campanie anti Becali..s-a mai incercat..greu de reusit...in concluzie...prea repede nu scapam de jigodia asta...degeana ne enervam si scriem aici...dar...incercarea moarte n-are

omul_negru198209.05.2007 10:04

Trebuie sa spun pentru inceput ca sunt stelist adevarat , si nu as face niciodata in viata mea ce a facut Gigi Becali . Totusi este adevarat ca si eu m-am bucurat ca au castigat javrele , dar mult mai pasnic si mai decent . Niciodat nu am sa tin cu Dinamo , dar la acest meci interesul Stelei era sa castige javrele . Cum poate un om care spune ca el reprezinta Steaua sa faca aceste gesturi si aceste declaratii ? ( se inseala amarnic daca crede ca el reprezinta Steaua ) . Eu personal nu cred ca in viata lui de caine , Borcea , o sa tina si o sa se roage pentru Steaua . El este si ramane o javra . Dar macar el nu tradeaza si nu se injoseste . Pentru personajul care se crede buricul pamantului ( Gigi Becali ) : Steaua nu esti , nu ai fost si nu vei fii tu . Steaua suntem noi , suporterii adevaratii si fostele glorii care au facut istorie pentru acest club . Diseara trebuie sa venim toti la meci , sa-i demonstram ciobanului ca este o jigodie si face istoria Stelei de ras . (Pretul biletelor este:Peluza - 3 lei. Tribuna II - 5 lei. Tribuna I - 10 lei. Tribuna O - 30 lei. Fotolii - 50 lei. )

1947_LACATUS

MANDRU CA SUNT STELIST

VENITII LA MECI . TREBUI SCHIMBAT Jiji . EL ESTE BUBA . MAI BINE SARAC SI CORECT DACAT HOT SI CAMPION .

jarhead09.05.2007 10:14

Nu putem sa scapam de oaia nebuna Grivei razboinicu' care este el ... da putem sa ne scapam pe el? Yap! Gigiiiii, ba transhumantule care eshti, du' maybachu in groapa ca face aia pe ei! Hai ca daca stai cuminte te voteaza javrele ...

Gigi, shezi! asa, bravo ... aport! Bun catel! Bravo Gigel! Bu, huuu, hu marsh potaie da' plateshte lumina alora din ferentari!

milutza09.05.2007 10:14

nu m-am simtit mai umilit ca aseara....sincer preferam sa bata clujul pentru ca o pierdeau la Iasi sigur.

nici cand am luat bataie cu 4-2 de inviere nu m-am simtit asa dezgustat de circul lui jijel....este un om fara caracter si nu e stelist e o catea...o curva...

bodanelu09.05.2007 10:15
Eu nu m-am simtit calcat in picioare de gestul lui, pentru ca, asa cum spuneti toti pe aici - el nu e Steaua - , ci de faptul ca am stat la mana cainilor. M-a durut asta, dar nu am avut de ales, pentru ca VREAU sa jucam in Liga. Iar pentru mine GB nu este decat un politician care aseara si-a facut campanie.

M-as simti calcat in piciare daca Dinamo sau rapid ar lua titlu dupa titlu iar noi nu, daca la toamna ei ar fi jucat in UCL si noi nu, daca ei ar fi avut stadion de Liga si noi nu. Da, am fost umilit ca am stat la mana lor, si ca suporter nu as fi facut ceea ce Becali a facut aseara ....

Dar mandria si onoarea de a fi stelist nu mi-o poate lua nici un fel de gest, al nimanui.

Azazello prefer de 1000 de ori sa jucam in Liga a II-a la ora 11 decat sa jucam in CL pentru a umple buzunarele ciobanului!!!!!!

Totti09.05.2007 10:17

Pentru ce in CL?

Pentru ce atatea emotii si nervi intinsi la maxim? Pentru ce un loc doi? Pentru o calificare in grupe datorita careia unii baga in buzunar 8-10 milioane de euro in buzunar si sa ne fie aruncate in fata transferuri gen Gurita si alti martalogi care au ajuns la varste venerabile? Pai iatalienii, spaniolii, englezii sunt niste idioti, au scoli de fotbal, infrastructura serioasa si aduc la echipele lor tot felul de nemancati de prin Brazilia, Argentina etc etc

Vreau sa o vad pe Steaua an de an in grupe, dar nu asa. Nu in umilinta asta. NU cu conducatori "stelisti" care saluta si PREMIAZA spurcaciunile. Omu da bani ca sa castige voturi si incearca sa dea cat mai putine voturi pentru a castiga cat mai multi bani, si e pacat ca la mijloc, in tot circul asta, este Steaua.

ESST198109.05.2007 10:24

@bodanelu

Perfect de acord...mai bine in B dar cu ONOAREA nepatata...ONOAREA noastra de STELISTI...

Mars ciobane inapoi la oi...nu te voteaza nimeni imputitule...esti o mizerie....un gunoi, o scama pe blazonul Stelei!

Virgil09.05.2007 10:25
...Imi dau cuvintul de onoare ca nu voi mai face in viata mea nicio declaratie impotriva lui Dinamo. O sa ma rog pentru ei la biserica inaintea tragerii la sorti. Daca ne calificam o sa fac o sponsorizare de 2 milioane pentru Dinamo.

Ce-ti dai ? Cuvântul de onoare ? Nu te cred. Nu ai asa ceva si nici demnitate

O sa te rogi pentru ei ? Amice esti complet deplasat.

"Fac o sponzorizare de 2 milioane".Aici chiar "te cred".Asa cum ai facut si transferurile alea tari la Steaua.Vrajeala ieftina.

Acest om nu s-a înjosit pentru Steaua,ci pentru buzunarele si bunastarea lui.

Banii pe care îi ofera uneori ofranda pe altarul milei fata de semeni,sunt dati cu scopul cunoscut de a pacali prostimea.Se vor întoarce înmiit atunci când îsi va atinge telul.

onlySteaua09.05.2007 10:32

exceptand "mandria si onoarea de a fi stelist", se pare ca avem conceptii total diferite.

choli09.05.2007 10:34

Niciodata in istorie nu am avut un asemenea conducator. [...].UN IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PLEACA SATANO! DUTE LA Borcea si pupal in fund!!!!!!!!!

P__________L___________E_________A___________C___________A!!!!!!!!!

steaua_ro steaua_ro steaua_ro

Editat de moderatori!

«134567»