FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "O sa ma rog la biserica pentru Dinamo"

«14567»
fedora09.05.2007 11:10

Diseara voi urla chiar daca risc sa fiu singur (eventual inca 7-8 prieteni):

Ciobaaaaaan Netoooooot

De la noi n-ai nici un vot!

The Flyer09.05.2007 11:17
Abia asteptam sa va calce iar Real si OL in ghena.. :twisted:

si dupa aia din nou NOI la anul..:)))

ce-i,javra?ai inceput sa latrii?mars,dracu',potaie!

gone09.05.2007 11:21
ce-i,javra?ai inceput sa latrii?mars,dracu',potaie!

Nu te-au invatat parintii sa nu vorbesti cu animalele? :smile:

Zoli09.05.2007 11:30

Acum s/a vazut ce fata are acest individ, care se considera patronul Stelei. Personajul din conducerea clubului Steaua (pentru. ca nu vreau sa/i pronunt numele) si/ar vinde si mama pentru a obtine ce vrea. credeti ca lui ii pasa de gloria echipei? Rahat! Pe el il intereseaza doar banii din Liga si atat. Cate promisiuni a facut? le/a respectat? Pe naiba. Asa ca a inceput sa ma lase rece. O sa ma rezum doar sa incurajez echipa si nimic mai mult. Dar, nu in acest final de campionat. E o mizerie, unde Steaua, prin patronul sau, a intrat adanc. O sa spun un lucru, care o sa/i doara pe multi stelisti. Decat o calificare in CL manjita, mai bine nu. Prefer sa nu ne calificam. I/am auzit pe unii ca trebuie sa/l alungam de needucat de la club. Cdred ca glumesc pentru ca niciodata nu se va intimpla acest lucru. Doar da vinde el. Ce va sugerez eu. Mai bine nu/i dati apa la moara cand echipa e pe val. Fiti indiferenti, iar chestia asta o sa/l doara. va inebuni sa vada ca nimeni nu/l baga in seama. INDIFERENTA FATA DE OIER!

The Flyer09.05.2007 11:30

@gone

am si unu' acasa,are 6 luni,da' e mai inteligent decit toti spurcatii din groapa!pe Jiji nu-l pun,ca e prea cretin pentru comparatii!

@lucas

hai ca m-ai facut sa rid,e a doua oara cind te citesc1sa bagi si partea a doua!

Rapidistu`09.05.2007 11:34
Ce aveti fratilor? Calmati-va! Orice am spune, nu putem schimba cu nimic situatia. Sunt convins ca daca nu invingea Dinamo, acum erati pe alta baricada......Il lasati pe Becali si va luati de Dinamo, ca nu si-au aparat sansele, ca nu mai stiu ce, ca n-au onoare, etc, etc......

Lasati-o mai moale si incurajati echipa. Ignorati-l pe Becali. Mergeti pe stadion si cantati pentru echipa, pentru jucatori, pentru aceeasi jucatori pe care anul trecut dupa meciul cu Dinamo Kiev nu mai stiati cum sa-i ridicati in slavi. Imi aduc aminte ca erau f. multi care spuneau ca "multumesc mama ca m-ai facut stelist"; "o sa iubesc Steaua mai mult decat pe nevasta mea"; "o sa fiu cu Steaua orice s-ar intampla", etc. etc. Acest "cioban" a fost si atunci. Si tot unii dintre voi il gratiau si ii multumeau pentru toate bucuriile aduse..... Interesu' poarta fesu'.....

Mandru ca sunt suporter stelist si nu ma intereseaza de conducere. Conducerea e trecatoare, noi, NU.....

steagcruce2

Vai de capul tau ma ... pai daca la noi se intampla asa ceva ... cred ca daramam stadionul cu el inauntru ! Asa cum spun multi dintre voi ... cred ca este cel mai rusinos lucru care poate sa-l faca vreun patron celei mai mari rivale sa-i fluture steagul sa-i poarte culorile si sa scandeze contra clubului pe care-l conduce ! :))

In schimb se vede ca moderatorii acestui forum sunt "copii" lui Jiji din simplul motiv ca nu l-am vazut pe nici unul care sa protesteze la aceasta atitudine a ciobanului ! Aveti istorie ... dar uite cum se scrie istoria ... prin minciuni si hotii !

La un club cu un palmares ca al vostru nici nu trebuie sa se conceapa o atitudine de acest gen !

N-am intrat sa ma injur cu voi ... pentru ca nici noi nu mai avem mult si il vom zbura pe "jeavra Copos" ca si noua ne face clubul de ras !

Numai bine si astept diseara meciul vostru sa vedem ce atitudine luati !

Forza Rapid ! ;)

arcadia09.05.2007 11:36
O sa te rogi pentru ei ? Amice esti complet deplasat.

"Fac o sponzorizare de 2 milioane".Aici chiar "te cred".Asa cum ai facut si transferurile alea tari la Steaua.Vrajeala ieftina.

Este ok sa nu mai vorbeasca de rau un alt club, oricare ar fi el, la urma urmei asa e civilizat...dar sa se roage pentru ei - ai dreptate e complet deplasat

Cat despre sponsorizare...din pacate Becali a demonstrat ca stie sa isi tina promisiunile atunci cand zice ca va da bani, asa ca se pare ca dinamu va beneficia de un plus de 2 mil (sa vedem insa ce moneda ;) ) in visterie.

fedora09.05.2007 11:36

Suporterul rapidist de mai sus e mai stelist ca multi de pe acest site...

Greseste insa cand vine vorba de redactori... ei au luat atitudine, dar liderii de galerie le-au dat de inteles ca trebuie "liniste" pe stadion... Da, rapidistule, meritam sa faceti misto de noi daca nu punem piciorul in prag diseara.

Dj.P@uL09.05.2007 11:39

Mi se face scarba de ascest cioban :( ! o sa vada el cine il mai voteaza ... spartanii :(( prin actiunile sale inderpateaza suporterii stelisti !

Dragoshel09.05.2007 11:46
In schimb se vede ca moderatorii acestui forum sunt "copii" lui Jiji din simplul motiv ca nu l-am vazut pe nici unul care sa protesteze la aceasta atitudine a ciobanului ! Aveti istorie ... dar uite cum se scrie istoria ... prin minciuni si hotii !

Asta nu este atitudine , nu inteleg problema ca nu am postat..... suntem contra Jiji. Uite ca sa iti fac tie pe plac o sa popstez acum.

Am mai spus-o si am sa o spun Gigi nu este stelist, a venit ca si conducator doar ca sa se afirme in "stralucitoare cariera" a lui in politica. Deci el nu are treaba cu Steaua este paralel( | | ) cu istoria Stelei cu tot..

Sper ca esti multumit acum nu?

ESST198109.05.2007 11:48

Afara cu javra dinamovista din Ghencea....sa se duca in groapa de kkt a dinamovistilor.....ne-am saturat de tine ciobane...marsh la tine la oi......nu meriti nici sa vinzi bilete la Steaua....idiotule

razvan_cmi09.05.2007 11:55

Cred ca ar trebui sa luam atitudine si in cazul in care Elton (si sigur o sa fie) nu o sa fie titular .

Chiar asa am ajuns sa ne batem joc de un jucator cu calitatile brazilianului?

Sa ne fie dat sa vedem cum Coman e introdus la meciul cu Urziceni , iar Elton nu?

Daca nu luam atitudine....sa ne fie rusine

PUTEM face o DIFERENtA!

Steaua nu e a lu' Becali! ESTE A NOASTRA!

AFARA din Ghencea! Prefer sa avem cel mai zgarcit patron din Romania(exceptie Copos)

numai sa nu mi fie dat sa mai asist la umilinta pe care a trebuit s-o traiesc aseara...

Za Best09.05.2007 12:10

Trebuie sa facem ceva!Trebuie sa ne razvratim!ACest individ si-a batut prea mult joc de noi si de blazonul Stelei!Sa facem REVOLUTIE in Ghencea!Ce-a facut ieri a umplut paharul...

fedora09.05.2007 12:12

Adevarul e ca mie imi e frica sa strig asa de capul meu stiind ca e posibil ca liderii peluzei sa fie cumparati de Gigi. Daca ei ar aprinde scanteia, mai mult ca sigur tot stadionul ar izbucni.

pda09.05.2007 12:24

Jenant ca de obicei. Si cand te gandesti ca el conduce destinele clubului nostru... :neutral:

Astazi cei care vin la stadion sa-i aratam cine e de fapt Steaua.

NU te votez!

onlySteaua09.05.2007 12:39

fedora

sper ca scanteia aia sa fie aprinsa, indiferent de la ce peluza. prea mult am rabdat. azi vom rabufni.

TREBUIE!!!

MariusBM09.05.2007 12:43
fular-campionii fiti seriosi .........ce credeti ca o sa dea el 2 mil la dinamovisti ??? si voi toti stelistii ati tinut aseara cu Dinamo ......era vital ca Dinamo sa bata pe CFR.O sa va bucurati cand Steaua o sa joace din nou in CHL......si o sa uitati ce a facut Becali la meciul Dinamo-CFR.... fular-campionii
Azazello09.05.2007 12:46
exceptand "mandria si onoarea de a fi stelist", se pare ca avem conceptii total diferite.

Dar tocmai asta este farmecul individualitatii umane ! De aceea exista opinii, idei si progres. Din confruntarea concepțiilor. Daca se poate fara ura si viloenta (fie ea verbala sau fizica) cu atat mai bine.

Te salut si mereu cu Steaua !

Ice_Angel09.05.2007 13:04

Cum oare s-a ajuns aici???Cum este posibil ca un cioban sa ne conduca Steluta noastra??...Jignire mai mare ca cea de aseara nu cred ca poate exista....Chiar nu ii este rusine de ceea ce a facut??...Javrele trebuiau sa bata aseara pentru ca aveau aceasta posibilitate nu pentru ca trebuiau sa-i Stelei vreo favoare....

RUSINE Gigi Becali!!!!!

eddie the 'ead09.05.2007 13:11
fular-campionii fiti seriosi .........ce credeti ca o sa dea el 2 mil la dinamovisti ??? si voi toti stelistii ati tinut aseara cu Dinamo ......era vital ca Dinamo sa bata pe CFR.O sa va bucurati cand Steaua o sa joace din nou in CHL......si o sa uitati ce a facut Becali la meciul Dinamo-CFR.... fular-campionii

era vital?!? nu murea nimeni daca nu joaca Steaua in CL. mai important e sa plece jigodia din Ghencea decit un loc in CL. cum spuneau si altii aici, prefer un an in B daca asta imi va garanta ca Becali isi ia labele de pe acest club.

^SnoWmaN^09.05.2007 13:12

Mda...ce mai pot sa zic. O noua incercare a domnului Campanie Electorala de a mai face rost de cateva voturi de la o haita de catei. A vazut ca nu i-a mers cu noi si acum cauta succesul in alte parti. Stelisti, credeti ca acestui personaj de desene animate ii pasa de Steaua? Credeti ca tot ce face el acum face pentru Steaua? Faptul ca recompenseaza adversarele vi se pare normal? Faptul ca il pastreaza pe antrenorul de Champions League pe banca Stelei, ne avantajeaza pe noi? Faptul ca flutura steagul alb-rosu este o dovada de stelist? Sincer, ma indoiesc. NU ii pasa de Steaua. NU ii pasa de absolut nimic legat de culorile ros-albastre. Daca i-ar fi pasat, ar fi actionat mai devreme, ar fi gasit un antrenor care nu ne-ar fi adus in situatia aceasta. O situatie rusinoasa. Sa ajungem sa ne bucuram pentru locul 2, sa ajungem sa traim cu emotie un sfarsit de campionat pe care ar fi trebuit sa-l castigam lejer...

Domnul(?!) Becali face confuzie intre politica si fotbal. Ne confunda pe noi, suporterii Stelei cu suporterii lui. Ieri a confundat pe Steaua cu Dinamo. In dimineata asta, dupa ce am tras apa, mi-am dat seama ca l-am cufundat si eu pe Jiji.:-)

Matteo09.05.2007 13:16

diseara tot stadionu impotriva lui !

fedora09.05.2007 13:25

Stai linistit. Galeria vrea liniste. Este incredibil mai ales ca e singura ocazie pentru ca nu vom mai juca pe Ghencea foarte mult timp de acum incolo. Gigi controleaza si galeria din pacate. In conditiile astea o sa merg la T2, poate "samantarii" aia au mai multa demnitate si nu-si doresc atata "liniste".

fiara709.05.2007 13:26

Sa ii spuna cineva ciobanului ca spartanii erau TOTI (absolut toti, asa erau crescuti de mici) HOMOSEXUALI. Poate faceti un banner pe tema asta sa crape pipota in el :twisted: :twisted: :twisted:

LUCAS esti tare, te asteptam cu partea a doua a letopisetului :D

Matteo09.05.2007 13:32

chiar n-avem onoare? rapidistii sau dinamovistii nu cred ca se lasau calcati in picioare in halu asta !

«14567»