FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "O sa ma rog la biserica pentru Dinamo"

«1567»
Tupac Amaru09.05.2007 13:42

Imi este greata!

Iar noi o sa ne rugam, cioban cretin, sa scapam de tine!

Du-te la Dinamo, la prietenii tai, daca iti plac asa de mult!

rez09.05.2007 13:52
fular-campionii fiti seriosi .........ce credeti ca o sa dea el 2 mil la dinamovisti ??? si voi toti stelistii ati tinut aseara cu Dinamo ......era vital ca Dinamo sa bata pe CFR.O sa va bucurati cand Steaua o sa joace din nou in CHL......si o sa uitati ce a facut Becali la meciul Dinamo-CFR.... fular-campionii

asta poate tu....cu ai tai....poate tie nu iti pasa cum castiga echipa ta si te-ai injosi pentru 3 pcte in ultimu hal....noi nu.de aia suntem stelisti...de aia...pentru ca noi nu inghitim orice si pentru ca noi nu suntem caini ca voi:)

ariven2109.05.2007 13:55

Salutare Natiune Stelista.

Am citit si am tot citit comment-urile de aici...Se pare ca 80 % din cei care activeaza pe acest site vad ca o mare jignire reprezentatia de aseara a "marelui razboinic si patriot" etc etc etc.

EI BINE...domnilor daca vi se pare, inseamna ca ASA ESTE!!!

SA plece sa plece ciobanuuuuuuuuu, sa plece sa plece sa plece ciobanuuuuuuuuu...

Acum pe bune...cat il mai rabdam?

Galeria va lua pe seara atitudine? nope, I don't think so...

steag2 steagcruce2 steagro steaua_ro

LanDSharK09.05.2007 14:00
fular-campionii fiti seriosi .........ce credeti ca o sa dea el 2 mil la dinamovisti ??? si voi toti stelistii ati tinut aseara cu Dinamo ......era vital ca Dinamo sa bata pe CFR.O sa va bucurati cand Steaua o sa joace din nou in CHL......si o sa uitati ce a facut Becali la meciul Dinamo-CFR.... fular-campionii

bai mariusbm, nujtiu ce`ai facut tu aseara dar eo SIGUR N`AM TINUT CU Dinamo!!am vrut sa castige pentru ca ne ajutau FARA SA VREA pe noi dar in niciun caz nu m-am rugat pentru ei ca sa bata si in niciun caz nu m-am bucurat ca Becali la golu javrelor(de fapt nici n`am vzt meciu.)oriqum Becali a fost de tot cacatu aseara daca a ajuns sa latre impreuna cu javrele!maine - poimaine pleaca la Dinamo! jegosu! suflet de stelist...[...] el care vorbea de onoare!ce stie [...] de onoare?

Stelist pana la moarte ...

Atentie la limbaj. Moderatorii

F a n a t i c O09.05.2007 14:08

pacat... pacat ca am ajuns de rasu` dusmanilor... :( si asta nu din cauza NOASTRA... asta doar din cauza unui `om` care nu stie ce inseamna Steaua... pacat... sper sa se schimbe ceva... si asta cat mai repede... pentru. ca ciobanu` e din ce in ce mai penibil... si din ce in ce ne baga mai mult in mocirla prin care se tareste el acum... yo zic ca trebuie facut ceva ... si nu doar cu 2-3 stelisti adevarati... cu toti stelistii... cu toti care vrem binele Stelei... si cu toti care acum se simt oarecum jenati de ce poate face ciubanu`... cred ca a venit momentu` sa facem ceva... sper ca in cel mai scurt timp... poate chiar incepand cu aceasta seara... cu acest meci de azi... sa ne unim si sa facem ceva... sa nu mai stam asa...

Nu mai chinui limba romana. Moderatorii

Azazello09.05.2007 14:23
Stai linistit. Galeria vrea liniste. Este incredibil mai ales ca e singura ocazie pentru ca nu vom mai juca pe Ghencea foarte mult timp de acum incolo. Gigi controleaza si galeria din pacate. In conditiile astea o sa merg la T2, poate "samantarii" aia au mai multa demnitate si nu-si doresc atata "liniste".

Galeria vrea liniste si bine face. Decat o mare de stelisti divizati care duce la conflicte intre oameni care tin cu aceea si echipa, - pentru ca oricat ar vrea unii din voi atitudinea anti- Becali nu este o prioritate pentru toti - mai bine o mare a linistii - bineinteles figurat vorbind. Pe acet final echipa are nevoie de liniste si de concentrare nu de scandal. Intreb: cum credeti ca ar juca ei daca ar auzi cum proprii fani nu-i incurajeaza si au alte preocupari...S-ar mai putea concentra ei la meci?

Doar Steaua conteaza si incurajarile pentru echipa. Ganditi-va la asta.

Alin B.09.05.2007 14:25

Becali a fost din nou penibil. Sper ca suporterii sa scandeze la meciul cu Ceahlaul numele celui mai bun jucator din Liga 1- Elton . Merita sa joace.

tynPFII09.05.2007 14:26

Sincer oitelor singura bucurie de dupa meciul de aseara a fost sa vad oierul cu dansa in fata noastra si sarea cand noi cantam "Jiji VINO-N COA SA_I DAM M.U.I.E LU Steaua" .

Apropo, a duduit drumul taberei cand a dat Dinamo gol , daca vreti am un filmulet sa-l vedeti de la o terasa de la 34.

Si nu cred ca CFR nu ar mai fi pierdut nimic pana la sf campionatului deci v-ati facut de kkt. Intradevar sunt cativa(am si eu prieteni) care spun ca ar fi preferat sa joace in Intertoto decat sa tina cu noi. Pentru ei tot respectul dar din pacate la voi in peluza legea o face smardoiescu.

fedora09.05.2007 14:26

@Azazello: Nu vad nici un impediment in a alterna incurajari ale echipei cu scandari anti-Becali.

zipper09.05.2007 14:34

Revin asupra gandurilor exprimate mai devreme si spun ca intr-adevar trebuie sa ne sustinem echipa diseara, fara sa tensionam atmosfera. Oricum am vb cu cineva si e bine de stiut ca tot ce a facut Gigi aseara este doar pentru. campanie electorala. Fularul spurcat l-a aruncat aseara intr-un tomberon, iar cat despre banii promisi este o vrajeala ieftina. Totusi e pacat ca un om care se lauda ca e cel mai de onoare din tara, recurge la astfel de smecherii prin care-si calca onoarea in picioare.

Eu diseara nu o sa particip la nici un protest, o sa cant tot meciul si sper ca la ora 10:30 sa fim pe 2! Haideti sa nu avem si noi un comportament de oier! Haideti sa fim altfel; sa fim adevarati suporteri care-si incurajeaza echipa in orice moment!

p.s. o sa vedeti la vara ca Dinamo nu va calca in Ghencea (din surse mai mult decat sigure), Dinamo nu va primi nici un leu de la cineva de la Steaua, iar tot noi vom fi singurii care vom asculta imnul CL in Ghencea!

PENTRU Steaua/ NE DAM VIATA!!! steag2

Azazello09.05.2007 14:37
Revin asupra gandurilor exprimate mai devreme si spun ca intr-adevar trebuie sa ne sustinem echipa diseara, fara sa tensionam atmosfera. Oricum am vb cu cineva si e bine de stiut ca tot ce a facut Gigi aseara este doar pentru. campanie electorala. Fularul spurcat l-a aruncat aseara intr-un tomberon, iar cat despre banii promisi este o vrajeala ieftina. Totusi e pacat ca un om care se lauda ca e cel mai de onoare din tara, recurge la astfel de smecherii prin care-si calca onoarea in picioare.

Eu diseara nu o sa particip la nici un protest, o sa cant tot meciul si sper ca la ora 10:30 sa fim pe 2! Haideti sa nu avem si noi un comportament de oier! Haideti sa fim altfel; sa fim adevarati suporteri care-si incurajeaza echipa in orice moment!

p.s. o sa vedeti la vara ca Dinamo nu va calca in Ghencea (din surse mai mult decat sigure), Dinamo nu va primi nici un leu de la cineva de la Steaua, iar tot noi vom fi singurii care vom asculta imnul CL in Ghencea!

PENTRU Steaua/ NE DAM VIATA!!! steag2

Cel mai bine punctat !

IONUTZ-CIPRIAN09.05.2007 14:54

Si eu ma rog in fiecare zii sa pleci de la Steaua,vreau si eu sa-l vad pe BORCICA ca se roaga pentru noi,dar nenea Jiji BERBECALLI ,sfantul,care va fii canonizat pentru faptele lui bune,se roaga!!ESTI UN MARE DOBITOC BAI ZDREANTA!!

ddc85b09.05.2007 14:59

PLEACA DIN Ghencea COBANE PLEACA DIN Ghencea ESTI O MIZERIE CIOBANE ESTI O MIZERIE ESTI O MIZERIE CIOBANE ESTE O MIZERIE

Bisquit09.05.2007 15:19

Ce dobitoc de conducator avem..... Pupam in anus (sa nu vb urat) pe Dinamo.... Asa suntem noi??!!... Asa am ajuns noi ??!!... DOMNULE Becali.... UNDE TI-E MANDRIA... UNDE TI-E DEMNITATEA... TE-AI FACUT DE RAS... NE-AI FACUT DE RAS... Pentru noi fotbalul nu e afacere... Pentru tine stim ca asta e...dar doar banii te intereseaza??!! ESTI UN PUPINCURIST NESIMTIT...

CUM AR FI BA CIOBANULE DACA TOTI SUPORTERII Stelei S-AR MUTA LA Dinamo?? ASA,.. CA SUNT MAI BUNI... NU E NICI O RUSINE SA PORTI FULARUL LUI Dinamo....DUPA MINTEA TA!!!

Totusi cred ca Meme n-ar fi facut niciodata asa....

ATAT!!!!! :evil: :evil: :evil:

axirobi09.05.2007 15:21

Uitati-va unde am ajuns omu asta nu poate fi oprit? Se gindeste doar la milioanele din CL,de noi suporterii nici nu-i pasa din moment ce latra prin ,,groapa" cu gunoi .Acum chiar mi-e rusine.Puteam f bine sa stam un an fara europa,dar sa fim demni ca de obicei.Pacat.....dar fruntea sus totusi NOI suntem Steaua.....si noi nu vom latra niciodata.

thor_clone09.05.2007 16:35

I N C R E D I B I L

Omul care a reusit sa terfeleasca in picioare istoria unei echipe: Beeeeecali

Omul care se lauda ce e cel mai tare din Romania,cel mai bogat, care arunca pe strada cu banii, dar care nu se da din laturi sa se prostitueze pentru 5 mil euro in timp ce devine sparing partner pentru echipele din CL

Nu conteaza ca ne bat la cate 4-5 goluri diferenta, inclusiv pe teren propriu, conteaza suma din cont incasata de cioban

Am ajuns de rasul lumii sa facem blaturi mai rau ca Gloria Bistrita sa-si umple ciobanul visteria

Oricum blaturile sunt bani aruncati pe geam. Ciobanul chiar nu-si da seama ca pentru a ajunge in grupele CL unde este cascavalul trebuie sa treaca de 2 tururi preliminarii. Cum acolo il va avea pe Olaroiu antrenor si nu prea merge sa te duci cu valiza de bani sau sa-l pui pe Tudor arbitru, probabil ca si o echipa din Cipru va fi fatala pentru omul care conduce oile.

Dinamovistii oricum nu te vor vota vreodata deoarece pentru ei esti ceea ce ai ajuns si pentru noi: UN ZERO

Piei in Stefan cel Mare si paste oi impreuna cu spartanii tai si noul tau prieten Borcea

Da-i 2 mil sponsorizare megaloman peticit in fund ce esti

NIMENI NU TE VOTEAZA

cristian8609.05.2007 16:38
Dinamo a demonstrat daca mai era nevoie ca este cea mai curata echipa din acest campionat.Sper ca frustrarea celorlalti sa inceteze si Romania sa aiba 2 echipe in Liga Campionilor.FORZA Dinamo!!!!

Iti recomand DinamoProstia.net , sau te-ai plicitist si ai decis sa postezi si pe la noi ?

La intrebarea "Doriti ca dinamU sa joace in CL?" noi spunem "NU" , nici nu se poate altfel !

Nu poate exista prietenie intre rivali , e chiar pura ipocrizie sa credem ca Steaua si dinamU ar putea fi vreodata aliati.

joe2109.05.2007 18:51

Umilinta maxima din partea unui om sub mediocru, asta e, asta conduce Steaua si prea multe nu sunt de spus.Bine ca nu l-am vazut cand era la gat cu fularul cainilor...Pacat de jucatori care i-au reprosat lui Dan Petrescu, alt lingau ordinar, ca a pupat steagul rapidului...Ce mai e de zis cand El Ciobandante face ceva asemanator cu profanarea mormintelor? Asta e, atat judeca, sper ca Basescu sa nu-l ia in barca lui, fariseul va fi mai devreme sau mai tarziu taxat de divinitate.Poate sunt prea radical, dar asta s-a-ntamplat la numai o zi de la rememorarea izabanzii de la Sevilla,trist si grotesc...Pentru un cioban plin de bani, nu exista smerenie, as fi preferat sa fie aranjat meciul dintre caini si CFR, dar sa nu-l vad niciodata pe patronul Stelei umilindu-se...

steagsahmic

eddie the 'ead09.05.2007 19:10

Uneori stau si ma intreb cine poate sa-l alunge pe Becali de la Steaua. ma gindesc ca poate la alegerile prezidentiale isi va da seama ca Steaua nu e trambulina spre presedintie pe care o spera el si va renunta. dar ma indoiesc...

nu mai poate el de amenzi, penalizari, suspendari, proteste ale suporterilor (asta nu inseamna ca ele nu trebuie sa apara) etc.

s-a scris prea mult despre el, orice sughit al lui e pe prima pagina si subiect de stiri in prime-time. atita timp cit Steaua juca cit de cit ceva, marturisesc ca nu prea ma interesa. schimbam programul cind aparea sau cind auzeam "finantatorul Stelei a declarat ca..."

dar acum, cind Steaua joaca ceea ce joaca din "n" motive (sunt impotriva unui Oli care il pupa in dos pe patron cu orice ocazie, dar trebuie sa recunosc si ca a fost cel mai ghinionist an pe care l-am vazut in viata mea la Steaua si tin cu echipa asta de vreo 25 de ani...), aparitiile si circul creat de Becali ma urmaresc chiar si cind refuz sa-l vad sau sa-l aud. si e dureros si jignitor.

White_R09.05.2007 19:45

si eu o sa ma rog la aceasi biserica unde se roaga Jiji sa ii trimita Dumnezeu prin vis ideia sa plece cu toate oile lui la javre . Jiji esti doar nascut in wrong place at the wrong time , e 2007 Jiji ,du-te in preistoria ta si lasa-ne ...ca doar la banii tai ....

alexya09.05.2007 19:58
Si eu ma rog in fiecare zii sa pleci de la Steaua,vreau si eu sa-l vad pe BORCICA ca se roaga pentru noi,dar nenea Jiji BERBECALLI ,sfantul,care va fii canonizat pentru faptele lui bune,se roaga!!ESTI UN MARE DOBITOC BAI ZDREANTA!!

nu inteleg de ce t mai chinui...

acest om[Jiji]nu are scrupule...el crede ca dak se roaga pentru Dinamo ne va fi mai bine..

decat sa le dea lor banii aia mai bine ii investeste in echipa!!!!!!!

eu una nu as fi purtat niciodata fular cu di namo....

steagcruce2

AdrianUltras2509.05.2007 20:03

O sa ma rog la biserica sa plece oierul din Ghencea!

Kiti18410.05.2007 02:20

BA CE JAVRA DE OM!PANA SI PE Dumnezeu IL FOLOSESTE CA MONEDA DE SCHIMB!O SA MEARGA PRIN Stefan CEL MARE SI O SA STRIGE:LATRU MULT pentru UN VOT!FACE TOTUL PENTRU IMAGINEA LUI...DUPA CUM SE VEDE A AJUNS MULT MAI ANTIPATIC ....EU CRED CA E SENIL..CEVA...!!!SA PLECE LA Dinamo..SA ISI IA SI ARGATII.DOAMNE CA IMI E RUSINE CUM SE CONFUNDA Steaua CU BECALIZAREA!FORTA Elton!FORTA MM!FORTA Dica!FORTA Steaua! steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu

Harald10.05.2007 09:05

Gigi, recunoaste in al 12-lea ceas ca gresesti !

stii foarte bine, dupa cum declari de multe ori ca banii nu inseamna nimic !

nu mai jigni oamenii, suporterii Stelei.

Prin ce ai facut la Dinamo, nu i-ai jignit doar pe derbedei, cei care te injura si ti-ar si aplica niste corectii fizice, NU, ii jignesti pe TOTI suporterii Stelei, oameni scoliti, educati, civilizati, cei pentru care conteaza ONOAREA, ONOAREA DE A NU DEPINDE DE REZULTATELE ALTORA, CU ATAT MAI PUTIN DE ALE LUI Dinamo !

Tine la Steaua si totul va fi bine!

dinamofob10.05.2007 09:14

N-o sa recunoasca ciobanul ca greseste niciodata!... O sa-si trimita lacheii sa negocieze conflictul, eventual...

Argaseala, cand vii?...

fularsteaua2

«1567»