FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "O sa ma rog la biserica pentru Dinamo"

«1234567»
makaan09.05.2007 07:44

Se roaga cretinul asta pentru Dinamo cum ma rog eu pentru el:

"Da Doamne sa se imbete odata si sa treaca in conturile clubului jumate din avere ca sa se laude,si pe urma,plecand de la carciuma cu masina ,sa faca accident si sa crape"

iov09.05.2007 07:45

Lumina din lumina...

Omu' nu are leac, anul acesta numele si imaginea Stelei a fost terfelita in cel mai josnic mod, nu vad de ce as mai incuraja aceasta echipa pentru ca ei nu au nevoie de noi, il au bisnitaru' pe asta, sigur suntem inutili pe stadion atata timp cat nu mai este nici o miza, Gigi s-a milogit de Dinamo in ultimul mod, de Dan Petrescu, l-a pupat in fund pe mitica si nasu' doua tumori ale fotbalului, plus steagul rivalei.Cat il dispretuiesc eu pe Borcea nici ala nu cred ca ar fi facut asa ceva.

Nu este vorba, de corectitudine, onoare, spectacol,blazon, la Gigi totul se opreste la bani, banii lui.

Azazello09.05.2007 07:50
asa si??? unde e problema??? Tot respectul pentru Dinamo la faza asta, iar daca vrea Gigi sa ii premieze, foarte bine... jucatorii lui Dinamo merita banii, au avut cel mai frumos joc in acest sezon sa recunoastem. La anul sper sa avem noi...

Sorine, sunt de aceeasi parere cu tine ! Nu inseamna sa fi mai putin stelist daca tii cu Dinamo intr-un meci. Eu de exemplu îi injur mereu, nici in cupe nu tin cu ei, dar pentru meciul de aseara merita felicitari. Au dat dovada de onoare cand foarte usor puteau face rau Stelei. Cat despre Becali, multi dau dovada de naivitate cand îi cred declaratiile pro-Dinamo. Omul e in campanie...Vrea si dimamovisti la vot... Doar de curand zicea - MM este pe viata la Steaua - mai este cumva si nu stiu eu ? Cum putea sa vb urat de dimamo intr-un moment in care, daca trecem pe doi, vrem nu vrem sa recunoastem si oricat de injositor ar fi -e adevarat-, le datoram si lor asta.

Scopul scuza mijloacele !!!!! - spunea cineva

Si mai e un proverb - Divide et impera ! (dezbina si stapaneste) Cam asa ceva a facut Becali cu galeria lui Dinamo aseara, avand in vedere ca unii l-au injurat si unii l-au aplaudat.

fular-campionii DAR IMPORTANT ESTE CA NOI MERGEM SPRE Liga !!!

onlySteaua09.05.2007 07:55

mihnel

ignorandu-l il faci sa creada ca procedeaza corect, ca tot comportamentul asta de circar este absolut justificat. si te asigur ca va continua. este doar inceputul si dupa cum stim, gunoiul asta chiar are "potential". de fapt inceputul a fost in ghiulesti cand si-a pus fularul milogilor. ieri a si cantat. chiar s-a bucurat si fara indoiala era fericit. oare ce mai urmeaza?

pe toate forumurile suntem facuti oi. urmatorul citat este de pe un forum (probabil cel mai serios din Romania) doar ca sa vezi ce parere si-a facut lumea despre noi:

"... ca sa nu mai vorbim ca sunt sute de mii, daca nu chiar milioane de fani stelisti, care nu sunt prea dusi toti la Biserica si il voteaza pe Becali, doar pentru simplu fapt ca el este presedintele clublui lor preferat, Steaua Bucuresti." conceptia este foarte larg raspandita printre restul suporterilor si mai ales printre cei care-s complet inafara fenomenului asta.

si ma intreb de ce. oare nu de aia ca ne-am complacut atata vreme in situatia asta si i-am ignorat toate apucaturile maimutoiului?

Yoyoyoi09.05.2007 07:57

@Azazello

Una e sa iti doresti ca Dinamo sa castige pentru ca asta ar ajuta echipa ta si alta e sa mergi pe stadion, in loja lor, sa le strigi lozincile, sa ii incurajezi sa-ti injure echipa, sa porti fularul dusmanilor in mana, si sa declari ca-i platesti pentru victorie si ca esti mai fericit decat la o victorie a Stelei.

Nu-i aveam treaba daca statea naibii acasa si declara ca vrea sa castige Dinamo si gata. Dar spectacolul oferit aseara a fost de cel mai prost gust posibil. Niciodata, dar niciodata nu m-am simtit atata de jignita ca aseara. Niciodata in 20 de ani de cand tin cu Steaua nu m-am simtit mai penibil. Am ajuns de rasul tuturor.

Azazello09.05.2007 07:59
Din pacate pentru noi, in acest moment Becali este un rau necesar...

Din moment ce unii papagali uita ca noi iubim si sustinem Steaua si nu pe conducatori, antrenenori sau unii jucatori si NU ISI DAU SEAMA ca in momentul de fata ar face NUMAI RAU echipei

Opinie pertinenta. Pustii teribili fara drept de vot, care cred ca forta, violenta si injuria fac bine Stelei, se inseala. Singura solutie este sa incurajam echipa.

jarhead09.05.2007 07:59

Ba cioban idiot hai sa-ti spun ce ai facut mai pre limba ta (t'ar a dracu)

Te-ai pus capra in groapa sa te reguleze cainii, ba boule!

ti-ai dracu cu melcii voshtri!

alexynho09.05.2007 08:01

nu imi vine sa cred ... Becali isi bate joc de tot ce inseamna Steaua ... cum poate sa spuna ca da 2000000 de $ pentru. meciul asta ... sau ca o sa se roage la biserica pentru. Dinamo X( ... si eu am tinut cu Dinamo in meciul de ieri , dar nu pot sa spun acuma ca fac , ca dreg .... ce pana mea ... am ajuns de acuma la mana blatistilor nr. 1 din Liga I ???? ... eu ieri am cazut in genunchi de umilinta in fata televizorului cand auzeam ce spunea hahalera asta de oier ... chiar nu pot sa cred ... sa plece naibii de la echipa , si sa se faca investitor la Dinamo , ca noi nu avem nevoie de asemenea conducatori X( ... si sa il i-a si pe Olaroiu X( ... oricine vine antrenor la Steaua , o sa faca treaba mai mare (in afara de Hagi , ca el nu e antrenor)

Azazello09.05.2007 08:02
@Azazello

Una e sa iti doresti ca Dinamo sa castige pentru ca asta ar ajuta echipa ta si alta e sa mergi pe stadion, in loja lor, sa le strigi lozincile, sa ii incurajezi sa-ti injure echipa, sa porti fularul dusmanilor in mana, si sa declari ca-i platesti pentru victorie si ca esti mai fericit decat la o victorie a Stelei.

Nu-i aveam treaba daca statea naibii acasa si declara ca vrea sa castige Dinamo si gata. Dar spectacolul oferit aseara a fost de cel mai prost gust posibil. Niciodata, dar niciodata nu m-am simtit atata de jignita ca aseara. Niciodata in 20 de ani de cand tin cu Steaua nu m-am simtit mai penibil. Am ajuns de rasul tuturor.

Si pe mine ma doare ca imaginea clubului are de superit, dar ca stelist adevarat voi trece peste asta. In viata sunt si momente mai grele. Iar motivatia lui Becali, repet, a fost una electorala. Si nu una pentru galeriile din Bucuresti, una la nivel national.

Spre Liga ! steagcruce2

fedora09.05.2007 08:03

@Azazello: atitudinea ta nu e mai presus decat prostitutia becaliana de aseara. Ce incurajezi tu acum la Steaua sunt chiar practicile pentru care uram Dinamo.

flo220309.05.2007 08:05

pe site-ul oficial al Stelei, numai lapte si miere!!!. nu comenteaza nimeni nimic(ma refer la forumisti). ce pupincuristi notorii !!!

JDERUL09.05.2007 08:17
El s-a dus în salonul de protocol, acolo unde conducatorii dinamovisti, în frunte cu Cristi Borcea, l-au întâmpinat cu deja traditionalul strigat spartan. Uimit de primirea facuta, Becali a strigat si el "Augh, augh, augh", dupa care a ciocnit un pahar cu sampanie cu conducatorii din "Stefan cel Mare". Gigi a primit un fular cu însemnele clubului Dinamo, pe care apoi l-a afisat mândru pe masina sa, strigându-le suporterilor "câinilor" ca nu e nicio rusine pentru el sa poarte fularul alb-rosu.....

venit la meci, a stat în oficialã, s-a bucurat în stil spartan la golul lui Cristea. Nu, nu e vorba de Cristi Borcea, ci de Gigi Becali! Patronul Stelei era dezlãnțuit la finalul meciului. S-a urcat pe Maybach cu fularul alb-roșu la gît și a început sã cînte: "Hai Dinamo"! Apoi a dat drumul și la declarații: "Sînt super-fericit! Am avut emoții mai mari decît la partidele Stelei. Acest meci l-a cîștigat Dinamo și naționalismul românesc. Lãsați-ne acum, și pe noi și pe Dinamo, sã ne pregãtim de Champions League. O sã mã rog la bisericã pentru ca ei sã treacã de turul preliminar, o sã le dau o sponsorizare de 2 milioane de dolari. Au demonstrat cã au onoare, sincer nu credeam, m-au impresionat"

Ce mai e de spus.....?

ACUM MAIDANEZUL MERINOS IA LECTII DE DANS LATINO,ISI PUNE SILICOANE SI SE PREGATESTE DE UN NOU SLUJ UMILITOR IN FATA LATRAILOR

Azazello09.05.2007 08:22
@Azazello: atitudinea ta nu e mai presus decat prostitutia becaliana de aseara. Ce incurajezi tu acum la Steaua sunt chiar practicile pentru care uram Dinamo.

Fedora, e dreptul tau sa crezi asta, asa cum eu am dreptul sa ma raportez la alte standarde. Masura in care iubim fiecare Steaua nu este data nici de atitudinea pro si nici de cea contra Becali. Si sa stii, apropo de practici, ca nimeni nu e curat. Nici macar Steaua, si stim cu totii asta ( mai alse inainte de 89, ... erau protejatele sistemului). Sigur, aste nu diminueaza cu nimic valoarea incontestabila a Stelei. Dar sa nu fim ipocriti si sa ne credem imaculati.

steagcruce2

Kerber09.05.2007 08:22

Daca anul trecut ati platit si ati aranjat ultimele meciuri pentru a iesi campioni, anul asta ati invatat ce inseamna Recunostinta.

Asta e bine!

Va lasam sa mergeti in Champ.League fara sa va cerem nimik!

gone09.05.2007 08:22
Eu oricum vin. E posibil sa fie ultimul meci in Ghencea in acest campionat.Presimt o suspendare dupa semifinala cu Fulgerul Bragadiru.

Ar fi ceva daca maine TOT stadionul ar striga contra ciobanului! steagcruce2

Da...e a 2 a oara in acest an cand abonamentul cumparat in vara o sa imi foloseasca. Rusine LPF. Rusine si noua ca nu stim sa ne cerem drepturile. Sper sa fie inceputul sfarsitului pentru Senior la Steaua, desi mai mult visez decat cred asta.

jarhead09.05.2007 08:27
Daca anul trecut ati platit si ati aranjat ultimele meciuri pentru a iesi campioni, anul asta ati invatat ce inseamna Recunostinta.

Asta e bine!

Mori javra!

Punker Boy09.05.2007 08:30
Sorine, sunt de aceeasi parere cu tine ! Nu inseamna sa fi mai putin stelist daca tii cu Dinamo intr-un meci. Eu de exemplu îi injur mereu, nici in cupe nu tin cu ei, dar pentru meciul de aseara merita felicitari. Au dat dovada de onoare cand foarte usor puteau face rau Stelei. Cat despre Becali, multi dau dovada de naivitate cand îi cred declaratiile pro-Dinamo. Omul e in campanie...Vrea si dimamovisti la vot... Doar de curand zicea - MM este pe viata la Steaua - mai este cumva si nu stiu eu ? Cum putea sa vb urat de dimamo intr-un moment in care, daca trecem pe doi, vrem nu vrem sa recunoastem si oricat de injositor ar fi -e adevarat-, le datoram si lor asta.

Scopul scuza mijloacele !!!!! - spunea cineva

Si mai e un proverb - Divide et impera ! (dezbina si stapaneste) Cam asa ceva a facut Becali cu galeria lui Dinamo aseara, avand in vedere ca unii l-au injurat si unii l-au aplaudat.

fular-campionii DAR IMPORTANT ESTE CA NOI MERGEM SPRE Liga !!!

ce a facut ciobanul asta pentru Steaua?si-a batut joc de ea...i-a dat afara pe Neaga, pe Hamutovski si pe Tudor ( cei mai buni portari de la ritli incoace ), l-a dat afara pe Protasov ( cel mai bun antrenor de la Stoichita pana acum ), l-a dat afara pe Stoica singurul om care se lupta cu adevarat pentru Steaua si care iubea acest club ( sunt sigur ca nu ar fi facut ce a facut Becali nici dak il ameninta cineva cu arma ), comanda echipa, il tine pe Olaroiu si ca alternativa pentru el il are pe Hagi ( care pe cat de mare a fost ca fotbalist pe atat de mic e ca antrenor ), sta la Steaua doar pentru ashi face imagine si oricum toti banii pe care i-a bagat la club si i-a luat din UCL si din transferuri...RUSHINE Gigi...PLEACA din Ghencea!!!

gone09.05.2007 08:31
Maine la meci veti vedea exact ceea ce se prevesteste: spectatori pasind agale in tribune, desfacand punga de seminte, ridicandu-se in picioare pentru taptarap si cele 2-3 goluri, parasind stadionul in minutul '75.

Nu te lua dupa toate nevertebratele care scriu pe aici. Oameni ca astia nu stiu unde e Ghencea, ei nu vin la stadion. Cei care vin vin dinainte de a venit ciobanu si stiu ce inseamna Steaua. O sa vedeti ca cei de la T2 sau T1 nu or sa fie indiferenti la ce a facut Seniorul. Pana una alta ei au prostetat mai mult decat voi impotriva lui.

AmuntBoy09.05.2007 08:32

Asta e bine!

O sa va rasplatim cu niste meciuri superbe marti si miercuri sprecl2

spurcatilor

gone09.05.2007 08:37
oare ce ar face suporterii milanului daca l-ar vedea pe berlusconi (politician si el) cu fularul interului la gat?

Te rog sa nu il compari pe Don Silvio cu Seniorul nostru. Ala se pricepe la fotbal, a citit ceva carti la viata lui, are o diploma si mai ales iubeste echipa la care a investit. Cand a preluat el echipa Milan tocmai venise din Serie B si se afla pe la mijlocul clasamentului in Serie A. Ce a facut el cu Milan nu a reusit nici un presedinte la orice alta echipa.

The Flyer09.05.2007 08:37
Nu te lua dupa toate nevertebratele care scriu pe aici. Oameni ca astia nu stiu unde e Ghencea, ei nu vin la stadion. Cei care vin vin dinainte de a venit ciobanu si stiu ce inseamna Steaua. O sa vedeti ca cei de la T2 sau T1 nu or sa fie indiferenti la ce a facut Seniorul. Pana una alta ei au prostetat mai mult decat voi impotriva lui.

mare adevar ai spus!si,totusi,astept meciul sa vad ce face galeria!o sa fiu la t2!

CIOBANE,PLEACA DIN Ghencea!DU-TE LA BORCICA SI DANSATI PE MELODIILE SHAKYREI!MORI!

DonAndres09.05.2007 08:39

Nici eu nu sunt de acord cu maimutareala lui Gigi de aseara dar cred ca totul face parte din strategia lui ieftina dar care iata ca deocamdata a dat roade(rezultatul de aseara este in favoarea noastra)!

Despre cele 2 milioane sunt sigur ca este praf aruncat in ochii cateilor!!!!!!!

Forza Steaua!!!!!

zipper09.05.2007 08:41

Ciobanu a dovedit aseara ca nu e cu nimic mai prejos de voiculescu, cel pe care el il face raios, ciumat...., a dovedit ca e un oportunist infect, lipsit de demnitate!!! Nu aveam nimic cu el daca se ducea in groapa, asista la meci, dupa care pleca linistit acasa. Dar nu, el a vrut sa iasa si-n evidenta, si pentru. asta ce-a facut? A pupat niste maidanezi sub coada. Daca asta-nseamna demnitate si onoare, de care tot face el atata caz, sa-l "onoram" si noi putin diseara pe stadion!

NU VREAU SI NU VOI VOTA UN PRESEDINTE FARA ONOARE! steagcruce2

onlySteaua09.05.2007 08:44

Azazello

este usor sa te ascunzi dupa niste vorbe de genul "ma raportez la alte standarde".

banuiesc ca printre standardele la care tu te raportezi nu se gaseste onoarea, mandria, respectul, traditia.....

gone09.05.2007 08:47
Azazello

este usor sa te ascunzi dupa niste vorbe de genul "ma raportez la alte standarde".

banuiesc ca printre standardele la care tu te raportezi nu se gaseste onoarea, mandria, respectul, traditia.....

Asa este. Diseara putem sa ne recastigam MANDRIA. Asta e cel mai important.

«1234567»