FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce sclavi!

«12345»
Joga Bonito08.05.2007 19:47
Nu-l sparge... vinde-l dinamovistilor, o sa aiba nevoie de el in toamna, cand se uita la CL...

Stai sa ajungem acolo, vorba lu' Becali: " Poate ne bate Dumnezeu" si picam cu Fenerbahce....La ce atmosfera e pe acolo, sa ne rugam sa scapam vii. Dar la bulanul nostru :)) s-ar putea sa picam cu Rosenborg... :D

Steauaforever3308.05.2007 19:49
Decat sa stau la **** cainilor mai bine ma duc la meciuri in divizia B! Steaua e Steaua si nu conteaza pe ce loc e ! Dinamo o ia la MUJE de la mine pana crap! Rushine dinamofonilor! Ducetiva draq in mizeria de pe Stefan cel mare si laudatii nu aici! INFECTIILOR! MuJE cainamo MuJE crrapid MuJE ungurilor de la tefere! FORZA Steaua steagcruce2

bea ceva rece si linisteste-te.... :mrgreen: forzateaua

alexys08.05.2007 19:50

Dupa parerea mea,zilele astea i-am intrecut in milogeala pana si pe aia de sub pod.Cred ca ciobanul i-ar fi facut o felatie(ca sa nu zic mai urat)lui Borcea,numai sa fie sigur ca dinamu bate pe CFR..

cristian8608.05.2007 19:58
Stai sa ajungem acolo, vorba lu' Becali: " Poate ne bate Dumnezeu" si picam cu Fenerbahce....La ce atmosfera e pe acolo, sa ne rugam sa scapam vii. Dar la bulanul nostru :)) s-ar putea sa picam cu Rosenborg... :D

Noi am batut pe Fenerbahce acum vreo 10 ani (2-1 la ei , 0-0 acasa ) , ce gol a reusit sa dea atunci Ciocoiu , de revazut si golul superb marcat impotriva lui Aston Villa , un gol ca la "inventatorii fotbalului acasa".

razvan7508.05.2007 19:59

Nu va faceti probleme, pentru Becali asta este inceputul sfirsitului. Nu va mai trece multa apa pe dimbovita si va fii fluierat la scena deschisa pe Ghencea, de catre toata tribuna... de acolo pina la despartirea volens nolens de Steaua nu mai este decit un pas foarte mic care va fii facut cu repeziciune.

Sunt convins ca delaratiile de dragoste la adresa lui Dinamo ale ciobanasului nu vor lasa indiferenti suporterii stelisti fie ei de peluza ori de tribuna, care nu vor tine cont de "pactul" de neagresiune semnat de vajnicii nostri lideri de galerie in schimbul citorva bilete gratuite la deplasari, si vor fluiera copios loja patronatului cu proxima ocazie.

Sper sa am gura aurita din nou!

forzateaua

ros-albastru4ever08.05.2007 20:00

Becali,esti o javra.Ciobanu dracului,noi ne dam sufletul pentru Steaua si pe el il doare in ****,fmm d oier jegos...a ajuns sa dea bani la javrele nenorocite si aia ne injura continuu... [...] .Durerea mare nu e ca se face el d kkt,ci ca face Steaua de rusine...asta crede ca noi am ajuns la mana lu Dinamo,da putea sa si bata Cluju ca nu s-a terminat campionatu akuma si nu suntem p 2...Becali,esti o javra,un lingau,o scarba...nu meriti sa fii considerat stelist...du-te la Borcea sa va faceti piata comuna:ala d vandut butelii,u d vandut oi....FORZA Steaua steagcruce2 steagcruce2 ....mereu fular-campionii si superiori steagcruce2 steagcruce2 forzateaua

Atentie la limbaj. Moderatorii

ros-albastru4ever08.05.2007 20:02
Becali,esti o javra.Ciobanu dracului,noi ne dam sufletul pentru Steaua si pe el il doare in ****,fmm d oier jegos...a ajuns sa dea bani la javrele nenorocite si aia ne injura continuu...f*tui campania electorala a ma-sii.Durerea mare nu e ca se face el d kkt,ci ca face Steaua de rusine...asta crede ca noi am ajuns la mana lu Dinamo,da putea sa si bata Cluju ca nu s-a terminat campionatu akuma si nu suntem p 2...Becali,esti o javra,un lingau,o scarba...nu meriti sa fii considerat stelist...du-te la Borcea sa va faceti piata comuna:ala d vandut butelii,u d vandut oi....FORZA Steaua steagcruce2 steagcruce2 ....mereu fular-campionii si superiori steagcruce2 steagcruce2 forzateaua

apropo,scuze adminilor pentru limbaj dar am niste nervii uriasi X(X(X(X(X(X(X(X(X(

Leon_ktp08.05.2007 20:03

salut toata suflarea stelista

ieri am trimis cerearea spre AISS,maine depun la finante cererea de redirectionare pentru cei 2% din impozit...va rog din suflet ,initiatori ai AISS,am mare incredere in voi...nu se mai poate cu ciobanul(ghidul pastoral).......luati,sa luam atitudine,pur si simplu am venit acasa cu un car de draci,nu se mai poate asa ceva,victoria lui Dinamo mi-a lasat un gust f amarsincer poate mai bine se ducea CFR-ul,poate gresesc,nu se poate asa ceva sa apara Gigi,ca domn nu poate fi numit sa afirme..'de acum inainte nu voi mai vorbi rau de Dinamo'-nota bene,....insa tu,patronul Stelei,clubul nostru drag si iubit sa afirmi,chit ca la mijto ca dai 2 mil euro spurcatilor dak te califici in grupe....E Strigaaaator la cer...insa dizgratios a fost faza de pe sport.ro cand Jiji batea cuba cu suporterii dinamofonisti...

noi,Stelistii trebuie sa luam atitudine...ceva mai disgratios nu am mai vazut demult...

pot sa ma consider un membru AISS,trebuie neaprat sa luam atitudine,nu se mai poate,paharul s-a umplut!!!

p.s.:'la sfarsit campionii se-ntalnesc!'

salut din inima toata suflarea stelista!!!

predatorpulse708.05.2007 20:15

S-a terminat meciul javrelor,castigat cu mult noroc,chiar daca rezultatul este in favoarea noastra.Clujul a fost mult peste ei in 11 si daca jucau in 11 eu cred ca ar fi castigat cu vreo 1-3.

Eu nu am tinut cu Dinamo si sa le fie rusine celor care au tinut vreodata cu alta echipa(ma refer la cei care se dau stelisti) decat Steaua. Ciobanul ne-a omorat din pc de vedere al imaginii iar Olaroiu din pc de vedere al jocului. Penibila atitudinea celor care strigau "miau,miau,miau" si vroiau ca echipa lor sa piarda doar ca sa ne faca noua rau.Si din nou,totul se intoarce la Steaua.

Mediatic,suntem la pamant. Deja incep tampeniile cu "cea mai curata campioana de dupa 1990" si "stelistii tin cu Dinamo","stelistii la mana lui Dinamo",iar Jiji i-ar fi facut si favoruri sexuale lui Borcea doar sa castige pechinezii.Borcica zice ca nimeni nu a mai dominat campionatul ca ei dupa 90,dar sa-i reamintesc porcului ca Steaua a castigat 6 TITLURI la rand dupa 90,asa ca nu prea sta in picioare teoria. Cum sa fie cel mai curat campionat de dupa 90 cand in tur au fost vreo 5 meciuri ale dinamovistilor cel putin suspecte(iar eu oricat de stelist sunt,ma cred un om obiectiv) iar meciul cu noi a fost distrus de arbitri. Au castigat pe merit acest campionat,si ei se mira cat de clar l-au castigat dar explicatia este foarte foarte simpla. Ultimele 2 campionate ale noastre au fost castigate impotriva unor competitoare,Dinamo in acest sezon nu a avut asa ceva,nu pentru ca au fost mai buni ci pentru ca:

-Rapid a fost distrusa din interior de Copos,distrugandu-l psihic pe razvanel iar in afara de lazar si Mazilu transferurile lor au fost bombe,iar la portari stau mai rau ca noi(doar Coman este bun)

-Steaua noastra a suferit mai ales din cauza bancii tehnice si a zgarceniei coposiste a ciobanului. Olaroiu ne-a distrus sistematic prin aducerea copiilor lui si prin adoptarea oricarei tactici in afara celei clasice a Stelei,si anume jocul de posesie vertical pe poarta. Situatia transferurilor e similara cu cea de la Rapid,doar Thereau si Badea au confirmat cu adevarat iar Elton si Andrey sunt p-afara ca nu sunt romani verzi cum ii plac ciobanului.

Dar sa revin la Oli. Cand lipseau doar Iacob si Radoi,deci doar 2 jucatori(dar importanti),Oli a avut un tur intreg sa faca macar un SISTEM DE JOC. Steaua nu are asa ceva,este flagrant cum sunt ametiti jucatorii Stelei,fiind schimbate posturile de la joc la joc(vezi Banel),iar faza cu accidentarile este doar o scuza,chiar daca s-a stabilit un record negativ de accidentati.

Ganditi-va putin la un meci bun al Stelei in acest campionat.Daca nu va vine imediat unul in minte,nu-i nimic,pentru ca nu stiu daca au fost.Si va rog nu dati exemplul meciului cu rapidul din giulesti,pentru ca acolo a fost un fel de sindrom Kiev cand ne-a iesit totul.

Sigurul meci foarte bun al Stelei din acest campionat a fost cel pierdut la Otelul. Am combinat frumos,mai mult pe jos si astfel doar Nicolae Dica a avut 6 faze singur cu portarul,deci echipa si-a facut treaba,pacat ca Dica a ratat. In rest cu Dinamo in Ghencea a fost si nenoroc(goluri d-alea ies la 18 ani plus ca noi am avut 2 bare),cu rapid pe manoliu ne-am aparat,in groapa lor de stadion ne-am aparat,chiar daca corpodean a fost penibil atunci.

Ca sa concluzionez,in competitia interna Steaua nu a participat in acest an,de aia au castigat javrele campionatul. In campionat,am fost penibili,chiar mai penibili ca pe vremea lui piti. O sa-mi iau multe injuraturi,dar daca CFR si rapid aveau mentalitate de invingatori(se vede ca nu-s obisnuiti),ne luau locul 2 de demult. Noi suntem amortiti complet de cand a venit d-l Olaroiu,echipa nu mai are orgoliul stelist,se multumeste cu putin,de ce sa alerge mult ca au jucat in CL,nu-i asa? Un jucator in care se vede cel mai bine spiritul stelist in acest moment este Ochirosii,mananca pamantul cand intra in teren,pentru ca-si da seama unde joaca. Si poate acum Croitoru.Restul ori vin dupa accidentari,ori sunt accidentati,ori nu sunt in forma ori pur si simplu nu au valoare de Steaua.

Cat despre cioban,nu mai am ce sa zic,a zis ca a avut emotii mai mari la meciul javrelor ca la cele ale Stelei,a zis ca baga 2 milioane la Dinamo,Borcea era f fericit la sfarsit,cred ca el si Jiji au mers undeva sa fie singuri si sa faca pe "spartanii"(da stiu ca spartanii nu erau homo). El batea palma cu suporterii dinamovisti,aia dadeau ..eu echipei noastre si i-au dat ..eu si lui,si el zambea ca prostul,cred numai voturi vedea. Dar acesta este inceputul sfarsitului pentru oier,maine la meci trebuie neaparat sa-l fluieram cu totii,trebuie sa protestam,afara nu o sa-l dam dar trebuie sa sustinem echipa,indiferent de patron. La un lucru sunt de acord cu pechinezi: ..UE Jiji Becali.

Eu unul astept Steaua sa revina in campionat macar acum pe sfarsit si la anul sa luam titlul 24.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

SSK08.05.2007 20:18

@Joga Bonito

Si eu m-am bucurat de finala Milan - Liverpool. N-o sa ma auzi insa niciodata dorindu-mi sa piarda Steaua, doar ca sa sufere Dinamo. Si nici scriind articole despre 10 motive ale adversarilor ca sa ne bata.

strezahuzum08.05.2007 20:22

De obicei sunt om calm. Nu-mi sta in fire sa jignesc sau sa doresc raul altuia.

Cand vad insa ce poate spune Becali ... si in ce hal poate sa linguseasca javrele doar pentru ca Steaua sa prinda cu chiu cu vai un loc 2 si o sansa vaga la grupele CL (adica la $$$$, ca lui doar de astia-i pasa) ...

"Nu sunt multumit, sunt super fericit. Acest meci l-a castigat Dinamo si nationalismul romanesc. Am avut mai mari emotii la acest meci, pentru ca era mai mult decat un meci al nostru. Am promis si am facut ca spartanii pentru ca i-am promis lui Borcea. M-am bucurat foarte mult la golul Dinamo. Vreau sa ne lasati sa ne pregatim de Liga Campionilor, pe noi si pe Dinamo. Imi dau cuvantul de onoare ca nu voi face niciodata o declaratie impotriva lui Dinamo. Am sa merg la biserica sa ma rog pentru Dinamo cand vor juca turul preliminar"

Aceasta ultima dovada de nesimtire si sfidare la adresa suporterilor Stelei e prea mult. Nu se mai poate. Signor ciobandante, daca-ti plac asa de mult maidanezii, du-te dracului la ei !! Sper sa te umfle DNA cat de curand ! LASA-NE NESIMTITULE, MINCINOSULE !! Am gresit cand l-am atacat doar pe Olaroiu .. principalul vinovat esti tu !

LA PUSCARIE CU INFRACTORUL !!

crazy_rednwhite08.05.2007 20:43
Becali,esti o javra.Ciobanu dracului,noi ne dam sufletul pentru Steaua si pe el il doare in ****,fmm d oier jegos...a ajuns sa dea bani la javrele nenorocite si aia ne injura continuu...f*tui campania electorala a ma-sii.Durerea mare nu e ca se face el d kkt,ci ca face Steaua de rusine...asta crede ca noi am ajuns la mana lu Dinamo,da putea sa si bata Cluju ca nu s-a terminat campionatu akuma si nu suntem p 2...Becali,esti o javra,un lingau,o scarba...nu meriti sa fii considerat stelist...du-te la Borcea sa va faceti piata comuna:ala d vandut butelii,u d vandut oi....FORZA Steaua steagcruce2 steagcruce2 ....mereu fular-campionii si superiori steagcruce2 steagcruce2 forzateaua

baetilor..am vazut superioritatea voastra.. 8O ..(sper ca ati remarcat ironia:))..)

alexxxX08.05.2007 20:46

[...]

Mesaj neinteresant postat de un spurcat. Moderatorii

leynad7208.05.2007 20:47
asa e bistriteanule. si Badea si Thereau trag la poarta, dar din 10 m. Dica a dat 1 SINGUR GOL din lovitura libera. si mai lasa-ma cu Ochirosii. daca si ala e sut!!! Steaua nu are jucatori care sa traga sanatos la poarta. asta e adevarul.

Ai dreptate în privința asta, nu avem jucãtori care sã tragã la poartã din afara careului.

Ați reținut ce spunea Balint în comentariul meciului transmis asearã, finala de la Sevilla ?

Cã acum mingea e mai ușoarã și mai micã în circumferințã decãt cea cu care jucau ei ?

Așa cã vã puteți da seama de "calitãțile" jucãtorilor din lotul actual al Stelei...

ªi avea dreptate Balint și când spunea cã echipa aia și acum s-ar fi distrat în campionatul nostru, ãia erau FOTBALIªTI, nu râșii ãștia de acum !

În altã ordine de idei, vãde ceã a pãtruns toatã grãdinița pe site-ul ãsta.

ªi cu obrãznicia și tupeul caracteristic generației tinere actuale, fãcând abstracție de gradul accentuat de inculturã, se contreazã cu toatã lumea și debiteazã enormitãți precum cele desprinse an de an din probele de bacalaureat...

E plin net-ul de steliste, korinne și multe alte bobocele care din lipsa partenerilor de pe mess sau mirc, continuã sã chinuie pe-aici limba românã cu te miri ce inepții lipsite de sens sau logicã, invadând "tot ce mișcã, precum troienii !

Sper din toatã inima sã inventeze pânã la urmã cineva un firewall sau un antivirus care sã ofere protecție împotriva inculturii și analfabetismului, cã a devenit deja mai mult decât obositor.

crazy_rednwhite08.05.2007 20:50
Dinamo in acest sezon nu a avut asa ceva,nu pentru ca au fost mai buni ci pentru ca:

-Rapid a fost distrusa din interior de Copos,distrugandu-l psihic pe razvanel iar in afara de lazar si Mazilu transferurile lor au fost bombe,iar la portari stau mai rau ca noi(doar Coman este bun)

-Steaua noastra a suferit mai ales din cauza bancii tehnice si a zgarceniei coposiste a ciobanului. Olaroiu ne-a distrus sistematic prin aducerea copiilor lui si prin adoptarea oricarei tactici in afara celei clasice a Stelei,si anume jocul de posesie vertical pe poarta. Situatia transferurilor e similara cu cea de la Rapid,doar Thereau si Badea au confirmat cu adevarat iar Elton si Andrey sunt p-afara ca nu sunt romani verzi cum ii plac ciobanului.

Intotdeauna superiori.

voi anul trecut..ce competitori ati avut?!..noi am fost macinati anul trecut..stiti cu totii de cine..'nea Gio..motive ca si astea..puteti gasi oricand..urasc cand vad atata lipsa de obiectivitate..de ce naiba nu puteti recunoaste superioritatea lui Dinamo anul acesta?!..v-am bagat in buzunar la toate capitolele..si campionatul..nu a mai fost castigat in o asa maniera de nush cand..spuneti-mi voi..va provoc!..>:)

continuati sa dati vina pe arbitrii si in meciul din Ghencea cu noi..nu va vedeti?!..sunteti penibili..ce naiba mai puteti comenta?!..ce ati mai vrut?!...la 3-0 la pauza..mda...cata penibilitate...(si spuneati voi de ceva sclavie..masurati-va cuvintele..si uitati-va in ograda voastra..8-|u know what i mean8-|)

Pace!..(pe cine incerc eu sa pacalesc?!..)..>:)

Editat de moderatori! Atentie la limbaj pe viitor, caine. N-ai vrea sa primesti ban din te-miri-ce!

AmuntBoy08.05.2007 20:51

1. un sclav mai mare decat ciobanul nu am mai vazut, trebuie luate masuri seriose cu el

2. Apararea spurcatilor a fost blat azi , aia de la CFR la cat de prosti sunt nu au putut sa dea gol la o aparare de circ care nu stia cum sa gafeze in careu :)))

In concluzie iar au supt-o spurcatii o sa se uite la Pro TV si oierul presedinte este un jeg

cristian8608.05.2007 20:52

"When you walk through a storm,

Hold your head up high,

And don't be afraid of the dark.

At the end of a storm,

There's a golden sky,

And the sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind,

Walk on through the rain,

Though your dreams be tossed and blown..

Walk on, walk on, with hope in your heart,

And you'll never walk alone.......

You'll never walk alone."

"We will never surrender...we will never surrender !"

FORZA Steaua !

EPE08.05.2007 20:53

Nu parea Becali prea intreg la minte nici pana acum dar de cand a plecat MM se pare ca a innebunit de tot.Acum se vede ca nu mai este MM care mai distragea atentia publicului de la manifestarile tipice de SAPOCA ale ciobanului. Nu e de mirare ca MM a plecat ma mir ca a putut rezista atata timp langa cioban.Daca cineva mai credea ca Becali este in fruntea Stelei din dragoste pentru cea mai frumoasa echipa din Romania ce dovada mai clara impotriva mai vreti decat declaratiile din seara asta... sper insa ca daca mai persista in aceasta atitudine sa i se intoarca totul impotriva.....

Aseara am revazut Steaua - Sevilla , vazand jocul atitudinea si mentalitatea Stelei de atunci parca amaraciunea este si mai mare acum...

capone08.05.2007 21:13

Gigi e dinamovist dal in MM de oier prost ce e, eu personal am o teorie: Gigi e dinamovist dar a investit in Steaua doar pentru ca aceasta ii putea aduce atat de multa imagine. cred ca ii arunc o bomba in curte. Gigi EU NU TE VOTEZ!!! steaua_ro

fedora08.05.2007 21:17

Eu cred ca e prea slab de minte sa tina cu vreo echipa.

draketoy08.05.2007 21:23

OF..ASTA E CUVANTUL DE BAZA LA NOI ...AM INCEPUT SA OFTAM PREA DES..GENERATII INTREGI DE STELISTI TREBUIE SA SUPORTE UMILINTA ACESTUI ESEC AL NATURII..DOAMNE IA-L DE LA NOI SI DU-L LA OI...ACOLO IN ELEMENTUL LUI POATE UITA DE Steaua SI ASTFEL SCAPAM SI NOI.SI DACA TOT NE AUZI SI PE NOI MACAR ODATA IA-L SI PE Oli (CU AI LUI).NU SUNT CINIC...

P.S:CEL MAI REALIST ARTICOL PE CARE L-AM CITIT PANA ACUMA

LA MULTI ANI ! pentru Dica UN OM ADEVARAT SI UN PROFESIONIST CARUIA Jiji AI SPUNEA IN TUR LA MECIUL CU Otelul CA NUMAI ALEARGA CA E GHIFTUIT DE BANI.MARE JAVRA Jiji A DOVEDIT-O DIN PLIN IN SEARA ASTA.

leynad7208.05.2007 21:31

Mda...e clar.

Prevãd multe meciuri în Ghencea fãrã spectatori.

Dacã vor fi manifestãri ostile, ciobanu' e în stare sã nu mai vândã bilete.

Plus cã e în stare sã facã și uz de forțã...

Se rãscolește Alexandrescu în mormânt, nu alta !

fedora08.05.2007 21:32

In cazul asta trebuie neaparat TOTI ABONATII sa dam in judecata clubul (absolut justificat de altfel dpdv al protectiei consumatorului). Stiu ca rapidistii nu sunt de obicei un exemplu de urmat, dar in cazul asta ar fi bun un semnal de alarma cum au dat ei.

predatorpulse708.05.2007 21:40

Nenea redwhite,citeste mai atent postul,oricat de dinamovist ai fi corpodean a omorat derby-ul din tur,iar la faza cu Dinamo mai buna,chiar am recunoscut-o,citeste mai atent. Ati luat campionatul asta pentru ca Steaua nu a participat in acest campionat,a intrat doar cu numele pe teren,dar asta nu inseamna ca un titlu nu e un titlu. Cat despre meciul retur din Ghencea,ce sa zic,goluri d-astea la 18 ani,ceea ce nu inseamna ca nu ati jucat mai bine si ca nu meritati victoria.Faptul ca ati batut la rivala acasa abia dupa 18 ani nu este ceva cu care sa te lauzi. E mai multa valva cand Dinamo bate pe Steaua decat cand batem noi pe Dinamo.

Exact cum Steaua a luat titlul anul trecut pentru ca de la Dinamo plecase Andone,asa l-ati luat pe asta pentru ca a venit Rednic si la noi Olaroiu.Asta este diferenta. Dinamo acum are cel mai bun joc si in acest sezon per total a jucat cel mai bine,deci trebuia sa ia titlul. Steaua este cea mai mare echipa din Romania,dar cu numele nu se iau titluri ci cu munca. La noi situatia este mai rea decat atunci cand la Dinamo se certau actionarii. Noi avem un patron care e de balaceanca,este un cioban incult care vrea sa-i pupe toti picioarele,si din nefericire un antrenor care este pres.Unde mai pui ca am batut recordul national la accidentati. Asa ca nu va umflati in pene.Acest sezon foarte bun al vostru este un produs al circumstantelor si bravo voua ca ati profitat de ele. Cand veti lua o CCE,sau macar 6 titluri la rand mai vorbim.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

juby08.05.2007 21:47
baetilor..am vazut superioritatea voastra.. 8O ..(sper ca ati remarcat ironia:))..)

Ai citit articolul, nu ? Intotdeauna superiori slavilor.

«12345»