S-a terminat meciul javrelor,castigat cu mult noroc,chiar daca rezultatul este in favoarea noastra.Clujul a fost mult peste ei in 11 si daca jucau in 11 eu cred ca ar fi castigat cu vreo 1-3.
Eu nu am tinut cu Dinamo si sa le fie rusine celor care au tinut vreodata cu alta echipa(ma refer la cei care se dau stelisti) decat Steaua. Ciobanul ne-a omorat din pc de vedere al imaginii iar Olaroiu din pc de vedere al jocului. Penibila atitudinea celor care strigau "miau,miau,miau" si vroiau ca echipa lor sa piarda doar ca sa ne faca noua rau.Si din nou,totul se intoarce la Steaua.
Mediatic,suntem la pamant. Deja incep tampeniile cu "cea mai curata campioana de dupa 1990" si "stelistii tin cu Dinamo","stelistii la mana lui Dinamo",iar Jiji i-ar fi facut si favoruri sexuale lui Borcea doar sa castige pechinezii.Borcica zice ca nimeni nu a mai dominat campionatul ca ei dupa 90,dar sa-i reamintesc porcului ca Steaua a castigat 6 TITLURI la rand dupa 90,asa ca nu prea sta in picioare teoria. Cum sa fie cel mai curat campionat de dupa 90 cand in tur au fost vreo 5 meciuri ale dinamovistilor cel putin suspecte(iar eu oricat de stelist sunt,ma cred un om obiectiv) iar meciul cu noi a fost distrus de arbitri. Au castigat pe merit acest campionat,si ei se mira cat de clar l-au castigat dar explicatia este foarte foarte simpla. Ultimele 2 campionate ale noastre au fost castigate impotriva unor competitoare,Dinamo in acest sezon nu a avut asa ceva,nu pentru ca au fost mai buni ci pentru ca:
-Rapid a fost distrusa din interior de Copos,distrugandu-l psihic pe razvanel iar in afara de lazar si Mazilu transferurile lor au fost bombe,iar la portari stau mai rau ca noi(doar Coman este bun)
-Steaua noastra a suferit mai ales din cauza bancii tehnice si a zgarceniei coposiste a ciobanului. Olaroiu ne-a distrus sistematic prin aducerea copiilor lui si prin adoptarea oricarei tactici in afara celei clasice a Stelei,si anume jocul de posesie vertical pe poarta. Situatia transferurilor e similara cu cea de la Rapid,doar Thereau si Badea au confirmat cu adevarat iar Elton si Andrey sunt p-afara ca nu sunt romani verzi cum ii plac ciobanului.
Dar sa revin la Oli. Cand lipseau doar Iacob si Radoi,deci doar 2 jucatori(dar importanti),Oli a avut un tur intreg sa faca macar un SISTEM DE JOC. Steaua nu are asa ceva,este flagrant cum sunt ametiti jucatorii Stelei,fiind schimbate posturile de la joc la joc(vezi Banel),iar faza cu accidentarile este doar o scuza,chiar daca s-a stabilit un record negativ de accidentati.
Ganditi-va putin la un meci bun al Stelei in acest campionat.Daca nu va vine imediat unul in minte,nu-i nimic,pentru ca nu stiu daca au fost.Si va rog nu dati exemplul meciului cu rapidul din giulesti,pentru ca acolo a fost un fel de sindrom Kiev cand ne-a iesit totul.
Sigurul meci foarte bun al Stelei din acest campionat a fost cel pierdut la Otelul. Am combinat frumos,mai mult pe jos si astfel doar Nicolae Dica a avut 6 faze singur cu portarul,deci echipa si-a facut treaba,pacat ca Dica a ratat. In rest cu Dinamo in Ghencea a fost si nenoroc(goluri d-alea ies la 18 ani plus ca noi am avut 2 bare),cu rapid pe manoliu ne-am aparat,in groapa lor de stadion ne-am aparat,chiar daca corpodean a fost penibil atunci.
Ca sa concluzionez,in competitia interna Steaua nu a participat in acest an,de aia au castigat javrele campionatul. In campionat,am fost penibili,chiar mai penibili ca pe vremea lui piti. O sa-mi iau multe injuraturi,dar daca CFR si rapid aveau mentalitate de invingatori(se vede ca nu-s obisnuiti),ne luau locul 2 de demult. Noi suntem amortiti complet de cand a venit d-l Olaroiu,echipa nu mai are orgoliul stelist,se multumeste cu putin,de ce sa alerge mult ca au jucat in CL,nu-i asa? Un jucator in care se vede cel mai bine spiritul stelist in acest moment este Ochirosii,mananca pamantul cand intra in teren,pentru ca-si da seama unde joaca. Si poate acum Croitoru.Restul ori vin dupa accidentari,ori sunt accidentati,ori nu sunt in forma ori pur si simplu nu au valoare de Steaua.
Cat despre cioban,nu mai am ce sa zic,a zis ca a avut emotii mai mari la meciul javrelor ca la cele ale Stelei,a zis ca baga 2 milioane la Dinamo,Borcea era f fericit la sfarsit,cred ca el si Jiji au mers undeva sa fie singuri si sa faca pe "spartanii"(da stiu ca spartanii nu erau homo). El batea palma cu suporterii dinamovisti,aia dadeau ..eu echipei noastre si i-au dat ..eu si lui,si el zambea ca prostul,cred numai voturi vedea. Dar acesta este inceputul sfarsitului pentru oier,maine la meci trebuie neaparat sa-l fluieram cu totii,trebuie sa protestam,afara nu o sa-l dam dar trebuie sa sustinem echipa,indiferent de patron. La un lucru sunt de acord cu pechinezi: ..UE Jiji Becali.
Eu unul astept Steaua sa revina in campionat macar acum pe sfarsit si la anul sa luam titlul 24.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.