jeg de circ ieftin, pentru ce plm va bucurati ma? in loc sa luati atitudine ca am ajuns la mana spurcatilor?
jeg de circ ieftin, pentru ce plm va bucurati ma? in loc sa luati atitudine ca am ajuns la mana spurcatilor?
as fi preferat sa castige CFR decat sa ne strige lumea milogi sau cersetori,as fi preferat sa fim pe locul 5 in campionat deca sa fim acuzati de blaturi.macar atunci am fi avut mandria nepatata.NICIODATA nu o sa le multumesc javrelor!
nu este nici o milogeala. a fost doar o campanie pentru corectitudine. o presiune exercitata asupra echipei Dinamo pentru a juca in mod corect. in rest e doar....trecut
Ciobane te vreau sa dispari de pe fata pamantului ca sa nu zic cuvantul direct
Deci dadea prostul declaratie si se auzeau cum sclavii strigau "Steaua m... Steaua" si el tot continua voi sponsoriza clubul Dinamo...
Mars ciobane esti un gunoi nu ai voie sa ne calci clubul in picioare.
Echipa Dinamo a facut un gest de fairplay in seara asta, aparandu-si sansele. Asta nu poate sa conteste nimeni.
Articolul ramane valabil insa, pentru ca se refera la suporteri. Mai precis, la aceia care isi doreau ca propria lor echipa sa piarda, doar ca sa faca rau Stelei. Aceia raman niste sclavi, indiferent de rezultatul meciului.
"Ce sclavi"
...se potriveste si unora dintre suporterii stelisti de pe aici, milogi, care-i felicita pe dinamovisti
...se potriveste bineinteles lui Becali
...se potriveste si pentru noi toti ca nu luam atitudine
Echipa Dinamo a facut un gest de fairplay in seara asta, aparandu-si sansele. Asta nu poate sa conteste nimeni.
Articolul ramane valabil insa, pentru ca se refera la suporteri. Mai precis, la aceia care isi doreau ca propria lor echipa sa piarda, doar ca sa faca rau Stelei. Aceia raman niste sclavi, indiferent de rezultatul meciului.
La plantatie cu ei!!!!!!!!!!!
Ciobanul a zis in direct,la TV Sport,ca doneaza 2 mil de euro lui dinamu daca Steaua se califica in Liga...mai e ceva de adaugat?Mi-e scarba de acest om!!
Pai singurul care a jucat pe bune a fost... Rednic!!!!))
Restu` echipei a alergat cam in reluare, mai hai o pasa gresita clujenilor, mai un stop facut cu piciorul de lemn, mai o lovitura cu capul data cu cornu`, o fuga pentru premiul concursului "incetinesti si... castigi", de astea.
Singurul care poate merita respect e Rednic.
Dupa ce am vazut eu, si Lobont a jucat pe bune.
Mi-e sila de cioban!! Cu banii cu care stimuleaza adversarele rivalelor, si-ar permite un antrenor cu care ar defila in Romania!
Mi se pare indecent sa va bucurati de victoria dinamovistilor si implicit de posibila umplere a buzunarelor lui Becali in conditiile in care Steaua are mai putin de castigat din toata prostia asta decat Dinamo...
nu ne bucuram de victoria lu Dinamo ci de infrangerea CFR-ului!! noua nu ne pasa de Becali pentru ca nu el reprezinta Steaua pe care o sustinem noi!!Steaua are foarte mari sanse sa ajunga in CL si sa fie DIN NOU singura echipa in CL!!
Deci dadea prostul declaratie si se auzeau cum sclavii strigau "Steaua m... Steaua" si el tot continua voi sponsoriza clubul Dinamo...
Pai e... cioban, n-ai ce-i face... Si el isi lua injuraturi la greu. Acuma... face pe ultimu` samaritean.
Pai daca din greseala Dinamo se califica in CL (doar in caz de cutremur) si asta le da stadionu`...e jale. Ne fac aia praf templu.
Si cum apar ei tot cate unu`, sustinatorii lui Becali...
Baiete, cred ca ai gresit site-ul, Vezi pe dinamoprostia, baga-le un copy/paste la ce ai scris aici.Cristea jucator? Ze Kalanga, care a dat si el 1 gol in tot campionatu`?
Jucatori care trag la poarta la Steaua: Badea, Thereau, Ochirosii si sa nu uitam si executantul loviturilor libere si al tuturor cele stiute in fata portii... EL DICAA!!!
Pai nu ti-e putintica rusine sa urlii in gura mare "bravo Dinamo?"
O fi de vina euforia...
asa e bistriteanule. si Badea si Thereau trag la poarta, dar din 10 m. Dica a dat 1 SINGUR GOL din lovitura libera. si mai lasa-ma cu Ochirosii. daca si ala e sut!!! Steaua nu are jucatori care sa traga sanatos la poarta. asta e adevarul. da bravo Dinamo(vezi ca folosesc litere mici), ca a castigat in seara asta si ne-a oferit posibilitatea de a reveni pe II. frustrarile ca iau ei campionatul nu ne pot obliga sa recunoastem ca sezonul acesta au fost mai buni.
si cred ca e cam ciudat sa imi zici baiete. cred ca sunt cu mult mai in varsta decat tine.
in rest forta Steaua!!!
Baroane, mai usor cu felicitarile adresate spurcatilor. Ti s-a mai recomandat sa o faci pe alt site, nu aici! Moderatorii
Nu esti singurul crede-ma!
Ciobanul a zis in direct,la TV Sport,ca doneaza 2 mil de euro lui dinamu daca Steaua se califica in Liga...mai e ceva de adaugat?Mi-e scarba de acest om!!
Ehhh! Vorbe, ca de obicei.
Noua ne-a promis jucator de 2 milioane si ne-am ales cu... nimic.
Crezi ca le da ceva astora? La cat e de zgarcit imediat il ajunge pe Copos in cusutu` buzunarelor...
Fu**** ciobanuu matii...aia strigau M**e Steaua si tu ziceai ca sponsorizezi dinamu cu 2 milioane de Euro....pai ba ciobane cu banii aia ai lua un jucaotr bun...la transferuri esti zgarcit , da bani la spurcati dai ... ce cioban prost
asa e bistriteanule. si Badea si Thereau trag la poarta, dar din 10 m. Dica a dat 1 SINGUR GOL din lovitura libera. si mai lasa-ma cu Ochirosii. daca si ala e sut!!! Steaua nu are jucatori care sa traga sanatos la poarta. asta e adevarul. da bravo Dinamo(vezi ca folosesc litere mici), ca a castigat in seara asta si ne-a oferit posibilitatea de a reveni pe II. frustrarile ca iau ei campionatul nu ne pot obliga sa recunoastem ca sezonul acesta au fost mai buni.si cred ca e cam ciudat sa imi zici baiete. cred ca sunt cu mult mai in varsta decat tine.
in rest forta Steaua!!!
Apelativul "baiete" era un compliment, sa te simti si tu mai tanar.
Uite pentru tine caut toate loviturile libere pe care Dica le-a bagat in poarta in ultimii 2 ani.
Thereau da din 10 metrii? Ia uita-te la cele 10 goluri ale lui vezi cate gasesti din afara careului.
Hai sa nu-i mai laudam pe dinamovisti. Singurul care merita laudat e Rednic, si atat.
Aceiasi jucatori au jucat si in campionatul trecut. Adica ce? atunci nu stiau sa dea la poarta si Niculescu nu stia la lovituri libere?
Ehhhh!!
nu ne bucuram de victoria lu Dinamo ci de infrangerea CFR-ului!! noua nu ne pasa de Becali pentru ca nu el reprezinta Steaua pe care o sustinem noi!!Steaua are foarte mari sanse sa ajunga in CL si sa fie DIN NOU singura echipa in CL!!
Sunte de acord cu tine Stelista 23. Steaua nu este a lui Becali, Olaroiu, MM, Hagi, s.a.m.d.p. Toti acestia sunt trecatori, ceea ce ramane suntem NOI SUPORTERII.
Hai Steaua!
steagcruce2
Ehhh! Vorbe, ca de obicei.Noua ne-a promis jucator de 2 milioane si ne-am ales cu... nimic.
Crezi ca le da ceva astora? La cat e de zgarcit imediat il ajunge pe Copos in cusutu` buzunarelor...
se poate..dar ne face de ras cu milogeala asta ieftina!!
asa e bistriteanule. si Badea si Thereau trag la poarta, dar din 10 m. Dica a dat 1 SINGUR GOL din lovitura libera. si mai lasa-ma cu Ochirosii. daca si ala e sut!!! Steaua nu are jucatori care sa traga sanatos la poarta. asta e adevarul. da bravo Dinamo(vezi ca folosesc litere mici), ca a castigat in seara asta si ne-a oferit posibilitatea de a reveni pe II. frustrarile ca iau ei campionatul nu ne pot obliga sa recunoastem ca sezonul acesta au fost mai buni.si cred ca e cam ciudat sa imi zici baiete. cred ca sunt cu mult mai in varsta decat tine.
in rest forta Steaua!!!
Daca tu spui ca Thereau sau Badea nu suteaza bine , sau ca Ochirosii nu e bun la varsta lui , atunci din partea mea dut-e si arunca-te singur
Si noi, cu justitia divina Milan - Liverpool? Ne-am bucurat ca si cretinii ( printre care si eu : D) ...Ura e reciproca, depinde doar de imprejurari...
Dinamo a avut bulan, doar un gol lipsea Clujului sa se dezlantuie... Sper sa facem egal cu Ceahlaul, sa dovedim lumii ca nu depindem de Dinamo...
Opriti-l pe cioban ( cum plm sa promiti 2 mil. de euro lu' dinamu') !!!
La meciul cu Ceahlaul sa facem proteste anti-Becali....!!!!!!!!!!!!!
se poate..dar ne face de ras cu milogeala asta ieftina!!
El ne face de ras doar prin simpla lui aparitie in public, ce sa mai vorbim despre declaratiile care le face...
Si noi, cu justitia divina Milan - Liverpool? Ne-am bucurat ca si cretinii ( printre care si eu : D) ...Ura e reciproca, depinde doar de imprejurari...
Dinamo a avut bulan, doar un gol lipsea Clujului sa se dezlantuie... Sper sa facem egal cu Ceahlaul, sa dovedim lumii ca nu depindem de Dinamo...
Opriti-l pe cioban ( cum plm sa promiti 2 mil. de euro lu' dinamu') !!!
La meciul cu Ceahlaul sa facem proteste anti-Becali....!!!!!!!!!!!!!
MA SACRIFIC EU!!!!
Pentru ca banii sa nu ajunga la Dinamo... fac efortul supraomenesc si de neimaginat si... iau eu banii aia!!!
imi este pur si simplu greata de circul din acest sfarsit de campionat!am ajuns sa depindem de spurcati,iar in meciurile noastre suntem banuiti de blat din cauza atitudinii ciobanului...ma intreb pana unde o sa se ajunga?sa ma lamureasca cineva ca imi vine sa sparg televizorul de nervi!
imi este pur si simplu greata de circul din acest sfarsit de campionat!am ajuns sa depindem de spurcati,iar in meciurile noastre suntem banuiti de blat din cauza atitudinii ciobanului...ma intreb pana unde o sa se ajunga?sa ma lamureasca cineva ca imi vine sa sparg televizorul de nervi!
Nu-l sparge... vinde-l dinamovistilor, o sa aiba nevoie de el in toamna, cand se uita la CL...
in rest forta Steaua!!!
dupa parerea ta toti jucatorii Stelei joaca prost:-j dak Badea si Thereau nu suteaza bine la poarta inseamna ca nu ai vzt nici un meci cu cei doi in atac...si vorbesti din lipsa de activitate...sau esti vreun dinamovist caruia ii pare rau ca nu mai sunt singurii care s-au calificat in cl...yo propun sa te uiti pe youtube la emciuri cu cei doi in atac si dupa vorbesti :-$ si da...Dica a dat un gol...dar nu poti compara echipele ![]()
Decat sa stau la **** cainilor mai bine ma duc la meciuri in divizia B! Steaua e Steaua si nu conteaza pe ce loc e ! Dinamo o ia la [...] de la mine pana crap! Rushine dinamofonilor(baronule arunca-te ba mizerio)! Ducetiva draq in mizeria de pe Stefan cel mare si laudatii nu aici! INFECTIILOR! [...] cainamo [...] crrapid [...] ungurilor de la tefere! FORZA Steaua steagcruce2
Atentie la limba. Totusi suntem pe un forum civilizat. Moderatorii