Cuvântul e dur, dar justificat. Suporterii dinamoviști îl meritã cu prisosințã.
Scriu aceste rânduri înainte de meciul Dinamo - CFR Cluj, tocmai pentru cã nu mã intereseazã rezultatul meciului. De fapt, nu mã intereseazã dacã Rednic, Borcea sau jucãtorii dinamoviști decid sã joace ,,pe bune" un astfel de meci.
Ce face Dinamo în seara asta mã preocupã doar statistic, din perspectiva Stelei, nu din perspectiva onorabilitãții echipei Ministerului de Interne.
,,Ultrașii" dinamoviști însã sunt de tot râsul. Îi înțeleg cã urãsc Steaua. E normal. ªi noi urâm Dinamo. O vom urî mereu, orice-ar fi. ªi noi ne-am bucurat cã finala UCL va fi Milan - Liverpool. Ne-am bucurat de-a lungul anilor pentru Benfica, Brugges, Spartak, Manchester, Levski, Marseille, din nou Benfica. Sigur, n-am ieșit în stradã pentru atâta lucru, pentru cã înainte de toate ținem cu Steaua și ne intereseazã în primul rând Steaua. O înfrângere a lui Dinamo nu poate fi decât un eventual desert, felul principal va fi mereu Campioana!
Ei însã își doresc sã piardã Dinamo. Amenințã cu proteste. ,,10 motive sã batã CFR" by dinamomania. Hilar!
:D
Sau mai degrabã =)). Suporterii unei echipe ce sãrbãtoresc titlul de campioanã arãtându-și ura fațã de Steaua. ªi dorindu-și ca echipa lor sã fie învinsã acasã, din prea multã urã pentru Steaua.
Cum ziceam: ce sclavi!
Ovidiu (SSK)