FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce sclavi!

«1235»
fcsteaua.ro08.05.2007 17:07

Cuvântul e dur, dar justificat. Suporterii dinamoviști îl meritã cu prisosințã.

Scriu aceste rânduri înainte de meciul Dinamo - CFR Cluj, tocmai pentru cã nu mã intereseazã rezultatul meciului. De fapt, nu mã intereseazã dacã Rednic, Borcea sau jucãtorii dinamoviști decid sã joace ,,pe bune" un astfel de meci.

Ce face Dinamo în seara asta mã preocupã doar statistic, din perspectiva Stelei, nu din perspectiva onorabilitãții echipei Ministerului de Interne.

,,Ultrașii" dinamoviști însã sunt de tot râsul. Îi înțeleg cã urãsc Steaua. E normal. ªi noi urâm Dinamo. O vom urî mereu, orice-ar fi. ªi noi ne-am bucurat cã finala UCL va fi Milan - Liverpool. Ne-am bucurat de-a lungul anilor pentru Benfica, Brugges, Spartak, Manchester, Levski, Marseille, din nou Benfica. Sigur, n-am ieșit în stradã pentru atâta lucru, pentru cã înainte de toate ținem cu Steaua și ne intereseazã în primul rând Steaua. O înfrângere a lui Dinamo nu poate fi decât un eventual desert, felul principal va fi mereu Campioana!

Ei însã își doresc sã piardã Dinamo. Amenințã cu proteste. ,,10 motive sã batã CFR" by dinamomania. Hilar! :D :D :D Sau mai degrabã =)). Suporterii unei echipe ce sãrbãtoresc titlul de campioanã arãtându-și ura fațã de Steaua. ªi dorindu-și ca echipa lor sã fie învinsã acasã, din prea multã urã pentru Steaua.

Cum ziceam: ce sclavi!

Ovidiu (SSK)

optarul08.05.2007 17:20

am vazut ca a inceput meciu si dupa 10 min CFR are deja 3 mari ocazii!

DanStan08.05.2007 17:30

Moaa, si ce poa' sa mi se rupa de Dinamo si de CFR Cluj ! Doua echipe de trei lei care se-agita degeaba fiindca oricum in cupele europene nu vor face fata. Si nu, nu ii invidiez. Ma deranjeaza doar faptul ca noi am pierdut jde mii de puncte aiurea, pe mana noastra, jucand catastrofal impotriva unor echipe cu care ar fi trebuit sa maturam pe jos.

Daca Gigi n-ar face atata circ cred ca amaratii aia de catei si-ar da si ei seama ca sunt in plus. Cu cat se agita mai mult Gigi cu atat se simt aia mai importanti. Si chestia e ca agitatia asta nici macar nu ne foloseste. Cu un antrenor in degringolada si cu 6-7 jucatori care nici n-ar trebui sa aiba loc in lot la Steaua e foarte posibil sa nici nu trecem de turul 3 preliminar al CL, indiferent de adversar.

dr.adrian908.05.2007 17:32

dragi stelisti din Romania si in special din Bucuresti

eu nu stiu ce dracu faceti acolo , ca nu sunteti in stare sa motivati echipa si sa fiti voi cei care au cel mai mult de zis la ea - nu Becali sau altcineva

mie rusine sa stau la mana lu Dinamo sa merg in cl

ce dracu StelistI suntem sa ne milogim la ei sa bata un Cluj

sa va mai spun ceva : eu prefer sa bata CFR pentru ca astea ultimile meciuri au fost toate blaturi 100%

in plus eu va intreb meritam sa mergem in cl unde oricum ne facem de ras 3-0 4-0

si etc

Rusine Steaua 2006-2007 mai bine akasa ca am facut doar arranjamente in ultimele meciuri

Anna Marya08.05.2007 17:35

auzi da articolul asta cu ce scop l-ai scris ca sa ii faci pe dinamovisti slavi asta e ei nu o vor pe Steaua pe locul doi ca omurasc da nu e asta principalul motiv ci pentru ca dak Steaua merge cu Dinamo in Cl ii va lua fata si nu va mai fi Dinamo..foarte bn ca dinamovisti tin in meciul acesta cu CFR dar e urat din partea lor fiindca nu isi sustin echipa CFR fiind singura care a indvins-o pe Dinamo..pe mn chiar nu ma intereseaza ce fac dinamovisti ci doar ce face Steaua asa ca mai gandeste-te inainte sa scri un articol ca poate vei gasi un motiv sa scri despre Steaua si nu despre suporterii dinamovisti nu cred ca stelistilor le place sa citeasca de Dinamo pe site-ul Stelei asa ca...Forta Steaua steagcruce2

SteauaToronto08.05.2007 17:36

Sincer as rade in hohote daca Dinamo incurca clujul chiar cu un egal.

Dupa ce ca ei nu au nici o sansa sa intre in Liga si daca incurca Clujul ne vor permite in procent de 90 % sa intram sigur in Liga.

Va dati seama ca vor fi luati peste picior ? Dupa ce ca au stat umiliti 2-3 ani la televizor si acum ne si ajuta cred ca se anunta suferinta in Stefan cel mare la vara, iar plansete iar frustrare...

In fine dupa cum merge meciul ar fi chiar surprinzator sa se termine la egalitate, 90 % le da meciul...

Kekea08.05.2007 17:36

Faimosul Banner : Universul nostru se invarte in jurul nostru.Un titlu de campion nu le ofera atat satisfactie ca un lucru rau care i se poate intampla Stelei.Dinamovisti si rapidisti, toti o apa si un pamant.

optarul08.05.2007 17:36

faze de circ pe Dinamo: 1 penalty clar pentru CFR, si un ofside inexistent la ze kal.

SteauaToronto08.05.2007 17:42

Doamne mor de ras :))) e 1-0 bah astia chiar sunt seriosi ? astia se umilesc singuri ... prostimea e infinita serios acum...

Parerea mea ca le face placere sa stea la televizor sa vada Steaua in Liga Campionilor :)))

MALDINI_STEAUA08.05.2007 17:42

lol 1-0 :))))

SteauaToronto08.05.2007 17:49

Gata cartonas rosu la CFR Cluj!

Putem sa zicem ca Dinamo si-au rezervat un loc la televizor pentru a vedea Steaua in Liga Campionilor la vara...

Multumim sclavilor :)))

AndyQ08.05.2007 17:54

Au dat astia de la Dinamo gol do greseala. Pun pariu ca n-au vrut. O sa-i certe Borcea la pauza. Mama si Coltescu l-a dat afara pe ala de la Cluj. Si ce de suporteri dinamovisti suparati ca echipa lor conduce.

Asa echipa... asa suporteri. Sa te bucuri tu ca ia echipa ta bataie, rar intalnesti asa ceva.

Pana acum e posibil ca Dinamo sa bata, desi atacul lor e cam lent, intentionat. In aparare au avut ghinion, daca nu da Clujul gol isi dau ei singuri.

;)

AndyQ08.05.2007 17:56
Doamne mor de ras :))) e 1-0 bah astia chiar sunt seriosi ? astia se umilesc singuri ... prostimea e infinita serios acum...

Parerea mea ca le face placere sa stea la televizor sa vada Steaua in Liga Campionilor :)))

Pai cam ce ai vrea? Iti dai seama ca din primele alea grase pentru castigarea campionatului si-au luat toti TV-uri cu diagonala de 156 si fotolii cu suport de pahar si popcorn.

Daca tot se uita lung la Steaua in CL sa o faca confortabil...

zloty08.05.2007 17:58

ma doare fix in capu pns -ului de meciu asta ., sper sa bata cluju niciodata no sa tin cu gropari

Steauaforever3308.05.2007 17:59
Moaa, si ce poa' sa mi se rupa de Dinamo si de CFR Cluj ! Doua echipe de trei lei care se-agita degeaba fiindca oricum in cupele europene nu vor face fata. Si nu, nu ii invidiez. Ma deranjeaza doar faptul ca noi am pierdut jde mii de puncte aiurea, pe mana noastra, jucand catastrofal impotriva unor echipe cu care ar fi trebuit sa maturam pe jos.

Daca Gigi n-ar face atata circ cred ca amaratii aia de catei si-ar da si ei seama ca sunt in plus. Cu cat se agita mai mult Gigi cu atat se simt aia mai importanti. Si chestia e ca agitatia asta nici macar nu ne foloseste. Cu un antrenor in degringolada si cu 6-7 jucatori care nici n-ar trebui sa aiba loc in lot la Steaua e foarte posibil sa nici nu trecem de turul 3 preliminar al CL, indiferent de adversar.

perfect adevarat. nimic de adaugat. macar de-ar citi si cineva din conducerea echipei. poate in felu' asta contribuim si noi cu ceva la reusita echipei noastre. hai Steaua!

fularsteaua2

bobochyka1708.05.2007 17:59

1-0 pentru Dinamo si jucator eliminat de la CFR. incepe sa sune bine.

AndyQ08.05.2007 18:00
ma doare fix in capu pns -ului de meciu asta ., sper sa bata cluju niciodata no sa tin cu gropari

Crede-ma ca nici noi nu tinem. In lipsa a altui program interesant la TV ne delectam cu gestul Harakiri al dinamovistilor...

bobochyka1708.05.2007 18:02

Asta era si ideea, pentru ca eu una nu-i vreau pe astia in Ghencea nici moarta.

m1Tz0r08.05.2007 18:03

1-0??? asta e... sper sa revina clujul si sa invinga ! NICIODATA NU O SA-MI DORESC SA INVINGA JAVRELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oricum chiar daca bate clujul vom juca in UCL ! se va incurca in celelalte meciuri! !

DanStan08.05.2007 18:03

Acu' ce facem ? A-nceput sa ne doara de catei si de chefereu ? Ca se vor uita la TV ? Din partea mea poa' sa se uite la ce vor. Poa' sa ia si CL, in vis, normal, ca n-au valoare nici de grupe. Da' chiar mi se rupe si daca iau CL. Tot ce ma doare acum e ca nu care cumva sa ne calificam in cupele europene si sa facem figuratie. Spre deosebire de amaratii astialalti din Romania noi chiar avem un blazon de aparat, nu ne putem prezenta in Europa oricum.

SteauaToronto08.05.2007 18:05
Pai cam ce ai vrea? Iti dai seama ca din primele alea grase pentru castigarea campionatului si-au luat toti TV-uri cu diagonala de 156 si fotolii cu suport de pahar si popcorn.

Daca tot se uita lung la Steaua in CL sa o faca confortabil...

Sper sa nu cumpere din alea plasma ca e jale daca de nervi arunca sucul pe screen :)))) dar la banii aia din prime cred ca mai comanda o serie de televizoare...

Sa vedem a doua repriza totusi poate a mers Borcea la vestiare :)))

zloty08.05.2007 18:08

ma astept ca libidinosu de oier sa se prostitueze dupa meci , sa scandeze ca spartii pardon spartani :)) cu Borcea acolo ,sa l;e faca si cate o muje dupa meci drept multumire , uite asea ceva nu ma asteptam in viata mea ca o sa se intample de la un conducatar al Stelei

BiB08.05.2007 18:12
Au dat astia de la Dinamo gol do greseala. Pun pariu ca n-au vrut. O sa-i certe Borcea la pauza. Mama si Coltescu l-a dat afara pe ala de la Cluj. Si ce de suporteri dinamovisti suparati ca echipa lor conduce.

Asa echipa... asa suporteri. Sa te bucuri tu ca ia echipa ta bataie, rar intalnesti asa ceva.

Pana acum e posibil ca Dinamo sa bata, desi atacul lor e cam lent, intentionat. In aparare au avut ghinion, daca nu da Clujul gol isi dau ei singuri.

;)

Se revanseaza in repriza a doua,meciul e la vrajeala.Prefer sa jucam in UEFA si sa reformam echipa.Poate e cazul sa se mai skimbe sangele,sa mai plece blazatii.

ultras_dany08.05.2007 18:14

sclavi sclavi!! nu stiati ca javrele sunt sclavii militarilor?

steagcruce2

forta Steaua sa castigam tot de acum pana mor eu sa castigam in continuu si va asigur ca mai am mult de trait si sa uitam de sclavii din groapa

fularsteaua2 steagcruce2 fularsteau2

fularultras Dany

Joga Bonito08.05.2007 18:17
Gata cartonas rosu la CFR Cluj!

Putem sa zicem ca Dinamo si-au rezervat un loc la televizor pentru a vedea Steaua in Liga Campionilor la vara...

Multumim sclavilor :)))

Se mai joaca frate, poate blatul e desavarsit..... , in genul Ceahlaul - Vaslui 3-1 (dupa ce Vasluiul a condus cu 1-0 pana in min. 75, si-au furat-o cu 3-1 !!!)....

«1235»