FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce sclavi!

«1345»
Wally08.05.2007 22:05

Bine ai spus-o, Ovidiu! Ce sclavi!!!

cezar_el_grande08.05.2007 22:15

NU SE POATE ASA CEVA.UMILINTA LA CARE NE SUPUNE ACEST OIER TREBUIE STOPATA.CEI CE AU SUFLET DE STELIST LA PARTIDA CU Ceahlaul Piatra Neamt,VORBESC AICI DE TOTI ULTRASII STELISTI SA IA ATITUDINE IMPOTRIVA LUI Gigi Becali.NU SE MAI POATE ASTA CU PUSUL LA GAT A FULARULUI LUI Dinamo SI PROSTITUAREA ACEASTA AMESTECAND IN JOC NUMELE Stelei.VA ROG IN NUMELE TUTUROR STELISTILOR MIERCURI SEARA SA FACEM TAMBALAU MARE ,INJURATI ,BOICOTATI pentru CA ALTFEL NU SE MAI POATE.ORICUM OIERULUI NU AI PASA DE NOI ,MAI BINE SA PLECE DIN Ghencea.AFARA JEGOSULE

Astristul08.05.2007 23:04
Gigi e dinamovist dal in MM de oier prost ce e, eu personal am o teorie: Gigi e dinamovist dar a investit in Steaua doar pentru ca aceasta ii putea aduce atat de multa imagine. cred ca ii arunc o bomba in curte. Gigi EU NU TE VOTEZ!!! steaua_ro

E o teorie interesanta, si pe alocuri ar parea reala daca am putea demonstra asta. Oricum Jiji ramane aceeasi scarba de om care isi bate joc de simbolul Romaniei cu nonsalanta si fara sa-i pese de suporterii Stelei!

Afara ciobane! La stana cu tine! Acolo e locul tau!

FORZA Steaua !!! fularsteaua2

MIREL6RADOI08.05.2007 23:16
NU SE POATE ASA CEVA.UMILINTA LA CARE NE SUPUNE ACEST OIER TREBUIE STOPATA.CEI CE AU SUFLET DE STELIST LA PARTIDA CU Ceahlaul Piatra Neamt,VORBESC AICI DE TOTI ULTRASII STELISTI SA IA ATITUDINE IMPOTRIVA LUI Gigi Becali.NU SE MAI POATE ASTA CU PUSUL LA GAT A FULARULUI LUI Dinamo SI PROSTITUAREA ACEASTA AMESTECAND IN JOC NUMELE Stelei.VA ROG IN NUMELE TUTUROR STELISTILOR MIERCURI SEARA SA FACEM TAMBALAU MARE ,INJURATI ,BOICOTATI pentru CA ALTFEL NU SE MAI POATE.ORICUM OIERULUI NU AI PASA DE NOI ,MAI BINE SA PLECE DIN Ghencea.AFARA JEGOSULE

Oricum,dupa mintea lui Gigi,stelistii vor aprecia gestul sau(de a merge sa incurajeze pe Dinamo)atata timp cat Steaua are sansa la locul 2...si cei care nu sunt de acord,sunt "huligani":)))

Fratii Micula,aia cu adria,izvorul minunilor,oare nu's interesati de Steaua?:)

ps Gigi a declarat ca inainte sa vina la Steaua,a fost/e? fan Dinamo...:)))

w3bmaster09.05.2007 00:00

Pai ce te astepti de la niste caini ?

Din pacate eu stau in apartament cu unu si vad cum gandesc / da e bine sa stau cu el e ca un clovn ma face sa rad mult

In fine sunt si vor ramane penibili

Logic ca m-am bucurat pentru Milan vs Liverpool ba am si castigat bani dintr-un pariu mi se parea normal

flo220309.05.2007 05:15

meciul dinammue-chefere nu a fost castigat de latratori, ci a fost pierdut de clujeni

cred ca nu le venea sa creada pudeilor, cat sunt de fraieri adversarii!

mai lipsea sa si-o bage in poarta singuri! si schimbarile la Dinamo au fost sublime !!

s-a vazut inca o data ce campanie de transferuri meseriasa au avut. daca aveau macar

un sfert din ghinionul nostru cu accidentarile,se luptau cu gloria pentru Intertoto.

pif_bull09.05.2007 06:55
Pfffttt!!! Respect Dinamo???? Dom'le.. ce ti-a dat Deea de baut? :))

Fiți suporteri adevãrați, ca în Anglia. Numai cu respect o sã ajungem la cultura lor!!!!!!!!!!!! Trebuie o altã mentalitate, pe care unii încã nu o au. Altfel nu o sã ajungem nicãieri. Probabil o sã ne comparãm cu cei din Africa. Haideți sã fim oameni în primul rând, sã poatã merge și doamnele pe stadioane, nu numai cei care înjurã și devasteazã. Sper sã dea de gândit acest mesaj. ????????????????????????

makaan09.05.2007 07:37

Nu-i mai bagati ma in seama pe fomistii aia...ei o sa tina minte anul asta cum ne amintim noi de Sevilla '86 :))...Niste necajiti!

n_am_kef09.05.2007 08:10

Diferenta dintre noi si ei e ca noi in fiecare an sarbatorim castigarea Cupei Campionilor Europeni iar ei sarbatoresc incendierea a 100 de scaune de plastic. =))

FORZZA Steaua !

The Flyer09.05.2007 08:17
bravo Dinamo!!! ati aratat inca odata ca ati meritat TITLUL in 2007. ce pacat ca noi nu avem jucatori ca si Cristea, ze kalanga, Munteanu. Steaua nu are jucatori care sa stie sa traga la poarta, nu avem un expert in lovituri libere. noi il avem pe lovinus maximus cu suturile lui de la 35 de m, aiurea pe langa poarta. asta e adevarul. despre conditie fizica si rezistenta ce sa mai zic. ai nostri sunt ca paiele. sufla unul si isi rup degetele de la picioare. in rest suntem optimisti: se anunta mari transferuri de fosti jucatori d ela FC National. bravo Oli!!!!

bai,nene,s-a umplut forumu' de jupini,baroni si alte creaturi d-astea!i-a stati dracu' acasa si nu va mai bucurati/felicitati spurcatii!

decit sa ajungem in Liga si sa ne faca ciobanul de ris pe unde se duce,mai bine Intertoto!

Dysc009.05.2007 11:19

Sincer, m-am bucurat si ma voi bucura de fiecare data cand Dinamo, Rapid, Craiova, Timisoara, Clujul sau alte echipe romanesti au adus sau vor aduce puncte Romaniei din meciurile internationale. Hai Steaua, hai Romania!....Drumul spre 24 care va incepe la anul ar trebui sa fie si un drum catre normalitate. E hilar ce se intampla in momentele astea... Spre 24, spre normalitate. steagro spre24

rez09.05.2007 13:42
E o teorie interesanta, si pe alocuri ar parea reala daca am putea demonstra asta. Oricum Jiji ramane aceeasi scarba de om care isi bate joc de simbolul Romaniei cu nonsalanta si fara sa-i pese de suporterii Stelei!

Afara ciobane! La stana cu tine! Acolo e locul tau!

FORZA Steaua !!! fularsteaua2

acum un an a declarat ca in copilarie a jucat fotbal la Dinamo:D...el zice ca era mai aproape de casa...eu zic ca daca esti stelist te duci la Steaua...daca nu esti microbist te duci la sportu sau national in niciun caz te duci asa dintr-o data la Dinamo

«1345»