Aia care strigau ce strigau sunt poate 1% din suporterii si din ceea ce inseamna Dinamo. La fel este si la echipa noastra. Suporterii sunt impartiti: suporteri golani, suporteri huligani, suporteri criminai, suporteri civilizati, suporteri adevarati, suporteri care incurajeaza echipa favorita si care au respect pentru echipele adverse. N-ar trebui sa mai bagam in seama toate porcariile. Pur si simplu ar trebui sa le ignoram si sa vedem pana cand vor continua sa injure. Noi ar trebui sa ne vedem de treaba noastra sa nu ne intereseze ce se intampla in farfuria celui de langa noi..... e un lucru asa de simplu si de civilizat incat nici n-ar trebui sa discutam despre el. Felicit Dinamo pentru ca a dat dovada de profesionalism si totodata a dat un semnal de corectitudine si pentru celelalte echipe din campionat. Poate in viitor vom vedea o atmosfera mai civilizata pe stadioanele noastre. Poate in loc de bagami-as, f....i, sa moara sa dreaga le inlocuim cu cantece de sustinere si cu mesaje civilizate..... dar ce visez eu aici.....
Daca Dinao dadea dovada de profesionalism, nu-si luau uratii aia doi (N&D) cartonase in meciul trecut si jucau si ei serios. Ti se pare tie ca Dinamo a jucat bine azi? Ca au fost onorabili? Pai daca era oricare alta echipa in locul Cluj-ului le bagau vreo 4-5 in poarta. Sa nu uitam ca si Coltescu a inchis ochii la un penalty CLAR, despre care nu o sa se vorbeasca nimic ca doar ne ajunge un subiect de penalty, cel al Stelei, nu?
Asta a fost joc bun facut de Dinamo? Ma faci sa rad. Cred ca ai vazut alt meci. Eu n-am vazut atatea greseli la Dinamo de cand sunt pe lume.
Cluj-ul a avut ghinion si nu inves: Dinamo a dat dovara de profesionalism.
Aia sunt cativa dintre suporteri? Asa numesti tu o intraga galerie Dinamovista? Cativa?