FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce sclavi!

«12345»
BiB08.05.2007 18:18
ma astept ca libidinosu de oier sa se prostitueze dupa meci , sa scandeze ca spatii pardon spartani :)) cu Borcea acolo ,sa l;e faca si cate o muje dupa meci drept multumire , uite asea ceva nu ma asteptam in viata mea ca o sa se intample de la un conducatar al Stelei

Tot respectul pentru Becali care se prostitueaza pentru niste puturosi.Loazele de jucatori care s-au ajuns- SA PLECE.Rusinea acestui campionat se datoreaza unor jucatori de doi bani care se cred eroi de epopee.Cand il vad pe Coman in echipa fac infarct.Oli ,vezi ca ai oferte din Asia,nu ne mai deranja,du-te.

AndyQ08.05.2007 18:33
Sper sa nu cumpere din alea plasma ca e jale daca de nervi arunca sucul pe screen :)))) dar la banii aia din prime cred ca mai comanda o serie de televizoare...

Sa vedem a doua repriza totusi poate a mers Borcea la vestiare :)))

A fost sigur Borcea in vestiare. A 2-a repriza... Dinamo in avantaj joaca precum cizmele.

Va mai amintiti cum au jucat cu Steaua cand erau in avantaj, dupa eliminarea lui Thereau? Eheeiii!!

Acum e exact invers.

Eu cred ca CFR tine cu Steaua mai mult decat Dinamo, ca vad ca nu vor s-o dea in poarta chiar daca se mai dau la oparte dinamovistii.

Dinamo: Champion's League nu se poate cumpara!!!! Pentru celelalte (plasme, fotolii etc) exista primele de sfarsit de campionat.

eddie the 'ead08.05.2007 18:53

S-a jucat pe bune, iar asta e meritul lui Rednic.

in locul ciobanului, decit sa ma umilesc pe linga Dinamo, mai bine taceam din gura si asteptam sa vad ce face Iasul. Sunt sigur ca clujul face macar egal acolo.

MALDINI_STEAUA08.05.2007 18:55

Hahaha au batut javrele :))

pif_bull08.05.2007 19:00

ªi totuși Dinamo au fost Fair-Play, așa a spus și soțioara mea Deea, chiar dacã pe alocuri au dat impresia cã pierd mingi în favoarea CFR-ului, numai bune de aruncat în poarta lui Lobonț, care a fost cel mai bun dinamovist. Respect Dinamo!!! FORZA Steaua

zloty08.05.2007 19:00
Hahaha au batut javrele :))

sii ce te bucuri asea?

Steauaforever3308.05.2007 19:02

Felicitari Dinamo!

Hai Steaua si Dinamo! Sa avem 2 echipe in grupele LC.

Ar fi excelent sa mai aducem ceva puncte. Cine stie, poate peste cativa ani vom avea 2 echipe direct in grupe. Hai sa fim realisti. In acest moment Steaua si Dinamo pot face faca competitiei. Ma mai gandesc in ceea ce priveste sansele lui Dinamo. Dar cine stie. Oricum, Felicitari Dinamo!

AndyQ08.05.2007 19:02
ªi totuși Dinamo au fost Fair-Play, așa a spus și soțioara mea Deea, chiar dacã pe alocuri au dat impresia cã pierd mingi în favoarea CFR-ului, numai bune de aruncat în poarta lui Lobonț, care a fost cel mai bun dinamovist. Respect Dinamo!!! FORZA Steaua

Pfffttt!!! Respect Dinamo???? Dom'le.. ce ti-a dat Deea de baut? :))

MALDINI_STEAUA08.05.2007 19:03
sii ce te bucuri asea?

Nu ma bucur ... ma mir

SteauaToronto08.05.2007 19:04

Sclavilor multumim inca o data. Mai ramane acum sa dati o fuga pana la cablu sa va faceti abonament la Pro TV ca la vara IAR STATI LA TELEVIZOR !

AndyQ08.05.2007 19:04
Felicitari Dinamo!

Hai Steaua si Dinamo! Sa avem 2 echipe in grupele LC.

Ar fi

Uite altu`! Felicitari dupa ce aia strigau in continuu M___ Steaua?

Pai mai ai putere sa-i feliciti?

Eu cred ca dinamovistii traiesc un paradox, sunt suparati pe propria echipa pentru ca a batut Clujul...

AndyQ08.05.2007 19:07
Sclavilor multumim inca o data. Mai ramane acum sa dati o fuga pana la cablu sa va faceti abonament la Pro TV ca la vara IAR STATI LA TELEVIZOR !

Stelistii ofera consiliere pe domeniul echipament receptie TV-Satelit, plasma-TV, LCD-TV chiar si fotolii precum cele de la Mall. Oferta valabila la vara pentru dinamovistii dornici de o calitate impecabila si un confort nemaintalnit in vizionarea parcursului Stelei in CL!!!

anjin08.05.2007 19:09

Important e locul 2,in conditiile date.CFR-ul oricum nu castiga la Iasi,'****' pariu cu oricine. Rednic a dovedit ca este un maidanez posesor de coloana vertebrala sau un antrenor cu orgoliu,sa zicem. Noroc ca mai exista oameni de acest gen(Lacatus,Sabau Dan Petrescu,Rednic,Hagi,Balint),crescuti si educati in fotbalul vechi (inainte de '90) cand mai exista moralitate si onoare.In rest...daca s-ar judeca totul in fotbalul romanesc in functie de "ideile" unor:Borcea,Jiji sau Copos atunci s-ar alege praful de tot. Forza Steaua#Semper Fidelis fularsteaua2

nemilosul08.05.2007 19:13

sa va asteptati la niste comentarii penibile ale ciobanului

nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa scoata ala pe gura aia spurcata

AndyQ08.05.2007 19:13
Important e locul 2,in conditiile date.CFR-ul oricum nu castiga la Iasi,'****' pariu cu oricine. Rednic a dovedit ca este un maidanez posesor de coloana vertebrala sau un antrenor cu orgoliu,sa zicem. Noroc ca mai exista oameni de acest gen(Lacatus,Sabau Dan Petrescu,Rednic,Hagi,Balint),crescuti si educati in fotbalul vechi (inainte de '90) cand mai exista moralitate si onoare.In rest...daca s-ar judeca totul in fotbalul romanesc in functie de "ideile" unor:Borcea,Jiji sau Copos atunci s-ar alege praful de tot. Forza Steaua#Semper Fidelis fularsteaua2

Pai singurul care a jucat pe bune a fost... Rednic!!!! :))))

Restu` echipei a alergat cam in reluare, mai hai o pasa gresita clujenilor, mai un stop facut cu piciorul de lemn, mai o lovitura cu capul data cu cornu`, o fuga pentru premiul concursului "incetinesti si... castigi", de astea.

Singurul care poate merita respect e Rednic.

stelista2308.05.2007 19:18

Dinamo a jucat PROST!dak nu ramaneau CFR fara un jucator bateau!! arbitrul a avut niste greseli FOARTE mari...iar in unele faze ale dinamovistilor,aveam impresia ca e BLAT...tot ce conteaza akm e ca Steaua e tot mai aproape de a ajunge din nou in CL... fular-campioniifularsteaua2

baron08.05.2007 19:19

[...]. Steaua nu are jucatori care sa stie sa traga la poarta, nu avem un expert in lovituri libere. noi il avem pe lovinus maximus cu suturile lui de la 35 de m, aiurea pe langa poarta. asta e adevarul. despre conditie fizica si rezistenta ce sa mai zic. ai nostri sunt ca paiele. sufla unul si isi rup degetele de la picioare. in rest suntem optimisti: se anunta mari transferuri de fosti jucatori d ela FC National. bravo Oli!!!!

korynna08.05.2007 19:19

as fi preferat sa castige CFR decat sa ne strige lumea milogi sau cersetori,as fi preferat sa fim pe locul 5 in campionat deca sa fim acuzati de blaturi.macar atunci am fi avut mandria nepatata.NICIODATA nu o sa le multumesc javrelor!

AndyQ08.05.2007 19:21
Dinamo a jucat PROST!dak nu ramaneau CFR fara un jucator bateau!! arbitrul a avut niste greseli FOARTE mari...iar in unele faze ale dinamovistilor,aveam impresia ca e BLAT...tot ce conteaza akm e ca Steaua e tot mai aproape de a ajunge din nou in CL... fular-campioniifularsteaua2

Eu am impresia ca tot campionatul asta a fost blat :). Pai cum sa nu faca blaturi catelusii cand in joc era CL. Ahhh! Nu se dun in CL? Atunci au blatuit degeaba.

Maine imi deschid in Sos. Stefan cel MAre magazin de electronice, in special TV-uri cu diagonala cat mai mare. Am auzit un zvon cum ca ar fi luat maidanezii prime, alea alea. Fac si eu un ban cinstit...

eduardo_stelist08.05.2007 19:22

toata viata am urat Dinamo si am sa o urasc price ar fi, orice rezultat din partea lor ar avea nevoie Steaua. reveniti-va, terminati-o cu felicitarile la adresa lor, nu merita decat multa M..E, oase si carne proaspata in gura din partea noastra. au fost patetici in seara asta, au fost prea slabi portughezii(mi-e mila de ce vise si ganduri de LC aveau cu jocul asta), dar javrele i-au invitat la gol. doar Lobont s pare ca nu a stiut ce sa faca, dar atat. mult dispret javrelor pana veti inchide o spre cl chii

Steauaforever3308.05.2007 19:23
Uite altu`! Felicitari dupa ce aia strigau in continuu M___ Steaua?

Pai mai ai putere sa-i feliciti?

Eu cred ca dinamovistii traiesc un paradox, sunt suparati pe propria echipa pentru ca a batut Clujul...

Aia care strigau ce strigau sunt poate 1% din suporterii si din ceea ce inseamna Dinamo. La fel este si la echipa noastra. Suporterii sunt impartiti: suporteri golani, suporteri huligani, suporteri criminai, suporteri civilizati, suporteri adevarati, suporteri care incurajeaza echipa favorita si care au respect pentru echipele adverse. N-ar trebui sa mai bagam in seama toate porcariile. Pur si simplu ar trebui sa le ignoram si sa vedem pana cand vor continua sa injure. Noi ar trebui sa ne vedem de treaba noastra sa nu ne intereseze ce se intampla in farfuria celui de langa noi..... e un lucru asa de simplu si de civilizat incat nici n-ar trebui sa discutam despre el. Felicit Dinamo pentru ca a dat dovada de profesionalism si totodata a dat un semnal de corectitudine si pentru celelalte echipe din campionat. Poate in viitor vom vedea o atmosfera mai civilizata pe stadioanele noastre. Poate in loc de bagami-as, f....i, sa moara sa dreaga le inlocuim cu cantece de sustinere si cu mesaje civilizate..... dar ce visez eu aici.....

AndyQ08.05.2007 19:24
bravo Dinamo!!! ati aratat inca odata ca ati meritat TITLUL in 2007. ce pacat ca noi nu avem jucatori ca si Cristea, ze kalanga, Munteanu. Steaua nu are jucatori care sa stie sa traga la poarta, nu avem un expert in lovituri libere. noi il avem pe lovinus maximus cu suturile lui de la 35 de m, aiurea pe langa poarta. asta e adevarul. despre conditie fizica si rezistenta ce sa mai zic. ai nostri sunt ca paiele. sufla unul si isi rup degetele de la picioare. in rest suntem optimisti: se anunta mari transferuri de fosti jucatori d ela FC National. bravo Oli!!!!

Baiete, cred ca ai gresit site-ul, Vezi pe dinamoprostia, baga-le un copy/paste la ce ai scris aici.

Cristea jucator? Ze Kalanga, care a dat si el 1 gol in tot campionatu`?

Jucatori care trag la poarta la Steaua: Badea, Thereau, Ochirosii si sa nu uitam si executantul loviturilor libere si al tuturor cele stiute in fata portii... EL DICAA!!!

Pai nu ti-e putintica rusine sa urlii in gura mare "bravo Dinamo?"

O fi de vina euforia...

stelista2308.05.2007 19:26
bravo Dinamo!!! ati aratat inca odata ca ati meritat TITLUL in 2007. ce pacat ca noi nu avem jucatori ca si Cristea, ze kalanga, Munteanu. Steaua nu are jucatori care sa stie sa traga la poarta, nu avem un expert in lovituri libere. noi il avem pe lovinus maximus cu suturile lui de la 35 de m, aiurea pe langa poarta. asta e adevarul. despre conditie fizica si rezistenta ce sa mai zic. ai nostri sunt ca paiele. sufla unul si isi rup degetele de la picioare. in rest suntem optimisti: se anunta mari transferuri de fosti jucatori d ela FC National. bravo Oli!!!!

sincer ma faci sa rad =)) Dinamo a MERITAT TITLU? =))))) e ca si cum ai zice ca Borcea e cea mai DESTEAPTA persoana...dak nu are executanti de lov libere...atunci ce imi zici de Dica?si totusi Steaua,fara jucatori,fara jucatori care sa traga la poarta si cu Oli pe banca...a fost in CL si a castigat 5 PUNCTE!!!!

AndyQ08.05.2007 19:28
Aia care strigau ce strigau sunt poate 1% din suporterii si din ceea ce inseamna Dinamo. La fel este si la echipa noastra. Suporterii sunt impartiti: suporteri golani, suporteri huligani, suporteri criminai, suporteri civilizati, suporteri adevarati, suporteri care incurajeaza echipa favorita si care au respect pentru echipele adverse. N-ar trebui sa mai bagam in seama toate porcariile. Pur si simplu ar trebui sa le ignoram si sa vedem pana cand vor continua sa injure. Noi ar trebui sa ne vedem de treaba noastra sa nu ne intereseze ce se intampla in farfuria celui de langa noi..... e un lucru asa de simplu si de civilizat incat nici n-ar trebui sa discutam despre el. Felicit Dinamo pentru ca a dat dovada de profesionalism si totodata a dat un semnal de corectitudine si pentru celelalte echipe din campionat. Poate in viitor vom vedea o atmosfera mai civilizata pe stadioanele noastre. Poate in loc de bagami-as, f....i, sa moara sa dreaga le inlocuim cu cantece de sustinere si cu mesaje civilizate..... dar ce visez eu aici.....

Daca Dinao dadea dovada de profesionalism, nu-si luau uratii aia doi (N&D) cartonase in meciul trecut si jucau si ei serios. Ti se pare tie ca Dinamo a jucat bine azi? Ca au fost onorabili? Pai daca era oricare alta echipa in locul Cluj-ului le bagau vreo 4-5 in poarta. Sa nu uitam ca si Coltescu a inchis ochii la un penalty CLAR, despre care nu o sa se vorbeasca nimic ca doar ne ajunge un subiect de penalty, cel al Stelei, nu?

Asta a fost joc bun facut de Dinamo? Ma faci sa rad. Cred ca ai vazut alt meci. Eu n-am vazut atatea greseli la Dinamo de cand sunt pe lume.

Cluj-ul a avut ghinion si nu inves: Dinamo a dat dovara de profesionalism.

Aia sunt cativa dintre suporteri? Asa numesti tu o intraga galerie Dinamovista? Cativa?

fedora08.05.2007 19:28

Mi se pare indecent sa va bucurati de victoria dinamovistilor si implicit de posibila umplere a buzunarelor lui Becali in conditiile in care Steaua are mai putin de castigat din toata prostia asta decat Dinamo...

«12345»