pentru mine un stelist adevarat este Boloni, un om cu caracter care niciodata nu a tradat aceasta echipa
Asta pentru ca nu l-ai vazut tu cand a zis nasoale de echipa marelui jeg. Ca atunci imediat l-ai fi facut tradator, mizerie, distrus, etc. De fapt, totul tine de performanta. Voi, cum sunteti suporteri de rezultat, reactionati doar cand sunt rezultate.
Dan Petrescu, Iordanescu, Boloni, etc. si-au spus parerile si in anii in care Steaua nu castiga nimic. Au si laudat, au si criticat. Voi, tu si cei ca tine, nu ati zis nimic. Ca nu era performanta.
Da' acum ca Steaua a castigat titlul, fereasca Dumnezeu sa indrazneasca cineva sa zica de Nikolic ca e o petarda sau de Dodel ca e un dobitoc. Acum jucatorii si antrenorii Stelei sunt sfinti! Nu ai voie sa-l critici pe Reghe pentru toate sourile de prost gust pe care le face alaturi de nevasta-sa, souri care strica imaginea Stelei. Nu ai voie sa zici adevarul despre multi din jucatorii de la Steaua. Nu ai voie nici sa zici ca Steaua chiar a jucat singura in sezonul asta.
Nu, nu! Singurul care are voie sa critice echipa e jegul. Pe ala nu sariti cand matura pe jos cu jucatori. De ce? Explica-mi si mie!
De ce are voie oierul sa isi bata joc de jucatori dar altii n-au voie sa isi dea macar cu parerea?
la banii lu Dan Petrescu tu vrei sa imi zici mie ca nu avea alta optiune, dar a ales sa-i antreneze pe rromi.
Tu te-ai nascut acum 12 ani. Te-ai nascut si ai crescut cu marea ura pentru Rapid, duJmanii de moarte ai Stelei. Nu e asa. Pe vremea cand juca Dan la Steaua, "Steaua si Rapid se iubeau la infinit".
Rivalitatea dintre cele doua echipe a aparut la sfarsitul anilor 90, cand a venit Lucescu la aia. Atat.
De aia s-a dus si Iordanescu sa-i antreneze, de aia a mers si Petrescu. rrapidul nu era si nu este considerat un dusman traditional al Stelei.
Voi l-ati facut mare dusman pentru ca lingeti tot ce scuipa oaia din parlament. Daca ala are boala pe Copos, aveti si voi. Daca ala e frate cu Borcea, sunteti si voi frate cu el.
nu ma mai judeca tu pe mine, fiecare isi traieste iubirea fata de Steaua cum vrea,
Da' cine te judeca?
Tu poti sa iubesti rezultatele Stelei cat vrei tu, linistit, fara nici o problema. Da' asa cum tu iti exprimi parerea, mi-o exprim si eu. Tu ai zis ca Iordanescu si Petrescu nu-s stelisti, eu zic ca tu nu esti stelist. E vreo problema?
Pentru mine, a face pace cu jegul e o tradare mult mai mare ca pupatul steagului unei echipe oarecare.
faptul ca tin la echipa asta in orice conditie,
Conditia fiind ca echipa sa castige.
faptul ca nu injur jucatorii,
Cat joaca la Steaua. Apoi uitam repede tot ce au facut si ii catalogam drept tradatori. Vezi cazurile Iordanescu, Petrescu, Danciulescu, etc.
faptul ca de fiecare data cand vin in tara merg la toate meciurile fie cu Bistrita fie cu deplasarea de la galatasaray, asta ma face SUPORTER STELIST....
Asta o faci pentru tine, nu pentru Steaua. Asa ca nu te mai da mare si tare.