FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica

«117181920»
Lari20.07.2013 23:04

La o lună de zile după ce stelistii au decis să interzică accesul celor două ziare de sport din Romania, dar si al posturilor TV din trustul Pro la actiunile clubului din Ghencea, Mihai Stoica a transmis ieri pe Facebook un mesaj acestor institutii media, cu iz de santaj. MM a anuntat că dacă timp de o saptamină nu vor mai aparea stiri neagreate de catre roș-albastri, atunci ia in calcul ridicarea interdictiei.

"După cum se stie, in urma atacurilor, minciunilor si jignirilor din presa am instituit un embargo ambelor publicatii de «specialitate» si posturilor de televiziune care apartin de MediaPro. Dacă timp de o saptamina incepind cu data de luni, 22 iulie, nu voi mai depista nici o aberatie, nici o ironie ieftină si nici o stire fake, mă gindesc să ridicam interdictia", a scris MM.

Stoica a incheiat cu un indemn catre suporterii Stelei, pe care i-a sfatuit să urmarească doar două posturi TV pentru a afla ultimele noutăți din Ghencea: "Pină atunci, urmariti DigiSport si DolceSport, pină la urmă sunt singurii care merită atentia voastră".

Pe lingă salariul de la Steaua, Mihai Stoica e remunerat lunar de Digi cu 5.000 de euro, in calitatea de expert al postului TV in fotbalul international, in timp ce Dolce Sport e canalul la care a activat ofiterul de presă al Stelei, Catalin Fainisi, inainte de a reveni in Ghencea si unde lucrează Paul Andone, fostul ofiter de presă al roș-albastrilor si unul dintre apropiatii lui MM Stoica.

Gazeta Sporturilor a intrat pe lista neagră a Stelei la cererea lui Laurentiu Reghecampf, cu citeva zile inainte de finalul cantonamentului din Austria, antrenorul fiind deranjat de unul dintre episoadele publicate de ziar despre mafia pariurilor.

gsp

Adrian21.07.2013 12:23

Face si el cum l-a invatat stapanul.

SergioAguero22.07.2013 18:57
rtj22.07.2013 19:19

Cameraman: "Meme, nu am jignit pe nimeni!"

Mihai Stoica: "Ia, plecati, in p*** mea de aici, ma rog de voi sa plecati?"

Cameraman: "Pai, nu, dar vorbeam frumos, nu am jignit pe nimeni...nu am jignit pe nimeni"

Mihai Stoica: "Afara, da-te-n p*** mea!!! Gata!!! Hai!!!"

Cameraman: "De ce vorbesti asa cu mine?"

Mihai Stoica: "Pentru ca asa vrea p** mea, d-aia ! Bai, iesi afara! Nu ma fa sa dau in tine!!! Iesi afara!!!"

Cameraman: "Pai, n-ai cum sa dai in mine..."

Mihai Stoica: "E, p***... n-am cum sa dau in tine! Du-te, ma, in p*** mea! Hai, misca-te!"

Ca urmare a acestor incidente, Pro TV a decis să facă plingere la UEFA si FRF impotriva lui Mihai Stoica.

MM Stoica, unul dintre OI!

Arsenal1886Steaua194722.07.2013 19:45

Inca o data confirma Meme ca e un jeg ca stapanu' lui parnaie. Hai si cu asta la Jilava !!!

Lorimer22.07.2013 23:26

Presa (de la MediaPro care transmite meciul) avea tot dreptul sa fie acolo, si cu toate ca au mai incercat sa-l mai "scoata" aia de la Digi, e clar ca Mitza face din nou clubul de rusine.

Nemernicul asta n-ar fi spus nimic daca erau aia de la digi, dar mai nou ca de obicei EL este Steaua, si EL in numele Stelei ii goneste pe aia pentru ca aia nu-l suporta!

Daca si dupa acest incident mai exista imbecili care sa-l scuze si sa-l sustina pe acest travestit, inseamna ca de fapt nu sunt imbecili, ci redusi mintal!

Lari23.07.2013 00:09

Întrucat Pro TV nu consideră că Mihai Stoica reprezintă Steaua Bucuresti, postul a luat decizia de a depune plangere impotriva managerului echipei. Plangerile vor ajunge la FRF si la UEFA, organizatorul meciului Vardar - Steaua, care va fi transmis in Romania in direct la Pro TV.

Alte acte de violență ale oficialului stelist

Cea mai gravă abatere a lui MM a fost consemnată in 2005. Atunci, angajatul Stelei a coborat din lojă si a lovit cu pumnul in figură un suporter de la tribuna I. Și atunci era insotit de bodyguarzi

În septembrie 2011, pe cand Steaua se afla in Mediaș pentru un meci din campionat, Mihai Stoica i-a tras o palmă unui nuntaș care se afla in hotel cu echipa. Conform celor de la www.dcnews.ro, victima n-a mai facut plangere pentru că Mihai Ianuli i-a virat discret in buzunar aproximativ 300 de euro.

În sezonul trecut, MM l-a injurat pe antrenorul de portari al Chiajnei din acea perioada Dumitru Costica iar acesta a sarit să-l bata insă managerul a scapat datorită bodyguarzilor de care era inconjurat.

În turneul de pregatire din Austria din această vara Mihai Stoica l-a injurat pe un suporter roman aflat in spatele bancii tehnice. M-a injurat crunt, de familie, de morti. Asta in conditiile in care i-am spus că parintii mei nu mai sunt in viață , a dezvaluit, ulterior, spectatorul agresat.

apparte9923.07.2013 00:37

Ok, tunuriile pe Meme. Am scapat noi de Becali, scapam si de jegul asta. Nu ma deranjeaza ca injura ca toti injuram dar injura femei in timpul serviciului la Steaua si asta atrage antipatia populatiei ca saracele si asa sunt injurate de barbatii lor...acuma sa fie injurate si de nenorocitul asta? In orice tara civilizata Meme ar fi fost dat afara de club dar Steaua nu e club adevarat si nici Romania nu e tara civilizata deci...tunuriile pe jigodie. Trebuie sa aratam Romaniei ca ne este sila si de asta, ca de Becali dar de Meme mai mult ca ala e la racoare pe cind asta inca isi face de cap cu ecusonul Stelei pe trening. AFARA de la Steaua. AFARA tuti rasa-n gura de smecher de cartier ce te crezi tu...AFARA! Cine are ocazia si nu il injura pe marele manager...vai de capul tau zdreantso...marsh in mata si tu din rindul stelistiilor. Sintem deosebiti si refuzam sa fim reprezentati de tirituri ori refuzam sa fim reprezentati de ei si sa nu ii injuram macar. Meme...m..e matii. Steaua...da-ti infectia afara...AFARA cu Meme, somer temash pe viata lui, la vindut guma de mestecat prin Obor...afara de la Steaua cu jarteaua asta ce fara badigarzi face pe el de frica oricum. Bravo lui Prosport ca l-a facut pe prost sa isi arate educatia primita prin tramvaie de la bunica-sa ca masa sareaca era prin Turcia sub ieniceri...huooooo m..e Meme...afara de la Steauaaaaaaaaaaa

Nimerod23.07.2013 03:39

Ce repede v-au pacali sacalii astia de la prostsport,intai au fost rugati civilizat sa plece si tot ei fac pe victimele.Oricum asa merita tratati nenorocitii astia,cand a fost treaba cu excluderea din europa toata ziua mancau rahat la TV,"gata Steaua afara 100%","Joaca Vaslui in locu lu Steaua".

Au numai articole inventate despre Steaua gen "ne-a dazvaluit o sursa din club sau "sursa din anturaju la Reghe" care MM sursa?din capu vostru ,si toate astrea pt bani site facut pt banii din vizualizarile de reclame din articole si sa fim seriosi articolele despre Steaua au cele mai multe vizualizari.

Altceva,transmisii sportive 0,Champions Leagu nu mai dau,Liga 1 la fel si filme pe Pro TV numai vechituri,deviza lor profit maxim.

Daca sunt smecheri sa nu mai scrie nimic de Steaua si sa nu mai dea nimic la TV,a stai Steaua le face rating mare la emisiuni si cele mai multe vizulizari pe site.

Majoritatea articolelor sunt traduse de pe site-urile din afara,articole traduse cap coada de pe Wikipedia.

Si ca o ultima idee,ati fost mereu curvele ciobanului,va pus ciobanu mereu in genunchi in fata lui,de frica lui ati inchis emisiunea aia cu Banciu si Mironica,pe Stucan la fel l-ati suspendat numai de frica la cioban si acu plangeti ca sunteti injurati?

Adrian23.07.2013 04:24

Memita n-are nici o scuza. In momentul in care iasa din casa si pune pe el tricoul ala cu MM, el e reprezentantul Stelei. Trebuia sa se comporte ca reprezenantul Stelei, nu ca Arnold Schwarzenegger in toate filmele lui.

Bineinteles ca cei de la pro i-au intins o capcana. NORMAL! Doar m-am uitat si eu cine era reporterita, o fatuca de 25 de ani care de 5 ani acopera meciurile Stelei. Asa am inteles. Pai ce stie aia despre fotbal, ma? Nimic! Ce stie o fatuca de 20 de ani despre jurnalism? Tot nimic. Si in cei 5 ani cat a fost reporterita, cu siguranta nu a invatat nimic. In cel mai bun caz a stat capra ca sa ii dea cineva vreun interviu exclusiv, interviu la care ea a pus intrebari scrise de altii pentru ea. Cu toate astea, traim in 2013. Telefoanele au camera. Exista n dispozitive ascunse de inregistrat si filmat si sunt toate la dispozitia tuturor. Nu ai cum sa te duci si sa urli ca asa vrea pielea ta mai fina cand tu reprezinti Steaua!

Memita nu a fost niciodata un baiat prea inteligent. Probabil e si el suparat. Probabil salariul lui e neplatit de luni bune, probabil stie ca a dat-o-n bara cu transferurile, probabil simte cum cutitul e aproape de os. Probabil a vrut si el sa fie in centrul atentiei. Dar nu are nici o scuza pentru ce a facut, oricat de curve ar fi cei de la pro.

Steaua e un nume, un brand! Nu poti sa il murdaresti cum vrei tu.

Lorimer23.07.2013 08:05
Memita nu a fost niciodata un baiat prea inteligent.

Uite, aici te-nseli total. E foarte bucuros ca Bekali e acolo unde e...asta e mai bine pentru el.

iNsTiGaToR23.07.2013 12:29
Uite, aici te-nseli total. E foarte bucuros ca Bekali e acolo unde e...asta e mai bine pentru el.

Da, e mai bine. Isi odihneste rectul.

Ivanski23.07.2013 15:24

MM e o mizerie!!!! el si ei nu reprezinta Steaua. Daca nu facea gestu' anormal, astea de la pro inca il lingeau in curuletz... Poate asa or sa inteleaga si ei cine are dreptate in conflictul asta suporteri adevarati vs hotii de la club, si cine nu...

Adrian24.07.2013 07:58

Ia uitati aici comedia:

Pentru o clipa Politia macedoneană a parut că va trece cu vederea incidentul, insă a cerut să mai vizioneze incă o dată filmuletul incidentului. Lamuriti astfel că există agresiune, agentii se indreaptă catre Meme pentru a-l invita la sectie. Oficialul pare speriat. Sunt cetățean european! Am drepturi! Vreau să fiu tratat ca un cetățean european, vreau să imi aratati mandatul, urlă el. Calm, unul dintre Politisti ii raspunde sec: Macedonia nu este in Uniunea Europeană! Poftim, uite duba!. Decizia il lasă perplex pe manager, care incepe să se roage de fortele de ordine: Vin, vă rog, dar vin cu masina de la hotel, nu cu duba, spune Meme cu un ton indulcit.

mountytoma24.07.2013 13:31

mee mee este viteaz doar din spatele badigarzilor. pe cat de mari si prosti sunt aia, pe atat de las este mee mee. insa ce ma irita pe mine cel mai mult sunt jigodiile de la proStv. cand a fost lovit suporterul cu pumnul au zis ca ala era golan, ca a injurat tot timpul! acum ca mee mee s-a dat la una de-a lor, au sarit imediat sa spuna ca mee mee a facut si a dres. specie mai josnica si mai demna de dispret decat jurnalistii romani nu exista decat in celula la jilava, unde jijiel da din falci si din bucutze mai ceva ca turcii fugariti la calugareni!

Adrian26.07.2013 09:02
970291_497746580304539_1279359826_n.jpg
iNsTiGaToR14.08.2013 21:47

Imi place cum este alintat de ''jurnalistii'' din trustul Pro :)) ''managerul huligan''

drvladyk17.08.2013 07:02

MM Stoica

9 hours ago

un égal cat o victoire...

Mie mi se pare jenant ca un oficial al clubului sa se bucure public de insuccesele adversarilor.

Empyro17.08.2013 09:23
Mie mi se pare jenant ca un oficial al clubului sa se bucure public de insuccesele adversarilor.

Admit , mentalitatea asta era de inteles la ei, dar nu si la noi. Probabil pentru manager este mai bine ca noi sa ne gandim la maruntisuri, in locul transferurilor pe care nu le-a facut.

rtj17.08.2013 11:06

Ma gandesc de ceva vreme ca e de datoria noastra, a suporterilor sa ii mai dam cate o palma lui MM. Atata timp cat fanii aia ai lui de pe fb, care nu sunt in stare sa se descurce cu o cratima, il pupa la ce nu are, MM o sa continue pe aceeasi linie. Daca tot nu suntem in stare sa-l contestam pe stadion, hai totusi sa o facem in lumea virtuala in care si el este ancorat. Hai sa facem un comunicat care sa vina din partea site-ului fcsteaua.ro si pe care sa il punem pe fb, sa i-l trimitem pe mail, la sediul clubului, oriunde. Il trimitem si la redactiile gsp, prosport etc si ii punctam fiecare abatere de cand este la clubul Steaua, dar si incompatibilitatea pentru postul de manager (post inventat de catre patron si de catre presa pentru unul ca el, doar nu putea fi numit scouterul MM sau ofiterul de presa MM). Daca tot ne-am reorganizat, hai sa miscam ceva si in sensul asta si sa nu ne mai plangem ca muierile ca sudul nu face nimic, AISS nu face nimic, nordul nu stiu ce, in conditiile in care noi nu suntem decat niste revolutionari online. E doar o propunere, astept pareri.

drvladyk28.08.2013 06:50

Fain limbaj:

MM Stoica shared Netherdas Ro's photo.

dedicatie pt sporc.ro

MM Stoica

Magica Steaua, din nou acolo unde-i este locul!

Salutari fierbinti, Pro TV sprot ro cacan ro...axati-va pe Las Fierbinti, loserilor...am auzit ca a fost o explozie de bucurie in redactia voastra aflata in pragul falimentului cand a marcat Legia la Bucuresti...v-ati grabit, hateri de 2 lei (sau cat mai valorati dupa ultimele cotatii bursiere)......

Se aude, tov Limbovan, Cacamarov, Muionica?

Boicotati aceste scursuri, stelistii mei.....

Directionati gunoaiele la Glina....

UNITI SPRE PRIMAVARA Champions League SI TITLUL 25 !!!!!!!!!!!

Share · 1,0477555 · 3 hours ago ·

vlad28.08.2013 08:08

MM , unul dintre noi!

:steag_cruce_invers:

iNsTiGaToR11.09.2013 21:57

Mi-a dat block pe facebook :)) Se pare ca n-am avut voie la opinie :))

Nimerod11.09.2013 23:58
Acest personaj NU il dorea pe Piovaccari la Steaua.

Acum il tinea in brate, la sfarsitul meciului cu Legia si poza fericit....

Ba chiar il lauda pe italian pe facebook, maine-poimaine auzi ca el l-a descoperit.

rtj12.09.2013 15:38

Domnul Mihai Stoica, manager general al clubului FC Steaua Bucuresti, campioana en-titre in Liga 1 si participanta in grupele UEFA Champions League:

(citez)

ANALfabetii de la prosport lovesc din nou...cititi doar inceputul " feeling amused.

Chiar nu se sesizeaza nimeni?? In Anglia au fost suspendati jucatori pentru mai putin. Conducerea Stelei vrea sa ne dea in judecata pentru simplul fapt ca pe prima pagina a site-ului a fost pus un articol care indemna la protest pentru Rosia Montana. Noi de ce nu putem raspunde in acelasi mod?

«117181920»