Am vazut ieri emisiunea fanatik in care era invitat MM si omul in general a spus lucruri de bun-simt dar pentru mine s-a facut de cacao cand a declarat ca noi am fost ajutati in meciul cu Ceahlaul si practic ii sustinea pe cei ce spun ca am furat primul meci. Singurele greseli in favoarea noastra au fost acel penalty si ne-eliminarea lui Goe. Daca arbitrul era cumparat putea foarte usor sa nu-l dea afara pe Neaga, de exemplu. Daca era cumparat nu pleca Jiji in minutul 12 pentru ca era linistit stiind ca a cumparat meciul. Eu stiu sa recunosc cand castigam meciul nemeritat, cand ne ajuta arbitrul, cum a fost de exemplu anul trecut la Arges, cand Steaua a avut 1-2 ocazii, Argesul trebuia sa aiba penalty, iar la faza urmatoare a dat Dica gol.
Atunci chiar ne-a ajutat arbitrul dar la meciul cu Ceahlaul n-a fost cazul. Problema la noi este ca nu se face diferenta intre greseala in favoarea unei echipe si hotie pe fata.
Mai grav mi se pare ce s-a intamplat la meciul de la Buzau: la 1-0 pentru Gloria, dinamovistii trebuiau sa ramana in 10 in min 30, Cristea trebuia eliminat, si nu mai apuca sa dea golul egalizator. Mie asta mi se pare viciere de rezultat, pentru ca altfel e meciul cand esti in 10 din min 30, noi am vazut-o la Vaslui cand a fost eliminat Thereau in min 10.
Dar am mai spus-o de o mie de ori: mi se pare hilar sa acuzi arbitrajul intr-un meci in care ai ajuns de 2 ori la poarta, in care Steaua a avut vreo 6-7 ocazii mari de gol. Ok, a dat penalty gresit pentru noi dar atunci scorul era 1-1, ce il oprea pe batranul rasist Hizo sa ne bata? Mica ciupeala practicata de majoritatea echipelor din provincie opreste ca fotbalul din acele zone sa creasca, pentru ca acolo nu se doreste victorie la fiecare meci, ci scoaterea unor puncte in deplasare sau acasa cat sa se salveze de la retrogradare. Sa ia cu totii exemplu de la Otelul, care, fara investitiile Clujului si Timisoarei, a facut deja o performanta notabila, posibila mai ales datorita antrenorului.
Deci rusinica MM, acum ca nu mai esti la echipa deodata suntem hotii campionatului, nu? Eu zic ca el inca e stelist dar acum ne ataca in mod indirect pentru ca are o tinta acolo si anume Jijel Becali.
FORZA Steaua!
Intotdeauna superiori!