FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cea mai tare galerie din lume!

«1789101113»
S.S.Lazio06.07.2009 15:31
m-am uitat fara sa derulez la filmulete si nici urma de decalaj...sincron perfect atat de partea de cantat,cat si pe partea de palme...mereu o sa ma intreb de ce la altii se poate si la noi nu.

cantecul gen lololololololololo Steaua Bucuresti preluat de la turci se aude foarte bine cu bataie din palme.ma rog,la noi inca mai sunt niste doctori in fenomen care considera ca nu e ultra' sa canti bucata asta.

pai chiar nu e ultra' sa canti lololo-uri ! e tiganism ! clar.Atat..restul , cum ar fi rolele sau steagurile ros-albastre mari,simple , nu de grup ar trebui sa reapara. 

de la meciul cu lazio.s-a vorbit destul de mult atunci.in primul rand s-au facut de kkt zic eu pentru ca nu jucau pe stadionul lor !! ( ce ruusinee ce ruusinee sa fii cainee.....continuati voi de aici :kisstogether: )

sincer ? coregrafie mai penibila decat aia , n-am vazut ..aceleasi veste transpirate si decolorate ! sa nu intram in polemici infinite despre penibilii aia ,care practic,nici nu conteaza !

The Game06.07.2009 17:55
pai chiar nu e ultra' sa canti lololo-uri ! e tiganism ! clar.Atat..restul , cum ar fi rolele sau steagurile ros-albastre mari,simple , nu de grup ar trebui sa reapara. 

sincer ? coregrafie mai penibila decat aia , n-am vazut ..aceleasi veste transpirate si decolorate ! sa nu intram in polemici infinite despre penibilii aia ,care practic,nici nu conteaza !

Eu cred ca acele lalaieli chiar ar trebui adoptate,mi-ar place sa se auda cantand in peluze "Ale Steaua ale,ale Steaua ale,ale Steaua aleeeeee,ooooooooo",s-ar auzi superb pe Ghencea un astfel de cantec,sunt sigur ca l-ar canta toata lumea, din peluza,pentru ca orice bou poate canta asa ceva,acustica stadionului si ea ne ajuta,asa ca zic eu ca ar merita incercat,mai ales ca Nordul si Sudul la aproape fiecare meci sunt pline,macar asa ca un test sa vedem cum reactioneaza lumea prin peluza...

razvan2806.07.2009 17:56

In Turcia Galatasaray are cea mai frumoasa galerie clar.Si cei de la Fener au o galerie buna insa Galata e clar cea mai buna.

dragos_ghinea06.07.2009 20:14
In Turcia Galatasaray are cea mai frumoasa galerie clar.Si cei de la Fener au o galerie buna insa Galata e clar cea mai buna.

sigur un baiat din Insurgentii s-ar supara daca ar vedea ce ai zis tu.. :D si probabil ti-ar raspunde prin asta:

ultimul derby din campionatul recent incheiat

acelasi meci, cum se aude de la TV

poate din cele 3 mari galerii ale lumii din istambul (ca istorie) nu sunt cei mai tari, dar cu siguranta cei mai in forma si de vreo 2-3 ani domina scena de acolo.

cu ce au impresionat celebrii ultrAslan la meciul cu noi, un meci destul de important de altfel??? doar cand il slaveau pe Hagi la inceputul meciului. de multe ori ii dominam noi.

este foarte dificil de spus ce tara detine cei mai frumosi suporteri, care creeaza cea mai frumoasa atmosfera pe stadion, dar cu siguranta italienii nu mai sunt luati in calcul. din cauza legilor (nu cunosc foarte bine dar cred ca au niste ligi foarte dure) dar si din cauza faptului ca la ei ultraseria s-a transformat in afacere (cel putin la tofoseriile mari din roma, milano...). daca intri pe site-urile brigazilor de la ei poti sa cumperi materiale cu insemnele grupului. e inadmisibil. sa nu uitam cum s-au pisat pe ei, la ei acasa, pe giuseppe meazza, grecii de la PAO. (4000 de greci au dominat un meci intreg)

Azzido06.07.2009 20:39

am fost anul trecut la meciul Stelei de la Istanbul si tin sa-ti spun ca sunt chiar slabi.

comparandu-i cu Besiktas, de exmplu, sunt net inferiori, plus ca au un stadion mic si cat se poate de urat. Un fel de Rapedu' al Turciei. :puke:

noname06.07.2009 20:51

Ce turci frate... Luati de aici tara cu cel mai frumos fenomen (pe moment) din Europa (dupa umila mea parere):

1)

2)

3)

4)

5)

Eu , din pctul asta de vedere sunt "fan" Oly. http://www.youtube.com/watch?v=_nMJJfUjjag ... asta e modul lor de manifestare peste tot. Fara prea multe suferinte, se strang intr-o piata si beau, canta, danseaza toti pana la meci. Fascinant e ca nu merg doar la fotbal; au bifat deplasari de 200 de oameni la Milano la finala europeana de Polo, de exemplu.

fredysteaua06.07.2009 20:56

exact ce spune noname mai sus 1pic asta e "visul meu" ca sa spun asa...sa fac parte din suporterii unei echipe care petrec majoritatea timpului impreuna peste tot si canta etc...in piata, in baruri, la polo, la handbal, oriunde

bodanelu06.07.2009 21:27
Eu , din pctul asta de vedere sunt "fan" Oly. http://www.youtube.com/watch?v=_nMJJfUjjag ... asta e modul lor de manifestare peste tot. Fara prea multe suferinte, se strang intr-o piata si beau, canta, danseaza toti pana la meci. Fascinant e ca nu merg doar la fotbal; au bifat deplasari de 200 de oameni la Milano la finala europeana de Polo, de exemplu.

Asa vrei sa fim si stelisti la budapesta?

frumosi greci. La mare batalie cu polonezi.

MoWeed06.07.2009 21:50
Fascinant e ca nu merg doar la fotbal; au bifat deplasari de 200 de oameni la Milano la finala europeana de Polo, de exemplu.

Si la baschet sunt foarte multi, la fel si turcii. De multe ori sunt cateva mii

http://www.youtube.com/watch?v=QtQAJH_JoXM...feature=related

Maye06.07.2009 22:46

Mai sunt si altii care merita titlul de cei mai buni.

Mie imi plac astia :

http://www.youtube.com/watch?v=bTkXpdRRgSw

SI sunt absolut fascinant de modul de viata al acestora:

http://www.youtube.com/watch?v=7ZAUqgxMgG4

noname07.07.2009 07:56

Eintracht sunt slabuti, daca nu te iei dupa un singur video pe youtube.

Olandezii incearca sa-si revina dupa perioada de interdictie. Nu imi plac pentru ca nu au prea multe in cap (in afara de fumuri si batai).

Lasati-ma cu turcii please... e plina Romania de ciori si mafioti, nu-mi trebuie sa apreciez altii, am de unde alege.

Maye07.07.2009 08:44

Ma refeream doar la stilul galeriilor din clipuri!Nu am nicio simpatie pentru Frankfurt si nici pentru Ajax , dar clipurile alea imi plac enorm :)

dragos_ghinea07.07.2009 09:16

e mult mai usor pentru greci, turci, sarbi, croati si care mai sunt, sa faca atmosfere superbe in sali. pai ei au sali de peste 10.000 de locuri, au echipe foarte bune la nivel de echipe de club dar si nationale. (din cate stiu olympiakos a castigat FIBA Cup in finala cu Panathinaokos).

dar este si mentalitatea oamenilor. acolo fiecare baiat/barbat tine cu cate o echipa si majoritatea au si mentalitate ultra'. deaia au tot timpul stadioane pline si nu iti vine sa crezi cand vezi ca o peluza intreaga canta, bate din palme, sare in acelas moment. eu tot timpul ma gandesc ca ei, ori cate interdictii ar lua, nu o sa se termine niciodata numarul de ultrasi, in schimb, la noi, daca o sa mai fie inca vreo 2-3 ani ca acesta, o sa fie peluze goale.

fredysteaua07.07.2009 10:01
Eintracht sunt slabuti, daca nu te iei dupa un singur video pe youtube.

Olandezii incearca sa-si revina dupa perioada de interdictie. Nu imi plac pentru ca nu au prea multe in cap (in afara de fumuri si batai).

Lasati-ma cu turcii please... e plina Romania de ciori si mafioti, nu-mi trebuie sa apreciez altii, am de unde alege.

=)) bine spus e plina Romania de tigani in curand o sa vedem galeria ciorilor cu un nume gen RRomUltras si strigand hai tiganii hai rapid .. si un patron din spate sa arunce cu bani si sa faca dedicatii :))))))))

Marius07.07.2009 10:37

Pandurii Targu Jiu

fredysteaua07.07.2009 10:38

hahahah pe Pandurii ii stiu de pe vremea cand jucau in B alaturi de Juventus Bucuresti si aveau un singur cantec de galerie =))) E E Pandurii E E Pandurii =))))))) o tineau asa tot meciul =)))))

razvan2807.07.2009 14:32
e mult mai usor pentru greci, turci, sarbi, croati si care mai sunt, sa faca atmosfere superbe in sali. pai ei au sali de peste 10.000 de locuri, au echipe foarte bune la nivel de echipe de club dar si nationale. (din cate stiu olympiakos a castigat FIBA Cup in finala cu Panathinaokos).

dar este si mentalitatea oamenilor. acolo fiecare baiat/barbat tine cu cate o echipa si majoritatea au si mentalitate ultra'. deaia au tot timpul stadioane pline si nu iti vine sa crezi cand vezi ca o peluza intreaga canta, bate din palme, sare in acelas moment. eu tot timpul ma gandesc ca ei, ori cate interdictii ar lua, nu o sa se termine niciodata numarul de ultrasi, in schimb, la noi, daca o sa mai fie inca vreo 2-3 ani ca acesta, o sa fie peluze goale.

Intr-adevar.Si la noi sunt suporteri ai Stelei care nu sunt indragostiti doar de Steaua , ci si de alte echipe insa iubesc Steaua foarte mult si sustin fenomenul ultra.Eu unul mai simpatizez sa zicem cu Barcelona si Arsenal.

Referitor la mentalitatea romanilor despre ultra am vazut acum 2 ani la meciul cu CFR cand i-am batut cu 3-1 in fata mea era un baiat de vreo 15 ani cu tatal lui.A inceput sa cante si i-a zis tasu nu mai canta ca nu esti derbedeu.Imi venea sa il iau la bataie.Te f_te pe tine grija daca vrea fitu sa cante.... :ce_oameni:

Marius07.07.2009 15:50
hahahah pe Pandurii ii stiu de pe vremea cand jucau in B alaturi de Juventus Bucuresti si aveau un singur cantec de galerie =))) E E Pandurii E E Pandurii =))))))) o tineau asa tot meciul =)))))

De fapt, e "hei, hei pan-du-riiii". Faptul ca prinde este dovedit de ultrasii campioanei, deveniti celebrii cu "hei, hei, u-ni-rea"

1on07.07.2009 15:56

"Hei hei U-ni-rea" s-a scandat pentru prima datã la Focșani, într-un meci de Cupã dintre Oțelul și Urziceni, de cãtre focșãneni (cã Urziceniul n-avea ce galerie sã aibe în deplasare). Probabil cei mai bãtrâni avea reflex de pe când era Unirea Focșani. Petrescu tocmai venise la Urziceni iar Stelea am impresia cã era la primul meci acolo.

Þin minte cã într-a doua reprizã Semeghin a jucat pe partea tribunei 2, unde stãtea majoritatea spectatorilor, și numai în gurã și-o lua din partea lor. Mai ales dupã ce le-a rãspuns fix cum le-a rãspuns Dãnciulescu, din gura tunelului, javrelor când s-a întors la ei

Adrian07.07.2009 21:02

Ce jenanti sunteti....

Aia cu "hei hei Unirea" e de la Alba Iulia bah! De prin 2003 se tot striga aia, de cand au promovat astia prima data.

Nu stiti nimic!

fredysteaua07.07.2009 21:07

adriane eu zic ca nu are rost sa vorbim aici cine a inventat un cantec de galerie universal :)) ca si cum ai spune cine a inventat FORZZA Steaua FORZZA Steaua E, E

=))

mai bine ia spune tu care crezi ca e cea mai tare galerie tinand cont de urmatoarele:

hooliganism

cantece

coregrafii

numar suporteri acasa/deplasare

Marius07.07.2009 21:09
mai bine ia spune tu care crezi ca e cea mai tare galerie tinand cont de urmatoarele:

hooliganism

cantece

coregrafii

numar suporteri acasa/deplasare

Fortuna Sittard fularultras

fredysteaua07.07.2009 21:24

da si tu mai multe detalii man :P poate unii nu stiu despre ce e vb

Guardian07.07.2009 22:56

Ceva mic , cat o furnica in fata unui om , pentru mine tot Steaua are cea mai tare galerie ... deja mi-am amintit de vremurile bune .. cand nu existau goarnele alea senzationale..

zoloz200508.07.2009 11:14

hooliganism

:blink:

«1789101113»