FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cea mai tare galerie din lume!

«18910111213»
razvan2812.07.2009 22:44
Ceva mic , cat o furnica in fata unui om , pentru mine tot Steaua are cea mai tare galerie ... deja mi-am amintit de vremurile bune .. cand nu existau goarnele alea senzationale..

Mai nou se gasesc si la magazinul oficial.

Ar fi mai bine sa vanda "vuvuzelas" dinalea trompete de la Cupa Confederatiilor :D

irriducibil19oo03.09.2009 22:31

care sunt dupa mine? nord lazio cu irriducibili,boca cu la doce.astia dupa mine sunt de departe cei mai tari.apoi la gramada,grecii,sarbii,cateva din italia.noi inca nu jucam in Liga Campionilor din peluze

Stefan8804.09.2009 09:11

Ai vazut prea multe documentare, s-a schimbat mult mersul lucrurilor.

lucvald-190204.09.2009 13:58

Eu cred ca polonezii sunt pe podium, negresit, la ambele sectiuni, ultra' si hool !

Azzido21.09.2009 21:05
kaycee21.09.2009 22:45
http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campi...i-sofia-4918091

faza asta-i totala! smecheri bulgarii!

[on topic] galeria polonezilor de la lech poznan e maxima! aia canta si fac atmosfera in deplasare cum nu mai facem noi de mult acasa.

e o realitate! de fapt problema-i alta; factiunile din sud si nord se prezinta destul de bine, dar sunt tot mai putini si nu vine nimeni din urma. eu sunt din onesti, dar sunt de 5 ani in Bucuresti si nu am ratat deloc meciurile echipei anii astia. vreau sa va spun ca e diferenta mare fata de ce era in 2004 cand am pasit prima oara pe Ghencea (Steaua - Poli Iasi 0-1).

doamne, ce frumos se auzeau stelistii!

pai atunci si la un meci banal de campionat canta toata peluza acum in afara de "lupta Steaua", "forza Steaua" si "cine sare-i ros-albastru" doar baietii din grupari canta si ei sunt pe primele 4-5 randuri de jos dintr-un capat in altul (macar de s-ar sta grupat, nu insirat pe-o linie).

cand juca FC onesti in divizia A ma duceam si cantam cu stelistii veniti in deplasare. era in '99-2001, aveam 15-16 ani si cand ma vedeau moldovenii cum strig impotriva onestiului ma priveau ca pe urmatoarea victima, dar nu-mi pasa. erau cam 12 000 de oameni la meciurile disputate impotriva Stelei si toti spectatorii priveau cu admiratie Armata ultra care nu facea pauza din cantat 90 min.

doamne, ce frumos se auzeau stelistii!

dragos_ghinea17.11.2009 20:53

prea frumos sa nu postez:

volei: http://uncoltuitatdelume.wordpress.com/200...volei-masculin/

volei feminin:

- cred ca aveau orgasm femeile...

cred ca la basket nu e nevoie sa ai pun... :|

oricum sunt cam vechi filmuletele.. si cand am vazut un meci la TV din preliminarile CL, Horto Magiko nu s-a auzit chiar asa de bine ca pe net, mai ales partea sincronului...

AlleXyS07.08.2010 15:21

Deci cele mai frumoase galerii pe care le-am auzit la un meci de fotbal..... Liverpool in principal , care cred ca e cea mai cunoscuta in lume , cu galeria ei .... si o amintire neagra , Middlesbrough , si acum imi aduc aminte cum cantau in returul cu Steaua , mai ales la fiecare gol , ti se furnica pielea pe tine . Mult mi-ar place sa avem si noi o asa galerie ... 

Lari04.12.2010 17:07

Cincisprezece suporteri au fost arestati, vineri seara la Istanbul, după ce au protestat in fata bazei din Florya a clubului Galatasaray, aruncand cu torte, petarde si fumigene catre cladirea in care se află in cantonament echipa antrenată de Gheorghe Hagi, informează cotidianul Sabah.

Potrivit sursei citate, la protest au participat aproximativ 50 de suporteri. Fanii au pus in fata intrarii in baza sportivă mai multi castraveti si au afisat un banner cu mesajul: "Din castravetii ăștia iese cacik (n.r. - salată turcească de castraveti). Din voi nu iese nimic".

Protestul suporterilor a fost adresat in special conducerii clubului si jucatorilor.

În urma interventiei a trei echipaje de Politie, 15 suporteri au fost arestati.

Echipa Galatasaray intalneste, astazi, in deplasare, de la ora 19.00, formatia Kasimpasa, in etapa a XV-a a campionatului Turciei.

cozmin04.12.2010 23:22

Kasimpasa 0- 3 Galatasaray

puyol07.12.2010 18:29

stie cineva versurile cantecului cantat de napoletani in videoul acela cu deplasarea la roma?

Costi07.12.2010 21:53

romano bastardo sei tu? :))

cristian01407.12.2010 23:03
kaycee08.12.2010 17:58
Dragos_G13.12.2010 21:50
Dragos_G16.01.2011 20:12

Grup: Lesinari (vulturii)

Echipa: Borac Banja Luka

Tara: Bosnia si Hertegovina (mai degraba sunt sarbi din Bosnia, au o prietenie destul de stransa cu 'Firma' de la Voivodina Novi Sad).

Ca numar, stau cam prost. Maxim 600 la meciurile de acasa. Asta este principalul lor defect. Daca ar fi mai multi, ar deveni o forta in Europa. Insa la fiecare meci au activitate (pirotehnie, steaguri multe, uneori si coregrafie) si canta foarte bine.

Poze cu pirotehniile lor din 2010.

http://nuajungenimeni.wordpress.com/2011/0...iari-pyro-2010/

BAF-kimi16.01.2011 20:34

Putini da' ultra. :))

Dragos_G23.01.2011 22:02

http://nuajungenimeni.wordpress.com/2011/01/23/bologna/

Bologna - ros-albastrii. Imi place mult peluza lor.

Lari26.01.2011 08:11

Mai multi suporteri si-au aratat disponibilitatea de a-și vinde sangele pentru a ajuta la salvarea clubului bulgar de fotbal Pirin Blagoevgrad, la care si-a inceput cariera atacantul lui Manchester United, Dimitar Berbatov. Pirin Blagoevgrad riscă excluderea din prima divizie bulgară din cauza datoriilor, estimate la circa 277.500 dolari, față de antrenori, jucatori, impozite si alte taxe. Potrivit regulamentului, un club cu astfel de datorii nu va fi licentiat pentru a juca in campionat. Pirin are licenta pentru sezonul in curs, dar riscă să nu obtină si licenta pentru stagiunea urmatoare.

Presedintele comisiei de licentiere din cadrul Federatiei Bulgare de Fotbal, Krasin Krustev, a afirmat ca dacă oficialii de la Pirin nu rezolvă problema financiară a clubului, Pirin va evolua sezonul viitor in Liga a III-a.

"Nu vă pot spune nimic in acest moment. Dar, dacă nu indeplineste criteriile de licentiere - plata datoriilor catre fisc, catre alte cluburi, salarii - pană la 31 martie, data limita clubul Pirin va fi exclus. Dacă se va intampla acest lucru, Pirin va continua să joace in Liga a treia, la nivel de amatori", a afirmat Krustev.

Pe de altă parte, tatal lui Dimitar Berbatov, Ivan, s-a declarat revoltat de situatia clubului.

"E o mare rusine. Avem cea mai bună academie de juniori din tară si uite ce se intamplă cu prima echipa dar asta e realitatea. Nu poti supravietui in fotbalul profesionist fară bani", a spus tatal lui Berbatov, fost jucator al lui Pirin.

Încantat de idee s-a declarat un fost portar al lui Pirin, Miroslav Mitev.

"Facem apel la oameni să facă donatii de sange pentru a ajuta clubul", a declarat Mitev, cel caruia i-a venit această idee originală de a veni in sprijinul echipei, la care au subscris imediat zeci de fani. Mitev speră ca initiativa lui să sensibilizeze autoritățile locale, pe care suporterii le acuză de indiferență.

Pe de altă parte, ofiterul de presă al clubului, Velislav Elezov, i-a laudat pe jucatori, afirmand că s-a ajuns in această situatie din cauza incompententei conducatorilor, dar si a lipsei sponsorilor.

"Platim pretul pentru lipsa unor conducatori buni si a unor sponsori puternici. Peste tot unde mergem jucatorii nostri sunt laudati pentru talentul lor. Am invins cu 3-1 pe Lokomotiv Plovdiv cu 3-1 intr-un meci amical, iar un baiat de 15 ani a marcat un gol. Cu toate acestea, suntem de rasul lumii si nu stim dacă vom juca in prima divizie sezonul viitor", a spus Elezov.

Pirin ocupă locul 14 din 16 echipe in prima ligă bulgara cu 11 puncte din 15 meciuri, la finalul turului.

Daniel-Ionut30.01.2011 09:28

Povestea MAFIOTILOR care conduc galeria Stelei Rosii! Cei mai fanatici suporteri, banuiti de legaturi cu securitatea si crima organizata!

Saptamanalul sarbesc Vreme a reusit prima ancheta legata de meciul intrerupt dintre Serbia si Italia din preliminariile EURO 2012.

Povestea ultrasilor a inceput in urma cu 20 de ani in fosta Iugoslavie, scrie saptamanalul Vreme, citat de editia in limba romana a revistei Foreign Policy.

Milosevic, fostul dictator ii percepea pe suporteri ca fiind prea nationalisti si amenintatori la puterea lui. Milosevic l-a insarcinat pe Arkan cu unificarea tuturor gruparilor de suporteri si astfel a luat nastere o unitate paramilitara.

Toti sefii de galerie de la Steaua Rosie erau controlati de serviciile de securitate si trimisi pe front, iar ei sunt cei au comis macelul dintre Coatia si Bosnia.

Apoi insa au participat la inlaturarrea regimului Milosevic, dar nu pentru ca s-au trezit, ci din furie ca presedintele lor pierduse razboiul.

O mare parte dintre liderii de galerie de astazi au crescut in familii cu bani, iar unii dintre ei chiar au studii in Occident. Cele doua generatii sunt unite de doua lucruri: ura fata de americani si dispretul pentru albanezi, bosniaci si croati. Nimeni un are curaj sa se ia de ei.

Fanii din Serbia sunt ocoliti de autoritati. In 2008, huliganii au atacat ambasada SUA si a Germaniei, iar politia a intervenit dupa cateva ore.

In ultimele 12 luni a avut o singura ancheta in presa despre huliganii de la fotbal si baschet. Nimeni nu are curaj sa scrie despre acest subiect pentru ca nu se pot baza pe protectia statului.

Varsta medie a huliganilor este de 16 - 24 de ani, iar majoritatea sunt proveniti din familii bune. Mai multi oameni de afaceri se plang ca fiii lor au cazut in influenta negativa si asculta de seful care stabileste tintele.

Cum arata sefii huliganilor de la Steaua Rosie, potrivit anchetei saptamanalului vreme, care citeaza surse din politia de la Belgrad:

Acestia sunt oameni de afaceri care conduc masini de lux, merg des la restaurante scumpe si isi duc copiii la tenis si cursuri de engleza.

Cel mai grav lucru spus despre fanaticii Stelei Rosii, pe langa faptul ca ar fi controlati de servicii secrete si crima organizata este ca au protectie din partea presedintelui Tadici.

Astfel, Serbia marestre presiunea asupra UE aratandu-i ca exista pericolul ultranationalismului e real, si din acest motiv sarbii trebuie acceptati in uniune cat mai repede!

In octombrie 2010, meciul dintre Italia si Serbia din preliminariile EURO 2012 a fost intrerupt de fanaticii sarbi, conduci de Ivan, unul dintre liderii de galerie de la Steaua Rosie!

Dragos_G30.01.2011 10:38

Bullshit.

Mi se pare un articol gen sport.ro.

Bogdan30.01.2011 11:35

exact. Sarbii sunt nationalisti toti nu numai cei de la Steaua rosie.

1on30.01.2011 12:14
Bullshit.

Mi se pare un articol gen sport.ro.

Cred ca chiar e de pe prost.ro. Am vazut link pe prosport, da' dupa ce am vazut ca duce la prost.ro, n-a mai dat inainte.

Dragos_G06.02.2011 18:11
Korado08.02.2011 17:27

Ca atmosfera Liverpoold , ca imn Liverpool , ca nebuine sarbii , ca coregrafie Barcelona.

«18910111213»