hahaha... si mojo jojo ![]()
hahaha... si mojo jojo ![]()
Eu nu inteleg cum poti sa spui de vreo echipa din Spania ca are super galerie...si nici in Anglia nu prea ma exista asa ceva. Aaa, ca o data la 15 min se apuca tot stadionul si canta vreun cantec, da, suna frumos, dar asta pt ca la ei stadonele sunt acoperite si e o alta rezonanta, dar in rest, englezii sunt f.f.f slabi.
In rest, eu zic ca orice top ar trebui sa aiba Fener, Galata, Steaua Rosie Belgrad, Panatinakos, Roma, Napoli, Atalanta, PSG, Saint Etienne (pt coregrafii).
psg si napoli chiar are o galerie superba...sa nu uitam nici galata pe langa fenerbahce
Peluza Nord Steaua 2000 - 2002, 2004-2006.
PAOK, Ascoli, Partizan Belgrad, Panathinaikos, Ol.Marseille, AC Milan - peluze care imi plac.
O galerie trebuie sa aiba si sonoritate,nu numai coregrafie. Deci...Liverpool!
ai vazut tu vreodata coregrafii la Liverpool ?
eu nu, dar poate nu sunt eu bine informat...
Liverpool nu are galerie,mai redondule.
Poti sa-i numesti "suporteri fantastici", spectatori iubitori" , "oameni de treaba"sau cum mai vrei tu,dar in nici un caz "galerie"...
Turcii,sarbii,italienii au galerii zgomotoase,englezii au doar spectatori care canta bine(in cazul Liverpool chiar foarte bine)...
Turcii,sarbii,italienii au galerii zgomotoase,englezii au doar spectatori care cante bine(in cazul Liverpool chiar foarte bine)...
Nici grecii, francezii sau polonezii nu sunt de ici, de colo.
polonezii :x :X
Interesant, acum observ ceva.
Va mai amintiti coregrafia celebra si spectaculoasa a cateiilor cu "Aici e Dinamo" ?
Uitati-va la coregrafia celor de la Liverpul cu "This is Anfield". Nu vi se pare ca 'seamana' ?
stiti cumva de ce a fost fluierat maldini la ultimul lui meci la Milan?
Nu stiu care este cea mai tare galerie din lume, dar pot face un top trei al preferintelor mele:
1. SS Lazio Roma - Curva Nord
2. Panathinaikos Atena - Gate 13
3. Steaua Bucuresti - Peluza Sud ![]()
stiti cumva de ce a fost fluierat maldini la ultimul lui meci la Milan?
http://www.uncoltuitatdelume.net/2009/05/c...uza-sud-milano/
Eu stiam de Gate 13 ca ar fi galeria sau una din brigadele echipei Olimpiakos.
Gate 7 e la Olimpiakos din cate stiu eu...
LE:
Interesant, acum observ ceva.
Va mai amintiti coregrafia celebra si spectaculoasa a cateiilor cu "Aici e Dinamo" ?
de la meciul cu lazio.s-a vorbit destul de mult atunci.in primul rand s-au facut de kkt zic eu pentru ca nu jucau pe stadionul lor !! ( ce ruusinee ce ruusinee sa fii cainee.....continuati voi de aici
)
Cei de pe La Bombonera sunt unici in lumea asta !
o serie de filmulete cu galeria celor de la Lech Poznan, la ora asta, probabil cei mai "in forma" din Europa: Lech Poznan
de la meciul cu lazio.s-a vorbit destul de mult atunci.in primul rand s-au facut de kkt zic eu pentru ca nu jucau pe stadionul lor !! ( ce ruusinee ce ruusinee sa fii cainee.....continuati voi de aici)
sa se pishe toti pe tine sa se pishe toti pe tine
:X
o serie de filmulete cu galeria celor de la Lech Poznan, la ora asta, probabil cei mai "in forma" din Europa: Lech Poznan
Wow, impresionant.
m-am uitat fara sa derulez la filmulete si nici urma de decalaj...sincron perfect atat de partea de cantat,cat si pe partea de palme...mereu o sa ma intreb de ce la altii se poate si la noi nu.
cantecul gen lololololololololo Steaua Bucuresti preluat de la turci se aude foarte bine cu bataie din palme.ma rog,la noi inca mai sunt niste doctori in fenomen care considera ca nu e ultra' sa canti bucata asta.
Impecabili sunt fraaate.
Si totusi raman la parerea ca nu se compara cu turcii la cantat. Nici cu Fener, nici cu Galata, nici cu Besiktas.
Impecabili sunt fraaate.Si totusi raman la parerea ca nu se compara cu turcii la cantat. Nici cu Fener, nici cu Galata, nici cu Besiktas.
Da , turcii sunt (grecii, polonezii, italienii) , totul la puterea a-2-a !
Tuciurii, pardon turcii, au punctaj maxim la toate capitolele :coregrafii, cantece, fanzine, interventii ...si mai ales la contact frontal au bifat 5 stele Euro NCAP.
Daca mai stii bancuri d-astea as vrea sa le aud la o bere macar !