FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cea mai tare galerie din lume!

«15678913»
lucvald-190226.05.2008 10:31

Astept sa vad daca se vor ivi incidente la meciurile din grupa B...unde polonezii sunt in aceeasi oala cu germanii , croatii si gazdele......si cum toti stau aproape de Austria prezenta acestora o sa fie in numar mare....

asta era o discutie on topic pt cea mai tare galerie din lume - sectiunea - nationala !

votul meu merge catre Polonia !

punkboy27.05.2008 15:31

PACAT CA NU MAI E CE A FOST Armata ULTRA CEA MAI TARE !!!

MIREL6RADOI01.06.2008 23:35
In opinia voastrra , care este cea mai tare galerie din lume ? ca din Romania se stie ..

ma refer aici la cantece si coregrafi ...

votul meu merge la Liverpool fara discutii .. parerea voastra?

Dupa parerea mea,cele mai tari coregrafii din europa,le fac cei de la AC Milan.

derby3uv5.jpg

derby5fv5.jpg

milan20barca3sz6.jpg

foto7da2.jpg

foto13vk6.jpg

foto16za5.jpg

foto15dr5lw4.jpg

0203manchesterjuventusmvo4.jpg

Dpdv al cantecelor,grecii.Cel mai cunoscut cantec de pe web ,panathinaikos cu al lor

Nu doar noi am copiat pe greci http://youtube.com/watch?v=rqDIAmjJ7_E&feature=related atletico paranense

fluminense

Ii respect ff mult pe argentinieni si greci pt devotamentul lor fata de propria echipa(strict sportiv,pasiune pt club,la bine si la rau)...chiar daca sunt o echipa de raha.(gen banfield,gimnasia de jujuy,iraklis ).. merg sa sustina echipa in deplasari lungi si periculoase.

Iraklis salonic

http://www.youtube.com/watch?v=J_lQcvmx0a8...feature=related nu vad unul cu seminte...:))

Salonic e un oras deosebit...au 3 mari echipe: iraklis, paok si aris...nu te plictisesti ca suporter in acest oras:)))

O vacanta in grecia in tricoul Stelei n-ar fi o problema...mai nasol e pt dinamovisti,baietii de la aek,paok,panathinaikos te-ar lua la ochi, ca fiind de-al lui olympiakos. :biggrin:

lucvald-190203.06.2008 17:18
uite, daca topicul incepe sa devina interesant ,imi spun si eu favoritele:Basel si Barletta

Barletta...divia D .... si sunt peste juma' din peluzele din prima Liga romaneasca !

crafft03.06.2008 18:53

despre Barletta - http://youtube.com/watch?v=6M4j4jRWKIE&feature=related cam asa se prezinta in deplasare

cam asa se canta cu batai din palme

sa mai spun ca astia au promovat in "serie d" sezonul 2005-2006,nu stiu pana atunci unde erau ca doar existau

despre Basel -

intr-o tara cu o populatie de 7 mil de locuitori si un oras cam al 3-lea ca importanta eu zic ca sunt buni
metzzz03.06.2008 19:22

Baietii astia de la Barletta ar umple lejer groapa cu gunoi sau ambele statii CFR .

Astia sunt mai multi si mai organizati...cel putin la coregrafie stau mai bine ca 99% din echipele din Liga 1 burger http://uk.youtube.com/watch?v=joEClOUhWHs

ce stiti despre ultrAslan ??? GS ... parerea mea ca sunt cel putin la fel ca grecii si argentinienii , poate chiar mai tari

dbd06.07.2008 19:58
fenerbahce si galatasaray merg si ele...

Am stat in Turcia 7 ani, si da, merg si ele prea bine.

cea mai tare galerie din lume ?! SUDUL STELIST ...

Aia estem...

dragos_ghinea09.07.2008 10:59

va rog nu confundati ultrasii cu huliganii. cums a zici ca cele mai tari galerii sunt in polonia??

dupa parerea mea cele mai tari le au sarbii, croatii, grecii si turcii si normal vechii italieni. in special echipele baltice au galerii frumoase.

deja in vest in tribune fotbalul modern e la putere mai ales in CL.

si in america de sud sunt galerii frumoase (argentina, brazilia...) pentru ca o fac din pasiune si din dragoste pe CULORI. dar si acolo huliganismul e la putere. te duci in deplasari ca la razboi. nu sti daca te mai intorci...

sa nu mai aud ca cele mai tari galerii sunt in anglia ca innebunesc.

@on topic: poze personale nu am. si daca ar fi sa iua altele de pe diferite site-uri de specialitate le i-au degeaba ca le stiti cu totii.

lucvald-190209.07.2008 11:33
va rog nu confundati ultrasii cu huliganii. cums a zici ca cele mai tari galerii sunt in polonia??

omule , mai citeste inca o data postul meu !

Polonia o bifam (eu) la sectiunea nationala....iar topicul in care scriem este cu titlu generic...cea mai tare galerie....galeria poate avea cromatica mai mult sau mai putin ultra' sau hool....deci...

dupa parerea mea , in zona Balcanilor , croatii , sarbii si grecii au peluze foarte tari....

turcii nu-mi plac deloc , mai ales ca sunt corciti cu arabii :)

Dan_Original_TB9610.07.2008 00:23

Brigada pe care am infiintat-o aici in America-San Jose 1906 Ultras. Bineinteles departe de cea mai tare din lume, dar poate pe plan local.

doua videouri:

http://uk.youtube.com/watch?v=neajirat_vo

http://uk.youtube.com/watch?v=fIuE1dr26TE

Si doua poze:

ultras_oakland_close.jpg

dallas2.jpg

steaua_bucuresti10.07.2008 08:14

Cea mai tare galerie o are dupa parerea mea Real Madrid. S-a vazut ce suporteri au.

Eu as face un clasament astfel:

1.Real Madrid

2.Manchester United

3.Ol.Lyon

4.Chealsea

5.Liverpool

noname_fu10.07.2008 11:43

6. Gloria Bistrita

frunji10.07.2008 12:01

7. Unirea Urziceni

lucvald-190210.07.2008 13:02
Cea mai tare galerie o are dupa parerea mea Real Madrid. S-a vazut ce suporteri au.

1.Real Madrid

2.Manchester United

3.Ol.Lyon

4.Chealsea

5.Liverpool

Te rugam sa nu mai postezi in nr industrial..... !

MoWeed10.07.2008 13:22
7. Unirea Urziceni

8.Progresul Bucuresti

9.Sportul Studentesc

bijoux_bz10.07.2008 13:30

10. Concordia chiajna

lbj10.07.2008 15:59

daca e balci, atunci balci sa fie in continuare...

11. FC Otopeni http://www.youtube.com/watch?v=cWixnKQLXFQ

SSK11.07.2008 01:49

Ok, haideti sa oprim clasamentul aici.

Felicitari baiatului din America! As fi curios insa de un lucru: cati dintre membrii grupului sunt "latino" si cati sunt albi, anglo-saxoni?

Dan_Original_TB9611.07.2008 10:35
Ok, haideti sa oprim clasamentul aici.

Felicitari baiatului din America! As fi curios insa de un lucru: cati dintre membrii grupului sunt "latino" si cati sunt albi, anglo-saxoni?

Merci! Majoritatea albi. Si nu europeni ci americani. Hispanicii si europenii sunt innebuniti dupa fotbal, insa doar cand joaca echipele lor amicale sau le urmaresc la TV. M-am uitat la Italia-Spania intr-un bar cu vreo 200 de europeni. Cand le ziceam sa vina la stadion, ei spuneau ca prefera sa se uite la meciuri din Europa la TV.

E f. ciudat. Ei zic ca nu se uita la MLS ca e Liga slaba, fara sa fi vazut insa nici un meci. E o tampenie. Asta era la inceput acum vreo 10 ani. Acum, Liga e la un nivel destul de bun si in continua crestere. La fel si nivelul suporterilor. 20 si ceva de mii medie pe meci. Ceea ce e si mai important e ca nu exista blaturi, coruptie, jigniri intre conduceri si toata mizeria din Romania. Singurul personaj mai jegos e cunoscutul Alexi Lalas, cu care era sa ma iau la bataie in birou cand era presedinte la echipa noastra.

Oricum, chiar daca ar fi Liga din San Marino, eu unul as prefera sa vad meciuri de rahat la stadion, pt atmosfera decat marile derbyuri de la mii de km la televizor.

Treaba buna aici e ca in timp ce in Europa grupurile de suporteri sunt vanate si incet incet distruse, aici sunt in crestere si se permit o gramada de chestii care pe stadioanele din Europa sunt interzise.

Singurul roman de aici e fostul stelist, pt putin timp, Zotinca. Joaca la o echipa rivala, si la meci i-am invatat pe astia sa strige **** Zotinca. A inceput ala sa rada si la sfarsit imi zicea ca nu ii venea sa creada.

puyol13.07.2008 07:15
galeria cea mai faina e cea a Real Madridului,dupa care urmeaza Galatasaray

ce,ai vazut niste tipi draguti pe acolo ? :happy:

fredysteaua19.02.2009 17:17

ati uitat categoric de west ham united ... au niste suporteri magnifici si un imn care imi place mult :D

MarkCortez20.02.2009 16:50
Singurul roman de aici e fostul stelist, pt putin timp, Zotinca. Joaca la o echipa rivala, si la meci i-am invatat pe astia sa strige **** Zotinca. A inceput ala sa rada si la sfarsit imi zicea ca nu ii venea sa creada.

Super tare. Rad de 10 minute si nu ma pot oprii.

Eu nu cred ca americanii pot sa faca atmosfera ca europenii. Nu stiu si nu sunt obisnuti. Uita-te ce diferenta ENORMA este intre atmosfera de la meciurile NBA si cele din Grecia, Italia, Turcia, Franta..chiar si Spania.

3000 de greci fac cat tot Madison Square Garden plin ochi.

By the way, Lalas nu e fostul fotbalist, mai pletos, roacker, care a jucat impotriva noastra la World Cup 94 ?

razvan2820.02.2009 17:21

@fredysteaua

asa e...i'm forever bubbles ceva in genu asta...e un imn frumos.am vazut green street hooligans si atmosfera de la meciurile lui west ham e senzationala.

daca ar fi sa nominalizez cele mai tari galerii pot spune ca lazio , psg , arsenal , Barcelona , partizan belgrad , cska moscova si mai ales echipa lui nesulica - utrecht

zoloz200520.02.2009 18:22

1.Real Madrid

2.Manchester United

3.Ol.Lyon

4.Chealsea

5.Liverpool

ma mir cum nu l`a mutat nimeni la bancuri postul asta

albanezul22.02.2009 07:57
@fredysteaua

asa e...i'm forever bubbles ceva in genu asta...e un imn frumos.am vazut green street hooligans si atmosfera de la meciurile lui west ham e senzationala.

daca ar fi sa nominalizez cele mai tari galerii pot spune ca lazio , psg , arsenal , Barcelona , partizan belgrad , cska moscova si mai ales echipa lui nesulica - utrecht

ai uitat de blossom si buttercup..fetitele power puff.

«15678913»