Ok, haideti sa oprim clasamentul aici.
Felicitari baiatului din America! As fi curios insa de un lucru: cati dintre membrii grupului sunt "latino" si cati sunt albi, anglo-saxoni?
Merci! Majoritatea albi. Si nu europeni ci americani. Hispanicii si europenii sunt innebuniti dupa fotbal, insa doar cand joaca echipele lor amicale sau le urmaresc la TV. M-am uitat la Italia-Spania intr-un bar cu vreo 200 de europeni. Cand le ziceam sa vina la stadion, ei spuneau ca prefera sa se uite la meciuri din Europa la TV.
E f. ciudat. Ei zic ca nu se uita la MLS ca e Liga slaba, fara sa fi vazut insa nici un meci. E o tampenie. Asta era la inceput acum vreo 10 ani. Acum, Liga e la un nivel destul de bun si in continua crestere. La fel si nivelul suporterilor. 20 si ceva de mii medie pe meci. Ceea ce e si mai important e ca nu exista blaturi, coruptie, jigniri intre conduceri si toata mizeria din Romania. Singurul personaj mai jegos e cunoscutul Alexi Lalas, cu care era sa ma iau la bataie in birou cand era presedinte la echipa noastra.
Oricum, chiar daca ar fi Liga din San Marino, eu unul as prefera sa vad meciuri de rahat la stadion, pt atmosfera decat marile derbyuri de la mii de km la televizor.
Treaba buna aici e ca in timp ce in Europa grupurile de suporteri sunt vanate si incet incet distruse, aici sunt in crestere si se permit o gramada de chestii care pe stadioanele din Europa sunt interzise.
Singurul roman de aici e fostul stelist, pt putin timp, Zotinca. Joaca la o echipa rivala, si la meci i-am invatat pe astia sa strige **** Zotinca. A inceput ala sa rada si la sfarsit imi zicea ca nu ii venea sa creada.