Rezultat final 3-0 pentru ai nostri. Un meci nu foarte spectaculos, dar in care, zic eu, nu s-a pus nici o secunda problema invingatoarei.
Croitoru s-a miscat bine si incepe sa confirme. S-a demonstrat inca o data ca nu avea nevoie decat de incredere si de credit din partea antrenorului. Este printre putinii jucatori din lot capabili sa creeze o faza de unul singur, sa dribleze si sa paseze pe pozitie viitoare.
Razvan Ochirosii, desi a intrat pe final, s-a vazut din nou entuziasmul, "aerul tanar" si talentul. Mi-a placut cand, dupa gol, a sarutat emblema Stelei de pe tricou. Se naste un nou simbol?
Iacob a jucat mediocru, are meritul golului 2 si al faptului ca a reusit sa tina de minge in multe faze. Insa a facut si greseli copilaresti, exemplul cel mai relevant fiind luftul la acea pasa a lui Razvan.
Lovin mi s-a parut de asemenea putin sub colegii lui...
Restul jucatorilor consider ca au evoluat ok, fara remarcati pozitiv sau negativ.
De la Galati, sincer, nu am vazut in aceasta seara vreun jucator capabil sa devina o piesa grea la Steaua.
Arbitraj impecabil, cu exceptia a 2 faze "la limita", judecate de tusieri.
Una peste alta suntem la 1 punct in spatele lui CFR si acum chiar suntem favoriti la locul 2. Insa ne asteapta probabil cel mai greu meci din acest final de campionat, deplasarea la Urziceni pentru meciul cu Unirea lui Dan Petrescu. Care, in ultimele luni, a fost "greu de ucis".