FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul 3-0 (1-0)

«12345»
86Sevilla28.04.2007 22:44
@86Sevilla

Nu mai da exemple din Anglia deoarece sunt unii "suporteri" care se trezesc si o sa inceapa sa te jigneasca la greu.

N-am zis ca n-am facut spume cand au dat ultimul gol, nu-i pot suferi in general pe baba Ferguson si gasca lui de smecheri, alaturi de murinosii increzuti si plini de bani de la Chelsea... (cu atat mai mult in conditiile de fata :-) )

Recunosc insa ca faza a fost de generic, jos palaria !

victorasdelaoras29.04.2007 06:01

steagcruce2 Diseara o sa luam bataia porcului. Trebuie sa se schimbe o multime de lucruri la echipa incepand cu ciobanul !!!!

bubylycy29.04.2007 09:57

Putine sanse sa se schimbe ciobanu..

De batut nu ne bat..dar.. sa nu facem greseala sa scoatem un egal..

steagsimplu steagsimplu steagsimplu

IONUTZ-CIPRIAN29.04.2007 10:11

Otelul este o echipa incomoda care poate sa ne puna probleme, ceea ce si vor sa faca!! Sa speram ca vom iesi invingatori in acest meci, si Arges sa bata pe Clujeni, ca sa revenim pe locul 2!!

Dani200529.04.2007 10:21

Nu stiu de ce dar am impresia ca dupa plecarea lui MM Oli il va titulariza pe Gigelinho Coman ca fundas stanga :evil:

MALDINI_STEAUA29.04.2007 10:25
Nu stiu de ce dar am impresia ca dupa plecarea lui MM Oli il va titulariza pe Gigelinho Coman ca fundas stanga :evil:

Si eu am aceasi parere..sper sa ne inselam ... sper sa joace Elton.

Steaua - Otelu 3-1

robisteaua29.04.2007 11:33
baieti , voi tot vorbiti de o astfel de formula , in mai multe variante dar pe Ghionea nu-l vad , ce s-a intamplat cu el ? si totusi nu cred ca aceasta este formula corect strategica. steag1

Ghionea ii accidentat, motivul pentru care nu joaca, problema e ca numai avem fundasi centrali, aici trebuie gandit noua strategie de transferuri fularsteaua2

deeaisa29.04.2007 12:17

O mutare buna ar fi cumparerea unui fundas central de la Cluj, nu mai stiu cum il cheama :( cred ca Jula sau ceva de genul ... parerea mea ... cam putini jucatori care sunt intradevar buni!

deeaisa29.04.2007 12:21
Diseara o sa luam bataia porcului.Trebuie sa se schimbe o multime de lucruri la echipa incepand cu ciobanul !!!!

Tu poti sa crezi ce vrei dar va zic eu ca vom castiga, chiar daca va trebui sa facem anumite eforturi... dar victoria o vom avea. Cat despre cioban, nu trebuie schimbat, ci doar trebuie sa aiba mai multa grija de oile lui si sa le organizeze mai bine.. la fel ca la inceput....

inches29.04.2007 12:28

Hai ca cistigam !!!

N-au dat gol la Ghencea de nu stiu cit ani, si nu este acum momentul sa pierdem puncte asa ca Steaua va cistiga !

eduardpop199529.04.2007 13:47

@ inches

Forza Steaua!Sa-i incurajam pe stelisti. Anul acestea vom termina pe locul doi!

MALDINI_STEAUA29.04.2007 14:20

Arges - CFR Cluj 0-0

Totusi e bine

In Olanda ... e ceva de nedescris ... ultima etapa ... 3 echipe la egalitate. Si acolo conteaza golaverajul. Va dati seama ce se intampla in Romania daca erea situatia asta ? Va spun eu: Scoruri astronomice de 10-0 , 9-0 ... Az Alkmaar putea sa bata si cu 1-0 si era campioana...si iata e 2-2 min.90, PSV ...mmmm nu stiu ce sa zic .. are 5-1 ... exact atat cat ii trebe sa fie campioana in dauna lui Ajax daca meciul lui AZ se va termina 2-2 ... cam ciudat dar asta e...

Later Edit : AZ a luat bataie ... 3-2. In Romania asa ceva era IMPOSIBIL ( parerea mea )

dj_serai29.04.2007 14:39
Si eu am aceasi parere..sper sa ne inselam ... sper sa joace Elton.

Steaua - Otelu 3-1

Eu zic ca va fi 2-0!

danjan29.04.2007 16:03

Cine imi spune unde pot sa vad si eu meciul Stelei pe net(sunt in alta tara).

Mersi mult.

cozmin29.04.2007 16:47

pe http://TV.prosport.ro

Mai intai iti faci un cont la ei iti trimit un cod pe email si-l bagi in casuta aia.

danjan29.04.2007 16:54

Imi cere 8 euro pe etapa!! Si nu am card. Daca mai stii ceva iti sunt recunoscator. Oricum mersi.

bodanelu29.04.2007 16:58

http://www.myp2p.eu/Matches/Match9.htm

Instalezi programul sopcast si-l vezi...

fansteaua4629.04.2007 17:49

Deocamdata Steaua 1 - 0 Otelul - Badea 41

weeezer29.04.2007 19:06

Rezultat final 3-0 pentru ai nostri. Un meci nu foarte spectaculos, dar in care, zic eu, nu s-a pus nici o secunda problema invingatoarei.

Croitoru s-a miscat bine si incepe sa confirme. S-a demonstrat inca o data ca nu avea nevoie decat de incredere si de credit din partea antrenorului. Este printre putinii jucatori din lot capabili sa creeze o faza de unul singur, sa dribleze si sa paseze pe pozitie viitoare.

Razvan Ochirosii, desi a intrat pe final, s-a vazut din nou entuziasmul, "aerul tanar" si talentul. Mi-a placut cand, dupa gol, a sarutat emblema Stelei de pe tricou. Se naste un nou simbol?

Iacob a jucat mediocru, are meritul golului 2 si al faptului ca a reusit sa tina de minge in multe faze. Insa a facut si greseli copilaresti, exemplul cel mai relevant fiind luftul la acea pasa a lui Razvan.

Lovin mi s-a parut de asemenea putin sub colegii lui...

Restul jucatorilor consider ca au evoluat ok, fara remarcati pozitiv sau negativ.

De la Galati, sincer, nu am vazut in aceasta seara vreun jucator capabil sa devina o piesa grea la Steaua.

Arbitraj impecabil, cu exceptia a 2 faze "la limita", judecate de tusieri.

Una peste alta suntem la 1 punct in spatele lui CFR si acum chiar suntem favoriti la locul 2. Insa ne asteapta probabil cel mai greu meci din acest final de campionat, deplasarea la Urziceni pentru meciul cu Unirea lui Dan Petrescu. Care, in ultimele luni, a fost "greu de ucis".

bogd4n29.04.2007 19:10
Croitoru s-a miscat bine si incepe sa confirme. S-a demonstrat inca o data ca nu avea nevoie decat de incredere si de credit din partea antrenorului. Este printre putinii jucatori din lot capabili sa creeze o faza de unul singur, sa dribleze si sa paseze pe pozitie viitoare.

Razvan Ochirosii, desi a intrat pe final, s-a vazut din nou entuziasmul, "aerul tanar" si talentul. Mi-a placut cand, dupa gol, a sarutat emblema Stelei de pe tricou. Se naste un nou simbol?

De baietii astia 2 chiar imi plac cum se misca..cred ca, Croitoru si-a castigat un loc de titular..bine daca nu revine iar Oli cu Coman si sa avanseze Nicolita mijlocas.

Virgil29.04.2007 19:17

Desi am jucat cu o aparare improvizata,galatenii au jucat superficial faza de atac. Asta nu le micsoreaza din merite jucatorilor nostri care au reusit un joc bun.

3-0, dar scorul putea sa fie mai mare. Remarc toata echipa + cei are au intrat pe final. Steaua a aratat ca o echipa.

dI@bL029.04.2007 19:18

Bravo Olaroiu.....inca o schimbare de geniu...iese Badea si intra Ov.Petre. Steaua termina meciul cu Galati cu 3 INCHIZATORI + Elton pe banca, fotbalist care a costat peste 1 milion $ si care ar fi trebuit sa fie titular pentru spectacol. Bravo Olaroiu! FRICOSULE, DEMISIA!!

martanu29.04.2007 19:38

Mai bine decat ma asteptam, intradevar avem sanse mari la locul 2.

Problema cea mare mi se pare este debarcarea lui MM. Tare mie teama ca-l vom vedea pe Gica Popescu la Steaua. Gata, va las nu mai cobesc nimic.

poatepoate29.04.2007 20:51

Adversar mai mult decat lejer..

Goluri doar din faze fixe, ca si la Cluj, daca nu era cu Ochirosii..

Elton nici macar sansa sa se integreze.. sa-l joace pe stanga...

3 inchizatori la sfarsit... trist; In Liga se ataca cu cu fundasii pe linia de mijloc nu cu mijlocasii pe linia de fund..; si fiecare echipa are un Kaka, Ronaldo, etc.. noi nu o sa avem un Elton!

Cernea, Goian, P.Marin, Ochirosii mi-au placut

Cristocea, Croitoru nu mi-au placut, n-au facut treaba

Baciu, Lovin nu mi plac

Nu sunt un om fericit dupa meciu asta, in ritmul asta nu avem nici o sansa sa iesim din grupe in Liga..

talidar1030.04.2007 06:31

Un meci ...cat se spune de bun, dar oricum se pare ca Steaua isi revine usor usor... mergem spre cl steagsahmic steagcruce2 spre cl spre cl sprecl2 forzateaua steagcruce2

«12345»