FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul 3-0 (1-0)

«1235»
Virgil26.04.2007 15:54

E normal ca dupa ce am invins Clujul în Gruia, sa le-o tragem si galatenilor ? Mai ales ca avem de luat o revansa dupa infrângerea neasteptata din tur ?

Steaua - Otelul se va juca duminica 29.04 2007,de la ora 20:00 în Templul Fotbalului Românesc. Din pacate fara spectatori.

La ora la care deschid acest topic, Rapidul a fost egalata, dupa ce conducea la Bistrita cu 3-2. Acum s-a intrat in prelungiri si 3-3-ul se mentine.

forever_STEAUA26.04.2007 15:56

S-a fluierat finalul si la Bistrita. Rapid a obtinut doar un punct. :)

Wally26.04.2007 16:33

Meciul cu Otelul, alaturi de cel cu Urziceniul sunt cele mai grele meciuri din cele 6...daca vom castiga aceste 2 meciuri pot sa spun ca locul 2 e acontat :P Am incredere in echipa si cred ca vom invinge!!

c.ronaldo1726.04.2007 16:34

La ce campionat avem, nu m-ar mira ca peste doua, trei etape Rapid sa fie pe 2. E pur si simplu nebun acest sezon...

forever_STEAUA26.04.2007 16:37

Nu ne permitem nici cel mai mic pas gresit. Avem de jucat 6 "finale" si trebuie sa le castigam pe toate.

Cu Otelul avem de luat o revansa, ne-au invins nemeritat in tur.

@c.ronaldo17

Din contra. Daca esti putin atent vei vedea multe asemanari cu cel de anul trecut. A existat si atunci o echipa care "rupea" tot pana la meciul cu Steaua (Sportul), Rapid era mai mereu in urmarirea noastra... Am avut o "cadere" si anul trecut (dupa Boro), si atunci am pierdut la Bistrita...

c.ronaldo1726.04.2007 16:39

@4ever_STEAUA

Ma ierti, dar daca Jiul-Steaua arata ca o finala atunci eu sunt Nicu Ceausescu... :) :) :) :) :twisted:

forever_STEAUA26.04.2007 16:43

Salut nicule...

Am pus intre ghilimele finala. Tocmai pentru ca au fost cateva meciuri cand jucatorii aveau impresia ca e suficient sa se prezinte la meci pentru a castiga...

SSK26.04.2007 16:45

Din punctul meu de vedere, intalnim in acest meci cea mai frumoasa echipa a campionatului, cu cea mai curata atitudine fata de jocul de fotbal. Iar acest lucru este exclusiv meritul lui Petre Grigoras!

Tocmai de aceea ma gandesc ca s-ar putea sa fie un meci mai greu decat pare la prima vedere. Sper totusi sa ne luam revansa fata de infrangerea total nemeritata din tur. Si mai sper sa facem un meci bun, mai bun decat cel de la Cluj si mai bun decat cel cu Iasi!

As renunta la Lovin, Cristocea si Nicolita si as incepe cu:

Cernea (Andrey)

Petre Marin - Goian, Radoi - Nesu

Croitoru - Paraschiv, Elton - Bostina

Badea, Thereau (Iacob)

cozmin26.04.2007 16:52

Totusi, sa fim seriosi, daca am ajuns sa consideram un meci important si greu de invins Otelul Galati, atunci pe buna dreptate ce pretentii mai avem sa ne calificam in Champions League?

forever_STEAUA26.04.2007 16:56

@cozmin

Oli ne-a adus in situatia asta...

c.ronaldo1726.04.2007 16:57
totusi,sa fim seriosi,daca am ajuns sa consideram un meci important si greu de invins Otelul galati,atunci pe buna dreptate ce pretentii mai avem sa ne calificam in Champions League..

Cine a zis ca e un meci important si "greu de invins"?

cozmin26.04.2007 17:02

Pai daca citesti cu atentie posturile de mai sus, o sa vezi ca mai toti considera meciuri capitale cu Otelul..Jiul..si care au mai ramas. Steaua nu este echipa careia sa-i fie frica de ocupantele celei de-a doua jumatati a clasamentului. Refuz sa cred asta..

c.ronaldo1726.04.2007 17:04

E un meci ca toate celelalte. Steaua se va apara, ii vom da o pasa lui Badea, Vali inscrie, si dupaia autobaza in poarta... Si Final de meci.... Frumos nu?

cozmin26.04.2007 17:12

Din pacate e posibil sa ai dreptate. In era "Oli" a disparut fotbalul spectacol cu care am fost obisnuiti de Protasov chiar si Zenga..si a aparut fotbalul "eficient".

Wally26.04.2007 18:01

Probabil Radoi si Thereau nu vor juca...pe Baciu nu vreau sa-l vad...personal as juca cu: Cernea(Andrey) - P. Marin, Saban, Goian, Nesu - Croitoru, Paraschiv(Ov. Petre), Elton, Ochirosii - Badea, Iacob...

Rossoblu26.04.2007 18:04

Saban fundas central? Bah de unde le scoateti frate?

Wally26.04.2007 18:22

In nationala Israelului Saban a jucat de foarte multe ori fundas central ;)...la fel cum poate evolua si fundas stanga...insa doar Oli nu vede ca Klemi este un jucator polivalent, util pe mai multe posturi...asa ca il foloseste doar pe un singur post: cel de rezerva, din pacate :(

I.N.Money26.04.2007 18:44

In mod normal nu ar trebui sa avem vreo problema daca ne uitam la jocul practic de Otelul, in acest sezon in meciurile disputate in deplasare.

Mi-ar placea ca la finalul sezonului echipa lui Grigoras sa ocupe unul dintre cele doua locuri care vor duce in Intertoto,

pentru ca sunt in stare sa ajunga in Cupa UEFA.

Curios este ca in 3 din cele 4 victorii obtinute de noi in acest retur, au fost obtinute cu un singur jucator la inchidere pe teren, la fluierul de start.

bubylycy26.04.2007 19:43

Cam naspa daca nu poate sa joace Radoi si Thereau..erau de baza mai ales Radoi..

Cred ca putem invinge cu un 2-0 pentru Steaua...

Otelul nu este de speriat..dar nici noi nu trebuie sa gresim..

FORZA Steaua sprecl2 sprecl2 spre cl spre cl spre cl steagsahmic steaua_ro steaua_ro steaua_ro steagsimplu

AmuntBoy26.04.2007 20:13

ce ghinion aiurea

Rupt Radoi dupa ce Ghionea lipseste de acolo de ceva vreme

Baciu nu are valoare deloc de Steaua :((

La Thereau e mai binisor , avem 2 atacanti buni sa zicem in locul lui

Bogdan4Steaua26.04.2007 20:30

Greu de crezut ca Mirel si Cyril vor fi recuperati pana la meciul cu Otelul. In aceste conditii, vom vedea cel mai probabil:

Cernea

P. Marin - Goian - Ov. Petre - Nesu

Nicolita - Croitoru/Elton - Paraschiv - Cristocea

Badea - Iacob

Iulya1926.04.2007 21:51

Nesu a luat galben cu CFR... cred ca e suspendat ..sper sa nu revina Gigel pe teren!

martanu26.04.2007 22:51

Nasol de tot cu accidentarile. Totusi parca prea usor se rup ai nostri fata de javre de exemplu.

Nu avem meciuri asa grele pana la final, dar jocul nostru este foarte departe de acela al unei echipe cu pretentii de CL. Ma bucura golul lui V. Iacob, poate fi o gura de oxigen pentru el si poate ca il vom recastiga pe golgheterul de dinainte de cele doua accidentari blestemate.

c.ronaldo1727.04.2007 03:43
Saban fundas central? Bah de unde le scoateti frate?

Daca nu va trebui sa incepem cu Ov.Petre, Lovin, Paraschiv ori Croitoru fundasi centrali.

bodanelu27.04.2007 05:55
Greu de crezut ca Mirel si Cyril vor fi recuperati pana la meciul cu Otelul. In aceste conditii, vom vedea cel mai probabil:

Cernea

P. Marin - Goian - Ov. Petre - Nesu

Nicolita - Croitoru/Elton - Paraschiv - Cristocea

Badea - Iacob

Ov. Petre nu prea e obijnuit cu postul de fundas central, jucand acolo doar pe finaluri de meci..

Cred ca in locul lu` Radoi o sa apara Baciu.

«1235»