FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul 3-0 (1-0)

«1345»
Bodanel30.04.2007 06:53

Suntem in crestere de forma. Daca pana ieri inca mai aveam dubii s-a vazut ieri ca suntem pe o panta ascendenta. Vreau sa terminam campionatul pe 2, sa ne recuperam accidentatii(ca anul' asta ne-am rupt mai ceva ca painea calda) si sa putem alinia un 11 perfect. Cum a spus si cineva mai sus nu cred ca vreunul din jucatorii care au jucat aseara la Otelul are valoare de Steaua.

P.S. Sper sa nu vina zile negre dupa plecarea lui MM. El era singurul care mai reusea sa il mai aduca pe Jiji la pe "calea cea dreapta" ca tot se da el atat de credincios.

sorin_77730.04.2007 06:57

De ce nu s-a jucat si cu Elton???

De ce a fos tinut Cristocea in teren cand acest jucator pare iesit din forma... S-a nascut un nou Banel... si pe stanga... adica un jucator total iesit din forma...

De ce a intrat Bostina si nu Elton? De ce mai este Olaroiu la Steaua, cand el trebuia sa plece demult... Steaua nu a avut niciodata trei infrangeri consecutive. Eu unul nu imi aduc aminte. Cu Olaroiu insa Steaua a avut cele mai nefericite momente din istoria sa... si totusi MM a plecat...

Bodanel30.04.2007 06:59
De ce nu s-a jucat si cu Elton???

De ce a fos tinut Cristocea in teren cand acest jucator pare iesit din forma... S-a nascut un nou Banel... si pe stanga... adica un jucator total iesit din forma...

De ce a intrat Bostina si nu Elton? De ce mai este Olaroiu la Steaua, cand el trebuia sa plece demult... Steaua nu a avut niciodata trei infrangeri consecutive. Eu unul nu imi aduc aminte. Cu Olaroiu insa Steaua a avut cele mai nefericite momente din istoria sa... si totusi MM a plecat...

Toate aceste fac parte din lucrarea celebrului El Ciobadante numita "1001 enigme ale Stelei"

stelistul2230.04.2007 07:12

Imi pare rau de Elton dar nu s-a obisnuit cu Steaua. Acum voi descrie jucatorii:

Badea - e un atacant forte bun, a avut cateva evolutii mai sterse dar si-a revenit.

Ochirosii - e viitorul fotbalului romanesc.

Croitoru - a incercat sa dea tot ce poate pentru a-si castiga locul in primul 11 al Stelei. Bravo lui. A jucat excelent.

Iacob - in sfarsit s-a trezit si el.

Goian - ca in ultimele meciuri a jucat bine.

Petre Marin - da a jucat si el bine.

Cernea - a scapat atunci mingea dar nu-i nimic e portar bun.

Paraschiv-bine.

Cristocea-nu-i rau.

Nicolita- viteza si precizie.

Bostina- bine.

Ovidiu Petre- se vede ca a fost accidentat.

Lovin- mai bine ca in ultimele meciuri.

Baciu-binisor.

80% in Champions League forzateaua spre cl

IONUTZ-CIPRIAN30.04.2007 07:33

Sincer....am dat de o echipa foarte slaba, Steaua nu prea m-a incantat, ma enerveaza ca se dau goluri din faze fixe, vreau si eu goluri spectaculoase, dupa cateva actiuni personale sau actiuni in grup, cum era odata pe vremea lui Laca sau Ilie!! A inceput sa-mi fie dor de meciurile alea nebune, aveai parca la ce sa te uiti!!

c.ronaldo1730.04.2007 07:58

Marius Croitoru: Destul de limpede aseara, si fara indoiala omul meciului.

Vali Badea: Acelasi atacant care nu face mai nimic dar da gol meci de meci.

Razvan Ochirosii: Frumos gol, frumos gestul de dupa gol.

Florin Lovin: Incepe sa vina la forma de la inceputul sezonului trecut. A jucat foarte bine aseara.

Cornel Cernea: Incepe sa devina un mic Lobont. Apara imposibilul, dar ia gol la faze usoare.

Victoras Iacob: Meci mediocru aseara.

Petre Marin: A aratat ca isi merita locul de titular fara doar si poate.

Personal imi place mai mult jocul Stelei fara Elton.

ktalyn30.04.2007 09:09

Oli a folosit aseara formula castigatoare din meciurile anterioare...e de apreciat ca joaca cu 2 atacanti ..dar m-a deranjat faptul ca a folosit din nou 2 inchizatori . Poate ca putea sa-l introduca si pe Elton macar 15 min ! A fost inspirat la introducerea lui Ochirosii, iar Ov. Petre s-a miscat binisor avand chiar si o ocazie ! E multumitoare victoria asta tinand cont si de faptul ca ne lipsesc o gramada de jucatori..sper s-o tinem tot asa si sa terminam pe 2!!!

steaua_ro steaua_ro

SSK30.04.2007 10:00

In sfarsit, un meci bun al Stelei, un joc frumos, cu ritm si ocazii multe. Dupa cum a inceput, mi-era teama sa nu vad o reeditare a meciului din tur, cu Vali Badea in rolul lui Dica...

Foarte mult a contat si atitudinea Otelului, care nu s-a inchis, chiar daca asta a dus la ce a dus. Inca o data Grigoras a aratat ca ii place sa incerce sa joace fotbal, nu sa scoata rezultate.

Dintre remarcati:

Vali Badea: un varf cu acte in regula! Repet, Steaua n-a mai avut de mult un astfel de atacant. Prima sa ratare, stop si sut de la marginea careului putin peste poarta - o faza de super jucator! Ce sa mai, tine-o tot asa, Vali!

Croitoru: in mod cert, mult peste Nicolita la mijloc! Stie sa dribleze si pune osul la bataie intotdeauna! Este mai batos decat ma asteptam, dar asta e foarte bine. Eu zic ca el e cea mai buna varianta de mijlocas dreapta pe care o avem momentan.

Goian: incepe sa revina la forma care l-a consacrat.

Petre Marin: ca de obicei, pe baricade.

Ochirosii: bun...si mai are inca de crescut!

Iacob: nu il gasesc o varianta pe termen lung, dar macar marcheaza!

Intre "slabi" - Nicolita si Lovin.

Despre Elton...voi scrie un articol peste ceva timp despre aceste lucruri, deocamdata ma abtin.

Ar mai fi de spus ca cei 3 urmariti de Steaua n-au rupt deloc gura targului. Szekely - o umbra, n-a facut nimic. Paraschiv - la fel. Vatca - a gresit la golul 2.

c.ronaldo1730.04.2007 10:05
Intre "slabi" - Nicolita si Lovin.

Ce nu ti-a placut la Lovin aseara?

SSK30.04.2007 11:12
Ce nu ti-a placut la Lovin aseara?

Nu mi-a placut ca e ZERO la faza de constructie. Retin cel putin doua pase de 50 metri inapoi catre Cernea. In defensiva, omul nu se vede, dar hai sa zicem - conform cliseului - ca mijlocasii defensivi isi fac cel mai bine treaba atunci cand nu se vad.

Cred ca e loc de mult mai bine la Steaua, decat Lovin.

c.ronaldo1730.04.2007 11:36

Eu personal, aseara am vazut un Lovin parca mai nou, cu un joc foarte bun. Mi s-a parut foarte darnic cu pasele, si cu interventii mai mult decat bune.

danielcristian30.04.2007 11:43

Cred ca Croitoru e un castig pentru Steua. Lovin ar fi bun sa aiba grija de copii la o gradinita, ca nu deranjeaza pe nimeni! Fuge de minge ca dracu' de tamaie! Si daca o primeste, i-o da lui Cernea,indiferent in ce parte a terenului este! Imi pare bine ca nu-l mai vad pe Gigel Coman pe teren, si ca il vad tot mai des pe Croitoru. Imi pare rau ca tremuriciu nu il baga deloc pe Elton, cred ca i-ar fi frica sa-l bage si daca am conduce cu 6-0. Despre Iacob, atata vreme cat marcheaza, nu pot sa-l critic. Putina rabdare, ca va reinvia taurul din el. Va fi din nou atacantul care va tine langa el tot timpul 2 jucatori adversi!

AmuntBoy30.04.2007 11:46

Treaba naspa e ca Goian a luat un galben aiurea in min 66 la 2-0 pentru noi, o greseala mare pentru el!

La Urziceni vom avea o aparare in plop de 2 lei, sper sa dam mai multe goluri decat luam

cred ca vor juca Baciu + Ov Petre.

cristian01430.04.2007 11:58

Lovin nu are ce cauta la Steaua. A ajuns in Ghencea din intamplare, fiind transferat gratis de la Bacau la dorinta lui Becali, fara ca nimeni sa stie cine e, cum il cheama si ce poate. L-am urmarit atent in cele 2 jocuri cu CFR si Otelul si baiatul nu se remarca prin nimic.

Desi e inalt, la jocul aerian..el insusi e aerian, pasa scurta sau lunga nu conteaza dar sa fie pe portar sau in lateral, viteza n-are, dribling nici atat, viziune in joc nu, la fazele fixe rar l-am vazut aparand la finalizare desi inaltimea il recomanda, precizia sutului lasa mult de dorit. Si cu toate astea nu e oaia neagra a familiei, sunt altii care-i depasesc contraperformantele.

Odata cu revenirea lui Radoi, Dica, Ovidiu Petre o sa-si reia locul pe banca, desi mi-e greu sa cred ca va mai imbraca tricoul ros-albastru si sezonul viitor.

robisteaua30.04.2007 13:10

Meci bun facut de baieti, printre remarcati il am pe Croitoru care isi arata valoarea meci de meci si pe Badea care se vede ca ii un atacant de meserie. Pacat ca a luat Goian galben nu stiu cine va juca in aparare alaturi de Baciu, numai Ov.Petre sau Lovin sunt solutiile lui Oli pentru meciul de la Urziceni fularsteau2

Xardas_HD30.04.2007 16:44

Frumos meci aseara. Sa fac si eu o mica analiza a jucatorilor daca asa-i la moda steagsahmic

Ohirosii e foarte bun. De fiecare data cand intra el in teren se simte imediat in jocul Stelei!

Croitoru s-a straduit foarte mult sa dovedeasca, de aia a alergat mai mult decat ceilalti de pe teren.

Banel.......ma abtin.... amintiti-mi o faza unde nu pierde mingea? In cel mai bun caz scoate un out. Totusi..respect..cine centreaza ca el?

Cernea - foarte bun ... nu ne trebuie alt portar. Poate Coman cand o sa fie liber!

Vali Badea... are stofa de atacant...super!

Se poate si fara Radoi.. nu ma intelegeti gresit...abia astept sa revina Dica.. steagsahmic

Simao2030.04.2007 17:05

Steaua ramane Steaua

strezahuzum30.04.2007 17:36
Lovin ar fi bun sa aiba grija de copii la o gradinita,ca nu deranjeaza pe nimeni!Fuge de minge ca dracu' de tamaie!

Daca ar fi asa, ar fi bine. Fiindca asta ar insemna ca Lovin isi da seama de propriile capacitati. Din pacate, omul chiar crede ca poate juca fotbal.

Si daca o primeste,i-o da lui Cernea,indiferent in ce parte a terenului este!

Corect. Nimeni nu verticalizeaza jocul precum Lovin. Pacat ca asta se face in directia gresita - poarta Stelei adica.

weeezer02.05.2007 18:36
Daca ar fi asa, ar fi bine. Fiindca asta ar insemna ca Lovin isi da seama de propriile capacitati. Din pacate, omul chiar crede ca poate juca fotbal.

Problema e nu neaparat ca ar crede el... problema e ca si Olaroiu crede cu tarie lucrul asta.

«1345»